Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV üritused »  VMT: Crysis MP + Wars MP! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 170, 171, 172 ... 180, 181, 182  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas jätkame Crysis 2 MP teemadel siin, või teema uue teema?
Jätkame vanas teemas
30%
 30%  [ 3 ]
Teeme uue teema
70%
 70%  [ 7 ]
hääli kokku : 10

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tumbuser
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 01.04.2010 20:32:35 vasta tsitaadiga

Killerwave kirjutas:
Sain ka DARKLITE Xfire kasutaja, nüüd ehk hakkavad jagama beta Patriot release, kellele see ütleb midagi, kellele mitte icon_wink.gif

Ei ütle midagi peale selle mida googeldades sain, aga minu inglise keel on tänu crysisele paranenud icon_biggrin.gif

Ma käisin servus ja mängisin vist pool tundi umbes ja ajasin ühe tüübiga juttu. Siis väsisin eestlasi ootamast ja kolisin nh-sse, seal oli mingi pro kes hüppas ja irvitas ja ma võtsin noobvtoli ja lasin talt veidi õhku välja. Ma sain nüüd aru, miks see taktika pikeeri-lase-ja-unusta on mul hakanud töötama hästi AA ja ja lukustuvate rakettide vastu. Nimelt kui tavaline mängija ja ise ka lendasin vtoliga üle pikeerides siis põrutasin vtoliga kohe enam-vähem sirgjoont otse edasi, nüüd aga pööran kohe peale tankist ülelendu veidi vasakule või paremale ja muudan kõrgust. Tüüp keerab rauad 180 kraadi ja annab mingi paar sekundit tuld tühja kohta kus ta arvab mind olevat kolmandal sekundil hakkab otsima kus olen ja neljandal tulen juba üle mäe teise nurga alt tagasi, rakett lahti-ülelend-kursimuutus ja asi kordub. Kui tüüp on jonnakas, siis kolmandal korral sureb. icon_biggrin.gif

.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 02.04.2010 16:19:17 vasta tsitaadiga

Mingi jama on, eilsest saati kaovad kõik Favorite alla pandu serverid ära, isegi kui uuesti panen on nad hiljem taas kadunud icon_mad.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 02.04.2010 16:23:03 vasta tsitaadiga

Killerwave kirjutas:
Mingi jama on, eilsest saati kaovad kõik Favorite alla pandu serverid ära, isegi kui uuesti panen on nad hiljem taas kadunud icon_mad.gif

See küll hea pole icon_neutral.gif .Kuidas selle pingi mittenägemisega on servereid brausides?.On see ära parandatud või ikka kestab?

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 02.04.2010 16:25:52 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Killerwave kirjutas:

See küll hea pole icon_neutral.gif .Kuidas selle pingi mittenägemisega on servereid brausides?.On see ära parandatud või ikka kestab?

See ikka samas seisus icon_confused.gif
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 02.04.2010 16:26:57 vasta tsitaadiga

mul ka favo tühi
windsurfer
HV veteran
windsurfer

sõnum 03.04.2010 10:21:05 vasta tsitaadiga

Favo tühi jah. Täna mingi jama servus, US teami pool pole võimalik surma saada, energy ja health langevad 0 peale siis pilt muutub nagu slowmotioniks vms, aga ära ei sure. thumbs_down.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 03.04.2010 14:15:13 vasta tsitaadiga

windsurfer kirjutas:
Favo tühi jah. Täna mingi jama servus, US teami pool pole võimalik surma saada, energy ja health langevad 0 peale siis pilt muutub nagu slowmotioniks vms, aga ära ei sure. thumbs_down.gif

Eesti servus oli see uue testsüsteemi tõttu, läksin tagasi vanema ja stabiilse peale. Vabandust segaduse pärast.
tagasi üles
tumbuser
Kreisi kasutaja

sõnum 07.04.2010 10:12:51 vasta tsitaadiga

Mis teema sellega on, tundub et nh servu RPG-dele on vuuki juurde keeratud.

Ma olen viimasel ajal juba mitmes kord täheldanud, et kui jõuan enne teise raketi väljalaskmist tulistaja suhtes kalju taha, siis tuleb kolmas rakett lukustununa ning on vaja põigelda ja see pole veel kõik. Kui rakett tuleks konstantse kiirusega siis arvestades aega, peaks ta tulema läbi kalju seina kui just ropult ei kiirenda või ei soorita ruudukujulist lennutrajektoori. Tahan öelda, et need raketid on hakanud huvitaval kombel rikkuma selle maailma füüsikat. Maandan lennuki enda arvates turvalises kohas kust mingi nipiga rakett ei tule ja siis näitab videokorduses et tuleb läbi seina.

Mitte kõik ei lase nii kuid on kaks mängijat, kelle näppude vahelt selliseid tuleb. Pavel Rus, NH-Sioux. Nüüd võib öelda, et need saavad mulle hästi pihta ja lasevad hästi kaarega. Aga mulle saavad hästi pihta ka pfy paar tüüpi ja veel mitmedki, aga need ei lase niimoodi. Sellise kaarega mis tundub nagu oleks sirgjoon. Ja alati pole kogemuse saamiseks vaja alla kukkudagi siis kui tean kus keegi tegutseb.

Aga noh, ma olen juba õppust võtmas, et kui kalju taha saab ära siis tuleb veel kahe lukustunud raketi (millest üks on veel välja laskmata) eest põigelda kuigi vastane sind ei näe enam.

.
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 07.04.2010 10:21:27 vasta tsitaadiga

Kui õigesti lasta siis pole probleemi nurga taha kõmmutada sellega. Arvan et asjale annab sellise imeloomu see et rakett ei kaota kiirust kurvis ja kuna raketi kiirus on niigi suht suur siis pole vahet kas rakett lendab kaare tõttu mõned meetrid rohkem või mitte sest ajalises vahemikus on see siiski murdosake sekundist. Asi ka selles et tihtilugu RPGga ei kaota sa kohe LOCK-ONi kui vastane kalju taga seega sul veel mõni hetk anda tuld ja ku õigesti teha siis see rakett tabab sihtmärki. Kuna sa ise alles suht hiljuti hakkasid seda kasutama siis vb sul lihtsalt puuduvad veel kogemused mida kõike sellega teha saab icon_rolleyes.gif

Samas kus sa tead et keegi teine ei saatnud seda viimast raketti sulle sappa, kui sa just ei passinud niisama ega uurinud meelega kus ja kes laseb.

===

Muide OTTO sai eile banni kuna tegi tavaliste relvadega ulmet. Ta varemgi kahtlasi asju teinud kuid ta krdi osav, siis suutnud kunagi ära tõestada. Eile aga tegi ta vea kui ühe NH mängija vastu oma "trikke" kasutas.
tagasi üles
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 07.04.2010 10:38:27 vasta tsitaadiga

dääm icon_biggrin.gif ei tea kas teha crysise install vanade aegade mälestuseks.

kuidas seal serverite ja inimestega praegu lood on? viimati jäigi crysise pelamine pooleli sest ammendas ära, ei viitsinud enda tühjas servus mängida ja NH mesa viskas üle juba (polnud vastaseid kah eriti icon_cool.gif ego). hetkel BF BC2'e peal kah
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 07.04.2010 13:14:32 vasta tsitaadiga

mannatera kirjutas:
dääm icon_biggrin.gif ei tea kas teha crysise install vanade aegade mälestuseks.

kuidas seal serverite ja inimestega praegu lood on? viimati jäigi crysise pelamine pooleli sest ammendas ära, ei viitsinud enda tühjas servus mängida ja NH mesa viskas üle juba (polnud vastaseid kah eriti icon_cool.gif ego). hetkel BF BC2'e peal kah

No usu mind, mesas saad piisavalt tappa icon_cool.gif
tagasi üles
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 07.04.2010 13:16:32 vasta tsitaadiga

viimati mesat mängisin siis oligi nii igav et sai TIA'sse üle mindud icon_razz.gif lihtsalt ei saanud surma seal
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 07.04.2010 13:21:43 vasta tsitaadiga

mannatera kirjutas:
viimati mesat mängisin siis oligi nii igav et sai TIA'sse üle mindud icon_razz.gif lihtsalt ei saanud surma seal

Oleneb mida sa tegid, kui ei kämpi ega peida end tankiga siis usun et küll sind rapitakse ja korralikult.
Tia kiirem jah.
tagasi üles
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 07.04.2010 13:25:37 vasta tsitaadiga

crysises kasutasin sõidukeid (tanke, vtole) küll ikka väga minimaalselt. ja pole elusees camper olnud icon_razz.gif ainuke "camp" on vastastelt majade üle võtmine.
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 07.04.2010 13:29:09 vasta tsitaadiga

mannatera kirjutas:
crysises kasutasin sõidukeid (tanke, vtole) küll ikka väga minimaalselt. ja pole elusees camper olnud icon_razz.gif ainuke "camp" on vastastelt majade üle võtmine.

No kui sa püssimees olid siis respect thumbs_up.gif
tagasi üles
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 07.04.2010 13:30:32 vasta tsitaadiga

ära pulli nüüd, sinuga koos lastud küll ja küll icon_razz.gif
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 07.04.2010 14:57:54 vasta tsitaadiga

mannatera kirjutas:
ära pulli nüüd, sinuga koos lastud küll ja küll icon_razz.gif

Seda küll aga ma ausalt ei mäleta mis stiili sa harrastasid. icon_redface.gif Nii mõndagi on sellest ajast möödas ja muutunud.
Eile ja täna sai küll väga põnevaid mänge tehtud. Enamasti kaotavas tiimis, ja pea alati korra sai vähemalt mängu jooksul tiimi vahetatud ja nõrgemasse ronitud et igav ei hakkaks. Siiski oli palju võidukaid mänge.

Vaikselt hakkan ka uue klaveri ja hiirega ka ära harjuma ning enam ei vajuta valesid nuppe ega hiir ei tundu käpa vahel nagu võõras ese vaid hakkab juba nö üheks saama mängides.

Veel nädal tagasi oli nagu suht pika pika pulgaga üritaks pisikesele punktile pihta saada kaugelt icon_confused.gif Aga samas ei imesta kui ühe hiirega mänginud pea 2 aastat ja siis saab käpa vahele hoopis teise roti. Ehk siis pisikese läpaka hiire pealt sai korraliku mänguri oma peale mindud icon_razz1.gif

=========

Muidugi olid sa see kes suvel eesti servut pakkus. VB sa tähele pannud et meil praegugi üks Eesti server üleval, kuid kahjuks on ajad raskemad ja serveri käimatõmbamisega lood keerulisemad, mängijaid juba tunduvalt vähem üldises mõttes võrreldes suvega. Oma HV mängijaid praktiliselt pole enam, kuid oleks just vaja inimesi kes viitsiksid vahepeal natuke oodata et siis mäng käima tõmmata, päeval ja õhtul liigub rahvast hästi kui kas või üks inimene sees on ja ees ootab.
tagasi üles
tumbuser
Kreisi kasutaja

sõnum 07.04.2010 15:20:19 vasta tsitaadiga

Ega alati ei teagi, aga teinekord olen täiesti kindel et vaid ühest torust tuleb. Seda on raske seletada, aga ma tunnen kust rakett tuleb. Aju paneb infokillud kokku ja kasutab ka loogikat. Justnimelt aju, sest ise ma ei reageeriks see on instinktiivne. Pärast mõtlen alles läbi. Kui on osav laskja ja laseb kiiresti siis on kindel amplituud stardihelide vahel ja klapid annavad suht väga täpse lasu sooritamise koha.

Kui täpsemalt seletada, siis esimese raketi lennuaeg (kuulen heli) annab kauguse kuna kogemuse abil suudan hinnata raketi kiirust. Esimese lasu heli annab piirkonna, aga kahe teise lasu helid annavad üsna täpse koha. Päris sõjaväes kasutatakse helimärkimist ja liikuv vtol koos heade klappidega annab sarnase efekti --- sarnast asja kasutab ka nahkhiir -- lihtsalt tema kõrv püüab helisid teises sagedusalas. Kui nahkhiirt täiesti paigal hoida, siis ta ei suuda avastada putukat kui ka see on paigal. Liikuma peab kiirelt kas mõõtja või mõõdetav.

See on hea et otto kätte saadi. Mis trikka ta tegi kui saladus ple? NH-sse kohe praegu ja ööseni välja väikeste pausidega.

.
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 07.04.2010 17:48:59 vasta tsitaadiga

tumbuser kirjutas:
Ega alati ei teagi, aga teinekord olen täiesti kindel et vaid ühest torust tuleb. Seda on raske seletada, aga ma tunnen kust rakett tuleb. Aju paneb infokillud kokku ja kasutab ka loogikat. Justnimelt aju, sest ise ma ei reageeriks see on instinktiivne. Pärast mõtlen alles läbi. Kui on osav laskja ja laseb kiiresti siis on kindel amplituud stardihelide vahel ja klapid annavad suht väga täpse lasu sooritamise koha.

Kui täpsemalt seletada, siis esimese raketi lennuaeg (kuulen heli) annab kauguse kuna kogemuse abil suudan hinnata raketi kiirust. Esimese lasu heli annab piirkonna, aga kahe teise lasu helid annavad üsna täpse koha. Päris sõjaväes kasutatakse helimärkimist ja liikuv vtol koos heade klappidega annab sarnase efekti --- sarnast asja kasutab ka nahkhiir -- lihtsalt tema kõrv püüab helisid teises sagedusalas. Kui nahkhiirt täiesti paigal hoida, siis ta ei suuda avastada putukat kui ka see on paigal. Liikuma peab kiirelt kas mõõtja või mõõdetav.

See on hea et otto kätte saadi. Mis trikka ta tegi kui saladus ple? NH-sse kohe praegu ja ööseni välja väikeste pausidega.

Mnjah vavevaöt see nii täppisteadus on, aju nimelt tekitab ka palju illusioone ja petab sind paljuski, eriti kui natuke alateadvuslikult ja kaasa aidata icon_razz1.gif

Muidu OTTO sai vaid lühikese banni nagu just nägin, just tegi mingi 67-1 skoori ja ma lin se ainuke kes ta maha võttis. Aga midagi kahtlast taas ei näinud.
Täna vaevalt NH väga jõuan enam.

@tumbuser - sa kasutad nime Firefly eks?
tagasi üles
tumbuser
Kreisi kasutaja

sõnum 08.04.2010 23:37:07 vasta tsitaadiga

Täna oli jälle see kummaline rpg. Ja see on bugusing, ning ei tule servu poolt antud omadustest. Ja seda kasutab juba terve plejaad seltsimehi...

Ja siis ütlesin oma arvamuse välja. Rakett tuleb järsu kaarega (loe teravnurgaga) täpselt nii kiiresti, et nagu tuleks läbi seina.

Siis läks aruteluks. Ma täpselt ei saanud aru, aga seal olid adminid ja neile vastu paar venda, kes arvutiasjanduses rohkem kodus ja ütlesid, et see rakett lukustub või mitte aga see kui rakett läheb teravnurga all sulle kalju taha järele ja kiirust ei kaota --- et see on bugusing ja nad nimetasid mingit nähtust, mida olen varem kuulnud et see ei tulevat serverist vaid mingi klient bla bla...ja seletasid asja olemust lahti.

ja adminid noogutasid kaasa jah et rangelt võttes see tõesti nii on ja siis üks vastalistest ütles et bugusing --- cheat---ban ja irvitas. icon_biggrin.gif ja siis ütles admin vastuseks et kuna kõik kasutavad ja et see on õpitav et siis ei ole cheat.

Minu meelest on see jama, sest mina ei tea kust saab niimoodi õppida. Võiks siis panna portaali õpetuse üles koos videoga. icon_biggrin.gif

.
tagasi üles
Erx15
HV kasutaja
Erx15

sõnum 17.04.2010 12:47:50 vasta tsitaadiga

Käisin siis täna sees, esialgu jooksin üksi paar minutit ringi, siis aga ilmus veel keegi ja oli väga lahe teha strenght mode-is käsivõitlust. icon_biggrin.gif
See level Peak oli ka väga huvitav, ei mäletagi, et oleks midagi sellist mänginud, tavaliselt jookseb enamus serverites mesa ja steel mill.
Mis värk on nende tüüpidega, kes tulevad servusse sisse ja siis hakkavad spämmima, et tahavad admin-iks saada või midagi taolist? icon_neutral.gif
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 17.04.2010 21:00:16 vasta tsitaadiga

Erx15 kirjutas:
Käisin siis täna sees, esialgu jooksin üksi paar minutit ringi, siis aga ilmus veel keegi ja oli väga lahe teha strenght mode-is käsivõitlust. icon_biggrin.gif
See level Peak oli ka väga huvitav, ei mäletagi, et oleks midagi sellist mänginud, tavaliselt jookseb enamus serverites mesa ja steel mill.
Mis värk on nende tüüpidega, kes tulevad servusse sisse ja siis hakkavad spämmima, et tahavad admin-iks saada või midagi taolist? icon_neutral.gif

Tore et käisid, ma püüaks isegi ehk aega leida kui mõni kohalik ka tuleb samal ajal.
Mis puutub neisse adminniks soovijaid, siis ise pole märganud nagu aga ma arvan et nad vivad selle ära unustada icon_razz1.gif
tagasi üles
tumbuser
Kreisi kasutaja

sõnum 21.04.2010 14:41:37 vasta tsitaadiga

See gunvtol on päris hea riist aga ma ei saa täpselt aru kui kaugelt ja mis piirkonda tuleb gaussil sihtida? Istusin ühel sabas nii mõned meetrid kõrgemal, aga peale silmnähtava erutuse vastase poolt ei olnud muud reaktsiooni märgata.

.
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 21.04.2010 15:05:01 vasta tsitaadiga

tumbuser kirjutas:
See gunvtol on päris hea riist aga ma ei saa täpselt aru kui kaugelt ja mis piirkonda tuleb gaussil sihtida? Istusin ühel sabas nii mõned meetrid kõrgemal, aga peale silmnähtava erutuse vastase poolt ei olnud muud reaktsiooni märgata.

icon_question.gif
tagasi üles
tumbuser
Kreisi kasutaja

sõnum 23.04.2010 07:51:24 vasta tsitaadiga

Noh, kui minu tanki rünnatakse gunvtoliga, siis see teeb damaget. Aga minu meelest minu enda oma ei tee. Kas lasen valesti või valesse kohta või valest asendist?

.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV üritused »  VMT: Crysis MP + Wars MP! mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 170, 171, 172 ... 180, 181, 182  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.