Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Go Kane!
HV Guru

|
04.04.2010 22:36:34
Audio Manager ei lase heli 5.1.-lt stereoks panna. |
|
|
Kuna sai 5.1 helisüsteem maha müüdud sooviks nüüd muusikat kuulata stereona, kuna nii oli mälu järgi muusikakeskuses heli palju parem. Aga ennäe imet Gigabyte Realtek Audio Manageris enam ei lasegi 2.1.-ks muuta. Olen proovinud peaaegu kõike. Kas võib olla et helikaart on vigaseks muutunud., või on Windows 7 ise hakanud näkku panema.
_________________ wuerth.ee. Vajad midagi, küsi julgelt 😉 |
|
Kommentaarid: 1839 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1343 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
04.04.2010 22:44:13
|
|
|
mul näitab see giga süsteem stereo, 5.1 ja 7.1, mingi quadrophonic oli ka vist. 2.1 kui sellist ei eksisteeri üldse, niiet selle pärast oma pead küll ära vaeva.
teine variant on võtta see, kus windowsi mixer lahti tuleb, valjuka kujutis. sealt võtad playback devices siis valid speakers, configure ja sealt valid stereo.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Go Kane!
HV Guru

|
04.04.2010 22:53:01
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
mul näitab see giga süsteem stereo, 5.1 ja 7.1, mingi quadrophonic oli ka vist. 2.1 kui sellist ei eksisteeri üldse, niiet selle pärast oma pead küll ära vaeva.
teine variant on võtta see, kus windowsi mixer lahti tuleb, valjuka kujutis. sealt võtad playback devices siis valid speakers, configure ja sealt valid stereo. |
Stereod mõtlengi, ei lase sellele ümber lülitada. Pmts ei lasegi millelegi muule panna kui 5.1, valida lubab sealt aga midagi ei muutu.
Olen seda teist varianti ka proovinud. Kui stereoks või midagi muud peale 5.1 proovida siis lööb ette seade ei toeta seda vormingut.
|
   |
1343 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
04.04.2010 23:26:09
|
|
|
siis vaata Hz'id ja bitid üle, äkki talle mingi kombinatsioon just ei meeldi. või siis vaata kuhu sul kõllid ühendatud on (rohelisse ma eeldan) ja sealt samast realteki paneelist proovi selgeks teha, mis asi sul sinna suunatud on. parem klick selle pistiku peal ja connector retasking. peab olema front speaker out.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Go Kane!
HV Guru

|
04.04.2010 23:31:27
|
|
|
siis vaata Hz'id ja bitid üle, äkki talle mingi kombinatsioon just ei meeldi. või siis vaata kuhu sul kõllid ühendatud on (rohelisse ma eeldan) ja sealt samast realteki paneelist proovi selgeks teha, mis asi sul sinna suunatud on. parem klick selle pistiku peal ja connector retasking. peab olema front speaker out. |
Proovin hz ja bit muuta kas annab midagi. Seda ühenduse asja olen proovinud (ka teistes pesades) Praegu on rohelises, ja linnuke Front Speakers.Olen vähegi loogilisi asju proovinud.
Imelik ka see et see koht kus kõlarid on on üleval seal Set Default Device ja seda muuta ma ka ei saa.
|
   |
1343 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
05.04.2010 16:17:37
|
|
|
kas muidu speakers seal see tab, kuhu speakers kirjutatud, seal selline sinakas kera koos kollase linnukesega on? kui jah, siis ongi default device ja ei peagi saama muuta seda. speakers kõrval digital output on? seal set default device saad vajutada?
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Go Kane!
HV Guru

|
05.04.2010 16:25:59
|
|
|
kas muidu speakers seal see tab, kuhu speakers kirjutatud, seal selline sinakas kera koos kollase linnukesega on? kui jah, siis ongi default device ja ei peagi saama muuta seda. speakers kõrval digital output on? seal set default device saad vajutada? |
Sinakat kera koos linnukesega pole. Digital output on aga sealt ei saa ka defaulti panna. Asi töötab vaid 5.1.-na....ilmselt panen uue op süsteemi peale mingi aeg kui kka tööle ei saa...eks siis näis...praeguon 5.1 ja muuks ei anna mingi valemiga muuta.
|
   |
1343 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
05.04.2010 16:35:29
|
|
|
digital output alt default format äkki DDL pandud. kuigi see ei tohiks tegelikult mõjuda speakers settingutele.
ise praegu endal näppisin siin igast seadeid ja ei suutnud sellist olukorda tekitada omale.
heli drivereid oled proovind maha võtta ja netist uusimad peale panna? CCleaneriga või driver sweeperiga võiks ka proovida üle käia realteki asjad.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|