Tean, et 1000x korda läbi korratud, aga ei viitsi tervet teemat kah läbi kammida. Kas keegi saaks anda selle patchi faili vms, et vene keelne läheks tööle? Kui õigesti mäletan, siis oli vaja uut localization.txt'i ja hiljem tuli ka mingi patch fail. Olen pikalt puhkuse samuti teinud, kas mingid muud tähtsat uuendust vahepeal ei ole olnud? _________________ TALUSILDID
Käisin täna üle pika aja sees(BF-iga ära harjunud) ja mis juhtus...Ei osanud üldse enam mängida . _________________ Kodulehekülg:http://kethmar.ee/university Vajad veebilahendust või graafilist abi? Küsi pakkumist. HV Rahvale alati odavamalt.
Käisin täna üle pika aja sees(BF-iga ära harjunud) ja mis juhtus...Ei osanud üldse enam mängida .
Ma mäletan, kui kunagi sai MoH: Spearhead'i ja CoD:UO'd (ja ka CoD2'te) segamini mängitud. Kui olin näiteks nädal aega SH'd tagunud, siis võttis ikka natuke aega, enne, kui CoD'iga ära harjusin jälle. :p
Lisaks sellele on BC2 ja MW2 üksteisest palju rohkem erinevad, kui SH vs CoD, nii et kohanemine võtab veel rohkem aega. Ise pole MW2'te (ega ka CoD4'ja) juba päris tükk aega katsunud. Pole aega mitmele FPS mängule pühendada ennast.
Käisin täna üle pika aja sees(BF-iga ära harjunud) ja mis juhtus...Ei osanud üldse enam mängida .
Ei tulnudki harrier appi?
Ei kasuta harrierit juba pikemat aega(precision selle asemel). _________________ Kodulehekülg:http://kethmar.ee/university Vajad veebilahendust või graafilist abi? Küsi pakkumist. HV Rahvale alati odavamalt.
Kuidas osad vennad seal mängus kuidagi väga kõrgele saavad hüpata ? nagu mingi rabbit jump perk oleks või on see mingi cheat ? juba ammu painab selline küsimus....
Kuidas osad vennad seal mängus kuidagi väga kõrgele saavad hüpata ? nagu mingi rabbit jump perk oleks või on see mingi cheat ? juba ammu painab selline küsimus....
Olen seda ka ise näinud ja ka kogenud paar korda: ei kasutanud mingeid häkke vms, aga sain (SnD-s) hüpata pmselt igale poole, kuni mapi piir vastu tuli ehk siis ka kõrgemate majade tippudest kordades kõrgemale. Seda said teha kõik mängijad ühtemoodi, ilmselt on tegemist mängu glitchiga. Mingi selline asi oli ka, et liigud kordades kiiremini, kui tavaliselt. Enamasti sellist glitchi siiski ei ole, vaid esineb harva mõnes üksikus mängus. Võimalik, et tegemist on ka hosti poolse n-ö. gravity-hackiga, ei oska öelda.
Igatahes, mainin ka ära, et homme siis tuleb IW poolne DLC välja mängule:
Ise vaatasin ka eile nendest uutest mapidest screenshote väga kihvtid paistsid küll uusi mappe võiks tulla küll kuna endale väga meeldib see mäng.. vanadest mappidest pisut kopp ees küll aga lugesin kuskilt vist et esialgu PC peale ikka ei tule alguses saab see kuradi iksboksi kast Hiljem ehk tuleb siis ps3 ja PC peale ka,iseasi jälle ei tea mitu sajandit jälle ootama peab :S
Tuled HV poiste ja tüdrukutega kütma ja küll näed, et meeldib
Kurat, ma olin ka alguses selle BC2 hädas nagu "litz lapsega"
Aga peale pikemat sundimist asja proovida-õppida........ seda muhedamaks asi läheb.
Nüüd on juba mapid (tdm) selged ja asi sujub.
Hetkel küll MW2 mässata ei viitsi aga kui uus map-pack tuleb..... mine sa tea.
Tra küll..Saan surma respawnin ja ei jõua liikumagi hakata saan nuga. Respawnin uuesti saan raketiga vastu kulpi. Respawnin uuesti saan harrieri käest tuld..Ajuvaba. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Tra küll..Saan surma respawnin ja ei jõua liikumagi hakata saan nuga. Respawnin uuesti saan raketiga vastu kulpi. Respawnin uuesti saan harrieri käest tuld..Ajuvaba.
see on elu ja teisalt loll jopp.
Ma täna korraldasin enamvähem sama kahjuks ühes mäpis
Predator
Harrier
CG
strike tuli 27,usun et enamus spawnsi selleks, et mingi kuuliga või mürsuga jälle manalateele minna.
No mis sellel rustil siis viga on,tormad kohe üles ja omad platoo pelat rahava ära
Kui ei taha ise ülestormata siis võid muidugi kahurilihana ringi kulgeda.
Pole gei mäppi,on valesti valitud taktikad
No mis sellel rustil siis viga on,tormad kohe üles ja omad platoo pelat rahava ära
Kui ei taha ise ülestormata siis võid muidugi kahurilihana ringi kulgeda.
Pole gei mäppi,on valesti valitud taktikad
Ja arvad, et sul seal üleval on nii turvaline olla
kasutaja01, ikka,natsa tuleb liikuda ja tubimise eest pole pääsu.
Aga kui kõriõieli üle ääre ei vahi siis eriti keegi ei oska aimata mis neid nõelas ja kust.
Lisaks muidugi muud lendavad faktorid
Aga negatiivset KDR-i rustist ei mäleta(algus vast ikka paar roundi).
Eile oli võimalus õhtu jooksul 2x teha ja esimene kord läks chopagunnini välja ja lõpetasin winning killkämmis
Teine round lõppes nats lahjemalt preda ja harrieri sain üles aga 10-ne pealt võeti tjuubiga maha kuid kutra ei saa.
konkreetsel mapil on suht vähe teamist kinni,niigi kõik segamini nagu pudru ja kapsad ning räige lahmimine käib
Seega määravaks saab sinu asukoha valik(taktika).
Tonsor, Aaa aga räägi mida see 2-7 killiga pilt siin juurde annab
Groundwar 18 matsi muidugi on vahva,miks ma näinud ei ole.
seljuhul am ei saa üldse aru mida sa öelda tahtsid oma postiga või miks postitasid.
Mis mõttes nagu näinud pole.
Või vihjasid et ma pole groundwari mänginud?
Tonsor, Aaa aga räägi mida see 2-7 killiga pilt siin juurde annab
Groundwar 18 matsi muidugi on vahva,miks ma näinud ei ole.
seljuhul am ei saa üldse aru mida sa öelda tahtsid oma postiga või miks postitasid.
Mis mõttes nagu näinud pole.
Või vihjasid et ma pole groundwari mänginud?
Kas see on seal ground war?
Ja kas sul kunagi ground waris rust tulnud?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.