jah omal ka sama aga kas see oli seoses viimase patchiga või selle ping koefitsendi mudimisega ei mäleta.
varem oli iga laks mis piisavalt ligidal ka kill. nüüd aint verd lendab nagu seal videos. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Aeh...Lõpuks tehtud- noaga ka. Nüüd kokku 3 platinum stari _________________ Kodulehekülg:http://kethmar.ee/university Vajad veebilahendust või graafilist abi? Küsi pakkumist. HV Rahvale alati odavamalt.
tahaks ka mängida :\ _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
No kuulge TNTs olnud mehed, mis nüüd siis õige toimus? Te näete, et vastaspoolel on poole vähem mängijaid aga üle ei suvatse tulla ning selle asemel käib minu taga ajamine nuubicarlaga? Päris kõvad ässad, pole midagi öelda.
painkillah, mis kaart sul on ?
Mul endal oli kaardi BIOSega probleem enne, et ei lasknud m6ndasid mänge mängida.
GTA IV-d ei saa siiamaani mängida, a teisted lahendasin 2ra mingi ATI tray tooliga,
aga kui sul pole ATI kaart peab asi milleski muus olema.
No kuulge TNTs olnud mehed, mis nüüd siis õige toimus? Te näete, et vastaspoolel on poole vähem mängijaid aga üle ei suvatse tulla ning selle asemel käib minu taga ajamine nuubicarlaga? Päris kõvad ässad, pole midagi öelda.
Statsip£$£d, kes kardavad oma W/L suhte pärast.
helga kirjutas:
järgmine mappack siis Laguna Alta Squad Rush ja Nelson Bay Squad Deathmatch.
isiklikult veidi pettunud, ei mängi väga tihti squad asju.
Neil ikka elu lihtne, muudavat kaardi mängurežiimi ja ongi uus kaart olemas, kunagi võiks ikka täitsa uusi kaarte ka tulla. _________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
iseenesest pole selles kaardi režiimi vahetuses midagi halba, kõik kaardid võiks kõikide tüüpidega olla olemas. kuigi jah see tilgutamine võiks vähe tihedamalt käia ja lõpuks ka miskit uut välja pakkuda.
autobalance ikka veel ei toimi? pidevalt näen seda serveri teadet, et kohe hakkab balanssima aga
ennast pole veel ümber tõstetud. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
järgmine mappack ,,,,,,,,, Nelson Bay Squad Deathmatch.
Veery naiss, ma ainult TDM-i põrutangi. Kui ikka hea mansaga kokku satud ja korralikku teamitööd saab teha on vääga nauditav mäng.
Esmatähtis on mõni strateegiline punkt hõivata ja siis turm tuld anda. Üks assault, kaks meedikut pluss snaiper/recon ja võit on kerge tulema.
Need seakarjana ringi tuiamised (rush ja.... ma ei tea nimegi) mulle kohe mitte peale ei lähe. Iga vend teeb mis heaks arvab ja enamus kordadest igaüks võitleb enda ja oma KDR-i eest. Mis kuradi mõnu selline töllerdamine pakub, aru ma ei saa.
TNT-s toimub 0 teamworki. Välismaa servudes on rohkem üksteise mõistmist kui meil. Veneserverid on jälle kohutavad. _________________ >50$ pokkeri bankroll
TNT-s toimub 0 teamworki. Välismaa servudes on rohkem üksteise mõistmist kui meil. Veneserverid on jälle kohutavad.
Eks inimesi on igasuguseid. Mulle ka ei meeldi põõsas passida ja parimad elamused ikka üksmeelses kambas tegutsemises. Ma saan aru et kui on sul hea squad ja teiselpool jääb rahvast vähemaks, siis ei täi üle minna, aga wedontcares paaril korral raisad pressivad end esimesel võimalusel winning team'i. A mis sa jobudega teed.
Mainiks veel et mul õnnestus vaenlast tagalas nüsida 4-5 korda, ilma et see oleks surnud. Rohkem ei pidanud närv vastu ja sain ühe headshoti'kese. Samas ka vastupidi, et üks tuli torkima. Keerasin ringi ja lasin tüütuse maha. Veider. Mu meelest on ka tankide kuulipildujad tehtud nüüd väga nõrgaks. Lase ja lase....
TNT-s toimub 0 teamworki. Välismaa servudes on rohkem üksteise mõistmist kui meil. Veneserverid on jälle kohutavad.
Huvitav tibladel ju kambavaim vähemalt reaalses elus. Eestlaste viga ,et jooksevad üksi ringi nagu peata kanad.Eesti BC2 klannid ka jamad mul halbu kogemusi,alati peab keegi pede olema kes möliseb liiga palju ja ei ole kombeid.Nüüd liitun UK klanniga,vaatab kuidas seal läheb.
tsitaat:
Mida piixu saa teed,piix tule siia,miks sa piix midagi ei öelnud ,et seal keegi on piix,piix,piix
Nendest hoitge eemale.
Olen mina süüdi ,et issi kodus peksab või õpetaja/ülemus sõimab? Kao kuhugi siia Pärnu sääse tänavale ravile ,sest Tallinnas vist sellist kohta ei ole......... _________________ www.TRE.ee Best Dance Radio In Estonia
Ma saan aru et kui on sul hea squad ja teiselpool jääb rahvast vähemaks, siis ei täi üle minna, aga wedontcares paaril korral raisad pressivad end esimesel võimalusel winning team'i. A mis sa jobudega teed.
See on selline paratamatu kõrvalnähtus BC2 puhul, kuna roundid on võrdlemisi pikad. Kui ühel tiimil tuleb mäng hästi välja, siis hakkavad teises tiimis inimesed kas mängust lahkuma või tugevamasse tiimi üle tulema. Selle tõttu hakkab tugevamal tiimil veel paremini minema, kuna nad on nüüd ka arvulises enamuses.
Siis ongi nii, et pole muud varianti, kui tiimi vahetada, sest muidu on lihtsalt liiga lihtne mängida. Samas jällegi jääb natuke kripeldama, kuna tegid oma tiimiga kõva tööd ja nägid vaeva ning nüüd pead vastaste poolele üle minema ning kõik need objective'd, mis sa ära täitsid, töötavad nüüd sinu vastu.
xbox360ost - kui aus olla, siis ega su enda suhtumine ka just eriti sümpaatset muljet ei jäta
olen klannides, gildides igasuguste meeste ja naistega koos mänginud ning ega rahvus päästa, kui kaasmängija on idioot.
xbox360ost - kui aus olla, siis ega su enda suhtumine ka just eriti sümpaatset muljet ei jäta
olen klannides, gildides igasuguste meeste ja naistega koos mänginud ning ega rahvus päästa, kui kaasmängija on idioot.
Jah,pikapeale muutud nende sarnaseks.
Spawn Lag Fix!
tsitaat:
Originally Posted by Atomprompen View Post
Ok. To sum this up:
REASON FOR THE RESPAWN FREEZ:
Your anti-virus(AV) is causing the respawn freez. As a DICE-member stated earlier the problems most likely lies in the saved class file. Every time you respawn the game checks the GameSettings.ini file for class configs, and the AV got some of problem with this, making the game freez for a second, sometimes more.
SOLUTION FOR THE RESPAWN FREEZ:
Add the BFBC2 folder in your "My Documents" to the anti-viruses exeptions-list. [ I've checked, and its the only folder who needs to be added ]
Ex: "C:/Users/[NAME]/My Documents/BFBC2/"
If you are wondring how to make an exeption like this, check this: LINK
google.ee _________________ www.TRE.ee Best Dance Radio In Estonia
Mida piixu saa teed,piix tule siia,miks sa piix midagi ei öelnud ,et seal keegi on piix,piix,piix
Nendest hoitge eemale.
Olen mina süüdi ,et issi kodus peksab või õpetaja/ülemus sõimab? Kao kuhugi siia Pärnu sääse tänavale ravile ,sest Tallinnas vist sellist kohta ei ole.........
Kohe näha, et pole elusees mitte üheskis korralikus competitive clannis olnud
päris piixud ja muud jutud muidugi ringi ei lenda aga ÜLI kiiresti ja kõvasti tehakse sulle selgeks kui midagi valesti teed.
kriitikat ei kannata siis mine casual clanni, näpi tilka ja töllerda niisama ringi.. who ceers.
Nendest hoitge eemale.
Olen mina süüdi ,et issi kodus peksab või õpetaja/ülemus sõimab? Kao kuhugi siia Pärnu sääse tänavale ravile ,sest Tallinnas vist sellist kohta ei ole.........
Kohe näha, et pole elusees mitte üheskis korralikus competitive clannis olnud
päris piixud ja muud jutud muidugi ringi ei lenda aga ÜLI kiiresti ja kõvasti tehakse sulle selgeks kui midagi valesti teed.
kriitikat ei kannata siis mine casual clanni, näpi tilka ja töllerda niisama ringi.. who ceers.
Kannatan aga ,kui mingi low ranked motherfucker möliseb ,siis see ei ole normaalne.Saab ilusti ka öelda ju! _________________ www.TRE.ee Best Dance Radio In Estonia
viimati muutis xbox360ost 23.04.2010 14:13:45, muudetud 2 korda
low rank ei tähenda, et ta sinust nüüd halvem on. igal pool (tööl, kodus, mängus) on domineerivad inimesed ja subdomineerivad. kui ainult meeskonnas on dommid, siis ei tule see üldse välja.(nagu sinu puhul)
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.