Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Warhammer Online märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 90, 91, 92 ... 97, 98, 99  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Ivarios
HV vaatleja

sõnum 12.04.2010 22:50:09 vasta tsitaadiga

jama batt seis siin icon_confused.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
T6nu
HV vaatleja

sõnum 19.04.2010 15:34:35 vasta tsitaadiga

Igalt poolt foorumitest ja FAQ'dest leiab et mount'i saab alates rank 20.

Samas T2 Scenario's suht palju mounte ja kui seda "score" tabelit vahin siis paljud mount'ga tegelased rank 16 või 19 vms. Mõtlesin siis et äkki see Scenario statistika näitab Renown Rank'i, aga enda rida vaadates näitas Career Ranki ikkagi.

Kus iva on? Kas tabel näitab vale ranki teistel? Mount lvl cap on alla lastud? Või osta saab varem ja siis RvR alas kasutada kui rank 21 peale ajutiselt tõstetakse?
tagasi üles
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 19.04.2010 15:49:01 vasta tsitaadiga

mounti saad varem ära osta

scenarios saad ju boosti level 21 peale, seega seal on võimalik mounti kasutada

Xenomorph
Kreisi kasutaja

sõnum 20.04.2010 19:43:48 vasta tsitaadiga

Mis ma siis teen kui ma lvl 40 saan ja mis se reknown rank mulle annab ja kaua seda teeb . Endgame teen pvp scenariot 24/7 ? tundub igav või on midagi veel huvitavat
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 29
tagasi üles
Kaun
HV kasutaja
Kaun

sõnum 20.04.2010 20:50:22 vasta tsitaadiga

teha on sitax.... kui just jõuad t4ja.

open rvr (algajad enamasti zergivad): mina jooksen ringi 6 liikmelise grpiga enamasti.. ja vahel ka guildi warbandis.
scenario: suht suur osa pvpst.... enamvähem võrdsed tingimused (st sama number vastasied.... skill ja muu on hoopis teine teema)

lähed farmid pves geari endale (ma ei ole viitsinud eriti... kõik mu gear on pvpst)

kui sind just väga pvp ei meeldi... osta WoW ja mängi seal PvEd icon_smile.gif

Warhammeri pve on suht .... igav. ainuke koht mis pakub pinget on tomb of the vulture lord... aga kui seda paar korda tehtud... siis see ka jura.

renown (mitte reknown.... ei tea kust see yldse tuleb icon_razz.gif) rankid annavad sulle igast nadi:

iga rankiga saad ühe punkti juurde millega saad renown abille osta (statse suurendada ja muid asju)

rr40,50,60,70 saad sa uue career punkti juurde speccimiseks icon_smile.gif
rr80 saab sinust lihtsalt lvl 41 (su skillid on siis kõik lvl 41 ja teevad natuke rohkem dammi ja väiksem tõenäosus et blokeeritakse)
rr65 saad sa 25 action pointi juurde
rr75 saad veel 25 action pointi juurde (300 kokku siis)

iga level selles vahemikus avab sulle uue jupi sellest setist
muidugi on lower level armorid olemas kui sa leveldad ennast 40 poole aga ma ei viitsi listida neid icon_smile.gif
rr40-45(conquerer armor)-kautstes ja rynnates 5 tähega keepe on võimalik neid juppe saada.
rr50-51(invader armor)-vaenlase linnas stage 1 ajal on võimalus neid juppe saada.
rr64-70(warlord armor)-vaenlase linnas stage 2 ajal vaenalse Warlorde nottides saab neid juppe
rr73-80(Soveregin armor)-vanelase kuningat nottides on võimalik neid juppe saada

muidugi saab neid juppe osta ka. selleks on vaja vastavaid creste (conquerer/invader/warlord/royal) ja officer medallions.

on olemas kas PVEst saaadavad armor jupid.

Sentinel(oma poole linna instanceid tehes)
Dark Promise(lost vale)
Tyrant(tomb of the vulture lord)

enamasti ikka pvp icon_smile.gif

mul hakkab tegevustest puudus tulema varsti... rr80 on kohe varsti käes... enamus armoritest on olemas. eks näis icon_smile.gif

tagasi üles
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 21.04.2010 04:09:14 vasta tsitaadiga

kohe kohe tuleb uus city siege süsteem ju..rohkem rvr icon_smile.gif
kolmapäeval arvatavasti läheb 1.3.5 patch käiku thumbs_up.gif

Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.04.2010 11:15:34 vasta tsitaadiga

Kaun räägio kiirelt sul rr80 üldse ära tuli?
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Kaun
HV kasutaja
Kaun

sõnum 21.04.2010 20:53:19 vasta tsitaadiga

Timberg, mul veel natuke minna... sest ei viitsi kiirustada.

hetkel playtime 48d 17h... arvan enne 50t päeva tuleb ära icon_smile.gif

kuna ma mängin suht underpowerd classiga ja solo suht palju... siis võtab aega..

mul on mingi slayer guildis kellel on mingi 25d ja on varsti 80.

premade enamasti tal kah.

tagasi üles
Ivarios
HV vaatleja

sõnum 23.04.2010 11:18:36 vasta tsitaadiga

paljud kes saavad rr80'ne lõpuks kätte lõpetavad selle pelamise.
põjuseks just see et ei ole nagu enam millegi nimel vaeva näha (varustus kah max mis võimalik)

sellisel juhul tulevad mängu premade'id (6 mängijaga grupid kes tegutsevad alati koos, PvE armori jaoks, scenarios, ning oRvR kui guild kutsub kõik kokku)

ise just lõpetasin ühe kokkuklopsimisega. see on suht suur peavalu saada kuus mängijat (ning just õigete charridega) kokku. Suurim vaenlane on enamasti ikkagi aeg. Loomulikult tuleb vaadata ka oskusi, või kui on alles uus siis peaks kuidagi välja selgitama tema potentsiaali.

kogu see pull võttis aega 5-6 nädalat, ning praegu üks võibolla lahkub icon_neutral.gif

nii mõnigi õhtu pelades scenarioid ventrilo saatel, saab ikka korraliku kõhutäie naerda.
suht tihti muutub asi igavaks kuna ei kohtu piisavalt tugevat vastupanu. See tunne kaob koheselt kui satud scenariosse kus oled üksi kahe premadi vastu. Siis läheb lõbusaks icon_cool.gif . Kui mingi prode klubi, tekib raskusi, ning kui mõlemad desside omad on pro guildid siis........ütleme nii et ega eriti välja ei vea (ei ole veel seda kokkumängu grupi siseselt niipalju harjutanud).

Mis ma tahan öelda on see et mina isiklikult ei mängi seda mängu juba mõnda aega selle pärast et saada top relvastus ning armor. Pigem teen seda just nende õhtupoolikute pärast kus saab lahedalt arutleda igasugu muude asjade üle (ventrilo vahenudesl), kui samal ajal vastast notid icon_biggrin.gif

Ainuke asi millest puududst tunnen on eesti keel.....vahest.

Nii et soovitan leida endale üks korralik premade, kes tunnevad oma klassi otsast lõpuni ning suudavad rääkida ka muudest teemadest icon_wink.gif

PS: kui keegi peaks sattuma Karak-Norn'i servusse Ordei poole siis otsige mind üless (Eeikhard). Aitan nii kuis saan.

Xenomorph
Kreisi kasutaja

sõnum 23.04.2010 16:17:01 vasta tsitaadiga

Kas nii saab ka teha ,et mängu ei osta aga kodukal valid 1 kuu mänguaega endale ja saad mängida ?
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 23.04.2010 16:21:19 vasta tsitaadiga

StaticX kirjutas:
Kas nii saab ka teha ,et mängu ei osta aga kodukal valid 1 kuu mänguaega endale ja saad mängida ?

ei, aga miks seda peaks üldse tahtma, mäng on kohati odavam kui 1 kuu mänguaega icon_wink.gif

http://www.g2play.net/store/Warhammer-Online-EU-Digital-Download.html
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
Kaun
HV kasutaja
Kaun

sõnum 23.04.2010 18:23:43 vasta tsitaadiga

eks see gear teeb ka vahet aga suurem soa ikkast skill... kui sul on super maxed gear ja mängida ei oska... siis pole sust kasu nagunii(suht palju on selliseid... jooksevad sov/tyrant seljas... aga sittagi kasu neist pole)

mina tavaliselt orgunnin mingi grupi kokku guildis olevatest isikutest (meil 90% rahvast rr60+... online õhtuti umes 25). minu strateegia on kite grupp.... ehk hoiame vahet kogu aeg vastasega kui võimalik ja nopime eemalt.

tavaliselt 2 healerit, 1 tank, 3 dpsi (1 melee ja 2 ranged).

muidugi on mul ka oma väike premade (3 shadow warriorit, 1 warrior priest, 1 archmage, sword master). pole veel kordagi yhegi destro premade käest peksa saanud selle kombinatsiooniga. (küll see päev ka tuleb... lihtsalt keegi ei mängi shadow warriore peaegu yldse ja destro ei oska kolmega kes koostööd teevad midagi peale hakata icon_biggrin.gif).

mina mängin kindlalt edasi peale rr80t... mul full sov olemas + kohe varsti ka tyrant... niiet geari saan valida mida tahan. pvp4life icon_razz.gif

tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 23.04.2010 18:36:17 vasta tsitaadiga

Kaun kirjutas:
mina mängin kindlalt edasi peale rr80t... mul full sov olemas + kohe varsti ka tyrant... niiet geari saan valida mida tahan. pvp4life icon_razz.gif

Kui hea punt/premade, gear ja levelid olemas siis peaks enamasti alles olema ainult lust ja lõbu RvR tehes. icon_smile.gif thumbs_up.gif Soovin edu PvP's ja loodan, et võtate kord ka Inevitable City üle, kui rohkem rahvast saate kokku pigistatud headest mängijatest. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
Xenomorph
Kreisi kasutaja

sõnum 23.04.2010 20:40:18 vasta tsitaadiga

Palju war-i population on üldse , praegu 2 ingliskeelset serverit vist üleval ainult . Kardan , et kui ma mängu ostan ja rank 40 saan siis pole piisavalt inimesi kellega madistada või üldse sureb mäng ära icon_biggrin.gif . Ega sellele mingit expansionit pole tulemas kunagi ?
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 24.04.2010 01:42:07 vasta tsitaadiga

StaticX kirjutas:
Palju war-i population on üldse , praegu 2 ingliskeelset serverit vist üleval ainult . Kardan , et kui ma mängu ostan ja rank 40 saan siis pole piisavalt inimesi kellega madistada või üldse sureb mäng ära icon_biggrin.gif . Ega sellele mingit expansionit pole tulemas kunagi ?

sellel mängul on ca 2-300k mängijat ja madistamise puudust küll ei ole täheldanud. expansionist liiguvad jutud ammu, aga official note veel väljas pole.
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
Kaun
HV kasutaja
Kaun

sõnum 24.04.2010 09:25:24 vasta tsitaadiga

[quote="veso"]
Kaun kirjutas:
loodan, et võtate kord ka Inevitable City üle, kui rohkem rahvast saate kokku pigistatud headest mängijatest. icon_biggrin.gif

iga nädal paar korda ICs... aga ma käin aint siis kui on kuninga nottimine guildiga... muidu ei viitsi... eks näis mis uus patch toob icon_smile.gif

tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 24.04.2010 11:29:14 vasta tsitaadiga

Kaun kirjutas:
iga nädal paar korda ICs... aga ma käin aint siis kui on kuninga nottimine guildiga... muidu ei viitsi... eks näis mis uus patch toob icon_smile.gif

Kas IC raid on siis nii kerge? icon_eek.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
Kaun
HV kasutaja
Kaun

sõnum 24.04.2010 15:29:05 vasta tsitaadiga

ega ta midagi erilist pole jah
tagasi üles
Ivarios
HV vaatleja

sõnum 26.04.2010 13:00:47 vasta tsitaadiga

no nii siis

kolisime neljakesii Nornilt, Karak-azgal'i Destrode poole

Vaja oleks veel kahte inimest, kes oleksid nõus pelama kas Black Guardiga või siis Sorc'iga

Mänguaeg : 1800-2200 (selles vahemikus 1-2h päevas, mõned päevad on ikka puhkusele kah määratud)
Oleks hea kui oleks olemas ka töötav mikker.....siis läbi ventrilo rääkimiseks.
Vanus: 18-20+

Praegu oleme väga madalal lvl'il, seega kui on huvi liituda selle premade'iga siis andke aga julgelt teada.

Destro pidi selles serveris olema suht peksupoisi rollis, sest neil puuduvad igasugu premade'id ning guildid kus on ainult prod.
Nii et saab olema huvitav.
Guild on juba olemas, kus üks premade(grupp) on 40, teine kuksil T2 ja T3 vahel ning siis minu grupp kolmas.
tagasi üles
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 26.04.2010 14:30:58 vasta tsitaadiga

nii väga peksupoiss destro enam polegi azgali peal.
kuid tõsi on see et korralikke high end guilde pole.
orderil on Bohemia ja DisOrder, kes niidavad kõik PUG'id maha icon_smile.gif

Xenomorph
Kreisi kasutaja

sõnum 26.04.2010 15:45:46 vasta tsitaadiga

Rollisin endale choppa ja tahaks teada kas keegi on sellega rank 40ni mänginud ja mis muljed on . Pvp-s tundub choppa suht tugev kui keegi tagalast heale peale laksutab aga kui heali pole siis on küll suht masendav mängida . Kas keegi HV foorumist 200,- stardikaid ei müü ? ei viitsi selle moneybookersiga mässata , et netist osta .
tagasi üles
Celos
Kreisi kasutaja
Celos

sõnum 26.04.2010 16:06:47 vasta tsitaadiga

On mängus miskit muutunud ka peale selle land of the dead lisapaki välja tulekut?
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 26.04.2010 17:07:57 vasta tsitaadiga

StaticX kirjutas:
Rollisin endale choppa ja tahaks teada kas keegi on sellega rank 40ni mänginud ja mis muljed on . Pvp-s tundub choppa suht tugev kui keegi tagalast heale peale laksutab aga kui heali pole siis on küll suht masendav mängida . Kas keegi HV foorumist 200,- stardikaid ei müü ? ei viitsi selle moneybookersiga mässata , et netist osta .

Muidu static icon_razz.gif Kui heali pole, siis on igas mängus, igal klassil hambad juhul, kui vaenlased sind peksma hakkavad icon_smile.gif
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Kaun
HV kasutaja
Kaun

sõnum 26.04.2010 22:31:16 vasta tsitaadiga

xpander kirjutas:

orderil on Bohemia ja DisOrder, kes niidavad kõik PUG'id maha icon_smile.gif

Bohemia jah

Disorder ei... disorder on pug guild... kasutu icon_smile.gif

Vaata ette kui näed Pax Mortis, Skowyt (kõige tugevam Warband), Malleus Malefocarum (kui nad viitsivad) või Radiant Knights (minu guild siis)

Timberg kirjutas:
StaticX kirjutas:

Muidu static icon_razz.gif Kui heali pole, siis on igas mängus, igal klassil hambad juhul, kui vaenlased sind peksma hakkavad icon_smile.gif

eks ta nii ole jah.

mul on endal suht palju igast jura millega ma saan muidu eemale halbadest olukordadest icon_smile.gif

Melee absorb pocket item (annab mulle 3600 umbes puhvrit icon_smile.gif )

kasutan Resolute defence mis annab mulle kõige vastu kinni pidamis viiside vastu immuunsuse

ja elu jooke (2x 1500 elu korraga... mõnikord kui raha on siis 3000 ja 1500 icon_smile.gif )

tagasi üles
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 26.04.2010 22:49:08 vasta tsitaadiga

uhh jah, pax mortis ja radiant knights unustasin täitsa ära icon_biggrin.gif
ma ise pean väikest guildi, ei viitsi hardcore tegeleda asjaga icon_razz1.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Warhammer Online mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 90, 91, 92 ... 97, 98, 99  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.