Kuna mingit infot sellest siit ei leidnud, siis mõtlesin, et panen siia omalt poolt natuke juttu.
Tegemist siis turnbased strategy mänguga, millele on lisatud rpg elemente.
Hetkel siis mänguga seis selline, et venekeelne versioon on valmis, müügis ka, a ingliskeelset veel pole (arvatavasti peaks saabuma selle aasta teisel poolel.)
Piltide ja juttude järgi peaks päris asjalik olema, ilmselt on venelased nn. katsejänesed, kelle peal testitakse mängu ennem kui mujale asi müüki jõuab.
Windows XP / Vista, AMD 3000+ or Intel Pentium 2 GHz,
512 megabytes of RAM,
ATI Radeon 9600 or NVidia (DirectX compatible),
4 gigabytes of free hard drive space
Recommended:
AMD 4800+ X2 or Intel Core 2 Duo 2600,
1 gigabyte of RAM,
ATI Radeon 1900 or NVidia 7600 (DirectX compatible)
teine osa meeldis küll, hea synge, kuid nad v6iks l6puks k2tte v6tta ja selle ingliskeelse versiooni korralikult valmis teha, ei tea kuid hetkel tundub natuke poolik olevat asi ikkagi, kuigi isegi patche on juba mitmeid tulnud. _________________ life is a bitch with 12inch strapon
II oli küll vägev ja sellele on tõlge olemas, aga ikkagi poolik. Seega pole veel mina proovind. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Esmamulje nüüd kui mäng ära proovitud- on see, et asi on ikka üsna nuditud versioon teisest osast. Graafika on muidugi paranenud, aga siiski mitte piisavalt, kunstiline pool see eest hea. Üksused on enamvähem samad mis teises osas.
On 3 mängitavat rassi. Inimesed, haldjad ja deemonid. Teises osas oli neid 5 kui mälu ei peta. Võitlus on enamvähem samasugune kui Heroestel. Voice on üsna vilets, aga õnneks üksustel saab selle välja lülitada. Muusika pole ka suurem asi.
Mapid on üsna pisikesed ja avastada suurt midagi pole. Teades, et teisel osal oli üsna mitu expansionit, siis vb on ka sellele kavandatud. Kui pole, siis ütleks et asi ilmselt ostmist ei vääri, proovimist aga küll kui sellised mängud meeldivad. Multiplayeri olemasolu kinnitada ei oska, sest vähemalt mina seda ei leidnud. Kahjuks pole ka sellist random mapi loojat - on ainul paar üsna viletsat mapi. 3/10
Üldiselt vene ver oli palju parem nii voice kui ka muuska. Esimese mapi tegin ära ja rohkem ei viitsinud sellega jännata.
English oma pole proovinutki. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
Olen Legion of the Damned Act II kinni. Journal käsib Orc shamanit kaitsta, kuni too portalit avab. Tulid mingid elfid, lõin kõik mättasse, aga no prgress. Orc seletab ikka, et tema vajab aega rohkem ja ühtegi vaenlast enam ei ole. Bug? _________________ Õnnelikul malakamaal ei nuteta! Parem käsi abistab. Sõidame!
Kuradi kahju, et nad hea mängu ära rikkunud. Mulle meeldis Disciplesi seeria selletõttu, et see battlesystem oli seal teine ning huvitav. Sai mängitud Disciples 1 ja 2. Ning sai proovitud kolmandat kah, aga jättis nii külmaks kohe. See battlesystem võtab nii palju aega. Paiguta mehi jne. Kui tahan sellise systeemiga mängida, siis mängin HOMM. Samuti on mäng väga bugine ja siis kui ma proovisin puudusid single player mapid. Kahju, et mäng rikutud. Juhul kui kunagi mingi mod välja ei tule, kus saab battlesystemi d2 sarnaseks muuta ei puutu ma seda enam.
Proovin ka täna ära...puhtalt disc II tõttu.
Tundub, et turn based rpg klassikud vaevlevad 3d sünnivaludes. "Vana ja hea" on asendunud mingi "shiny eyecandiga", samas on mängitavus täiesti puudulik - homm4 üleminek homm5 peale näiteks.
Olen ise hetkel esimese kampaania poole peal vast.
Disc I ja II olen mänginud suht sama palju kui HoMM seeriat ma arvaks. Mingil määral on tunda jah neid 3d sünnivalusi, kuid tundub, et suur osa sellest on tahtlik. Disc seeria ei ole eriti kiireloomuline kunagi olnud. Vaikselt nokitsed ja majandad ja liigud. Minule selles suhtes sobib kolmas osa ka täiesti. Ma suudan rahulikult liikuda mööda mapi ringi ja leida kohti ja satse, kuigi mapid võiksid minu maitse järgi veidi suuremad olla ja natuke vähem seda "torus" liikumist. Liialt värvikirev ei ole, sest ma mäletan siiamaani, kui esimest korda disc I tööle panin ja siis ei suutnud mitte muhvigi aru saada, mis sinna joonistatud oli. Kõik kuidagi valgus üheks segaseks maaliks kokku. Seda ma vast ka kõige rohkem igatsen 2d kadumisega. See maalilisus ei ole tekkinud veel 3d'ga ja tundub, et sinna läheb kõvasti aega.
Võitlussüsteem on vahelduseks mõnus. Kuigi minu taktika enamasti sisaldab seda, et ma arendan oma heroet võimalikult palju, siis nüüdseks tunduvad kõik kaklused kuidagi liiga kergeks jäävat. Spelle ja pote ei kasuta pea üldse, olgugi, et olen spellide peale suunatud. Aga noh, eks näib, mis edasi saab. Mehed ja muu on klassika nagu ikka.
Liialt buge ei ole kohanud ja mul jookseb üsnagi vabalt. Panin just w7 peale, eks näib, mis nüüd saama hakkab. Enne oli Vista tegelt.
Mina ütleks, et üsna asine järg. Tuleks nüüd üsna kärmelt otsa ka undeadide kampaania, siis oleks mina rahul. Kahjuks on Disc community nii väike, et väga palju fanbased mappe tulema ei hakka ilmselt. Võin ka rahus ära mainida, et ma kindlasti kohe ei ole konservatiiv, tehku uusi mänge ja katsetagu uusi asju. Äkki joppab ja tuleb mängitav, äkki tuleb Homm V. Kõike võib juhtuda.
Viimati proovisin Disciples III Reincarnationi, kaotus oli kiire tulema. Muidu esimene ja teine mäng meeldisid mulle isegi rohkem kui Heroes sari - oma süngema õhustiku ja raskema gameplayga. Kolmas tundub kuidagi väga eba oma kontrollide ja kaamera liikumisega. Mul on muidugi sedatüüpi mängudes ka pikem paus olnud, aga mingit loogikat seal ei tuvastanud. Silma häirisid iga kliki peale ettetulevad "Sinna ei saa minna" teated, varasem maakontrollisüsteem ei tundu enam toimivat. Esmamulje on tervele kolmandale seeriale näpud alla (mis aga ei tähenda, et ma kunagi kainema peaga uuesti ei prooviks).
Edit: Mäng on täielik pullikaka ja pole mitte pisemat lootust ka, et selle mootori peal midagi head tehtaks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.