praegune kellaaeg 23.06.2025 18:42:35
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mexxx
HV kasutaja

|
24.10.2003 20:24:41
Minu Mõte-----waadake kõik siia!!! |
|
|
Nimelt olen külastanud paljusid kodulehti,Kuid mõned on siiski meelde jäänud.Ok mis ma ikka keerutan.Tahan teha nagu väiksese video,kui sa minu kodukale kilikid siis hakkab video pihta ja heli kahh.Niisiis tegin ise midagi valimis sellise progrega nagu Windows Movie Maker.Aga point selles ,et kui ma selle faili mis tegin ,ja ta ära salvestan,siis salvestab ta mingis imelikus formaadis.Põhimõtteliselt kuidas või mis progrega ma selle video nagu sinna alguse lehele panen?Kas seda saab panna Frontpage Expressiga(tean ,et jama proge)See tekst võib olla segane kuid küsige kohe millest te aru ei saanud!!
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatiKala
Kreisi kasutaja
|
24.10.2003 21:57:53
|
|
|
Mulle jai kusimus peaaegu segaseks...aga ma tahaksin hoopis tapsustada,et kui Sa selle video seal ka kaima saad,siis votab selle allalaadimine ja kaivitamine nii palju aega,et keegi,ei viitsigi Su kodukale siseneda...sestap maksimum,mida kodulehel liikuva ja vilkuvana pakkuda on vaikseformaadiline flash...
Mina isiklikult ,kui leht noks kauem alla laeb,kui loomulik on,siis loobun...
Paljud kasutavad aeglast uhendust ka veel ja vanemaid arvuteid...
Ei ole hea mote minuarust
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
1 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
corvette
HV veteran
|
24.10.2003 22:06:29
|
|
|
Te lihtsalt avalehele lingike mis laseb video allalaadida. Videoformaadis faili minu teada suht võimatu netti avama panna. Tee siis videost fläsh formaat.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
24.10.2003 22:08:23
|
|
|
Yeah - tavaliselt loetakse Flashi norm suuruseks - max. norm - 150 kb.. Seega saabu su vido olema suht lühike - väike asi mis on on Animeeritud GIF-if Teed nn slaid show Aga... Avi saab FrontPagega käima küll ajada !! Loobu sellest mõttest - 150 kb AVI-le tuleb sul teha ikka mega compress.. ning ma ei taha suhte üldse ettekujutada.. seega jääb asi väga - väga väikeses aknas jooksma, väga väga halvasti !
_________________ AMD VS INTEL |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|