ei saa mina asjast aru.
X3 on ju samamoodi quad nagu minu X2, vahet pole
kas ma avan enda X2-l kaks, kolm või neli tuuma.
mida rohkem tuumi avad seda kehvema oc saad, erinevalt
näiteks eelmainitud gulfist millel iga suletud tuum annab suurema oc.
aga noh, eks härrad otsustavad..
kuigi näha on, et härrad asjast miskit ei jaga.
ühesõnaga teie arust peaks kõik Phenom-i baasil X2-d ja Athlon X3-d
olema quadide tabelis sest need protsessorid on kõik quadid,
lisaks peaks sempron 140 olema dualcore all sest sel protsessoril on kaks tuuma.
viimati muutis Winterwind 02.04.2010 12:42:49, muudetud 1 kord
no sorry, aga AMD ja intel siiski eraldi teema ega selle amd põhi rõhk pole piitamisel jne, vaid igapäevane arbuti kasutus(netis kolamine, kirjutamine, vahele video/heli töötlus, filmid, musat jne jne ja halvast harjumusest pelamine) hinna ja jõudluse suhte kohapealt teeb amd 1-0
Seda et ta nüüd jõudluse koha pealt ära teeks ma siin tabelites küll ei näe. Aga pii-tamine näitabki ju CPU jõudlust. Kui sa pii-s saad kehva tulemuse, siis pole ka muudest asjadest kiirust oodata.
ceemic, samas on osad X3-d phenomi baasil ja nendel saab L3 cache lahti, teised aga Athlon-i baasil ja neil L3
cachet pole. Ehk siis neid ei saa tegelikult kuskilt otsast võrrelda sest kiiruse vahe on enam kui tuntav.
ühesõnaga teie arust peaks kõik Phenom-i baasil X2-d ja Athlon X3-d
olema quadide tabelis sest need protsessorid on kõik quadid,
lisaks peaks sempron 140 olema dualcore all sest sel protsessoril on kaks tuuma.
Misasja sa võitled?
Pole vahet, mitu tuuma on mistahel prosel võimalik avada/sulgeda. Loeb see, millisena AMD/Intel nad karpi toppinud on.
oeh!
asi edeneb, lõpuks sai NB sageduse ka üles aetud (lisaks ka HT link, kui see annab midagi nii olulist?)
CPU Phenom II x4 965 BE @ 4395MHz
RAM: 4Gb 781,4MHz
Aeg: 15.663
PP:68838,885
oeh!
asi edeneb, lõpuks sai NB sageduse ka üles aetud (lisaks ka HT link, kui see annab midagi nii olulist?)
CPU Phenom II x4 965 BE @ 4395MHz
RAM: 4Gb 781,4MHz
Aeg: 15.663
PP:68838,885
minu hetke korralikuyks winniks on windows 7 ultimate seda sellepärast et lasen vahepeal ka vantaget, kugi jah XP-ga saaks parema aja tglt, 1 väike ATA ketas seisab, peaks sinna XP peale viskama ja siis taaskord proovima
minu hetke korralikuyks winniks on windows 7 ultimate seda sellepärast et lasen vahepeal ka vantaget, kugi jah XP-ga saaks parema aja tglt, 1 väike ATA ketas seisab, peaks sinna XP peale viskama ja siis taaskord proovima
hetkel minu parimad tulemused on tulnud win7-ga mudugi mitte tavalisega
maxman321, ta räägib nuditud ja twiigitud winnist. Kõik liigne kraam on eemaldatud ja alles jäetud vaid benchimiseks ja OS tööks vajalikud programmid.
Btw, kellelgi linki ei ole kust seda twiigitud benchimise W7-t saab? Olen lingi ära kustutanud vist. Või on kellelgi kuskil servus üleval?
maxman321, ta räägib nuditud ja twiigitud winnist. Kõik liigne kraam on eemaldatud ja alles jäetud vaid benchimiseks ja OS tööks vajalikud programmid.
Btw, kellelgi linki ei ole kust seda twiigitud benchimise W7-t saab? Olen lingi ära kustutanud vist. Või on kellelgi kuskil servus üleval?
milline neist seal siis parimoleks, win 7 32 bit või 64 bit? või hoopiski windows vista/XP/2003?
millegi pärast arvan et win 7 64 bit for vantage ja siis win xp for pii ja teised testid, mis ei vaja uuemat winni kui xp?
Hakkan ka saama oma emaplaadiga vaikselt "sina peale" saama (volti tahab hirmasti ainult )
Intel i7 930 D0 @ 4600MHz
crucial DDR3-1333 3x2g @ 877MHz
8.893
8-8-8 näiteks?
Ja soovitan screenid .png formaadis salvestada, kui ühevärviline taustapilt on _________________ One does not simply overclock Sandy Bridge with SetFSB
Panen siis vahelduseks ühe säästutulemuse kah:
Turion ML-34 / 1800MHz @ 2430Mhz
AsRock K8NF4G-SATA2 @ 270MHz HTT
1 x 512MB PQI @ 221MHz / 2.5-3-3-8 1T
1M = 37.344sek
Mobo on korraliku chipsetiga aga oc võimalusi eriti ei ole.
See tagasihoidlik tulemus on tehtud nn def voltidega ja kindlasti ei ole asi maxed out
Def klokil oli 1M aeg 53.375sek ehk siis ~600MHz võttis ajast 16sek maha.
Ps idles on terve süsteemi voolutarve 41w ja seda enne toiteplokki mõõdetuna
Hwbot-is saaks juba 0.x punkti
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.