Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Raulj
Kreisi kasutaja

|
26.02.2010 08:40:27
Emaplaadi vahetusega jamad |
|
|
Tere, sai ühel läpakal emaplaat ära vahetatud, kuid nüüd on probleem selles, et puutetundlik plaat ei toimi ilmselt sellepärast. et puutetundliku sisse/välja lülitamise nupp ei toimi (vajutades ei muutu midagi, isegi tuluke, mis enne muutus ei toimi). Ja veel heli mute peale pannes ei muutu nupu tuluke ei muutu, kuid mute peale paneb küll.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
virks
HV Guru
|
26.02.2010 10:19:07
|
|
|
Milline läpakas?
Ilmselt unustasid mõne kaabli lahti või tegid katki.
|
|
Kommentaarid: 525 loe/lisa |
   |
1 :: |
419 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raulj
Kreisi kasutaja

|
26.02.2010 11:14:36
|
|
|
virks kirjutas: |
Milline läpakas?
Ilmselt unustasid mõne kaabli lahti või tegid katki. |
Vot need nupud ja tulukesed on otse emaplaadi küljes seal mingeid juhtmeid ära unustada ei anna, pealegi olen selle lahti võtnud ja kokku pannud juba 5ndat korda.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cert85
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raulj
Kreisi kasutaja

|
07.03.2010 06:55:32
|
|
|
Cert85 kirjutas: |
Mingist HP DV`st jutt? |
Sorry jah, nüüd läpakas käepärast ja läpakaks on HP Pavilion tx2000. Need nupud on emaplaadi küljes ja nupudu nagu töötavad aga paistab, et mingisugune juhtimine ei toimi. Emaplaadi BIOS ka kõige uuem.
Panin siis uue emaplaadi ära ja viisin InfoCare, kust emaplaat sai ostetud, ning tuvastatigi, et emaplaat on katki. Garantiid nad enam tunnistada ei soovi, kuna ise panin. Nüüd lähen esmaspäeval ülemuste juurde vaidlema, ei ole ju normaalne, et garantii ei kehti. Oleks võinud ka kusagilt netist tellida ja ise paika panna ja siis ju peab ka garantii olema. Mis te arvate?
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
kasparhiis
Bännitud
|
11.03.2010 22:05:50
|
|
|
Kui nendel müügi lepingus selline lõik kirjas et nt ise paigaldamisel garantii ei kehti siis ei ole sul seal vaielda midagi .
_________________ Lp. Kaspar |
|
tagasi üles |
|
 |
Raulj
Kreisi kasutaja

|
27.06.2010 08:27:22
|
|
|
kasparhiis kirjutas: |
Kui nendel müügi lepingus selline lõik kirjas et nt ise paigaldamisel garantii ei kehti siis ei ole sul seal vaielda midagi . |
Vahetati ära, kuid vead ikka samad - selgus hoopis, et topcover katki ja tarkvara Windows7 ei sobi (kuigi nüüd on Vista ja ikka mute tuli ei tööta).
Nüüd siis selgus, et InfoCare on mulle valetanud ja emaplaati ikkagi välja ei vahetatud. Lisaks sellele panid nad pihta emaplaadil olnud buletoothi mooduli. Pakuvad nüüd "soodushinnaga" mulle uut (või müüvad mu enda mooduli tagasi). Vältige InfoCare teenuseid ja leidke alternatiive, kui ei taha ebameeldivustega tegelda ja vaielda!
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Amperloom
Kreisi kasutaja

|
02.07.2010 02:20:34
|
|
|
Raulj kirjutas: |
kasparhiis kirjutas: |
Kui nendel müügi lepingus selline lõik kirjas et nt ise paigaldamisel garantii ei kehti siis ei ole sul seal vaielda midagi . |
Vahetati ära, kuid vead ikka samad - selgus hoopis, et topcover katki ja tarkvara Windows7 ei sobi (kuigi nüüd on Vista ja ikka mute tuli ei tööta).
Nüüd siis selgus, et InfoCare on mulle valetanud ja emaplaati ikkagi välja ei vahetatud. Lisaks sellele panid nad pihta emaplaadil olnud buletoothi mooduli. Pakuvad nüüd "soodushinnaga" mulle uut (või müüvad mu enda mooduli tagasi). Vältige InfoCare teenuseid ja leidke alternatiive, kui ei taha ebameeldivustega tegelda ja vaielda! |
Aga sõdi nendega edasi ja ähvarda tarbiakaitset, enne muidugi loe nende tingimuse ja muud jamad läbi.
(Päris hea ikka kui firma varastab asju )
_________________ TehnikaUudised - VirtuaalRuum |
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|