praegune kellaaeg 19.06.2025 19:29:47
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
iguaan
HV veteran

|
18.04.2010 22:01:52
|
|
|
zoomski kirjutas: |
iguaan, kõrvalt nägi päris hea välja.
Pisut teoorialoenguid rajal positsioneerumise kohta oleks tarvis.
Kui Sinu ja RudiTurbo plussid summeerida, siis oleks The Stigil kuri karjas.  |
ilmselgelt oli mul ka kerge närv sees, sest esimest korda õnnestus nii kõrgelt kohalt startida ja seejärel kaitsta seda stigi eest...
ma rohkem harjunud sellise harju keskmisega
ja zoomski pigem ei jõudnud starti, mitte finishisse
|
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
18.04.2010 22:13:49
|
|
|
iguaan kirjutas: |
ja zoomski pigem ei jõudnud starti, mitte finishisse |
Eks ta õigem oleks jah, parandasin ära.
jkddp kirjutas: |
Mis see kollane plekk rea ees tähendab? |
Pole õrna aimugi, see pole minu tehtud tabel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
The Stig
Kreisi kasutaja

|
18.04.2010 22:20:45
|
|
|
Kollased plekid on need, kes maksid raha kohapeal.
Mardi keberniitamist kardiga oli kõrvalt päris nukker vaadata.
Kahju, et härra zoomskil asi selle tõttu üldse pooleli jäi.
_________________ Starte Kardisarjas 19+2 (441 punkti)
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
18.04.2010 22:35:49
|
|
|
Kas siis on lootust piltidele täna või vajun ära?
Kohalik "elav muusika" hakkab
_________________ TULE KARTI SÕITMA! |
|
tagasi üles |
|
 |
The Stig
Kreisi kasutaja

|
18.04.2010 22:37:11
|
|
|
Tahaks ka pilte ja värke juba näha.
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
18.04.2010 22:38:34
|
|
|
Pilte mina ei jõua. Lappan hetkel A finaali videot kokku.
Tegelt tahaks juba Une Mati külaskäiku.
_________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur. |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
18.04.2010 22:39:36
|
|
|
HDvurle kirjutas: |
Pilte mina ei jõua. Lappan hetkel A finaali videot kokku.
Tegelt tahaks juba Une Mati külaskäiku. |
Ihu ja hing on sul nüüdsest kardisarjale antud, Matid ja muud loomad peavad ootama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
18.04.2010 22:56:06
|
|
|
Siinne ühendus on oma loomult nagu reibas dial-up.
Pilte sööb ehk...
EDIT: Elav muusika lõppes just.
Katsun karaokeni vastu pidada...
_________________ TULE KARTI SÕITMA! |
|
tagasi üles |
|
 |
Hessu
Kreisi kasutaja
|
18.04.2010 23:12:30
|
|
|
Üritus oli igati tore, kokkuvõttes jääb nii mõnigi asi kripeldama, et äkki oleks paremini saanud. Kvaliks sain hea kardi (nr.11), aga just siis kui tuli hea pidavus ja tunnetus suri kart lihtsalt välja, ning pidin leppima vaid 6-e kvali ringiga ja 4-da stardikohaga, kuigi reaalselt oleks 0.2-0.4s kiiremini suutnud veel. No see selleks, 4-s positsioon ka hea. Finaaliks sattus hetke seisuga selline keskmine kart (nr. 8), mis oli kiiremates üle sekundi aeglasem aga kuidagimoodi andis sõita küll. Start oli enamvähem, teisel ringil sai vähe Stigiga pusitud aga midagi hullu ei juhtunud. Kuskil kolmandal või neljandal ringil mõtles keegi kaskadöör boksikurvis kogu pundile küljepealt sisse sõita, ei kujuta ette mida see vend küll mõtles, aga tänu sellele langesin viimasele kohale ning sealt ülespoole ronimine oli juba väga keeruline sellise kardiga. Riivo oli sellisel ühtlasel kaugusel pidevalt, lõpuks jõudis ta Stackile järele aga kahjuks ei jäänud tema taha pikemalt pidama, ning mina neile järele ei jõudnud. Lõpetasin kuuendana, mis jäi tänaseks maksimumiks, suuresti tänu sellele et sõidu alguses nii taha langesin
Eks Põltsamaal on palju asju mida paremini teha
|
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
18.04.2010 23:17:18
|
|
|
Hessu kirjutas: |
Kuskil kolmandal või neljandal ringil mõtles keegi kaskadöör boksikurvis kogu pundile küljepealt sisse sõita, ei kujuta ette mida see vend küll mõtles, aga tänu sellele langesin viimasele kohale ning sealt ülespoole ronimine oli juba väga keeruline sellise kardiga. |
Kaotasin samuti tolles episoodis paar kohta. Nägin silmanurgast, et keegi läheneb ülioptimistlikult ning võtsin kohe heaga suurema kaare. Ma arvan vähemalt, et see oli sama episood.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Hessu
Kreisi kasutaja
|
18.04.2010 23:22:03
|
|
|
Võimalik aga mina olin selles olukorras esimene sisekurvis ja ei osand üldse ette kah kujutada et keegi võiks sellisest kohast mulle küljepealt sisse tulla.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
18.04.2010 23:30:03
|
|
|
Hessu kirjutas: |
Võimalik aga mina olin selles olukorras esimene sisekurvis ja ei osand üldse ette kah kujutada et keegi võiks sellisest kohast mulle küljepealt sisse tulla. |
Tõenäoliselt oli see sama episood, minu õnn oli jah see, et suutsin suuremast paugust hoiduda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
The Stig
Kreisi kasutaja

|
18.04.2010 23:30:16
|
|
|
Ah seetõttu kadusid kõik äkisti tagant ära.
Vaat, mis kõik välja ujub.
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2 |
|
tagasi üles |
|
 |
m0nx
Kreisi kasutaja

|
18.04.2010 23:33:16
|
|
|
mina olin täiesti löödud selle etappi kvaliteedist..... kallis loterii.... ja nagu ikka minupuhul, siis lotoõnn ei ole minu teema....
enne seda etappi suure huviga ootasin seda etappi, aga nüüd on vastupidine tunne.... jääb üle aint loota, need noored mehhaanikud millalgi suudavad nendest romudest miskisugust eluvaimu leida....
tahaks veel kergelt nuriseda selle üle, et rakett nr 9 viimases kvalis välja vahetati.... äärmiselt ebaaus....
|
|
tagasi üles |
|
 |
The Stig
Kreisi kasutaja

|
18.04.2010 23:37:39
|
|
|
Ma ka ütlesin juba enne viimast kvali, et üheksa oleks pidanud siiski sisse jääma, kuna teised kannatasid ka sellega.
Aga loodame, et asjad lähevad paremaks ja kui Jumal tahab, saan sellele ise kaasa aidata.
Ma ei tea, kas Jumal tahab, aga ma ise tahan küll väga.
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Relle
HV vaatleja
|
18.04.2010 23:39:42
|
|
|
Väga tore üritus oli
Vähemalt olen tagant poolt esimene
|
|
tagasi üles |
|
 |
RudiTurbo
HV kasutaja
|
19.04.2010 01:02:54
|
|
|
Üritus algas meeldivalt, soojendussõidus sai 0.02 sekundit kiireimast ajast taga oldud nr1 kardiga ning lootust oli suurteks tegudeks!
Qualys siis sain kardi nr13, mis väidetavalt oli püss. Hakkasin siis qualys saama pihta ka nippidele ja trikkidele kuidas seda rada kiiresti läbida ja õnnestus üks ring, kus tundus, et kõik trikid said enamvähem õieti tehtud ja olin juba suht rahul ning siis jõudsin liiklusesse ja kuna taga oli pidevalt palju ruumi, siis möödumise asemel otsustasin hoo maha võtta ja endale ruumi teha. See osutus aga veaks, sest kui ruumi tegin, siis oli mu ees lõpuks kart nr 9 ja tegin uuesti kõvasti ruumi ning oh õnnetust, kohutavalt suure vahe sõitsin ikka sedasi tasa, et viimase painde sain veel täisgaasiga läbitud suht heana tunduval ringil ning siis jäi taas nr9 sedasi ette, et pidin täisgaasi kohal enne finishi joont pidurdama Kokkuvõttes siis ei õnnestunudki pärast liiklusesse jõudmist enam üxki kiire ring ja pidin rahulduma 43.53'ga, mis siis nagu ka soojenduses, 0.02 sekundit kiireimast. See 0.02 sekundit oli küll suur pettumus, sest ruumi parandamiseks oli ning minu möödumisjulgusega on suur vahe, kas täiesti eest või tuleb kellestki mööduda.
Sõiduks sain siis täieliku saani nr14, millel kurdeti gaasi pealejäämist, see on kõige hullem asi, mida vihkan kartide juures ! Esimene ring oli suht kohutav, tundus, et see kart on nagu nr9, kõik olid mu taga kõrvuti ja liikusid väga reipalt, tundus, et hakkan langema nagu kivi, kuid järsku olukord rahunes kuidagi nii, et Stig pääses liidrit jälitama ning mina olin sabas kardil nr1, millega ise olin sõitnud 43.58, kuid esialgu eest ära ta mult ei liikunud ning taha oli tekkinud väike hingamisruum. Seega tundus, et nr14 vajab lihtsalt veidi soojenemist ja liigub küll. Kuigi kohutav, kui uimaselt see kart käske võttis vastu, korra jalg gaasilt tõsta, siis oli nagu väike regeerimisaeg enne kui taas kiirendama hakkas Pärast mõningast jälitamist jäi siis korra gaas tugevalt peale esimeses kurvis ja tuli poolspin, jäin siis nr1st maha ja tundus, et poodiumile taaskord ei jõua, sest olin eesolijast ainult napilt kiirem, hakkasin siis tagasõitjaid jälgima, kes tundusid mingil määral juba ohtlikutena. Sai siis taas probleemide vabalt ringe läbitud, kui eessõitja taaskord selgees lähenema hakkas , kartsin, et see on pigem halb kui hea ning võib mulle hoopis kohti maksma hakata, kuna möödumislootus oli väike, alguses sain paar korda kõrvale, aga sirgele kiirendusel olin juba enne esimest s'i taas selja taga :/ Aga seekord siis ajastas ta esimeses kurvis väga õigel ajal suure vea ning sain isegi nina natuke ette, taaskord hakkas juba tema kart ettepoole liikuma kuid hoidsin end s'i minnes võimalikult väljas ja tegin ta elu nii raskeks kui sain. Järgmisesse s'i minnes üritas kohe seestpoolt tagasi, kuid suutsin eespool püsida ja s'ist eespool väljuda ning siis hakkasin finishilippu lootma ja sõitsin sel kardil rattad alt ära kuni lõpuni
Kui nägin, et mu kiireim ringiaeg oli kõigest 44.71 vms, siis tekkis küll suur rahulolu selle kolmanda koha üle, sest koha poolest oli see tulemus maksimum selle kardiga! Natuke kahju ikkagi, hea kardiõnnega oleks võinud põnev heitlus esimese etapivõidu eest olla. Mitu sõitu juba soojenduses ja qualys tundunud, et Stig ei kujuta endast erilist ohtu, aga sõiduks leiab alati mingi imerohu
|
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
19.04.2010 10:15:15
|
|
|
RudiTurbo kirjutas: |
Kui nägin, et mu kiireim ringiaeg oli kõigest 44.71 vms, siis tekkis küll suur rahulolu selle kolmanda koha üle, sest koha poolest oli see tulemus maksimum selle kardiga! |
Olin su taga sisuliselt kogu sõidu - nägin, et ees on nr 14 ning mäletasin, et seda ei kiidetud eriti. Aga oma nr 5-ga ei suutnud sulle siiski mitte kuidagi ohtlikuks saada. Sel ajal sain muidugi kõvasti lähemale, kui sa kemplesid stackiga, aga kui sa olid juba möödas, siis tekkis teil kohe vahe sisse. Ise sain vist eelviimasel ringil stackist mööda, nii et tuleb 4. kohaga igati rahule jääda, eks poodiumikohta (ja võitu) jõuab veel püüda.
The Stig kirjutas: |
Endal õnnestus kaks korda sõita nr. 10 ja korra 5 kardiga. 5 oli alajuhitav, 10 oli ülejuhitav. |
Sõitsin täpselt samade kartidega, aga vastupidises suhtes - 2 korda nr 5-ga ning korra (õnneks kvalis) nr 10-ga. Nr 5 tundus kehvem.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ahto
Kreisi kasutaja

|
19.04.2010 10:28:45
|
|
|
Minu etteastet võib kokku võtta lausega "pean saama poodiumile, muidu suren"
Kahju, et finaalsõidus kart nr.9 sattus. Olin liiga optimist selle liikumisvõime suhtes. Loodan väga, et kardiloosi ebaõnnega on selleks aastaks nüüd ühelpool.
Mis seal's ikka: järjekordselt igati tore üritus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
The Stig
Kreisi kasutaja

|
19.04.2010 13:28:13
|
|
|
Soojendussõidud ei tähenda ega näita mitte kunagi mitte midagi.
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
19.04.2010 13:51:42
|
|
|
Kas võiks kõne alla tulla soojendussõidu asemel II kvalifikatsiooni?
St. sinu kahe sõidu parim aeg või kahe sõidu (parimate) aegade summa läheb arvesse.
Väheneks kardi loosiõnne osatähtsus ja oleks ka mõlema sõidu puhul parajalt põnevust.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
tagasi üles |
|
 |
m0nx
Kreisi kasutaja

|
19.04.2010 15:41:44
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Kas võiks kõne alla tulla soojendussõidu asemel II kvalifikatsiooni?
St. sinu kahe sõidu parim aeg või kahe sõidu (parimate) aegade summa läheb arvesse.
Väheneks kardi loosiõnne osatähtsus ja oleks ka mõlema sõidu puhul parajalt põnevust. |
ülihea idee.
|
|
tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
19.04.2010 15:45:31
|
|
|
2 kvalifikatsiooni ja parim aeg kirja ... ükskõik kummas sõidetud. See oleks päeva parim idee
_________________ Aita suve, söö lund! |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
19.04.2010 15:46:50
|
|
|
Teeks äkki järgmise etapi teemas selle kohta küsitluse?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
19.04.2010 15:55:05
|
|
|
2 kvalifikatsiooni võiks tõesti olla. Samas kuna osadele on rajad siiski tundmatud võiks olla esimene kvalifikatsioon pikem (näiteks kuni 5 ringi nö tutvumiseks)
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|