Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield: Bad Company 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 179, 180, 181 ... 290, 291, 292  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 03.04.2010 12:26:19 vasta tsitaadiga

Sellised raamatu kirjutajad võiks spoilerit suisa kasutada icon_lol.gif Raiskavad tava AHV i aega sellest üle scrollimisega.. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 137
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Puma
Kreisi kasutaja

sõnum 03.04.2010 12:39:45 vasta tsitaadiga

mulle isiklikult ei meeldi HC kuna seal keegi teeb ühe plõksu ja sa oled surnud. ja lisaks igal teisel on seal Carl Gustav käes ja paugutavad ringi, kuul lendab mööda aga surma saan ikka. ja mis kasu on muidu HC-s motion sensorist kui sa ei näe korralikult kaartigi mitte. see, et sa M tähe alt võid vaadata ei ole ikka see mis on normal mode-s ja medicu töö on ka ikka kordades nõmedam HC-s, kus on sama asi, et lihtsalt ei näe kus keegi sureb. ja lisaks on sul endal ka võimalus kõiki neid lisasi kasutada vastasele. keegi ei keela sul mängida medicut ja kasutada m60-t et tervet metsa maha raiuda. ma pole küll eelneviad BF-de mänginud netis aga see BFBC2 on üle pika aja midagi huvitavat, suured kaardid, erinevad mängu moodulid mis nõuavad kaartidelt erinevaid taktilisi lahendusi, kopterid, autod, uav... ja see ranking süsteem, et ikka päris 10tundi mängid ja siis on juba kõik relvad ja lisad lahti...

ja ära pinguta üle ottf, kui ei meeldi, mida sa ikka siin üritad selgitada?
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 03.04.2010 12:52:12 vasta tsitaadiga

Täitsa nõus pumaga. Samas eks see kas hc või normal on parem/halvem ongi selline lõputu vaidluse allikas. kellele ema - kellele tütar.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 03.04.2010 13:25:31 vasta tsitaadiga

Mängisin HC ükspäev,tunnikese pidasin vastu siis aitas.
Seletan siis kuidas asi välja nägi.Mingisugune rohke rohelusega mapp oli millel ka üks lagedam koht, mapi nime tõesti ei tea(tegelt ei tea neist ühegi nime).
Round oli juba 5min käinud ja ikka vaikus, kõigil 0 killi.Ainult heina sahinat ja võsa raginat oli kuulda.Istusime siis veel mingi 2-3 min võsas, kuni keegi kuskil
lagendiku servas võttis julguse kokku ja söösti metsast välja.Jõudis suht lagendiku keskele, kostis burst ja pikali ta oligi.Peale seda oli jälle vaikus, linnud laulsid ja võsa ragises.Järgmine kill saadi siis jälle kuskil 5-7 min, pärast.Väga vinge ja intensiivne mäng oli icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
Hessu
Kreisi kasutaja

sõnum 03.04.2010 13:35:37 vasta tsitaadiga

jeanman kirjutas:
Seletan siis kuidas asi välja nägi.Mingisugune rohke rohelusega mapp oli millel ka üks lagedam koht, mapi nime tõesti ei tea(tegelt ei tea neist ühegi nime).
Round oli juba 5min käinud ja ikka vaikus, kõigil 0 killi.Ainult heina sahinat ja võsa raginat oli kuulda.Istusime siis veel mingi 2-3 min võsas, kuni keegi kuskil
lagendiku servas võttis julguse kokku ja söösti metsast välja.Jõudis suht lagendiku keskele, kostis burst ja pikali ta oligi.Peale seda oli jälle vaikus, linnud laulsid ja võsa ragises.Järgmine kill saadi siis jälle kuskil 5-7 min, pärast.Väga vinge ja intensiivne mäng oli icon_biggrin.gif

rofl.gif sa sattusid ikka väga veidrasse serverisse, ise ei ole veel sellist jama kohanud kordagi.
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 03.04.2010 13:44:23 vasta tsitaadiga

Hessu kirjutas:
jeanman kirjutas:

rofl.gif sa sattusid ikka väga veidrasse serverisse, ise ei ole veel sellist jama kohanud kordagi.

Olen koguaeg HC serverites mänginud ja sellist asja pole tõesti kohanud.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 03.04.2010 13:48:27 vasta tsitaadiga

jeanman kirjutas:

Peaaegu sama põnev kui jalgpall siis ju icon_biggrin.gif

Tule ja kiika minu fotomaailma.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 03.04.2010 13:55:20 vasta tsitaadiga

Hessu kirjutas:
jeanman kirjutas:

See oli mingi 24 slotiga server,oleks 16 slotiga server, siis poleks seal vast terve roundi jooksul kedagi näinud.Nendes 24 - 28 slotiga servudes tundub see lagg nagu palju väiksem.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
Kr1s
Kreisi kasutaja

sõnum 03.04.2010 14:35:04 vasta tsitaadiga

ottf, su "maailma" reeglid on ka muideks valed, soovitan sul endal ülelugeda squad rush clanbase/esl ja muude ladderite/cupide reeglid:

* Assault:
o All Weapons
o 40MM Smoke Grenate
o 40MM Shotgun
o Ammo box
o red dot sight
o Magnum Ammunition
* Engineer:
o All Weapons
o RPG-7
o M2 CG
o Repair tool
o Magnum Ammunition
* Medic:
o All Weapons except M60
o Medic pack
o Defibrillator
o Extra Ammo
o Red Dot Sight
o Magnum Ammunition
* Recon:
o All Weapons
o C4 (no Mortar Strike)
o Motion Sensor
o Extra Ammo
o Red Dot Sight
o Magnum Ammunition
* Sencodary:
o All Weapons except tracer Dart
* Vehicle specialization:
o Free to choose

ehk siis CG jms on lubatud ja tõesti ainsana on keelatud 40mmg ja M60, samas 40mm shotgun on ka väga vinge asi.

immot
HV vaatleja
immot

sõnum 03.04.2010 14:55:38 vasta tsitaadiga

jeanman kirjutas:

Standard imo.

Ma vaatan, et need relvad mida saab unlockida on üsna mõttetud. Ainult annavad attack rate juurde ja ülejäänusid võtavad maha. Lõppude lõpuks on ikka parim tier 1 relv igal klassil.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Celos
Kreisi kasutaja
Celos

sõnum 03.04.2010 16:45:56 vasta tsitaadiga

Täna sai veidi mängitud: sattusin assaultina sellisesse situatsiooni, kus lähenesin kolmele kivi taga kükitavale matsile selja tagant. Hiilisin sutsu lähemale ja lasin 40mm-ga täpselt nende keskele. Juhtus see, et granaat kadus lihtsalt õhku ära ja mina sain kolme killi asemel kuuli pähe.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Lovvi
HV veteran
Lovvi

sõnum 03.04.2010 16:47:05 vasta tsitaadiga

Celos kirjutas:
Täna sai veidi mängitud: sattusin assaultina sellisesse situatsiooni, kus lähenesin kolmele kivi taga kükitavale matsile selja tagant. Hiilisin sutsu lähemale ja lasin 40mm-ga täpselt nende keskele. Juhtus see, et granaat kadus lihtsalt õhku ära ja mina sain kolme killi asemel kuuli pähe.

lähedalt see granaat ei plahvatagi.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 03.04.2010 16:59:10 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
HC mode on raskem ning nõuab playerilt rohkem skilli, see on fakt...

ma ei viitsi mingeid su argumente jälle läbi lugeda kus sa väidad, et normalis tuleb rohkem aimida ning vastasel on võimalus vastutuli avada ja bläääblää

EI tal ei ole aega... kui ta on noob siis ta saab minu käest tina regardless gamemode, on see mõistetav? Jah tal õnnestub võibolla vahest peitu lipsata kuna lihtalt puht füüsiliselt ei jõua relvast rohkem kuule pihta lasta vms. Jah võibolla tal õnnestub paanikas ümber pöörata ning CG-st või noobtubest laks kirja panna (kui ma seda ise ennem ei tee) ja see on kõik.

HC-s on lugu teine.. ta on ise süüdi kui on kohas kust võib pihta saada, hc-s sa ei saa rambotada ning brainlessly ringi joosta ning elustada olenemata sellest, et keegi laseb sind 10m kauguselt.

Kus ta siis fakt on? Selle jaoks, et väita, et tegemist on faktiga, oleks tore, kui sa mõne veenva argumendi välja käid, mitte niisama ei soni.

Selline tunne nagu sügavalt uskliku inimesega vaidleks jumala olemasolu üle. Ükskõik kui head argumendid ma välja käin, tuleb vastuseks a'la "ei mul on õigus", "ma ei taha su väiteid lugeda, sest mul on õigus!"

Suht mõttetu sinuga seda teemat edasi arutleda, kui sa isegi mu postitusi läbi ei ole või siis nendest aru ei saa. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Kethmar
Kreisi kasutaja
Kethmar

sõnum 03.04.2010 18:12:55 vasta tsitaadiga

Ottfi poolt ootaks tõesti vähemalt ühte korraliku argumenti, miks HC raskem on...Mina ei tea, mul on tavaliselt HC skoorid palju suuremad ning sama on ka skooriga.
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 03.04.2010 18:26:31 vasta tsitaadiga

Kethmar kirjutas:
......mul on tavaliselt HC skoorid palju suuremad ning sama on ka skooriga.

me_noot.gif ne ponjal
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 122
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 03.04.2010 18:33:00 vasta tsitaadiga

Mis argumenti?
HC mode on raskem, mistõttu võib öelda, et kellele meeldib selline variant, et vastased ka surevad kui neid torust tulistada, siis hc mode on nende jaoks.

Kui HC mode peaks olema lihtsam, oleks dice/ea selle nimetanud "easymodeks" vms, kuid tegemist on raskema kui normal modega.

see on üsna tugev argument, millega võiks selle kogu vaidluse ära lõpetada.
Ka mulle meeldib HC mode rohkem. Seepärast ongi HC mode minu arust ainus mängitav mode BC2s.

Punkt.

Cracker
Kreisi kasutaja

sõnum 03.04.2010 18:38:51 vasta tsitaadiga

HC saab kiiremini surma ja causal gameri jaoks on ta seepärast ka raskem.

Muidu, täiesti pointless vaidlus. Mõlemal on nii poolt rääkivaid kui ka vasturääkivaid punkte. Ühele meeldib üks ja teisele teine, see on lõputu vaidlus.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 03.04.2010 18:48:51 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:
Kui HC mode peaks olema lihtsam, oleks dice/ea selle nimetanud "easymodeks" vms, kuid tegemist on raskema kui normal modega.

see on üsna tugev argument, millega võiks selle kogu vaidluse ära lõpetada.
Ka mulle meeldib HC mode rohkem. Seepärast ongi HC mode minu arust ainus mängitav mode BC2s.

Punkt.

Loe mu poste, mida ma eelvenalt linkisin ja lükka nendes välja toodud väited ümber.

HC more on raskem, kuna DICE nimetas selle "Hardcore" mode'iks on sinu meelest tugev argument? Naljamees. Viimastes CoD seeria mängudes on sama moodi HC more ning ka seal on Normal mode tunduvalt raskem.

Mängutootjad nimetavad neid gamemode'isid HC'ks, kuna puudub UI ja HP'd on vähem. Nagu ma eelnevalt olen tõestanud, siis väiksem HP tähendab just seda, et lihtsam on mängida. UI puudumine pole ka mingi probleem.

PS!
Lõpetades oma posti sõnaga "punkt" jätab mulje, et kardad vastuargumente. Edaspidi soovitan seda mitte teha.
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 03.04.2010 19:28:59 vasta tsitaadiga

Mingid poliitikud olete või? Mõlisemist on igale poole märgata, kuid tegusid vähe näha. Kui tahate mingit lõplikku seisukohta, siis korraldage mingid põhjalikud katsed, mille tingimustega mõlemad pooled rahul ja andkem inna.
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 03.04.2010 19:40:46 vasta tsitaadiga

ot:
Marduuhin kirjutas:
Mingid poliitikud olete või? Mõlisemist on igale poole märgata, kuid tegusid vähe näha. Kui tahate mingit lõplikku seisukohta, siis korraldage mingid põhjalikud katsed, mille tingimustega mõlemad pooled rahul ja andkem inna.

Kunagi sai CoD4'jas tehtud väike turniir HV normal mode mängijate ja HC mängijate vahel. HC mängijad said pika puuga pähe. :p

Muidugi ei ole CoD4 BC2 ja muidugi pole selline test eriti täpne, kuna kindlasti oleks leidnud ka tugevamaid HC mängijaid ja nõrgemaid Normal'i mängijaid, kuid paraku paremat viisi asja testimiseks ei leidnud.
tagasi üles
Pojeng
HV vaatleja

sõnum 03.04.2010 19:47:40 vasta tsitaadiga

Täna viskas ikka närvi mustaks küll. Garl gustavite ja M60 mafia on kuidagi moodi seeditav. Nüüd on reod õppinud juba saiga semi ja uziga 200m pealt maha nottima. Üle mõistuse.
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 03.04.2010 19:53:24 vasta tsitaadiga

LightsabeR, selline HC vs SC mäng ei anna eriti kõvat tulemust, sest pole kontrolli selle üle, et kas HC tiim on omas mängus sama hea kui SC tiim omas.. Võib-olla kui korraldada väga suur turniir saaks niimoodi mingi asjaliku tulemuse.
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 03.04.2010 20:00:50 vasta tsitaadiga

ot:
Marduuhin kirjutas:
LightsabeR, selline HC vs SC mäng ei anna eriti kõvat tulemust, sest pole kontrolli selle üle, et kas HC tiim on omas mängus sama hea kui SC tiim omas.. Võib-olla kui korraldada väga suur turniir saaks niimoodi mingi asjaliku tulemuse.

Ma tean, kuid paraku paremat viisi asja testimiseks me CoD4 teemas ei leidnud. Seal samamoodi üks osapool ajas, et HC vajab rohkem skilli ja teised rääkisid vastupidist juttu. Lõpuks otsustati siis osapoolte vahel väike turniir korraldada ja tulemus oli Normali mängijate tugev ülekaal eriti normal mode'is, kuid ka HC mode'is.

Kuid tõepoolest, sellise testi puhul sõltub tulemus rohkem mängijate oskustest, kui gamemode'i raskusest. Kuid positiivne tulemus oli vähemalt see, et HC mängijad enam ei korrutanud, et nende lemmik gamemode on raskem ja et noobid mängivad normalit.
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 03.04.2010 20:49:30 vasta tsitaadiga

LightsabeR kuradi kõva icon_smile.gif Mul kõrvust kduiagi mööda läinud, et selline üritus oli. Kui suur seal see poolte vahe punktiliselt siis oli?
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
XATM092
HV veteran
XATM092

sõnum 03.04.2010 21:15:57 vasta tsitaadiga

Ainuke vahe HC ja normali vahel on 50hp'd ehk sisi M60 tapab 1-2 kuuliga ning nuubtuuberid ei pea nii täpselt sihtima. HC's puudub ka regen.
Need kes meedikute elustamise spamile vastu ei saa ei oska lihtsalt mängida ja liiguvad üksinda ringi.

Minu jaoks on HC lihtsam. K/D ratio on parem kui normalis ning kaitsjana on mu W/L ratio 1+.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 03.04.2010 21:29:57 vasta tsitaadiga

nüüd kickib vahetult pärast jonimist. ma loodan, et see on ikka nende viga või olen ma "harjutamisega" vahele jäänud icon_eek.gif
tagasi üles
Mercury
HV veteran

sõnum 03.04.2010 22:20:56 vasta tsitaadiga

Olen segaduses. Olen sellise koha juures nagu.
http://www.youtube.com/watch?v=s_xGthqfy8A
Olen 10x korda proovinud noaga, aga ei saa. igatmoodi, aga ikka vaenlased lasevad ohu signaali.

???
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
rene p
HV veteran

sõnum 03.04.2010 22:25:50 vasta tsitaadiga

Lovvi kirjutas:
Celos kirjutas:

Oot, et siis kui vennale pihta lased lähedalt, siis see 40mm kokkupuutel ei plahvatagi? Lendab niisama läbi mehest?
Ja 40mm smoke samamoodi lähedalt maase lastes ei pritsi smoke, vaid lendab läbi maapinna?
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
pents
HV kasutaja
pents

sõnum 03.04.2010 22:27:52 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
ot:
Marduuhin kirjutas:

Kunagi sai CoD4'jas tehtud väike turniir HV normal mode mängijate ja HC mängijate vahel. HC mängijad said pika puuga pähe. :p

Muidugi ei ole CoD4 BC2 ja muidugi pole selline test eriti täpne, kuna kindlasti oleks leidnud ka tugevamaid HC mängijaid ja nõrgemaid Normal'i mängijaid, kuid paraku paremat viisi asja testimiseks ei leidnud.

Teil normal modes olid hullud nagu Kuroi ja Cerb sees...meil olid kõik pühapäevamängurid icon_biggrin.gif
Aga ikkagi..bc2s on normal asjalikum icon_smile.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Probleem.
HV kasutaja
Probleem.

sõnum 03.04.2010 22:30:49 vasta tsitaadiga

Mercury kirjutas:
Olen segaduses. Olen sellise koha juures nagu.
http://www.youtube.com/watch?v=s_xGthqfy8A
Olen 10x korda proovinud noaga, aga ei saa. igatmoodi, aga ikka vaenlased lasevad ohu signaali.

???

Proovid veel, niikaua kui mõistus areneb tasemini mil sa suudad selle ülessande läbida.

Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 03.04.2010 22:32:25 vasta tsitaadiga

rene p kirjutas:
Lovvi kirjutas:
Celos kirjutas:

Oot, et siis kui vennale pihta lased lähedalt, siis see 40mm kokkupuutel ei plahvatagi? Lendab niisama läbi mehest?
Ja 40mm smoke samamoodi lähedalt maase lastes ei pritsi smoke, vaid lendab läbi maapinna?

Ei lenda läbi vaid põrkab lihtsalt tagasi. Vähemalt peaks põrkama.

tagasi üles
Pojeng
HV vaatleja

sõnum 03.04.2010 22:39:35 vasta tsitaadiga

Olen seda juba varem rääkinud. 40 mm ei toimi hüpates kõrgemalt eendilt (näiteks prussi hunnik) ja treppidel, kui lased enda ette. granaat lendab 2 dimensiooni jättes vastased puutumata.
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 03.04.2010 22:53:49 vasta tsitaadiga

Kuna inimmõistuse lollus on piiritu, siis on 40mm granaadid disainitud niimoodi, et need suudavad detoneeruda alles pärast mõnemeetrist lendu. Ehk siis need ei peagi pauku tegema, kui varvaste vahele lased endale.
rene p
HV veteran

sõnum 03.04.2010 23:12:25 vasta tsitaadiga

No mõni meeter oli meheni kindlasti, aga läbi see grana temast lendas. Ja smoke ei lasknud ka päris enda ette maha, ikka oma paar meetrit eemale ja mõnikord rohkemgi, aga alati smoke ei tule vaid lendab läbi maapinna. Kvaliteet mäng ju, mis teha, juhtub.
Ah ja, selle unustasin ära, et see uus rush map sellest conquest mapist, misiganes see nimi ei olnud, seal on üks puust sild, mille saab 40mm granaadiga ribadeks lasta, vahet pole kas smoke või tavaline. See on ka "tase". Soomuk sõidab sellest vabalt oma massiga üle, aga smoke lõhub silla ära, ülim reaalsus thumbs_up.gif icon_neutral.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 03.04.2010 23:30:53 vasta tsitaadiga

Venelaste 40mm granaadid icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
jules
HV veteran
jules

sõnum 03.04.2010 23:50:36 vasta tsitaadiga

rene p, jah, real-life simulator.

kui saad kuuli silmade vahele, tuleb sõbramees, võtab taskust kaks triikrauda ja sa võid edasi rõõmsalt liblikaid minna põõsasse püüdma.

vähem draamat, nautige mängu parem.

icon_cool.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 73
tagasi üles
Scuall
Kreisi kasutaja
Scuall

sõnum 04.04.2010 00:14:50 vasta tsitaadiga

Marduuhin kirjutas:
Kuna inimmõistuse lollus on piiritu, siis on 40mm granaadid disainitud niimoodi, et need suudavad detoneeruda alles pärast mõnemeetrist lendu. Ehk siis need ei peagi pauku tegema, kui varvaste vahele lased endale.

Õige ta on, niisama klähvimise asemel võiks natukene ennast harida.
http://www.inetres.com/gp/military/infantry/grenade/40mm_ammo.html

Mitte, et reaalsust taga ajada agas liig lähedalt lastes tapad ennast ära.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 04.04.2010 00:16:20 vasta tsitaadiga

Minuarust see 40mm granaadi ja tavalise granaadi mitte plahvatamise nähtus juba BF2-st saadik.
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 89
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 04.04.2010 00:18:55 vasta tsitaadiga

CoDi seerias on ka 40mm granaadil väike "ooteaeg" icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
Scuall
Kreisi kasutaja
Scuall

sõnum 04.04.2010 00:18:58 vasta tsitaadiga

COD seerias vigastas grana vastast, kui ei plahvatanud jas vastu läks.
tagasi üles
XATM092
HV veteran
XATM092

sõnum 04.04.2010 01:28:27 vasta tsitaadiga

40MMG'l on 0,2s arm time
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Scuall
Kreisi kasutaja
Scuall

sõnum 04.04.2010 01:39:20 vasta tsitaadiga

Et siis 250FPS u. = 76m/s. Jagame sekundi 5´ga, saame u. 15,2m läbib 0,2 sekundiga. Igati loogiline.
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 04.04.2010 01:48:19 vasta tsitaadiga

Scuall kirjutas:
Et siis 250FPS u. = 76m/s. Jagame sekundi 5´ga, saame u. 15,2m läbib 0,2 sekundiga. Igati loogiline.

See aeg on hetkest kui toimub kontakt maapinna või mingi esemega.
tagasi üles
Scuall
Kreisi kasutaja
Scuall

sõnum 04.04.2010 02:40:28 vasta tsitaadiga

See on aeg, kunas granaat läheb lahinastmesse peale heitelaengu plahvatamist/põlemist. 0,2 sekundiga läbib granaat u 15 m.
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 04.04.2010 02:46:52 vasta tsitaadiga

Scuall kirjutas:
See on aeg, kunas granaat läheb lahinastmesse peale heitelaengu plahvatamist/põlemist. 0,2 sekundiga läbib granaat u 15 m.

Ah krt ärge pange lolli tähele, nüüd sain täiesti aru. icon_lol.gif icon_redface.gif
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 04.04.2010 03:28:13 vasta tsitaadiga

kas keegi oma võtit ei soovi vahetada modern warfare 2 võtme vastu?
võib olla ka steam account:P
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 04.04.2010 08:27:54 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
ot:
......... tulemus oli Normali mängijate tugev ülekaal eriti normal mode'is, kuid ka HC mode'is.

Siin pole küll midagi pistmist mingisuguse "mängu modega", lihtsalt ühed mehed olid sitemad ja vsjoo.
Nii lolli argumenti pole ammu kuulnud. eusa_wall.gif
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 122
tagasi üles
yodalr
Kreisi kasutaja
yodalr

sõnum 04.04.2010 08:44:46 vasta tsitaadiga

Oma 3 päeva asja korralikult nüüd mängitud. SP esimesed 50% mõttetu point'n'shoot edasi läks juba huvitavamaks. Ajuvabad bugid on ka SP's, ühes missioonis kus langevarjuga maandud alguses, on selline bugi, et kui paar meetrit maabumis paigast eemale maandud ja siis pool missiooni läbi teed, pead otsast peale hakkama, sest "landing place" objective jäi vahele... AI teami kaaslased on täiesti kasutud, kogu kampaania jooksul nägin kui nad tapsid kamba peale mingi 10 inimest vist kokku. Eriti tase koht oli see kui ütlevad, et "Sina kata seda ala meie katame seda" ja siis nende poolt jooksevad vastased sulle selga. Üldiselt suht aegunud FPS SP kohapealt.

MP's rank 10 tehtud, kuigi jah, public MP on täiesti idiootseks aetud. See, et mida rohkem mängid seda parema relva saad on kõigi loogikate vastane, näiteks sattusin mängu kus RUS teamis olid lvl2-lvl11 ja US teamis lvl20-lvl40, täiesti võimatu oli vastu saada, isegi kui skilliga vedas välja, siis M60 vastu lihtalt ei saa, väga demoraliseeriv. Kuigi muidi MP suht norm, lihtsalt ülimalt ebaaus algajate suhtes, võiks olla siis mingi piiranguga serverid, et n00bid saaksid esialgu omavahel mängida. Server browser läheb ka neil iga uue osaga ainult failimaks, kas te saate favoritsi addida? Mul igatahes see ei tööta. Seda listi updatetib ka mingi fcking 3 minutit wtf. Aa muidu MP suht mõnusalt sujuv.

Sven
Kreisi kasutaja
Sven

sõnum 04.04.2010 08:48:06 vasta tsitaadiga

LightsabeR, Fakt on ka see, et kui seda "testi" (CoD4 normal vs hc) tehti, olid normal poolel, pooled ka cb mängijad, ja hc poolel pühapäeva pub mängijad.
Üldiselt on nii, et normal mode on see mode, mille järgi mäng balanseeritud ja hc on maha keeratud versioon. Nende kahe võrdlemine ja väitmine et üks on raskem, kui teine on mõttetu.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 04.04.2010 09:53:31 vasta tsitaadiga

yodalr kirjutas:
MP's rank 10 tehtud, kuigi jah, public MP on täiesti idiootseks aetud. See, et mida rohkem mängid seda parema relva saad on kõigi loogikate vastane, näiteks sattusin mängu kus RUS teamis olid lvl2-lvl11 ja US teamis lvl20-lvl40, täiesti võimatu oli vastu saada, isegi kui skilliga vedas välja, siis M60 vastu lihtalt ei saa, väga demoraliseeriv. Kuigi muidi MP suht norm, lihtsalt ülimalt ebaaus algajate suhtes, võiks olla siis mingi piiranguga serverid, et n00bid saaksid esialgu omavahel mängida.

Ega see level nüüd nii palju ka ei loe. Kõrgem level ei tee kehvast mängijast head ja hea mängija saab ka madala leveliga mängitud. M60 on vast ainuke relv, mis on teistest tunduvalt üle, kõigi ülejäänud klassidega pole eriti suurt vahet, mis relva kasutad ning asi on pigem iga mängija enda eelistuse taga kinni.
yodalr kirjutas:

Server browser läheb ka neil iga uue osaga ainult failimaks, kas te saate favoritsi addida? Mul igatahes see ei tööta. Seda listi updatetib ka mingi fcking 3 minutit wtf. Aa muidu MP suht mõnusalt sujuv.

Favorite serverite lisamine ei tööta suht paljudel. Selle jaoks pead minema gamesettings.ini faili ja siis sinna hashi lisama. Kusagil siin teemas keegi kunagi postitas ühe korraliku hashi, kus pea kõik "Eesti" serverid sees.
ot:
võtas-uxu kirjutas:
Nii lolli argumenti pole ammu kuulnud. eusa_wall.gif

Mis argument? Suur inimene, võiks ikka nagu lugeda osata juba. Ma ju ütlesin, et see polnud hea test, kuna rohkem sõltus mängijate oskustest, kui gamemode'ist.
Svenx kirjutas:
LightsabeR, Fakt on ka see, et kui seda "testi" (CoD4 normal vs hc) tehti, olid normal poolel, pooled ka cb mängijad, ja hc poolel pühapäeva pub mängijad.

Jep, tõsi ta on. Kuid kas mitte sellest ei või juba ka väikest järeldust teha, et pühapäeva mängijad eelistavad HC mode'i ning tugevamad mängijad, kes osalevad CB's, pooldavad Normal'it?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield: Bad Company 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 179, 180, 181 ... 290, 291, 292  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.