Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Killzone88
Kreisi kasutaja

|
27.04.2010 23:10:11
|
|
|
eesti919 kirjutas: |
Mindfreak kirjutas: |
Mis serverites peale WDC eestlasi siis kohata saab? |
TNT ja EST server  |
bÖÖÖKKKääää sux.
tsitaat: |
Sain kah täna mängu kätte, miks mul pillub ette Login Failed? Cannot connect to EA Online... patching vms käimas?
|
Ikka ea.com eu lehel kasutaja tehtud w?
viimati muutis Killzone88 27.04.2010 23:11:16, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
xenover
HV kasutaja

|
27.04.2010 23:11:02
|
|
|
kellele seda vaja kui awardidega nii või naa kiirem
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
28.04.2010 02:49:59
|
|
|
Kasutaja tehtud aga sisse ei logi Upload on mul hetkel koomas, tea kas sellest äkki?
edit: NOjahhh, jälle krdi debiilne geenius pead olema, et MP-d mängida..
Pordid, mis tuli avada, et saada MP-d mängida..
TCP Ports: 80, 13505, 18800, 18805
UDP Ports: 53, 10000, 11000-11030, 18805
edit2: ah ei aidanud sittagi see Saan nüüd sisse logida aga servereid ühe korra leiab, ühe korra üldse mitte, viskab jälle sama errorit, kui joinida üritan siis pillub sama. Nett on täis inimesi sama veaga, täiesti ajuvaba
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
28.04.2010 04:08:06
|
|
|
esmap öö vastu teisip mängisin öösel 2st ommiku 9ni ilma ühegi crashita. täna mõtlesin, et nüüd ongi mäng probleemivaba, ja crashis ca 20 minti mängu sisse. tuleb vist tagasi minna sinna vene serverisse, äkki siis serveripoolne probleem...
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
pents
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
28.04.2010 09:54:22
|
|
|
smurfar kirjutas: |
Mängisin jumala süvenenult ja äkki kickiti... Mis põhjusel sellist nalja minuga tehti? Kiri oli järgmine:
You have been kicked from the game. The reason is: Punkbuster kicked player "Smurfar" (for 0 minutes) ... Visit www.evenbalance.com to manually update your PB Files.
E: Enam ei lase mängidagi  |
Duh ... kirjas on ju, mida tegema pead.
Kui tähele panid, siis kadusin mina ka korra squadist ära ja olin paari minuti pärast tagasi. Tirisin evenbalance'i lehelt pbsetup'i ja uuendasin asja ära.
Mul selline probleem, et saan disconnect'i iga kord kui mängima hakkan, kusagil teise roundi keskel nii 10-15 minutit pärast EA-sse sisselogimist. Peaks aega võtma, et millal täpselt see juhtub, aga seda juhtub iga bloody kord kui mängin. Tundub nagu mingil kindlal hetkel üritatakse mingit mänguga seotud suhtlust üles tõmmata, kuid see ei õnnestu ja seepeale katkeb ühendus serveriga. Eile pärast PB uuendamist viskas ka välja. Kas kellelgi sellist regulaarset kala on esinenud?
[quote="Killzone88"]
TNT ja EST server  |
bÖÖÖKKKääää sux.
Kas see tähendab, et sa ei tulegi enam TNT-sse mängima?
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Tule ja kiika minu fotomaailma. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
smurfar
Kreisi kasutaja

|
28.04.2010 09:54:41
|
|
|
monty11 kirjutas: |
Mängisin jumala süvenenult ja äkki kickiti... Mis põhjusel sellist nalja minuga tehti? Kiri oli järgmine:
You have been kicked from the game. The reason is: Punkbuster kicked player "Smurfar" (for 0 minutes) ... Visit www.evenbalance.com to manually update your PB Files.
Kui tähele panid, siis kadusin mina ka korra squadist ära ja olin paari minuti pärast tagasi. Tirisin evenbalance'i lehelt pbsetup'i ja uuendasin asja ära.
Mul selline probleem, et saan disconnect'i iga kord kui mängima hakkan, kusagil teise roundi keskel nii 10-15 minutit pärast EA-sse sisselogimist. Peaks aega võtma, et millal täpselt see juhtub, aga seda juhtub iga bloody kord kui mängin. Tundub nagu mingil kindlal hetkel üritatakse mingit mänguga seotud suhtlust üles tõmmata, kuid see ei õnnestu ja seepeale katkeb ühendus serveriga. Eile pärast PB uuendamist viskas ka välja. Kas kellelgi sellist regulaarset kala on esinenud? |
Sain selle korda jah. Aga kuidas enne BF2 Punkbusteri klienti ei nõudnud, sellest ma ikkagi aru ei saa. Siiamaani sai niisama mängitud ja midagi ei juhtunud
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
28.04.2010 10:05:31
|
|
|
Üksõhtu pelasin mingis RU serveris ja tegin huvitava tähelepaneku. Nimelt mul nime taga on [EST] tähis ja millegipärast mitte keegi tahtnud minuga ühes squadis olla. Nagu mingisse squadi läksin, siis natukese aja pärast avastasin ennast seal üksi olevat. Ja nii toimus korduvalt mingi tunni aja jooksul, mis ma seal serveris olin
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killzone88
Kreisi kasutaja

|
28.04.2010 10:09:34
|
|
|
[quote="monty11"]
Mul selline probleem, et saan disconnect'i iga kord kui mängima hakkan, kusagil teise roundi keskel nii 10-15 minutit pärast EA-sse sisselogimist. Peaks aega võtma, et millal täpselt see juhtub, aga seda juhtub iga bloody kord kui mängin. Tundub nagu mingil kindlal hetkel üritatakse mingit mänguga seotud suhtlust üles tõmmata, kuid see ei õnnestu ja seepeale katkeb ühendus serveriga. Eile pärast PB uuendamist viskas ka välja. Kas kellelgi sellist regulaarset kala on esinenud?
Killzone88 kirjutas: |
TNT ja EST server  |
bÖÖÖKKKääää sux.
Kas see tähendab, et sa ei tulegi enam TNT-sse mängima? |
Panin admini paika ja sain teflon bänni.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
28.04.2010 10:19:41
|
|
|
TNT ja EST server  |
bÖÖÖKKKääää sux.
Kas see tähendab, et sa ei tulegi enam TNT-sse mängima? |
Panin admini paika ja sain teflon bänni.  |
Mitte ei pannud paika, vaid sõimasid valimata väljendeid...
Igal normaalsel inimesel viskab lõpuks rihma maha, kui teda igasugu roppustega kostitada pikema aja vältel...
Selle asemel, et teisi süüdistada ja edasi kõvatada, võiksid parem peeglisse vaadata ja mõelda, miks sa selle banni said?
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Johan11
HV kasutaja

|
28.04.2010 10:19:41
|
|
|
Etz-il on õigus. Sellest logist oli ju ilusti näha miks sa bänni said.
Kummalisel kombel see logi nüüd kadunud.
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
28.04.2010 10:20:19
|
|
|
Johan11 kirjutas: |
Kummalisel kombel see logi nüüd kadunud.  |
Selle saab alati uuesti siia riputada, ei tea miks see ära kustutati modede poolt...
Spoiler 
[20:08:40] KILLZONE88[EST] > m60 noob looser
[20:09:06] dannelelle > watch your words big man
[20:09:19] KILLZONE88[EST] > kao piixu
[20:10:14] dannelelle > type that to me again and you are out of here
[20:10:27] KILLZONE88[EST] > wut?
[20:10:55] KILLZONE88[EST] > That u mom is a cock sucking fag bitch motherfucker? |
Lisaks on tal aeg-ajalt "haiglane" vajadus meelega TK`sid teha...
EDIT: Ma ise oletan, et kustutati seetõttu, et sisaldab suuremas koguses väljendeid, mis on pehmelt öeldes ebaviisakad?
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
viimati muutis Etz 28.04.2010 10:34:02, muudetud 6 korda |
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
28.04.2010 10:24:07
|
|
|
Mul selline probleem, et saan disconnect'i iga kord kui mängima hakkan, kusagil teise roundi keskel nii 10-15 minutit pärast EA-sse sisselogimist. Peaks aega võtma, et millal täpselt see juhtub, aga seda juhtub iga bloody kord kui mängin. Tundub nagu mingil kindlal hetkel üritatakse mingit mänguga seotud suhtlust üles tõmmata, kuid see ei õnnestu ja seepeale katkeb ühendus serveriga. Eile pärast PB uuendamist viskas ka välja. Kas kellelgi sellist regulaarset kala on esinenud? |
Mul on sama jama. Debugimisega olen jõudnud nii kaugele, et süüdi on netiühendus. Mingi regulaarne netikatkestus käib iga 30 min tagant. SSH jmt sessioonid tapetakse samamoodi ära.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeanman
Kreisi kasutaja

|
28.04.2010 10:54:15
|
|
|
Ramones kirjutas: |
Üksõhtu pelasin mingis RU serveris ja tegin huvitava tähelepaneku. Nimelt mul nime taga on [EST] tähis ja millegipärast mitte keegi tahtnud minuga ühes squadis olla. Nagu mingisse squadi läksin, siis natukese aja pärast avastasin ennast seal üksi olevat. Ja nii toimus korduvalt mingi tunni aja jooksul, mis ma seal serveris olin  |
Mängin ka vahepeal ru servudes, ping suht hea.Mõni mees läheb seal ikka jubedalt kettasse kui konstantselt teda maha nottida.Saab veel niimodi vene keele enamlevinud fraasid selgeks
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killzone88
Kreisi kasutaja

|
28.04.2010 11:10:49
|
|
|
Etz kirjutas: |
Selle saab alati uuesti siia riputada, ei tea miks see ära kustutati modede poolt...  |
OT pole w sõbrad? Mis ma nii tähtis tegelane w? Rohkem bc2 juttu paluks. Selle bänni kohta veel ,et kaitsesin ühte noobtube-i venda ,kes sai sõimata admini käest.... Ise pedereeris m60-nega ringi nagu duracelli jänku.
Aga jah mul on ennem ka seal probleeme olnud ja teistel ka ,hoitge parem eemale ja minge WDC servusse ja vaadake kuidas naised mängida oskavad.
Samas tervitan WDC kommuuni ja tehke see www.bfbc2.ee ilusti ära.
tsitaat: |
Lihtsalt sa Killzone88, pole sugugi nii puhas poiss, nagu end välja näitad teistele... |
Word.
Ex meil kõigil midagi mida me pärast kahetseme.
viimati muutis Killzone88 28.04.2010 11:19:51, muudetud 1 kord |
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
28.04.2010 11:15:12
|
|
|
Etz kirjutas: |
Selle saab alati uuesti siia riputada, ei tea miks see ära kustutati modede poolt...  |
OT pole w sõbrad? Mis ma nii tähtis tegelane w? Rohkem bc2 juttu paluks. Selle bänni kohta veel ,et kaitsesin ühte noobtube-i venda ,kes sai sõimata admini käest.... Ise pedereeris m60-nega ringi nagu duracelli jänku.
Aga jah mul on ennem ka seal probleeme olnud ja teistel ka ,hoitge parem eemale ja minge WDC servusse ja vaadake kuidas naised mängida oskavad.
Samas tervitan WDC kommuuni ja tehke see www.bfbc2.ee ilusti ära.
Spoiler 
|
Ei viitsi mina siin kellegi musta pesu pesta, eks see ole igaühe enese südametunnistuse asi
Lihtsalt sa Killzone88, pole sugugi nii puhas poiss, nagu end välja näitad teistele...
OT kohapealt? kes siin enne halama hakkas, et TNT`st banni sai?
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
viimati muutis Etz 28.04.2010 11:19:50, muudetud 1 kord |
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
28.04.2010 11:18:21
|
|
|
Renka kirjutas: |
Mul on sama jama. Debugimisega olen jõudnud nii kaugele, et süüdi on netiühendus. Mingi regulaarne netikatkestus käib iga 30 min tagant. SSH jmt sessioonid tapetakse samamoodi ära. |
No minul just nii, et viskab välja vaid ühe korra nii 10-15 minutit pärast mängu käima panemist. Vahest väga harva juhtub seda ka hiljem. Aga 95% ajast saan pärast esimest väljakukkumist rahulikult edasi mängida. Mina kaldun arvama, et selle kala on ikkagi mängus. Oleks ta regulaarne, a'la iga poole tunni tagant, siis võib tõesti netiühenduse viga olla.
Sain selle korda jah. Aga kuidas enne BF2 Punkbusteri klienti ei nõudnud, sellest ma ikkagi aru ei saa. Siiamaani sai niisama mängitud ja midagi ei juhtunud icon_rolleyes.gif |
Mina uuendasin BF2 ajal PB-d pidevalt käsitsi. BC2 ajal pole ta ka minult seda varem nõudnud, ehk ta lihtsalt mängu ajal ei suuda PB-d uuendada ja varem on juhtunud uuendused sellisele ajale, et kui tõmbad mängu käima, siis teeb automaatselt selle uuenduse ära.
|
Speak for yourself!
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Johan11
HV kasutaja

|
28.04.2010 11:22:05
|
|
|
... Ise pedereeris m60-nega ringi nagu duracelli jänku. |
Räägib tüüp kel on enamus kille tehud M60 ja CG-ga
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
siimp
Kreisi kasutaja

|
28.04.2010 11:33:15
|
|
|
Aga jah mul on ennem ka seal probleeme olnud ja teistel ka ,hoitge parem eemale... |
Pigem on teistel sinutõttu natuke kehva olla, kui sa ikka vastaste uncapis istud ja spawnkillid ning naerad veel selleüle, ku ikeegi kurdab, siis tõesti on hea, et see ban sulle pandud sai.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
eeroj
HV kasutaja
|
28.04.2010 13:59:07
|
|
|
Ma tervitaks siinkohal kõiki, kes on endale mõne toreda Eesti nime valinud. Hakkan vist vanaks jääma, aga mulle see meeldib.
Tervitades,
Libahunt
PS, järgmise konto teen Laibahunt, nii et ärge seda nime pihta pange
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
28.04.2010 14:05:49
|
|
|
Ramones kirjutas: |
natukese aja pärast avastasin ennast seal üksi olevat. |
ma arvan, et see pole see mis sa arvad. võibolla sa polnud vajalikus kohas õigel ajal (näiteks kämpisid kuskil liiga kaugel)
ja siis otsiti sobivamat squadi kus parem spawni koht.
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
28.04.2010 14:28:27
|
|
|
eeroj kirjutas: |
Ma tervitaks siinkohal kõiki, kes on endale mõne toreda Eesti nime valinud. Hakkan vist vanaks jääma, aga mulle see meeldib.
Tervitades,
Libahunt
PS, järgmise konto teen Laibahunt, nii et ärge seda nime pihta pange  |
näit sellise
http://tinyurl.com/23qdd25
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
3 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
invension
Kreisi kasutaja

|
28.04.2010 15:27:41
|
|
|
Ok guys/girls, a vague 1% then - We got some juicy announcements regarding expansions to BFBC2 coming shortly
_________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
28.04.2010 16:22:16
|
|
|
Huvitav, kas keegi selle peale ei tule, et kuulutada välja mingi sündmuse väljakuulutamise väljakuulutamine?
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
28.04.2010 16:38:50
|
|
|
Üle pika aja teemas, asi väga sõimamiseks ja vaidlemiseks läinud. Kaasmaalastega võiks ikka veidi viisakam olla, samuti ka noobtuubidega või M60-ga ringi hüplevad vennad - igalühel oma mängustiil.
|
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|