Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Avalance
HV vaatleja

|
12.04.2010 23:33:45
Midagi muusika chillile |
|
|
Tekkis huvi teadmiste suurendamiseks muusika valdkonnas. Et kas keegi teab mingit normaalset muusika tegemis/töötlus progret kuna oleks soovi kõrvad kikki ajada. Ise olen kasutanud E-Jay seeriaid kuid nood suht lahja kraami tootjad ja arvestades tänapäeva tehnoloogia arengut siis tekkis huvi millegi uuema ja huvitavama vastu. Ise olen Heincher Hyper 2 (mingi saksa sageduste skaala dj mix ja mingi takti pooluste muundur) kasutanud ka: kasutamine liialt keeruline kuid huvitavaid asju saab kokku lappida. Dj reaktor see õuna pildiga v6i pirn mis to oligi. Kunagi ma olin küllalt lummatud sellest et korraldatakse Miamis Dj tehnika üritus või midagi laadset ma võin ses suhtes küll eksida kuid väga huvitavaid ja oma päraseid tehnoloogiaid näidati muidugi lasershowd jne. Kahjuks ei tule meelde ürituse nimi kuna paljud asjad kipuvad arvutist tänu viirustele kaduma. Ehk keegi heidaks innovatiivset valgust või paotaks oma kogemustest arvuti muusika progredega.
_________________ Celeron inside and idiots outside. Mängur: Kumb on parem kas AMD või NVIDIA? Lagger: Ühed Piixud mõlemad. |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
13.04.2010 09:19:58
|
|
|
Programmid, mis esimese hooga pähe tulevad:
SoundClub, FL Studio, Propellerhead Reason, Apple Garage Band, Logic Studio, Native Instruments Kontakt, Sony Acid ning siis nendele lisadena kõikvõimalikud instrumentide süntesaatorid (VST)
Jõudu tööle
Ahjaa, Miamis leiab aset Winter Music Conference
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Inim
HV kasutaja

|
13.04.2010 09:27:44
|
|
|
Ma soovitaks FL Studiot.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avalance
HV vaatleja

|
13.04.2010 16:41:13
|
|
|
Dijital kirjutas: |
Programmid, mis esimese hooga pähe tulevad:
SoundClub, FL Studio, Propellerhead Reason, Apple Garage Band, Logic Studio, Native Instruments Kontakt, Sony Acid ning siis nendele lisadena kõikvõimalikud instrumentide süntesaatorid (VST)
Jõudu tööle
Ahjaa, Miamis leiab aset Winter Music Conference |
Jõudu tarvis!
Kui aus olla mul ununes see Propellerhead Reason lisada. Tundus et saab tollega veidi enamat teha kui E-Jay-ga, kuid tundub et nüüd hakkan neid teisi katsetama ja vaatma. Asoo et Winter music Conference! Nu võimalik et ma ajasin mingi teise kohaga segamini. Tänud asjaliku vastuse eest.
_________________ Celeron inside and idiots outside. Mängur: Kumb on parem kas AMD või NVIDIA? Lagger: Ühed Piixud mõlemad. |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
14.04.2010 15:18:52
|
|
|
tsitaat: |
Ehk tõlgiks keegi?!
Teemasid, kus erinevaid helitöötlus/salvestusprogramme üles loetakse tekib siin üle paari nädala. Põhjendamaks järjekordse alustamist, võiksid täpsemalt selgitada, mida mõtled "kõrvade kikki ajamise" all. Mängid ise mingit pilli? Nooti tunned?
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
a22t
HV veteran

|
17.04.2010 09:56:37
|
|
|
Ableton Live, Reason ja FL Studio on need programmid mida ise igapäevaselt kasutan ja julgen ka teistele soovitada. Aga teema pealkirjast ja esimesest postitusest ma küll aru ei saa. PS! E-Jay ei vääriks siin üldse mainimist tegelikult.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avalance
HV vaatleja

|
22.04.2010 11:00:36
|
|
|
Petz kirjutas: |
Ehk tõlgiks keegi?!
Teemasid, kus erinevaid helitöötlus/salvestusprogramme üles loetakse tekib siin üle paari nädala. Põhjendamaks järjekordse alustamist, võiksid täpsemalt selgitada, mida mõtled "kõrvade kikki ajamise" all. Mängid ise mingit pilli? Nooti tunned? |
Teema kohapealt võid sa siis abi anda mis kategooriasse teemat võiks liigutada:)
Kõrvade kikki ajamise all mõtlem ma seda:" Et täiendada enda praeguseid teadmisi teiste arvamuste, ideede, kogemuste ja mõtetega ja kui võimalik et keegi demostreerib ka enda loodud lugusid." Nu praktiline põhi mõte on selles et tahan teha paremat muusikat kui ma praegu olen teinud. Aga siin mainin ka ära seda et ma teen muusikat vaid hobina mitte elatiseks. Ja postitasin teema et oma silma ringi laiendada muusika valdkonnas. Ise ma mängin klvaverit ja nooti ka tunnen. Klaveriga on ka nii et ma mängin seda tavaliset tuttava juures kuna endal lihtsalt pole vabu ressursse ja olen läinud teed et kasutan programme arvutis ja saan omamängimist jätkata. Muidugi arvuti värk pole nii hea kui klaveritaga istuda ja näppe klahvilt klahvile visata.
Kas sa ise tegeled muusikaga ja mida sa arvad?
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
23.04.2010 02:27:49
|
|
|
Teema kohapealt võid sa siis abi anda mis kategooriasse teemat võiks liigutada:) |
Teema on õige, aga ei loe välja, mida küsida üritad
kui võimalik et keegi demostreerib ka enda loodud lugusid |
Selle jaoks täiesti omaette ja ammu toimiv teema, kui veidi ringi vaatad!
Nu praktiline põhi mõte on selles et tahan teha paremat muusikat kui ma praegu olen teinud. |
Selleks, et midagi kellegi abil parandada, võiksid näidata, mida teinud oled!
Kas sa ise tegeled muusikaga ja mida sa arvad? |
Jah, täna tegelesin 8 tundi järjest, aga teemaks polnud hiirega sämplite liigutamine vaid see, et õigeks ajaks lavale ja lavalt maha jõuda, pillijuhe õigesse auku torgata ning lugu perfektselt esitada
Arvan millest?
Aga teemasse kah... Kui otsid mingit sekvensserit, et klahve/midi salvestada-komponeerida, siis Reaper on üks uuema põlvkonna päris tegus programm.
Aga, et teemat prügikasti minekust päästa, võiksid siiski konkreetsemat juttu ajada!
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
nokats
HV vaatleja

|
23.04.2010 18:42:09
|
|
|
Ableton Live minu kogemuste põhjal üks parimatest programmidest.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
bright
analyzer

|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ainivana
HV veteran

|
09.12.2010 19:26:08
|
|
|
renoise full versiooni ka?
nokats, kas see albeton suite ka sobiks, või vaid live?
_________________ Ei aktsepteeri: Ei saa, lihtsalt motiiv puudub! |
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
8 :: |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
nokats
HV vaatleja

|
09.12.2010 20:41:34
|
|
|
ainstain kirjutas: |
nokats, kas see albeton suite ka sobiks, või vaid live? |
Suite on live täiskomplektne versioon. Tavalisel livel pead osad masinad jne asjad eraldi juurde tirima ja/või ostma. Igaljuhul võta suite, kui võimalik.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Seidy
HV kasutaja
|
09.12.2010 21:57:09
|
|
|
Reaper on viimase aja selliseid üks toredamaid DAW'e
aga muidu nii FL kui Reason kui Ableton kui Cubase kui kõik ülejäänud on samuti väga toredad. Proovi nii paljusi kui saad ja vaata, milline sulle endale kõige rohkem istub
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ainivana
HV veteran

|
10.12.2010 15:41:03
|
|
|
hmm
steinberg cubase h2o ei saa käima:S tahab seda mingit usb pulka...
reaperiga ei osand ma apsull miskit teha, fl ja citrus suht samad ju....
|
   |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
Seidy
HV kasutaja
|
10.12.2010 16:02:42
|
|
|
cubase ja reaper on vägaväga analoogsed - kui ühte oskad siis oskad ka teist (klahvikombinatsioonid on kahjuks erinevad)
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
a22t
HV veteran

|
10.12.2010 18:41:27
|
|
|
cubase on algaja jaoks veits raske ikka. Ableton ja youtube tutorial videod kasvõi. Kõige lihtsam maik suhu saada.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
vladimir
HV kasutaja

|
11.12.2010 15:29:52
|
|
|
a22t kirjutas: |
cubase on algaja jaoks veits raske ikka. Ableton ja youtube tutorial videod kasvõi. Kõige lihtsam maik suhu saada. |
Vot minul oli just vastupidi - Cubase'i sain peaaegu kohe käppa, köige raskem kusjuures oli raudvara sisendite-väljundite öige konfigureerimine. Abletoniga pusisin paar päeva ja löin käega. Vörreldavad asjad nad muidugi pole tegelikult - Ableton on rohkem laivide ja DJ-de teema, Cubase aga stuudiomusikaanide tööriist. Siis on veel Puuviljased Silmused (Fruity Loops), mis vb on algajale köige lihtsam - paljud EDM musikaanid on selle pealt alustanud. Löpuks ei saa mainimata jätta Buzzi - kohati kapriisne, aga väga originaalse ja IMO loogilise ning mugava kasutajaliidesega. Öppimiskurv on tal muidugi suht räige.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ainivana
HV veteran

|
13.12.2010 17:28:48
|
|
|
mul tuttav, autorinimega izryder, ta ütles et magix-iga kõige parem alustada, cubase juba tegijatele, cytrus e fl ka sutsu kergemad
mulle soovitati fl studiot siiski by mario m.
aga reason on raske?
|
   |
91 |
|
tagasi üles |