3.1.3 on 2G telefoniga redsn0w abil ilusti jailbreakitav/unlockitav. Just eile sai üks tehtud. Redsn0w kasutamiseks pead aga 3.1.2 faili ka tõmbama, kuna 3.1.3 ei saa talle ette sööta. BL39.bin ja BL46.bin siis ka muidugi.
3G(S) puhul soovitaks hetkel veel 3.1.2 juurde jääda.
3.1.3 üks suur pluss peaks olema kõikidele operaatoritele vabaks lastud tethering.
Asjapulgad, andke palun nõu. Nimelt tuttaval on USA-st toodud 2G mudel, mis jookseb siiani 1.1.4 softil ja on tagumine aeg uuendada ja unlockida, kuid kuidas seda teha ? Kas piisab sellest, et uuendan softi kohe 3.1.2 peale ja mingi progega teen unlocki ???
ära uuenda! see on nagu antiik. pärast enam 1.1.4 peale tagasi ei saa.
Küsimus selline, et kui alguses oma sim-kaardi sisse panin siis ütles, et see ei ühildu telefoniga ja ei lasknud menüüsse. Seda ütles ka itunes. (näitas, et levi olemas)
Jailbreakisin siis ära, kuid otseselt ei valinud, et telefoni unlockiks. (Peale jailbreaki läks menüüsse)
Kui oma kaardi siis sisse panin toimis kõik kenasti.
2G ja 3.1.3: http://apple.spot.ee/post-11730
mina tegin selle järgi ning kõik toimib. _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
Kuidas ma oma iphone-i Remote-na saan kasutada Macbookil? Tõmbasin küll mingi programmi aga sellel on vaja wifi ühendust. On mingit muud varianti ka?
mitte eriti
a selline võimalus on olemas et mitte wifiga?. Kuid kui mul on arvuti juhtmega ühenduses aga telefon on 3g võrgus mitte wifis. Võiks ikka mingi tavalise puldi moodus olla mitte neti kaudu.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.