Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ho Ho
HV Guru

|
17.09.2005 20:52:14
wini domeeni muutmine ja kasutajad. |
|
|
On selline olukord:
üks XP'ga masin mis on domeenis nimega "vana_domain"
Seal domeenis on ka kasutaja nimega "kasutaja", on ka "Administrator", "Guest" on keelatud.
Too masin oli tarvis ümber nimetada ning teise domeeni panna.
Kõigepealt võtsin masina domeenist välja ning ütlesin et nüüdsest kuulud workgroupi nimega "grupp"
Restartisin.
Edasi üritasin tagasi sisse logida kuid see ei õnnestunud. Kõiksugu imenipid sai ära proovitud, k.a selline asjandus mis ei võimaldanud arvutisse sisse logida ühegi muudetud parooliga kasutajaga.
Nüüd ongi selline probleem et masin istub nurgas nagu vanaraud. Sisse logida ei ole võimalik, parooli muuta ei saa. Ma ei tea wini domeeni majandusest suurt midagi kuid ma kaldun arvama et kui masin pole domeenis siis domeeni all loodud kasutajatega sinna sisse logida ei saa. Huvitav on see et ka default "Administrator" kasutaja ei tööta ning tolle passwordi muutmine samuti tulemusi ei andnud.
Kahjuks ei pääse ma masina ligi enne kui esmaspäeva hommikul, seega katse eksitus meetode hetkel kasutada ei saa(kuid see ei takista ideid välja pakkumast). Loodetavasti leidub isikuid kes kunagi sama probleemi otsa on sattunud ning oskavad aidata.
|
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
17.09.2005 23:41:47
|
|
|
Kui sa selle masina domeenist maha võtsid siis saad sisse logida AINULT lokaalsete accountidega
Sellel lingil viidtud utiliidi kohta, parooli muutmine ei ole veel kunagi õnnestunud, küll aga toimib väga edukalt parooli nullimine ehk siis parooli maha võtmine (isegi 2k serveri adminni parooli sain maha)
EDIT: Domeenist maha võtmise asemel oleks võinud kohe uude domeeni tõsta
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
17.09.2005 23:47:51
|
|
|
tsihh kirjutas: |
Kui sa selle masina domeenist maha võtsid siis saad sisse logida AINULT lokaalsete accountidega |
Sellele järeldusele jõudsin ma ise ka peale mõningast mõtlemist. Probleem on et kõik juurde loodud kasutajad on domeeni all loodud. Administrator peaks olema lokaalne kasutaja kuid miskipärast ei tööta ka see.
Sellel lingil viidtud utiliidi kohta, parooli muutmine ei ole veel kunagi õnnestunud, küll aga toimib väga edukalt parooli nullimine ehk siis parooli maha võtmine |
Ma üritasin passwordi üle kirjutada, nullimise kohta ma seal esimese hooga ei märganud. Talitasin enamasti default vastuste järgi. Vist ainult salvestamisel pidin defauldist kõrvale kalduma ning "yes" trükkima.
Domeenist maha võtmise asemel oleks võinud kohe uude domeeni tõsta |
mnjah, ma ise vast olekski sedasi teinud kuid selle konkreetse masinaga tegeles üks teine süsadmin mitte mina ning ta arvas et sedasi on kindlam. Tal olevat varem otse domeenist domeeni tõstes mõningate arvutitega probleeme tekkinud.
|
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
17.09.2005 23:51:47
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Ma üritasin passwordi üle kirjutada, nullimise kohta ma seal esimese hooga ei märganud. |
Kui ma õigesti mäletan siis parooli nullimiseks tuli * sinna kirjutada (minagi ei märganud seda esimesel kahel korral )
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
17.09.2005 23:55:56
|
|
|
Ok, vähemalt üks variant katse-eksitus meetodiks on olemas
Loodetavasti see töötab ning saab vähemalt sisse logida.
Kui kellelgi on veel ideid siis laske tulla, saab võibolla veel mingeid variante siis esmaspäeval proovida.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiirP
HV Guru

|
16.04.2010 11:12:18
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Ok, vähemalt üks variant katse-eksitus meetodiks on olemas
Loodetavasti see töötab ning saab vähemalt sisse logida.
Kui kellelgi on veel ideid siis laske tulla, saab võibolla veel mingeid variante siis esmaspäeval proovida. |
Tõstaks teema uuesti päevakorda, kuna möödunud on mitu esmaspäeva.
Äkki on teema algatajal veel meeles, kas leidis lahenduse ja milline see olla võis?
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
16.04.2010 11:17:02
|
|
|
Adminiga ka sisse ei saa?
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiirP
HV Guru

|
16.04.2010 11:36:19
|
|
|
Minu probleemi erinevus on selles, et pole veel domeenist maha võtnud ja lokaalne 1 kasutaja on SuperUser õigustega.
Kõneall oleva masina taha satun õhtul, eks siis saan vast täpsemalt kirjeldada.
|
|
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gizmoz
Kreisi kasutaja

|
16.04.2010 11:38:39
|
|
|
Loogika mul ütleks nii , Logid sisse adminniga , dropid domeenist , teed lokaalse domeeni aktiivseks igaksjuhuks , reboot logid locaal domeeni Adminniga sisse ja viskad uuesti uude domeeni ja peaks olema OK?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
16.04.2010 11:46:05
|
|
|
Cofy kirjutas: |
Minu probleemi erinevus on selles, et pole veel domeenist maha võtnud ja lokaalne 1 kasutaja on SuperUser õigustega.
Kõneall oleva masina taha satun õhtul, eks siis saan vast täpsemalt kirjeldada. |
Kui XP enda adminikonto ei lase sisse, siis anna teada.
Adminikonto alt masin domeenist välja (domeeni admini parool on loodetavasti cache'itud kusagile), restart, serverist info arvuti kohta eemaldada ja siis uuesti arvuti domeeni lükata, kui vaja.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiirP
HV Guru

|
18.04.2010 22:40:36
|
|
|
Masin on nüüd minu valduses. Administraatori kontot justnagu ei eksisteeriks. Ophcrack leiab Administraatori konto ja väidab selle ilma paroolita olevat, kuid ka safe modes ei lasta admin kontoga sisse logida.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts\UserList ei sisalda ka Administratori kirjet ning uusi väärtusi registrisse lisada ei lubata SuperUser õigustega.
I'm stuck ühesõnaga.
E: Lõpetasin selle probleemi lahkamise puhta WIN installiga. Minupoolt võib teema lõpetatuks lugeda.
|
|
   |
106 |
|
tagasi üles |
|