praegune kellaaeg 19.06.2025 10:51:07
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
warkriss
Kreisi kasutaja
|
21.10.2009 17:37:51
|
|
|
Tere, loodan et keegi ei pahanda, kuid küsin mõned algaja küsimused.
Esiteks see, et kas BIOSist klokkamine ka mingeid reaalseid eeliseid Abit uGuru'ga klokkamise ees annab? Sest et ugurust saan ma ju ise valida, et mis kiirusel prose töötab jne ja seda reaalajas, kuid et BIOSist klokata on vaja arvuti restartida.
Teine siis see, et mul on Intel Pentium d920 2.8ghz, mis jookseb tavaliselt mängides 3.1ghz peal, kuid defaultis joostes on VCORE 1.2875, 3.1 peal 1.3875. Küsimus siis, et kas peaks seda natuke alandama, et ehk on natukene kõrge teine? Ja kui kõrgele stock jahutusega üldse võiks minna? (+ mis Vcore'ni, tahaks ikka vanast kurivaimust viimast välja pigistada). Praegu kui olen Ugurus liiga suurte sammudena liikunud siis jookseb pill kokku ja tuleb restart teha, siis alustatakse masinat default reziimis, kuid mis on sellise hangumise kõige tõenäolisem põhjus? Kas vcore liiga madalaks jätmine, prose kiire ülekuumenemine või midagi muud? Tänud ette!
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
siimelmik
HV vaatleja
|
16.04.2010 09:58:59
|
|
|
Tere, Mul on selline probleem et olen proovinud ka klokkida, aga ei ole välja tulnud, igast programme ja bios-ist on ka saanud proovida aga ei ole muutunud midagi.
Äkki saaks väheke abi?
<<< System Summary >>>
> Mainboard : www.abit.com.tw IL9 Pro
> Chipset : Intel i945G/GZ
> Processor : Intel Pentium E2160 @ 1800 MHz
> Physical Memory : 3072 MB (3 x 1024 DDR2-SDRAM )
> Video Card : NVIDIA GeForce 9500 GT
> Hard Disk : SAMSUNG (320 GB)
> Hard Disk : WDC (320 GB)
> DVD-Rom Drive : TSSTcorp CDDVDW SH-S202N ATA Device
> Monitor Type : ViewSonic VA1916wSERIES - 19 inches
> Network Card : RTL8169/8110 Gigabit Ethernet Adapter
> Operating System : Windows Vista (TM) Ultimate Professional 6.00.6002 Service Pack 2
> DirectX : Version 10.00
> Windows Performance Index : 1.0
|
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|