Vist ostan, ei ole rallimängu fänn, üldse, aga Mario Kart ja Crashi racingu mängud (see PS1 oma ja siis veel see PS2/PSP oma) meeldisid + LBP meeldib, väga. _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
Ehh sisestasin oma emaili sinna.. väga äge mäng tundub. Little big planet + mario kart = fucking awesome _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
Njamh oleks ma ennem 3. detsembrit teinud oleks kindlalt koodi saanud, nüüd tuleb vaid loota, et võidan loosi. _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
Olles üsnagi värske ps3 omanik ootan kindlalt toda
oot sul LBP oli? Kui ei siis see võib ka meeldida, modnation racers on pmst. little big planet on wheels või little big racers, mõlemad kannavad Play-Create-Share silti ja art style ja üldse customization on mõlemal VÄGA sarnane. (Peabki arvatavasti olema.. ahjaa modnation racersi tiim suhtleb LBP tiimiga ka ja jagavad ideid-kogemusi ) _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
oot sul LBP oli? Kui ei siis see võib ka meeldida, modnation racers on pmst. little big planet on wheels või little big racers, mõlemad kannavad Play-Create-Share silti ja art style ja üldse customization on mõlemal VÄGA sarnane. (Peabki arvatavasti olema.. ahjaa modnation racersi tiim suhtleb LBP tiimiga ka ja jagavad ideid-kogemusi )
jep LBP olemas jah. tead ikka ju, ma see rauntss psnist
oot sul LBP oli? Kui ei siis see võib ka meeldida, modnation racers on pmst. little big planet on wheels või little big racers, mõlemad kannavad Play-Create-Share silti ja art style ja üldse customization on mõlemal VÄGA sarnane. (Peabki arvatavasti olema.. ahjaa modnation racersi tiim suhtleb LBP tiimiga ka ja jagavad ideid-kogemusi )
jep LBP olemas jah. tead ikka ju, ma see rauntss psnist
njh, sitt mälu mõnikord
Muidu see mäng tuletab sitaks Crashi mänge ka meelde, seda Crashi kardi mängu ja siis seda uuemat PS2-PSP peal, Crash Tag Team Racing.
LBP + Mario kart + Crash Racing games + Trackmania = FUCK YEAH! _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
Mkm, detsembris tuleb. Ma räägin videode põhjal praegu. _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
Njamh ma mõtlesin nagu, et veel ei ole, aga see kuu millalgi tuleb.. _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
sain emaili aga ei saanud koodi sadly, ütles, et blabla sry u didn't get the beta code but we give you a worthless theme anyways blabla _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
Saadeti mulle mingi kood e-mailie,et sellega saab mingi sackboy kostüümi või auto vms,et kui keegi koodist huvitatud,siis PM. _________________ Anna oma hääl: Xbox Live Eestisse!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.