Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ErkiT
HV kasutaja
|
23.04.2010 11:03:20
Joomla upgrade |
|
|
Mul on üks veebileht mida haldan, aga seal on vaja ära uuendada Joomla versioonilt 1.0 --> 1.5 peale. On seda ohutu teha üldse? Kujundust ja sisu midagi sassi ei löö? Ma pole eriline ekspert hiljem asju kiiresti korda saama.. Samas oleks vaja ära uuendada...
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
tom1245
HV veteran
|
23.04.2010 12:36:24
Re: Joomla upgrade |
|
|
encrypt kirjutas: |
Mul on üks veebileht mida haldan, aga seal on vaja ära uuendada Joomla versioonilt 1.0 --> 1.5 peale. On seda ohutu teha üldse? Kujundust ja sisu midagi sassi ei löö? Ma pole eriline ekspert hiljem asju kiiresti korda saama.. Samas oleks vaja ära uuendada... |
upgradimine 1.0-->1.5 pidada olema suhteliselt keeruline protsess, eriti kui asja ei jaga ka (saab vist teha manuaalselt tabelite kaupa või mingi migrator komponendiga). Ja siiski võib templiitide-stiilidega igasuguseid jamasid tekkida. Kui aga see olemasolev leht on suhteliselt vähese infoga, siis ikka mõistlik teha puhas 1.5 install ja mõni 1.5 kompatiible template kah selga. Sisu saad ju kopi-pastega tagasi.
_________________ Ehitusteemalised arutelud:
https://www.ehitusfoorum.com |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
ErkiT
HV kasutaja
|
23.04.2010 12:42:14
Re: Joomla upgrade |
|
|
tom1245 kirjutas: |
encrypt kirjutas: |
Mul on üks veebileht mida haldan, aga seal on vaja ära uuendada Joomla versioonilt 1.0 --> 1.5 peale. On seda ohutu teha üldse? Kujundust ja sisu midagi sassi ei löö? Ma pole eriline ekspert hiljem asju kiiresti korda saama.. Samas oleks vaja ära uuendada... |
upgradimine 1.0-->1.5 pidada olema suhteliselt keeruline protsess, eriti kui asja ei jaga ka (saab vist teha manuaalselt tabelite kaupa või mingi migrator komponendiga). Ja siiski võib templiitide-stiilidega igasuguseid jamasid tekkida. Kui aga see olemasolev leht on suhteliselt vähese infoga, siis ikka mõistlik teha puhas 1.5 install ja mõni 1.5 kompatiible template kah selga. Sisu saad ju kopi-pastega tagasi. |
Siis on karvane tunne, et mina seda ei tee parem. Oskaks veebilehe ehitamise poolt paremini, siis saaks need templeidi vead parandada ise, aga vot pole selles osav. Infot ka lehel nii palju, et ei hakka ise riskima, pean mõne asjatundja appi leidma.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
frygor
Kreisi kasutaja

|
24.04.2010 19:07:09
|
|
|
Templeidi lööb sassi küll, kui üritada see 1.0 template panna 1.5 versioonile.
Templeidi koodi tuleb 1.5-le vastavaks muuta, et komponendid ja pluginad ning muud värgid õigesti saaks kuvatud.
+ siis veel andmete ületõstmine ja andmebaasile muudatused on vaja teha spets joomla tööriistadega.
Kui asja tõesti ei jaga eriti, siis on parem kui mõni kogenum tegelane teeb seda.
_________________ Hunt kriimsilm 9 ametiga! |
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eraser
Kreisi kasutaja

|
25.04.2010 22:37:15
|
|
|
Oled sa encrypt, endale juba tegija leidnud?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
ErkiT
HV kasutaja
|
26.04.2010 09:22:48
|
|
|
Eraser kirjutas: |
Oled sa encrypt, endale juba tegija leidnud? |
Tegelikult veel ei ole leidnud.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
26.04.2010 18:39:29
|
|
|
Ise Joomlaga kogemusi ei oma, kuid netis liiguvad jutud, et see CMS pidi lausa "kuradist" olema. Kunagi ei või ette teada, millal kõik ühel hetkel lootusetult segi läheb.
Drupal on ikka kindlam asi ja igasugu vidinaid ka palju rohkem saadaval.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
tagasi üles |
|
 |
tom1245
HV veteran
|
26.04.2010 20:35:02
|
|
|
perenoel kirjutas: |
Ise Joomlaga kogemusi ei oma, kuid netis liiguvad jutud, et see CMS pidi lausa "kuradist" olema. Kunagi ei või ette teada, millal kõik ühel hetkel lootusetult segi läheb.
|
kui ise kogemusi ei oma, siis ei ole mõtet siin ka OBS-juttu ajada
_________________ Ehitusteemalised arutelud:
https://www.ehitusfoorum.com |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|