Üritan siin ühte veebilehte teha katsetuseks, tutvun Photoshopiga pisut lähemalt. Ümarad nurgad jne. Kuna mul kunstianne on suhteliselt null, siis äkki keegi oskab mul valida värve. Olen midagi sellist valmis teinud, pole midagi suurt. Musta värvi, mis üleval on, sooviks samaks jätta, aga kaks alumist värvi sooviks ära muuta, aga kuidagi ei oska valida, mis mustaga kokku sobiks. Seal kus on kirjas see "Tere", see peaks olema pisut heledam kui ülemine osa, sest sinna tahaksin panna ühe formi. Kui kellelgi on viitsimist, siis igasugused soovitused on teretulnud, halvemat varianti kui minul, ei oska ilmselt keegi välja pakkuda
muidu on olemas www.kuler.com mis aitab värve sobitada, adobe enda asi, see aga hetkel ümberehitusel. aga tsekka vahest
kõik ju oleneb, mis asja sa tahad saavutada. ja see nö must ei näi küll mustana, või pole mõeldduki 100% mustana? see sobivuse asi n nii ja naa, kui endale teed siis mõtle, mida sa näha tahaks. Alati võib ju neid nö vaadata ja mõtelda, mis häirib. näib, et taad tegeleda selliste mahedate toonidega. ära väga sealt siis kaugemale mine.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.