Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield: Bad Company 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 354, 355, 356 ... 581, 582, 583  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
villu70
HV Guru
villu70

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.04.2010 09:50:24 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
miks ketso?

loe foorumit siis on ju arusaadav kui käib mingi oma reeglite tegemine. Tulemuseks, ei taha sinna keegi minna..... samuti ka mina.
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 121
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 01.04.2010 09:56:29 vasta tsitaadiga

xenover kirjutas:
Natuke teemaväline kysimus. Kas TNT on suurema osa maas w ??
Ma pole seda serverit mingi n2dal või rohkem "online" n2inud.

E: okei, avastasin et uus hash neil lihtsalt icon_cool.gif

Peale re-installi muutus meil serveri hash ja seoses teisele HostMasinale kolimisega hiljem ka IP...
Üldiselt paistab, et nüüd on lõpuks läägi probleem lahendatud ja asi on ka stabiilne thumbs_up.gif

Svenx kirjutas:
Vaata Gametrackerist, see hash muutub nii tihti, et seda ei jõua vahetada:

http://www.gametracker.com/server_info/188.72.255.138:10060/

Tundub, et hash muutub igakord, kui serverile re-install teha, muuljuhul jääb samaks... icon_rolleyes.gif

tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 01.04.2010 10:16:40 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:

Sa pole lihtsalt nii pro, kui nemad. Repairimist peab ikka harjutama, muidu ei tule äkki CW ajal välja hästi. See pole stat paddimine! Täiesti aus värk noh! Kuidas sa aru ei saa?

Oleks, et nad niisama repairivad ja medaleid koguvad, siis oleks stat paddimine, kuid nad ju harjutavad CW jaoks! Siis võib kõike teha! Nii on reeglites kirjas!

Nali naljaks, aga paljud tankistid ei oska normaalselt käituda kui neid parandatakse. Küll on vaja ühele või teisele poole sõita ... nagu kiuste, et remontija kindlasti ikka otsa saaks kas tanki alla jäädes või teise tanki tulest. Kindlasti on üks süüdlane siin see, et parandamise heli ei kostu tankti väga hästi ja paljudes serverites ei ole sul follow kaamerat ka.

Tule ja kiika minu fotomaailma.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 01.04.2010 10:42:32 vasta tsitaadiga

Krt kusagil teemas oli link postitatud BC2 müüginumbritest vms. Ei leia enam.
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 89
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 01.04.2010 10:57:03 vasta tsitaadiga

patrick615 kirjutas:
Krt kusagil teemas oli link postitatud BC2 müüginumbritest vms. Ei leia enam.

Electronic Arts stated that Battlefield: Bad Company 2 video game has sold more than 2.3 million units...

http://investor.ea.com/releasedetail.cfm?releaseid=453195

viimati muutis Etz 01.04.2010 10:57:47, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 228 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 194
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 01.04.2010 10:57:04 vasta tsitaadiga

http://vgchartz.com/weekly.php
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
invension
Kreisi kasutaja
invension

sõnum 01.04.2010 11:32:14 vasta tsitaadiga

-Kecco- kirjutas:
Ma olen eestlaste serveritest ammu loobunud, loodetavasti läheb ajapikku asi paremaks ja tasub jälle külastama hakata.

Sama siin

Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 01.04.2010 11:37:47 vasta tsitaadiga

Tänud Etz ja Timberg
tagasi üles
Kaun
HV kasutaja
Kaun

sõnum 01.04.2010 12:01:09 vasta tsitaadiga

loodame et TNT on nüüd ilma warpimiseta icon_smile.gif

täna õhtul proovib järgi

lemmik server siiamaani icon_biggrin.gif

tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 01.04.2010 12:06:34 vasta tsitaadiga

TNT on juba pikemat aega suht parim servu üldse imo.

Adminnid on kuidagi maha rahunenud ja tänu mixed gamemodele ning HC-le on parim koht... õhtuti tavaliselt valgub ka selline päris skilled playerite kamp kokku ning kohati on tunne nagu mängiks esimest korda sest no raisk ei saa jagu lihtalt.

Kuigi see suti häirib, et RUSH mappides saab mängida ainult ühe roundi... äkki kannatab seda gametype mixerit modida, et rushi puhul laseks ikka korra nii defendida kui attackida. Tänu autobalancerile on tiimid enamus ajast korras ning nuubidest tiimihoorad TNT-sse ei roni (thank god) kuid selletõttu on ka alati ennem rushi bingo loto, et kumba poolt mängida saad...
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
puik17
HV veteran
puik17

sõnum 01.04.2010 13:09:41 vasta tsitaadiga

Keegi TNT hashi viitsib visata?
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 75
tagasi üles
-Kecco-
HV kasutaja
-Kecco-

sõnum 01.04.2010 13:12:08 vasta tsitaadiga

võtas-uxu kirjutas:
Timberg kirjutas:
miks ketso?

loe foorumit siis on ju arusaadav kui käib mingi oma reeglite tegemine. Tulemuseks, ei taha sinna keegi minna..... samuti ka mina.

Lagg, osades ei taba, crashid, pidevad reeglite muutmised, serveri muudatused, uued hashid jne jne.. Eks seda teemat lugedes saab aimu, stabiilsus puudub ja kulutan parem selle vähese aja mujal mängimisele, kui serveritega ja närvidega jamamisele.

Infoks isehakanud logopeedilt: Kecco [Kek:o] - pro gamer

viimati muutis -Kecco- 01.04.2010 13:15:26, muudetud 2 korda
tagasi üles
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 01.04.2010 13:12:23 vasta tsitaadiga

puik17, 1198067295,8211e5cb-1fb4-474d-ae18-0d06860eafe5,TNT and EST hardcore mixed;
tagasi üles
pents
HV kasutaja
pents

sõnum 01.04.2010 13:37:35 vasta tsitaadiga

-Kecco-, jood juba? icon_lol.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Thetommi
HV kasutaja
Thetommi

sõnum 01.04.2010 16:30:29 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
Thetommi kirjutas:
Mis teil nende snaiprite vastu niiväga on?

Kui sa oleks viitsinud kogu "snaipreid" puudutava teema läbi lugeda või "how not to be noob" video ära vaadata siis sa teaksid miks.

Keegi ei vihka snaiprit kui sellist vaid vihatakse neid "snaipreid" kes esiteks võtavad oma tiimi tagant tehnikat enda mugavaks trantspordiks mis hiljem võib jääda vastase kasutusse ja teiseks kes ei suuda mitte kedagi maha lasta kuid surevad 20 korda ühe sama koha peal. Oleks, et ta vahetab pidevalt kohta aga ei.. ta saab tuutusse ning läheb samma tagasi ning saab jälle - raisates niimoodi lihtalt ticketeid sest mitte ükski medic ei lähe talle pedaalidega sinna juurde campima, et teda elus hoida ja mitte ticketeid raisata icon_exclaim.gif

Mitte keegi ei vingu kunagi vastas sniperite üle nagu Timbergile siin mulje on jäänud.. kui mina olen defender ning vastastel on 10+ sniperit siis ma olen või sees ja tean, et mäng on pmst. võidetud.

Johani ja redikate sugused sniperid on vahest attackerina must have aga kahjuks on neid vähe kes enam-vähem käsu peale suudavad vastase üle mapi sekundi jooksul pooleks lasta, mis teeks teistele ründajatele elu lihtamaks.

Vähe on neid snaipereid kes peale mcomi armimist üldse vaevuvad sinna suunda vaadata või mortariga katta.. kõigil on täiesti pohhui.

Eile Incanta coast mapis armisinn ma esimeses faasis viimast mcomi mingi 6x ja paar korda tegi seda keegi teine tiimikaaslane - küll aga kuna attackerite poolel oli tõesõna 10+ sniperit ning keegi ei aidanud disarmijaid tappa siis kahjuks oli mäng kaotatud.

Ma saan ka aru sellest, et kõik ei ole mingi elu pika FPS mängude kogemusega ja mõnel üleval pirn ei sütti nii kiiresti kui võiks kuid siis poleks paha tiimikaaslasi kuulda võtta kui öeldakse, et on vaja rohkem ründajaid või et oleks aeg campimine ära lõpetada.

Snaipriga pihta saamine on kõige raskem asi mängus... võta krt medic ja oma m60 kasvõi ning purista lampi - ikka saad kellegi maha ja kui ei saa siis vähemalt pedaalitad teisi ründajaid ellu tagasi. Vähemalt ei raiska täiesti mõttetult ticketeid.

võtas-uxu kirjutas:
Need statside näitajad panevad ju jumalast mööda.Mõlemad pildid tegin 3min. tagasi. Ülemine peaks enam-vähem õige olema.
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Neil on mingi oma intervall mille tagant uuendatakse andmeid... vaata üleval lehe servas on ka nupp mis su andmete uuenduse järtsa pistab. ilmselt selle pärast.

Ei ole kohe kindlasti ainult snaiperid need kes nn''mugavat transporti'' kasutavad.Ja räägid umbes siukest juttu et kõik snaiprid surevad 20 korda ja kedagi ei tapa.
Ja sinu kirjeldatud tegelasi nimetaks ma lihtsalt algajateks...olgu nad siis medicud snaiprid või kes iganes.

puik17 kirjutas:
Thetommi kirjutas:
Mis teil nende snaiprite vastu niiväga on?

Selles mängus on sniper kuidagi eriti värdjalikuks tehtud. 10km tagant lasevad sulle jooksu/hüppe misiganes ajal HSi.
See ei ole skill, vaid mingi mõttetu hit detecti saast jälle.
Eile tegin seda Laguna Presa Rushi moodi. HC oli sees, ise olin assault, squadis 3 reconit. Ja nii iga squadiga. Mul oli vist roundi lõpuks -500 punkti. icon_biggrin.gif

Milles see snaiper siis süüdi on kui detect saast on?

pumppüss
HV vaatleja
pumppüss

sõnum 01.04.2010 16:45:48 vasta tsitaadiga

ki55eLL kirjutas:
Väga lame, P6rsaskotis, KILLZONE ja Waazes tegid suure hurraaga enda achievementse, mina mingi teise tüübiga killisin ja tegin objekte, siis hakati mind vihkama ja ähvardati ära bännida, hambad sisse lüüa ja igasuguseid karvaseid asju veel, suur respect teile poisid, olete nii vahvad :]

laulasmaa kirjutas:
ki55eLL kirjutas:
tsitaat:

Treenimine stiilis a.l.a sina tapad teda ja mina elustan teda ?

icon_lol.gif
Umbes nii seal oli jah, tulistasid teineteist tankidega ja repairisid. Aga okei, jätame selle teema rahule!

me tegime õppesõitu ! mul oli eksam .. ajapeale tanki parandamine,sõja olukorras . icon_lol.gif

See vist seletab seda, et miks osadel nii kõrge ränk on... kuid tulistada paraku üldse ei oska.

Minule tundub low rank player kes omada oskab palju kõvem kui high rank player kes üldse mängida ei oska.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ottf
HV veteran

sõnum 01.04.2010 16:49:14 vasta tsitaadiga

mul omab juba puhtalt rank teid kõiki pooleks icon_razz.gif
tagasi üles
Pojeng
HV vaatleja

sõnum 01.04.2010 16:52:53 vasta tsitaadiga

Seltsimehed, tehke minule, kui täielikule tumbale selgeks, kus kohas seda serveri hashi kasutada saab? Ilus pikk numbritest ja tähtedest koosnev jada. Mis sellega peale hakata?
tagasi üles
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 01.04.2010 16:58:40 vasta tsitaadiga

Pojeng, kuna osadel (loe enamusel) ei tööta serveri lisamine favorite listi, siis pead seda tegema käsitsi GameSettings failist. Selleks on vaja hashi koos nimega.

viimati muutis Pätu 01.04.2010 17:18:32, muudetud 1 kord
tagasi üles
Pojeng
HV vaatleja

sõnum 01.04.2010 17:05:24 vasta tsitaadiga

Tänud. Egal minulgi ei funka favorite list.
tagasi üles
laulasmaa
HV veteran

sõnum 01.04.2010 18:27:59 vasta tsitaadiga

pumppüss kirjutas:
ki55eLL kirjutas:
Väga lame, P6rsaskotis, KILLZONE ja Waazes tegid suure hurraaga enda achievementse, mina mingi teise tüübiga killisin ja tegin objekte, siis hakati mind vihkama ja ähvardati ära bännida, hambad sisse lüüa ja igasuguseid karvaseid asju veel, suur respect teile poisid, olete nii vahvad :]

laulasmaa kirjutas:
ki55eLL kirjutas:
tsitaat:

icon_lol.gif
Umbes nii seal oli jah, tulistasid teineteist tankidega ja repairisid. Aga okei, jätame selle teema rahule!

me tegime õppesõitu ! mul oli eksam .. ajapeale tanki parandamine,sõja olukorras . icon_lol.gif

See vist seletab seda, et miks osadel nii kõrge ränk on... kuid tulistada paraku üldse ei oska.

Minule tundub low rank player kes omada oskab palju kõvem kui high rank player kes üldse mängida ei oska.

Eks see ole nii jah... Eks see rank tõuseb rohkem neil vendadel,kes pubi laseb..

Nii,soov siis oleks leida häid mängiaid,kellega teha korralike Ware 4on4 või 6on6 ainult,sest vaevalt siin leidub niipalju korralikke pelajaid,et saaks suuremat pela teha. andke endast märku,kas mulle PS VÕI Siis tulge mirqu icon_exclaim.gif #bfbc2.ee icon_exclaim.gif ... icon_exclaim.gif MA räägin ikka vägaheadest mängiatest,kes saab midagi ikka aru ka ning ei jookse pea laiali ringi.. icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 87
tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 01.04.2010 18:29:23 vasta tsitaadiga

laulasmaa kirjutas:
pumppüss kirjutas:
ki55eLL kirjutas:

laulasmaa kirjutas:
ki55eLL kirjutas:
tsitaat:

icon_lol.gif

Eks see ole nii jah... Eks see rank tõuseb rohkem neil vendadel,kes pubi laseb..

Nii,soov siis oleks leida häid mängiaid,kellega teha korralike Ware 4on4 või 6on6 ainult,sest vaevalt siin leidub niipalju korralikke pelajaid,et saaks suuremat pela teha. andke endast märku,kas mulle PS VÕI Siis tulge mirqu icon_exclaim.gif #bfbc2.ee icon_exclaim.gif ... icon_exclaim.gif MA räägin ikka vägaheadest mängiatest,kes saab midagi ikka aru ka ning ei jookse pea laiali ringi.. icon_exclaim.gif

Aga sa tee katsed ja vestlus,CV-d on ka vaja vai?
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
laulasmaa
HV veteran

sõnum 01.04.2010 18:32:27 vasta tsitaadiga

jeanman kirjutas:
laulasmaa kirjutas:
pumppüss kirjutas:
ki55eLL kirjutas:

laulasmaa kirjutas:
ki55eLL kirjutas:
tsitaat:

icon_lol.gif

Sellist nalja võid oma kassile teha.. Kuid katsed ,kui hästi keegi pelab tulen niguinii.Plaan ikkagi korraliku rahvaga war-i teha
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 87
tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 01.04.2010 18:37:47 vasta tsitaadiga

laulasmaa kirjutas:
jeanman kirjutas:
laulasmaa kirjutas:
pumppüss kirjutas:
ki55eLL kirjutas:

laulasmaa kirjutas:
ki55eLL kirjutas:
tsitaat:

icon_lol.gif

Sellist nalja võid oma kassile teha.. Kuid katsed ,kui hästi keegi pelab tulen niguinii.Plaan ikkagi korraliku rahvaga war-i teha

Seleta mis tähendab "korralik rahvas",need kes on palju "harjutand"vai?Ülejäänud siis on kes, kotipoisid vai?
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 01.04.2010 18:50:33 vasta tsitaadiga

laulasmaa kirjutas:

Oleks huvitatud küll..

mis see mircu server on?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield: Bad Company 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 354, 355, 356 ... 581, 582, 583  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.