Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millises serveris ja miks hakkad mängima? |
PVP, sest ... (täpsustan teemas) |
|
42% |
[ 29 ] |
PVE, sest ... |
|
25% |
[ 17 ] |
RP, sest ... |
|
2% |
[ 2 ] |
RP-PVP, sest ... |
|
10% |
[ 7 ] |
Vahet pole, sest ... |
|
19% |
[ 13 ] |
|
hääli kokku : 68 |
|
autor |
|
Djomka
Kreisi kasutaja
|
15.04.2010 10:04:12
|
|
|
painkillah, see pole midagi. Eelmine kord just olime saanud WG endale, mõtlesin et teeme VoA 25 siis. Sain kenasti invite juba gruppi aga summoneid pole tehtud, läksin ise siis kohale Dala portalit kasutades ja kohale jõudes (loe: Kui läpakas viimaks pildi ette võttis) olin ma surnud. Mõtlesin, et mis jama on, jooksin tagasi ja siis märkasin - üks horde priest, üks horde prot warrior ja 2 ele shamanit, viimased multiboxisid endaga kaasas mõlemad veel 4 shamanit (1 resto ja 3 ele). Igatahes, kokku 8 ele shamanit, 2 resto shamanit, holy priest ja prot warrior. Ükskõik kes kohale tuli, ükskõik kui palju elusid tal oli, seal polnud lootust ka, automaatselt kohe surnud. Päris naljakas oli isegi lõpuks, mitte midagi ei andnud selliste vastu teha kui warrior stunnid ja ele shamanit LvB tegid.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
15.04.2010 10:48:19
|
|
|
Üksi ei anna loomulikult miskit teha. Sul oleks veelgi väiksem võimalus vastu saada neile siis, kui iga tegelase taga oleks eraldi inimene istunud.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
15.04.2010 10:53:25
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Tuletan meelde, et mängu nimi on warcraft. Kui ei meeldi on sügavalt enda probleem ning tuleb otsida kaaslasi kes sind kaitsta suudavad. |
hoho sa oled julm
Mõelge, kui vinge oleks, kui blizzardi uus mmo välja tuleb ja blizzard jagaks wowi koodi tasuta kõigile huvilistele laiali? sedam uidugi ei uhtu never-never.. aga kusagil teises dimensioonis võiks see päris cool olla, kui blizzard vaatab... "nii, selle mänguga oleme juba sellised hunnikud kulda kokku ajanud ja jätkame oma uue ja veel parema tootega.. seega võtke meie vana toote kood ja tehke sellega, mida tahate ".
Muidugi kogu see mõttelend on nii ebarealistlik, et isegi teises dimensioonis ei pruugi nii minna aga jah, lahe oleks kui oleks.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
15.04.2010 11:23:13
|
|
|
Ju F2Pks läheb WoW mingi hetk nagunii.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
15.04.2010 11:46:11
|
|
|
Pigem saab olema nii, et maksad üldist bnet kuumaksu ja selle eest mängid mida iganes soovid, wow'i, mõnd uut MMOd või mõnd muud mängu.
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Button
HV kasutaja

|
15.04.2010 14:10:43
|
|
|
wonder kuidas blizzard kavatseb jooksutada mõnda uut MMO-d,
kas tõesti investeerib kogu wowiga teenitud papi uude riistvarasse ?
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
15.04.2010 14:16:44
|
|
|
No lihtsalt uuendavad arvutiparki pisut ja panevad samadesse serveriparkidesse uued kastid püsti
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
15.04.2010 15:51:44
|
|
|
Ho Ho, sa oled vist seda tüüpi, kes lendab WG sisemise rõnga peale ja dotib sealt inimesi
selle asja nimi on oskamatus.
enivei, probleem oleks suht olematu kui need kalkunid ei omaks spelli "typhoon" mis lükkab kasvõi 300 alliance/horde liiget katuselt alla (sama spell ka shamanil). see on lihtsalt puhas griefimine. oleks pvp server, jookseks ma nüüd tüübil 24/7 sabas ja laseks tal terve päev spawn timerit oodata.
hetkeline seis läheb kategooriasse "Kui ma ise ei oska sittagi teha ja ilge äpu olen siis nussin vähemalt teistel mängu ära".
Muutke WG tagasi pidevaks no-fly zoneks ja igasugused kellavellod imevad näppu ja lähevad tagasi dalarani vihmavarju peale idlema. Kui faking loogiline on, et sõjatsoonis saab vastane su kindlusesse lihtsalt sisse lennata? Kes mäletab Storm Peaksis seal miinivälja juures olevaid "aa-gun"e - siis tuleks need wintegraspi fortressi juurde üles seada. põmmpõmm ja get nahhui windowlicker.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
15.04.2010 15:56:30
|
|
|
painkillah kirjutas: |
Ho Ho, sa oled vist seda tüüpi, kes lendab WG sisemise rõnga peale ja dotib sealt inimesi |
Nope, olen see tüüp keda üks pala ja boomkin mööda WG'd taga ajas pool tundi kui üritasin aldi jaoks honorit transferida. Olen oma tegelast siin linkinud mõned korrad, otsi üles ja imetle mu "enter the arena" achievementi kui soovid teada mu pvp oskuste taset. Protadiniga sai ükskord noid gankereid ka ise taga aetud ning sai maha küll. Stun, silence ja mõningad muud tööriistad aitavad üsnagi hästi
Muidugi ei tasu üritada vastu hakata kui tead juba ette, et sul pole vähimatki võimalust. Natuke loll on loota, et druid sind oma posti otsast alla ei pühiks. Tema abilityd on täpselt sama kaugusega kui su enda omad. Kui oled melee siis mõnes mõttes keerukam kuid praktiliselt alati annab mõne nipi välja mõelda.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
15.04.2010 16:16:44
|
|
|
posti (veel hullemal juhul lambi) otsas tantsimine annab knockbackiga klassile kõvad eelised. ma võin ju suht tõonäoliselt ta 3 laksuga ära tappa (mida sai ka tehtud warrioriga, kui MS speci peale panin), aga fakt on see, et kui typhoon on võimalik siis ta ei vaevugi sinuga võitlema vaid viskab su sealt alla ja halvemal juhul sured kukkumisest ja saad repair billi. mul ei ole midagi pvp vastu, kui ma saan võitluses vastu kuppu ja kaotan, siis järelikult ei ole mu skillid nii head või on gear liiga kehva. aga mis kuradi võitlus on griefida niimoodi teisi mängijaid?`paladiniga on mul engineering (parachute cloak), mull ja muud defensive vahendid, kuid burst dmg väiksem (pole dps gearile tähelepanu pannud), samas oli tunduvalt lihtsam kuna ei loobitud iga jumala kord alla.
Eks typhooni omadused kahanevad kohutuvalt kui võitled tasasel pinnasel, või kus ühel pool on sein. siis lihtsad paigutad end nii, et raiskab oma typhooni ära ja siis üritab see hale loom ennast healida ja lakubki hetke pärast põrandat.
Kõige hullem ja lootusetum olukord oligi alguses warrioriga, tüüp istub oma kalkuniga kindluse ukse ees lambi otsas, tuled kindlusest välja, saad surma - kuna sina sinna üles ilma linnuta ei saa. Linnu peale jõudes on sul juba dotidest ca 80% elusid läinud. Jõuadki sinna peale, viskab ta sind maha. Oleks mul mõni ranged klass, ei vainiks ma siin küllap.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
15.04.2010 16:21:33
|
|
|
Loll küsimus kuid kas sa warrioriga teda õhust interceptida/chargeda ei saa?
Muidugi seda ei usu ma eluilmaski et druidi dotid sind nii kiirelt tapavad. Full 25man gearis koos kõigi buffidega tiksuvad need ~1.5-2k peal iga 3s tagant. Vabas õhus ilma buffideta kõvasti vähem.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
15.04.2010 16:23:38
|
|
|
Teoorias PEAKS saama, ja ma iga jumala kord proovisin seda. Aga loopis koguaeg "no path available".
Mul on warril t9 seljas ja hapsu miske 24k. tegi ühe starfire, üks moonfire ja insect swarm (mis oli tal glyphitud) ja pool mu hapsu oli läinud nagu naksti. Juhtus veel teine druiid ka ligi olema, siis surin suht käbe.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
15.04.2010 16:31:28
|
|
|
No eks sul on ju ka endal terve posu cooldowne mida kasutada. Shield wall, spell reflect, enraged regen jne. Tean, et shamaanide thunderstompi annab reflectida, typhooni pole proovinud. Ühe korraliku starfire reflectimine peaks igal juhul tore üllatus olema laserkanale
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
15.04.2010 16:33:24
|
|
|
enraged regen on täiesti useless vs 2 doti. ainuke asi on spell reflect mis aitab, aga no ühe starfire reflectimine ei päästa mind kui ma talle ligi ei saa. typhooni pole proovinud reflectida, tuleb vist retk BG sse ette võtta.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
15.04.2010 16:40:37
|
|
|
Olen sunitud tunnistama, et ma jagan täielikult paini viha kalkunite vastu. Mitte küll PvP-st lähtudes vaid pigem vastikust ruigavast paksust kalkunimudelist tingituna ja sellest kuidas tohutult hakkab vastu lihtsalt nende kuradi kalkunite olemasolu.
Illegal Danishi sõnadega: Boomkin fat piece of shit.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
15.04.2010 16:41:01
|
|
|
Püüa aru saada, need dotid vajavad minimaalselt ~15s et poolt su eludest maha saada. Ohtlikud ongi just nood starfired mis teise poole maha võtavad kui critivad.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
15.04.2010 16:55:00
|
|
|
ja ma ei saa mittemidagi teha warri peal , et neid dote eemaldada ka. hetkeseisuga tickib 1 dot miski 1-2k vahemikus. 2 doti ja ongi juba hulk hapsu läinud, lisaks siis otsa kas kiire wrath või aeglasem starfire. kui meleesse saad on juba teine lugu :p
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
15.04.2010 17:24:52
|
|
|
Zanzhu kirjutas: |
Olen sunitud tunnistama, et ma jagan täielikult paini viha kalkunite vastu. Mitte küll PvP-st lähtudes vaid pigem vastikust ruigavast paksust kalkunimudelist tingituna ja sellest kuidas tohutult hakkab vastu lihtsalt nende kuradi kalkunite olemasolu.
Illegal Danishi sõnadega: Boomkin fat piece of shit. |
Omamoodi muigama paneb whine druidide üle. Enamus wowi ajast on druidid olnud underpowered või siis sunnitud healima. Ma whinesse ei süvene, aga eeldan, et nüüd on druidid pädevad ka muus. Lihtsalt.. he.. huumor. Kellelle ei meeldi klassi mingi spell, kellele ei meeldi modeli välimus ärge /wrists veel tehke
Alamo sõnadega:
SUM DURIDS IS MOON KIN
1) Them 1s is look all funny liek maybe form MOON! LOL!
2) mostly uh moonkin is 4 a spam moonfare
3) them haf sum good armors & fite storng.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
15.04.2010 17:34:32
|
|
|
Hetkel on peamine virin ühe nende spelli pärast mis lubab neil oma läheduses olevaid vastaseid jämedalt 10-20y eemale "visata". Ehk siis näiteks AV's on igati tore sellega rahvast sillalt alla lükata
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
15.04.2010 19:00:03
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Hetkel on peamine virin ühe nende spelli pärast mis lubab neil oma läheduses olevaid vastaseid jämedalt 10-20y eemale "visata". Ehk siis näiteks AV's on igati tore sellega rahvast sillalt alla lükata  |
Lumepallid vanasti avs - väga kõva asi. Sama effect.
Wowis võiks mitmel klassil olla "throwback" effektiga oskus või nõidus. Teeks mängu palju huvitavamaks.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
15.04.2010 19:05:30
|
|
|
Peale boomkinide on sarnase efektiga spell ka ele shamaanidel.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
15.04.2010 19:08:43
|
|
|
Ja fire maagidel, Blast wave või mis selle nimi oli.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
gloom
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
2 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
dzombe
HV kasutaja
|
15.04.2010 21:19:20
|
|
|
Täieliku võrdsuse huvides peaks muutma kõik spellid kõikidele kättesaadavaks.
PS.
Zanzhu kirjutas: |
Illegal Danishi sõnadega: Boomkin fat piece of shit. |
Njuubi roogi pilguga peaks ütlema, et see oomkin on iseenesest ilus tegelane ja mulle meeldib...
_________________ -- |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
FD
HV kasutaja

|
15.04.2010 23:05:30
|
|
|
njah, oleks ka vinge kui eestis keegi ka küsiks tööintervjuul... milline whine oleks siin
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|