Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Korrupteerunud andmed, recovery soft crashib märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
neros
HV Guru
neros

sõnum 02.04.2010 20:58:40 Korrupteerunud andmed, recovery soft crashib vasta tsitaadiga

Äkitselt otsustas üks kõvaketas, et annaks osadele failidele jalaga. Alati kui neid faile lugeda, programm crashib ning et sulgeda, tuleb masinale nupust restart teha.

Sai siis proovitud erinevate meetoditega faile recoverida. Windowsi copy, TeraCopy, EasyRecovery, Data Rescue, Data Recovery Wizard, Migo Recover Lost Data, praegu jookseb mingi Skopin Filecopier...

Ja kõik need proged freezivad mingites iks kohtades. Nagu kõvaketas crashiks või midagi sellist, ning sellega koos läheb ka programm.

Andke nüüd palun nõu kuidas ma saaksin oma andmed kätte, kuna neid pole võimalik uuesti salvestada, ning lisaks on kõvakettal piisavalt privaatset datat (mida samuti lugeda ei saa, kuid mis on taastatav) et seda mitte enda silma alt minema lasta (a la ordi jt kompaniid).
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 40
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Andmetaastus
HV vaatleja
Andmetaastus

sõnum 02.04.2010 22:24:52 vasta tsitaadiga

Kui väärtustad oma andmeid siis soovitaks mitte ise seda ketast torkida. Mida enam katsetad seda enam väheneb tõenäosus, et andmete taastamine on täielikult edukas.
Selle kohta, et seal on datat, mis pole teistele silmadele - antud valdkonnaga tegelejad ei suudaks ka parima tahtmise juures läbi töötada kettaid, mis tulevad taastamisse. Esmane prioriteet on andmete taastamine maksimaalse edukusega. Seega võid julgelt pöörduda. Kindlasti on võimalik ka selline asi kokku leppida, et saate juures olla, kuid kui kaua? Minu kogemuste põhjal on olnud kettad scannimises rohkem kui 24/7.

Hinnates Teie andmeid!
Parimatega,

Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
toivos
Kreisi kasutaja
toivos

sõnum 03.04.2010 13:36:55 Re: Korrupteerunud andmed, recovery soft crashib vasta tsitaadiga

madedog kirjutas:

Sai siis proovitud erinevate meetoditega faile recoverida. Windowsi copy, TeraCopy, EasyRecovery, Data Rescue, Data Recovery Wizard, Migo Recover Lost Data, praegu jookseb mingi Skopin Filecopier...
Andke nüüd palun nõu kuidas ma saaksin oma andmed kätte, kuna neid pole võimalik uuesti salvestada, ning lisaks on kõvakettal piisavalt privaatset datat (mida samuti lugeda ei saa, kuid mis on taastatav) et seda mitte enda silma alt minema lasta (a la ordi jt kompaniid).
Need taastamise programmid on tegelikult korras ketaste jaoks mõeldud ja ei peagi hakkama saama. Andmete taastamise juures on väga oluline ka usaldamise küsimus. Kui sa juba ette töö tegijat ei usalda, siis pole midagi teha. Samas ei saa ükski andmete taastaja ilma kliendi poolse usalduseta tööd teha.
Andmetaastus
HV vaatleja
Andmetaastus

sõnum 03.04.2010 14:01:59 vasta tsitaadiga

Arvatavasti freezib ta seepärast, et enamus vabavaralisi ja üldse tarkvara baasil baseeruvaid programme ei suuda badsectorite korral mida peale hakata ja jookseb kokku. Kui antud andmed on väärtuslikud, oleks endiselt soovitus ise seda mitte torkida, kuna tulevane andmete taastamine ei pruugi maksimaalselt õnnestuda.
Ükski andmete taastaja ei suudaks antud valdkonnas tegeleda, kui ei hindaks oma kliendi andmete konfidentsiaalsust.

Hinnates Teie andmeid!
Parimatega,

tagasi üles
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 06.04.2010 23:16:32 vasta tsitaadiga

Mõnikord on andmete hävimisel tekkiv kahju väiksem kui need kellelegi taastamiseks viies ja välja lekkides.
Mulle tundus, et kasutati windowsi põhiseid programme. Äkki peaks uurima selliseid, mis boodivad mõnelt andmekandjalt ja taastad siis mõnele teisele kettale? Ise ühtegi sellist soovitada paraku ei oska.

Andmetaastus
HV vaatleja
Andmetaastus

sõnum 06.04.2010 23:45:45 vasta tsitaadiga

Meil spetsiaalsed seadmed andmete taastamiseks. Kui tõesti kardetakse andmete lekkimist on võimalik kutsuda meid enda juurde. Teeme kõike kliendi nähes, et ei tekiks küsimusi.
Ma lisan siia ühe enda nägemuse - Kummaline on mõelda, et pealtnäha tavalised inimesed ja kardavad sedavõrd tungivalt andmete leket. Meie ettevõtte klientideks on ka riigiasutused, nendega selliseid probleeme ette ei ole tulnd. See mitte usaldamine pigem vist eraisikute valdkond. Oleme andmeid taastanud ka kliendi juuresolekul.
Mõtlemiseks - See kes petab, kahtlustab ka teisi enda pattudes?

Hinnates Teie andmeid!
Parimatega,

tagasi üles
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 07.04.2010 11:34:20 vasta tsitaadiga

Kui paljud ametiasutused hoiavad oma ketastel vaid endale või siis kahele inimesele mõeldud faile? Seal on niigi arvestatud, et lisaks sinule omab arvutile ligipääsu ka võrguadmin või it-mees. Ilmselt sellises arvutis sa ei hoiaks oma nädalavahetuse peo pilte või pangakonto väljavõtet?
hashi
Kreisi kasutaja

sõnum 07.04.2010 12:00:09 Re: Korrupteerunud andmed, recovery soft crashib vasta tsitaadiga

madedog kirjutas:
Äkitselt otsustas üks kõvaketas, et annaks osadele failidele jalaga [kärtz...]
Heips!
Mina olen suutnud paarilt kettalt andmed NTFS Undelete programmi abil kätte saada. Eeldusel muidugi, et sul selline faili-süsteem kasutusel, kuid eks sa ise tead, millega riskid icon_wink.gif

Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 30
tagasi üles
toivos
Kreisi kasutaja
toivos

sõnum 07.04.2010 12:01:39 vasta tsitaadiga

montez kirjutas:
Ilmselt sellises arvutis sa ei hoiaks oma nädalavahetuse peo pilte või pangakonto väljavõtet?
Sa arvad, et kedagi huvitavad sinu peo pildid või sinu pangakonto väljavõte?
Andmetaastus
HV vaatleja
Andmetaastus

sõnum 07.04.2010 16:39:07 vasta tsitaadiga

Antud diskussioon muutub absurdseks ja seetõttu ka ammendunuks meile.
Täname tähelepanu eest!

Hinnates Teie andmeid!
Parimatega,

tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 07.04.2010 18:16:19 vasta tsitaadiga

Andmetaastus: Väike OT: See diskussioon pole päris mõttetu, kuna andmetaastusprotsessis võib esineda / kaasneda vabalt mõne sellise info taastus, mille olemasolust üleüldse teadlikud ei oldagi.

Pean siin silmas seda, et taastusprotsessis ei ole välistatud varasemate salvestuskihtide taastamine koos vajaliku salvestuskihi taastamisega. icon_wink.gif
-----------------------------------------------------
Nii, et kui oled andmetaastus-proff, siis peaksid une pealt teadma, et taastada saab palju rohkem infokihte, kui ainult viimane kiht. Kogu küsimus on ainult kasutatavas tehnikas ja selles, kui palju selleks aega kulub.

Viimati, kui ise andmeid taastasin, "ujusid" välja nelja formaadi andmed ning omanikule jäi töö ise kindlaks teha, et millised on tema andmed ja millised on valed / mittevajalikud andmed.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Andmetaastus
HV vaatleja
Andmetaastus

sõnum 07.04.2010 19:06:52 vasta tsitaadiga

tahanteada, loomulikult ei ole see mõttetu. Avaldasin vaid oma arvamuse, et minujaoks antud teema ammendunud! Kuigi tuleb nentida, et selles osas on sul õigus, teema on mõttetu - inimestele kellel on oma kindal nägemus, arusaam ja usalduse puudus, siis mina ei ole küll see, kes peaks seda muutma või kallutama.

Tean juhtumeid, kus on 7 kordse formati läbielanud kettalt andmete taastamine edukalt lõpule viidud.

Hinnates Teie andmeid!
Parimatega

tagasi üles
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 08.04.2010 13:35:35 vasta tsitaadiga

Andmetaastus kirjutas:
tahanteada, loomulikult ei ole see mõttetu. Avaldasin vaid oma arvamuse, et minujaoks antud teema ammendunud! Kuigi tuleb nentida, et selles osas on sul õigus, teema on mõttetu - inimestele kellel on oma kindal nägemus, arusaam ja usalduse puudus, siis mina ei ole küll see, kes peaks seda muutma või kallutama.

Tean juhtumeid, kus on 7 kordse formati läbielanud kettalt andmete taastamine edukalt lõpule viidud.

Hinnates Teie andmeid!
Parimatega

väike offtopic, aga kas quick format või full format ja kui vana ja kui suure kettaga tegu oli?
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 08.04.2010 14:07:30 vasta tsitaadiga

SurfData kirjutas:

väike offtopic, aga kas quick format või full format ...?

http://www.theeldergeek.com/format_versus_quick_format.htm
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 205
tagasi üles
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 08.04.2010 14:09:51 vasta tsitaadiga

kännuämmelg kirjutas:
SurfData kirjutas:

väike offtopic, aga kas quick format või full format ...?

http://www.theeldergeek.com/format_versus_quick_format.htm

mind huvitab see kust taastati, mis formatid tehtud olid. Eeldatavalt quick formatid icon_wink.gif
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 08.04.2010 14:21:02 vasta tsitaadiga

ma tõin jälle lõime, kus on inimesekeeli seletatud, et windoosa formatitel andmete taastamise mõttes vahet pole (kui loomulikult kettad bäädideta on)
tagasi üles
Andmetaastus
HV vaatleja
Andmetaastus

sõnum 08.04.2010 15:26:13 vasta tsitaadiga

SurfData, Jään sellele kahjuks faktidel põhineva vastuse võlgu, kuna ise ei ole selle juures olnud vaid kuulnud sellisest juhtumist. Eeldan, et tegemist vanema kettaga, quick formattidega ja mitte suurem, kui 120gb.
Teen praegu ekspromt katsetust - Kettaks: Seagate Momentus 5400.6 250GB, Model: ST9250315AS, FW: 0005HPM1, Date: 10041
Pragu formatib(quick) - (1formatt), eelnev format ~1.5kuud tagasi(quick) - (2formatt), detsember (quick) - (3formatt), september (quick) - (4formatt), august (quick ja esmane install) (5formatt)
Päris kindel ei ole et kõik olid quick formatid. Tulemustest teavitan peale ketta töötlemist icon_smile.gif

Hinnates Teie andmeid!
Parimatega,

tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 08.04.2010 16:02:09 vasta tsitaadiga

Andmetaastus kirjutas:
SurfData, Jään sellele kahjuks faktidel põhineva vastuse võlgu, kuna ise ei ole selle juures olnud vaid kuulnud sellisest juhtumist. Eeldan, et tegemist vanema kettaga, quick formattidega ja mitte suurem, kui 120gb.
Teen praegu ekspromt katsetust - Kettaks: Seagate Momentus 5400.6 250GB, Model: ST9250315AS, FW: 0005HPM1, Date: 10041
Pragu formatib(quick) - (1formatt), eelnev format ~1.5kuud tagasi(quick) - (2formatt), detsember (quick) - (3formatt), september (quick) - (4formatt), august (quick ja esmane install) (5formatt)
Päris kindel ei ole et kõik olid quick formatid. Tulemustest teavitan peale ketta töötlemist icon_smile.gif

Hinnates Teie andmeid!
Parimatega,
Ja mida sa sellega tahad üldse saavutada??? Nii nagu kirjeldad oma "teaduslikku" katset, siis sellega saad vaid kindlaks teha kui kehv taastaja sa oled - kui 100% kätte ei saa, siis kehv icon_wink.gif
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
Andmetaastus
HV vaatleja
Andmetaastus

sõnum 08.04.2010 16:09:01 vasta tsitaadiga

Praeguse formati eelse taastan 100%, selliseid juhtumeid juba lahendanud.
Huvi pakub lihtsalt, mida ja kas on võimalik varemasest kätte saada, mis seisus on andmed, kas täielikud või "poolikud" ja kui kaugele nende seadmetega võim ulatub icon_smile.gif
Kehv siis kehv, see Teie arvamus icon_smile.gif

Hinnates Teie andmeid!
Parimatega,

tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 08.04.2010 16:30:19 vasta tsitaadiga

Täiendavalt arvan miskipärast, et keelebarjäär mängib rolli. Ega ma ilmaasjata maininud, et kirjeldatud katse, selle kirjldatud-sõna oleksin vist pidanud rasvasemaks tegema....
tagasi üles
Andmetaastus
HV vaatleja
Andmetaastus

sõnum 08.04.2010 16:58:43 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
Täiendavalt arvan miskipärast, et keelebarjäär mängib rolli. Ega ma ilmaasjata maininud, et kirjeldatud katse, selle kirjldatud-sõna oleksin vist pidanud rasvasemaks tegema....

Jah täitsa reaalne. Mina olen igatpidi puhtavereline eestlane icon_razz.gif Kuna eesti keel on tunnistatud raskeks keeleks, siis andestame icon_wink.gif. Juurde võiks lisada, et teie lausetest, mida hetkel tsiteerin ei saand ma kahjuks aru icon_smile.gif Võimalik, et asjasse on segatud mu heledad juuksed icon_razz.gif

Hinnates Teie andmeid!
Parimatega,

tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 08.04.2010 17:02:56 vasta tsitaadiga

Andmetaastus kirjutas:
XYZ kirjutas:

Jah täitsa reaalne. Mina olen igatpidi puhtavereline eestlane icon_razz.gif Kuna eesti keel on tunnistatud raskeks keeleks, siis andestame icon_wink.gif. Juurde võiks lisada, et teie lausetest, mida hetkel tsiteerin ei saand ma kahjuks aru icon_smile.gif Võimalik, et asjasse on segatud mu heledad juuksed icon_razz.gif

Hinnates Teie andmeid!
Parimatega,
Puhtavereline? ja nii raske ja kohmaka eesti keelega icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif

Minu kaastunne klientidele, kes sellise "abistajaga" peavad suhtlema.
Aga noh, see on juba OT.........
tagasi üles
Spezz
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.04.2010 20:10:13 vasta tsitaadiga

Andmetaastus kirjutas:
XYZ kirjutas:

Hinnates Teie andmeid!
Parimatega,

Kus teil see tolmuvaba labor asub ja kas seda oma silmaga kaeda ka saab?
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 66
tagasi üles
Andmetaastus
HV vaatleja
Andmetaastus

sõnum 10.04.2010 00:09:04 vasta tsitaadiga

Spezz,
Kahjuks ei saa me seda teile näidata. Miks - ei ole viisakas võõraste inimeste magamistuppa piiluda icon_wink.gif. Kui asja tõsisemalt võtta, siis lihtsalt ei julge firmasaladusi avalikustada. Loomulikult on seal veel ka teisi põhjuseid, kuid need ei kuulu avalikult arutamisele icon_rolleyes.gif

Hinnates Teie andmeid!
Parimatega,

tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 10.04.2010 07:59:04 vasta tsitaadiga

Andmetaastus kirjutas:
Spezz,
Kahjuks ei saa me seda teile näidata. Miks - ei ole viisakas võõraste inimeste magamistuppa piiluda icon_wink.gif. Kui asja tõsisemalt võtta, siis lihtsalt ei julge firmasaladusi avalikustada. Loomulikult on seal veel ka teisi põhjuseid, kuid need ei kuulu avalikult arutamisele icon_rolleyes.gif

Hinnates Teie andmeid!
Parimatega,

Ott Speek?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Korrupteerunud andmed, recovery soft crashib mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.