Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Romanov
HV vaatleja

|
06.01.2008 02:25:52
|
|
|
Ma ei usu, mul endalgi on ati kaart, probleeme mul selle mänguga esinenud küll ei ole. Vähemalt vanasti, kui ma seda veel mängisin.
_________________ Autokool Hakka Juhiks - Autokool Tallinna külje all Laagris ja Keilas!
www.hakkajuhiks.ee |
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
PokerAce
HV vaatleja

|
26.02.2010 21:51:39
|
|
|
Tere, olen ka aus ja ei viitsinud seda pikka teemat läbi lugeda ja otsida HOSTI tegemise kohta midagi. äkki keegi oskab mind aidata seosest HOST-i tegemisega? Selline on olukord, et ma tegin HOST i aga keegi ei näe mind:S mida täpsemalt ma tegema peaksin, et see olukord parandada:S no ei ole niipalju mänge mänginud, et sellist jama oleks osanud oodata.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
HGtafka
Kreisi kasutaja

|
03.03.2010 23:00:49
|
|
|
LAN'i mängu teed ikka? local area network? sellisel juhul peaksite kõik ühes võrgus olema ja tulemüürid ei tohiks kellelgi plokeerida mängu.
edit: kui pole ühes võrgus, siis lisaks eelmisele peab kindlaks tegema, et ruuter vms millel tulemüür peal ei plokeeriks mängu, vajadusel siis pordid suunata või dmz kasutada(vähem turvaline)
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
colin
HV vaatleja

|
16.04.2010 13:36:15
|
|
|
PokerAce mul sama jama!!Mul on elioni net.Teen hosti ja teised ei näe mu hosti.Aidake palun!!
|
|
tagasi üles |
|
 |
HGtafka
Kreisi kasutaja

|
16.04.2010 14:40:03
|
|
|
kuulge möödarääkijad,
kas windows firewallis on exception mcrae rally 4 jaoks? on lubatud võrku? Kui te ei tea seda, siis võtke kõik tulemüürid maha ja proovige mäng teha. Kui siis ka ei näe, järelikult mingi ruuter või muu vahelüli on pordid ära plokeerinud.
_________________ www.osomesites.com - Kodulehe teenus madala kuutasuga. |
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
colin
HV vaatleja

|
16.04.2010 22:31:18
|
|
|
Kõik on nii nagu peab aga ei saa.Eestlasi on mängimas kuskil sada kõigil on sama jama.Venelasi 1000 ja saavad kõik hosti teha
|
|
tagasi üles |
|
 |
HGtafka
Kreisi kasutaja

|
17.04.2010 01:33:11
|
|
|
Enda kogemustest võin öelda, et mul plokkis võrgus mängimist windowsi tulemüür ja ruuter, kui need ära konfigureerisin sai võrgus ilusti mängitud. Endal Starman, teisel oli Elion, server töötas nii minul kui ka temal. Vaadatake et teil mängude versioonid oleksid samad, võibolla on mõni update kuskilt võtta mängule.
_________________ www.osomesites.com - Kodulehe teenus madala kuutasuga. |
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
colin
HV vaatleja

|
23.04.2010 21:12:07
|
|
|
Teiste hostitesse saame minna ,aga kui ise hosti teen siis ei näe seda keegi.Võtsin kõik tule müürid nii arvutil kui ka ruutelil.Suunasin kõik pordid ära,spetsalistidega pool aastat jamanud.Nad suunasid ise ka kõik pordid oma korda ära.Suunasime kuni 10-70000.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|