Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Pojeng
HV vaatleja
|
02.04.2010 14:00:11
|
|
|
Kuna vastust ei tulnud siis testisin ise. Miinid peaks koos minuga tiimi vahetama. Nii, et mehed mineerige baas ära ja hüpake teise meeskonda. Saate kille.
|
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
02.04.2010 14:08:41
|
|
|
ottf kirjutas: |
kus ei oleks disarm ja kit pickup ühe "E" nupu all, et saaksid ümber MCOMI joosta nagu 10-nda astme RETARD IDIOOT ning disarmi asemel lihtalt kitte vahetada |
Vot selle punktiga olen ma küll 100% nõus. Eriti hea on see, kui saad tühjaks täristaud SMG ja pistoletiga kiti
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Tule ja kiika minu fotomaailma. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
pumppüss
HV vaatleja

|
02.04.2010 14:14:22
|
|
|
Hetkel on mul 2 serverit ja need kahest erinevast kohast renditud ning mõlemiga on probleeme. Mõlemalt poolt olen suppordiga üle 10 kirja vahetanud ning mõlemalt poolt on selline vastus:
tsitaat: |
We see a lot of problems comming over the mailinglist of EA from other providers.
This issue is not related to CPU or RAM or the connection but to EA.
Other providers have the same issues but on other time frames. |
EA serverid korraldavad kogu selle jama, ega serverid ei läägi, EA üldse ei anna lepingut/luba serverit hostida kui raud lahja on ja see võib läägi teha.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
02.04.2010 14:20:52
|
|
|
Mina ei mõista kuidas saab EA server seda jama korraldada... ega ju need ei kontrolli kas ma lasin pihta või mitte?
Lokaalne server peaks ikka aint statistikat EA-sse saatma ning võibolla teostama seal igast muid kontrolle, et kliendil pira poleks või midagi taolist...
see oleks ju täiesti ajuvaba kui on mingid dedicated serverid mis on aint relaydena - poleks ju neil mõtet.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
immot
HV vaatleja

|
02.04.2010 14:54:19
|
|
|
BC2 prone nuppu pole ka?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3rT6699
HV kasutaja

|
02.04.2010 14:58:50
|
|
|
immot kirjutas: |
BC2 prone nuppu pole ka? |
Prone pole BC2's
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
äss
Kreisi kasutaja

|
02.04.2010 15:08:35
|
|
|
Ma pole siiaani sellega ära harjunud.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
1 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
immot
HV vaatleja

|
02.04.2010 18:42:44
|
|
|
Kuidas clan warid BFBC2 välja näevad? Tunduvad nii suured mapid, et kui mängid 4v4, siis otsi vastast pool aastat taga, sure ära ja alusta otsast peale.
Ja, mis lehelt enda statse üldse näeb? Ma olen nagu nädal juba mänginud, aga ükski statsi leht midagi ei näita. Kas need uuenevad nii aeglaselt või tuleb ennast kuhugi kasutajaks teha?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
murka390
Kreisi kasutaja

|
02.04.2010 18:52:12
|
|
|
http://bfbc2.elxx.net/ siit saad vaadata... paned oma nime sisse.... alguses ta ei näita, aga pead mingi update vms vajutama ja siis mingi aja pärast hakkab sinu statse ka kuvama ja värskendama teatud aja tagant.
|
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
2 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
YberCyrus
HV vaatleja
|
02.04.2010 18:57:57
|
|
|
immot kirjutas: |
Kuidas clan warid BFBC2 välja näevad? Tunduvad nii suured mapid, et kui mängid 4v4, siis otsi vastast pool aastat taga, sure ära ja alusta otsast peale.
Ja, mis lehelt enda statse üldse näeb? Ma olen nagu nädal juba mänginud, aga ükski statsi leht midagi ei näita. Kas need uuenevad nii aeglaselt või tuleb ennast kuhugi kasutajaks teha? |
4v4 mängitakse squad rushis, seal on kokku 2 objectivi. Suuremaid mänge tehakse tavaliselt conquestis. Mingiaeg proovisime 6v6 tavalist rushi, aga niiviisi enamasti attackerid võidavad kuna 100 ticketit 6 mängija peale ära võtta on tükk tegu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
02.04.2010 20:48:30
|
|
|
Ei ole vastast raske leida, enamjaolt töllerdatakse objektide läheduses.
|
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
02.04.2010 20:57:36
|
|
|
squad rushis.. 4v4 on väga pisikesed mapid
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
02.04.2010 21:41:59
|
|
|
kas passwordi ei saa kuidagi sellest .bin failist kätte?
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
03.04.2010 00:30:23
|
|
|
Ja miks inimesed mängivad seda NORMAL PASKA.. ausõna tra |
Sest HC on easy mode.
Kogu su jutt tiirleb siin selle ümber, et Medic klass on OP, mis on muidugi tõsi. Ma ei saa aru mida sa Normal mode'i üle vingud, kui tegelik probleem on ju klassis, mitte game mode'is.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
metrika
HV kasutaja
|
03.04.2010 00:44:39
|
|
|
ma installisin selle mängu venekeelsena tuttavale peale,kuid alati peale mängu kinni panemist hakkab algusest peale kõik,st. ei salvesta ära millegi pärast,oskab keegi aidata ehk?
et kas tuleb mingi profiil teha vms,sest eriti ei jaga kah seda vene keelt
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
03.04.2010 01:16:31
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
Ja miks inimesed mängivad seda NORMAL PASKA.. ausõna tra |
Sest HC on easy mode.
Kogu su jutt tiirleb siin selle ümber, et Medic klass on OP, mis on muidugi tõsi. Ma ei saa aru mida sa Normal mode'i üle vingud, kui tegelik probleem on ju klassis, mitte game mode'is.
 |
EI.. asi on game modes sest HC-s ei oleks sellist medic spammi, lihtalt ei oleks.
HC-s sa ei saa 4 kesi mcomi disarmida ja lihtalt passida pedaalid käes ning lasta kellelgil tervet kampa 5m pealt saagida.. normalis aga küll.
üldiselt poh.. mul sest mängust vaikselt kopp ees.
kes saab soovitan proovida kasvõi MW1 või TF2 vms... või CS... ajuvaba kui hea netcodega need mängud on ning töötavad normaalselt.
mul on täiesti sitaauguni sellest bf omasest laagist.. lasen, reloadin, lõpetan reloadi, näen kuidas vastane kukub minu kuulidest 10m eemal... tra MA RELOADISIN.. kust need kuulid tulid?
tõsiselt kopp ees
HC ei ole iisi mode.. selle aim jutuga võid metsa minna. Kui sa sihtida ei oska siis sa ei sihi mitte kuskil regardless gamemode.. mingi spray jamaga võid kah metsa minna.. KUI sul on sitt aim siis sa ei jõua õigesse suunda spraymagi hakata ennem kui pikali oled, period.
nuubil on just lihtam normal modes kuna tal on seal aega sihtida
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
03.04.2010 01:58:34
|
|
|
EI.. asi on game modes sest HC-s ei oleks sellist medic spammi, lihtalt ei oleks. |
Ajuvaba loogika ikka sul. Üks element mängu juures (Medic klass) on ühes gamemode'is tugevam, kui teises, ning selle tõttu on viga gamemode'is, mitte kehvasti tasakaalustatud klassis? Sa ise ka loed, mida sa kirjutad või?
HC-s sa ei saa 4 kesi mcomi disarmida ja lihtalt passida pedaalid käes ning lasta kellelgil tervet kampa 5m pealt saagida.. normalis aga küll. |
Viska granaat? Lase rakett? Kasuta tanki? Kutsu mortar strike? Jah, Medic klass on kehvasti tasakaalustatud, kuid seni kui asi korda tehakse, tuleb lihtsalt oma mängustiili vastavalt sellele muuta.
HC ei ole iisi mode.. selle aim jutuga võid metsa minna. Kui sa sihtida ei oska siis sa ei sihi mitte kuskil regardless gamemode.. mingi spray jamaga võid kah metsa minna.. KUI sul on sitt aim siis sa ei jõua õigesse suunda spraymagi hakata ennem kui pikali oled, period.
nuubil on just lihtam normal modes kuna tal on seal aega sihtida  |
Ei viitsi su argumente uuesti ümber lükata, nii et linkin siia oma vanad postid:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=5723283&highlight=#5723283
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=5723605&highlight=#5723605
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=5727789&highlight=#5727789
Loe uuesti läbi ja käi korralikud vastuargumendid välja, mitte ära aja niisama pläma.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Probleem.
HV kasutaja

|
03.04.2010 09:29:56
|
|
|
Nu kirjutas: |
kas passwordi ei saa kuidagi sellest .bin failist kätte? |
Tahaks ka teada.
_________________ -.- |
|
tagasi üles |
|
 |
pents
HV kasutaja

|
03.04.2010 09:52:18
|
|
|
ottf, sa pole siiamaani taipand, et selles mängus ei kannata sprayda??
Raske on burstidena lasta??
Su whinest on tõsiselt kopp ees juba tegelt..keegi ei käse sul seda mängu mängida
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
klOun
Kreisi kasutaja

|
03.04.2010 11:20:42
|
|
|
kussu, vähem fleimi!
_________________ 🥫 Experience is one thing you can't get for nothing. |
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
03.04.2010 11:29:05
|
|
|
Võrreldes BETAga on see tapmine oluliselt lihtsam ja asjalikum 2-3 mees saab kindlasti salvega maha ilma suurema vaevata
Ise ei viitsi HC väga sellepärast taguda,et seal kõik põõsad snipreid täis ja iga koba saab su maha,kuna piisab 1 kuulist vaid.
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kr1s
Kreisi kasutaja
|
03.04.2010 11:33:31
|
|
|
ottf, peab ikka mingi kiiks sul juures olema, kui viimased 359 lehte kuulata seda ainult kuidas teised kes normalit sakivad on jobud ja sina oled kõigekõvem.
Mängi seda mida tahad ja ära palun kommenteeri seda mis on "õige", mingit provokatsioonüritust üritad teha ?
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lovvi
HV veteran

|
03.04.2010 11:40:01
|
|
|
Pakkuda selline server: i3D.net G-Force Fragland * no cam * ff on - seal tabab ikka tõeliselt hästi, normal mode peal. No ikka kõige "sitema" relvaga saab vaenlase maha.
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
03.04.2010 12:19:14
|
|
|
Ajuvaba loogika ikka sul. Üks element mängu juures (Medic klass) on ühes gamemode'is tugevam, kui teises, ning selle tõttu on viga gamemode'is, mitte kehvasti tasakaalustatud klassis? Sa ise ka loed, mida sa kirjutad või? |
Medic klass on täpselt sama palju HP-ga kui teised, Medic klass ei ole OP kui tal pole m60 (mida 4v4 mängudes ei tohi kasutada), medic ei ole op selle tõttu, et ta saab elustada...
Viska granaat? Lase rakett? Kasuta tanki? Kutsu mortar strike? Jah, Medic klass on kehvasti tasakaalustatud, kuid seni kui asi korda tehakse, tuleb lihtsalt oma mängustiili vastavalt sellele muuta. |
Saad aru 4v4 normal mode ei ole mingit raketti, seal ei ole lubatud näiteks CG (ainult rpg ja kolmas raketikas mis on CG kõrval suht gimped jalaväe maha võtmiseks), noobtube on kah keelatud... ja granaat? Granaat normalis on sul vaid 1 kuna sul pole kuskilt assaulti võtta kes ammot jagaks... SEST kõik on medicud! ja see grena sellegi poolest ei tapaks neid kõiki maha.
Squad rushis pole tehnikat......
Süüdi on just gamemode mis soosib ainult medicuid kuna revivedes on pisike surematus, kuule kannatab õgida päris palju ning 100 kuuli rauas + defib + medpak kaalub üle igas olukorras engineeri, assaulti ning reconi kes võiks sensoreid kasutada, et teada saada kus vastased on.. see on lihtalt pointless.
Soovitan sul proovida nende reeglitega 4v4 squad rushi (just nende reeglitega millega terve maailm mängib) ning siis näed ise samuti, et ainuke mõttekas klass on medic ning ülejäänud on täiesti pointless.
HC modes aga see enam nii ei oleks kuna seal ei saa 8 keisi 4v4 majas sees mcom ümber benny hilli mängida ning üksteiseläbi võidu elustada ja saagida. ei saa lihtalt
HC mode on raskem ning nõuab playerilt rohkem skilli, see on fakt...
ma ei viitsi mingeid su argumente jälle läbi lugeda kus sa väidad, et normalis tuleb rohkem aimida ning vastasel on võimalus vastutuli avada ja bläääblää
EI tal ei ole aega... kui ta on noob siis ta saab minu käest tina regardless gamemode, on see mõistetav? Jah tal õnnestub võibolla vahest peitu lipsata kuna lihtalt puht füüsiliselt ei jõua relvast rohkem kuule pihta lasta vms. Jah võibolla tal õnnestub paanikas ümber pöörata ning CG-st või noobtubest laks kirja panna (kui ma seda ise ennem ei tee) ja see on kõik.
HC-s on lugu teine.. ta on ise süüdi kui on kohas kust võib pihta saada, hc-s sa ei saa rambotada ning brainlessly ringi joosta ning elustada olenemata sellest, et keegi laseb sind 10m kauguselt.
pents kirjutas: |
ottf, sa pole siiamaani taipand, et selles mängus ei kannata sprayda??
Raske on burstidena lasta??
Su whinest on tõsiselt kopp ees juba tegelt..keegi ei käse sul seda mängu mängida  |
No hellou? sellest ma koguaeg räägingi, et spraytamine on useless... aga enamus tegelasi siin toovadki ju põhjenduse miks HC mode on lihtsam mode kuna seal "nänänä spraytavad pihta nänänä wawaaw"
ah vahet pole.. mäng sureb enivei varsti välja. EA/Dice said hea asjaga maha küll kuid nagu ikka on nad tõestanud, et nad ei oska lihtalt... kõik need R servu versioonid mis tänapäevaks on mängu suht komöödiaks teinud oma hit detecti ja warpimisega on ikka ülemõistuse.
CS,COD,quake, mis iganes teine dedi servudega fps mängides servus kasvõi 100 pingiga on suht responsive ning kõik juhtub kohe või selle 100ms viivitusega... BC2-s aga olenemata pingist on mingi räme latency. Shotgunist pumpad vastasele slugi sisse ning näed kuidas ta 2 sek hiljem pikali viskab... no isegi 140 ms roundtrip puhul ei peaks ikka see 2 sekki aega võtma ju?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|