praegune kellaaeg 24.06.2025 14:32:38
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
maaall14
HV vaatleja
|
04.04.2010 23:54:01
Probleem hp pavilion dv5 akuga |
|
|
Mure siis selline e et arvuti on 1,5 a vana ja aku kestis umbes 2 - 2.5 tundi . Kogu aeg olen lasnud arvutil töötata nii aku kui ka toite pealt .
Üks õhtu võtsin juhtme tagant ja surfasin netis mingi 2 tundi sain olla siis arvuti näitas et 10 % on akut veel panin siis juhtme järgi aga ei hakanud enam laadima . Kirjutas mulle selle peale et mõelge aku vahetamisele. Ja oligi kõik enam voolu sisse ei võta.
Olen kuulnud sellist juttu et akul on mingi aju sees mis loeb laadimis kordasi ja kui see täis saab siis enam ei lae. Ei tea kas see vastab tõele.
Aga küsimis siis selline kas on midagi võimalik teha selle akuga et hakkaks laadima.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaspar16
Kreisi kasutaja

|
05.04.2010 00:24:07
|
|
|
kui on võimalus proovi seda akut teises masinas ja vaata mis ta seal teeb ja kui on sama värk siis võid hakata vaatama uusi akusi
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
maaall14
HV vaatleja
|
05.04.2010 00:49:57
|
|
|
pole kahjuks võimalust teises arvutis proovida kuna pole sellist kõrvale panna.
Aga ta töötas 2 tundi aku pealt ja siis nipsust ei hakanud laadima kuigi eelmine päev laadis ilusti täis aku
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaspar16
Kreisi kasutaja

|
06.04.2010 00:33:43
|
|
|
vb siis aku elektroonika läbi põlend või siis on arvutil endal mingid laadimisprobleemid
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|