Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Etz
HV Guru

|
26.03.2010 20:32:39
|
|
|
painkillah kirjutas: |
olin sigasuur bc1 fänn, ja bc2 suhtes olid ootused veelgi suuremad. aga peale mitut kuud pidevat masina crashi <b>piixu</b> (mis kimbutab veel tohutult mängijaid), pidevat latentsuse ja hitboxide <b>piixu</b> - paneb küll tõsiselt mõtlema. kus on kvaliteet? hea, et mängu ostsin väikse rahaga. Dice võiks oma perset liigutada, hetkel on lihtsalt väga kehva port tehtud, mis paljude riistvara-tarkvara kombinatsioonide puhul pidevalt saba annab ja serveripoolsed vead mis selle mitte-crashiva-mänguaja ka totaalselt väärtusetuks muudavad. |
Kusjuures, mul ei crashi... (client vähemalt mitte)
Ainus CTD oli SP`s...
[quote="painkillah"Dice võiks oma perset liigutada...[/quote]
Alustuseks, FrostBite oli konsoolidele mõeldud "mootor", ja liigutatakse end seal hetkel küll vähemalt "heas" tempos...
Loe kasvõi Fix Listi...
Oled ise progeja, et oskad otsustada...
Paremini "porditud" kui GTA4 , igal juhul...
Selge on igaljuhul see, et (tundub, et publisheri survel), lendas poolfabrikaat müüki...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
viimati muutis Etz 26.03.2010 20:37:06, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
26.03.2010 20:35:57
|
|
|
SP oli täiesti bugivaba. MP s aga vahest 5 minti peale mängu liitumist, vahest 10, vahest 30, vahest 1h... Menüüdes CTD, mängus endas siis täielik masina külmumine. Korra juhtus täna ka nii, et masin külmus, heli hakkas loopima, kuid peale 3 sekundit läks kõik korda. ca 30 mindi pärast masin kotis
Nagu ka EA foorumis teema näitab, on tegu mingi port issuega vist, mäng ei saa teatud raua kooslustega hakkama lihtsalt. Aga EHK aeg parandab ka selle jura.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
26.03.2010 20:39:38
|
|
|
SP oli täiesti bugivaba. MP s aga vahest 5 minti peale mängu liitumist, vahest 10, vahest 30, vahest 1h... Menüüdes CTD, mängus endas siis täielik masina külmumine. Korra juhtus täna ka nii, et masin külmus, heli hakkas loopima, kuid peale 3 sekundit läks kõik korda. ca 30 mindi pärast masin kotis
Nagu ka EA foorumis teema näitab, on tegu mingi port issuega vist, mäng ei saa teatud raua kooslustega hakkama lihtsalt. Aga EHK aeg parandab ka selle jura. |
Kui sul kogu masin hangub, piiluks pigem OC & Raua poolele...
Mul endal on küll Mäng ise hangunud (serveri crashi puhul), aga mitte kogu masin...
EDIT:
Endal masin kah OC all...aga...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sven
Kreisi kasutaja

|
26.03.2010 20:41:40
|
|
|
Luix kirjutas: |
wdc on pidevalt nuube täis, roni võitjate tiimi ja owni. |
Oleks Normal ja mitte HC, oleks lood teisiti ma kujutan ette. HC's on hea nuubidel ehkupeale välja minna. Ja kui reipimiseks läheb, siis HC's on seda ülilihtne teha.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
1 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
26.03.2010 20:41:42
|
|
|
Ise küll ei tahaks olla praegu mõni DICE'i programmeerijatest ... ma kujutan ette, kuidas need vennad piki tatti saavad.
Kahjuks tuleb tõesti tõdeda, et mida aeg/patch edasi, seda nigelamaks olukord läheb. Endal on samuti sagenenud juhud, kus hit detection on ümmargune null. Ühe vennaga keksisime vastakuti ja mõlemad lasime kaks salve tühjaks (HCs) ja ei mõiganud ning nuga oli ka nagu või määrimiseks. Meie piinad lõpetas emma-kumma poole mortar.
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Tule ja kiika minu fotomaailma. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
26.03.2010 20:42:59
|
|
|
ei ole mingi raua probleem... noh st raud on töökorras. kõikide teiste mängudega mängin kasvõi päevi jutti. foorumis teema räägib TÄPSELT samast probleemist erinevate suvaliste konfidega. Raua probleem võib olla niipalju, et panen näiteks teise koosluse kokku ja töötab veatult - kuna tolle kooslusega ei pruugi asjal probleeme olla .
Sitane konsooliport noh küllap mingite kiibistike aritmeetika vms ei hauka seda lihtsalt.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
viimati muutis painkillah 26.03.2010 20:46:38, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Waazes
HV vaatleja
|
26.03.2010 20:46:20
|
|
|
Kas keegi siin oleks practice clanwaridest huvitatud? Meid on hetkel mingi 5-6 koos, kuid me ei ole alati kõik korraga online, seega oleks vaja inimesi juurde. IRC's otsitakse 4v4 squad rushe ja 8v8 conqueste päris palju, wari leidmisega probleeme ei tohiks tulla. Server on meil ka olemas, iga kell on võimalik game mode'i muuta. Need public mängud tüütavad vaikselt juba ära. Et õhtuti võiks koos mängida ja proovida kuidas välja tuleb. Kellel huvi on siis andke endast märku või tulge IRC kanalisse #bfbc2.ee
|
|
tagasi üles |
|
 |
Hessu
Kreisi kasutaja
|
26.03.2010 20:48:12
|
|
|
Etz kirjutas: |
Nagu ka EA foorumis teema näitab, on tegu mingi port issuega vist, mäng ei saa teatud raua kooslustega hakkama lihtsalt. Aga EHK aeg parandab ka selle jura. |
Kui sul kogu masin hangub, piiluks pigem OC & Raua poolele...
Mul endal on küll Mäng ise hangunud (serveri crashi puhul), aga mitte kogu masin...
EDIT:
Endal masin kah OC all...aga... |
Probleeb tundub olema ikka mängupoolne, lihtsalt sitasti PC jaoks ümber tehtud
Endalgi ei oska mäng proset täielikult kasutada(Athlon X2), üks core on 100% ja teine 50-70% ning video longib üldse 30-40%.
Äkki tõesti ajajooksul suudavad nad oma probleemid lahendada, samas hetkel kaotavad nad iga päevaga mängijaid
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
laulasmaa
HV veteran
|
26.03.2010 20:49:14
|
|
|
Waazes kirjutas: |
Kas keegi siin oleks practice clanwaridest huvitatud? Meid on hetkel mingi 5-6 koos, kuid me ei ole alati kõik korraga online, seega oleks vaja inimesi juurde. IRC's otsitakse 4v4 squad rushe ja 8v8 conqueste päris palju, wari leidmisega probleeme ei tohiks tulla. Server on meil ka olemas, iga kell on võimalik game mode'i muuta. Need public mängud tüütavad vaikselt juba ära. Et õhtuti võiks koos mängida ja proovida kuidas välja tuleb. Kellel huvi on siis andke endast märku või tulge IRC kanalisse #bfbc2.ee  |
MA OLEKS väga huvitatud !!
|
|
Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
3 :: |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sven
Kreisi kasutaja

|
26.03.2010 20:50:44
|
|
|
tsitaat: |
Probleeb tundub olema ikka mängupoolne, lihtsalt sitasti PC jaoks ümber tehtud icon_exclaim.gif
Endalgi ei oska mäng proset täielikult kasutada(Athlon X2), üks core on 100% ja teine 50-70% ning video longib üldse 30-40%.
Äkki tõesti ajajooksul suudavad nad oma probleemid lahendada, samas hetkel kaotavad nad iga päevaga mängijaid icon_rolleyes.gif
|
Mul pohh*i, lennaku kas või kast õhku, mängin edasi. Muidugi oleks hea, kui kõik oleks korras jne.
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
26.03.2010 20:52:44
|
|
|
Svenx kirjutas: |
Mul pohh*i, lennaku kas või kast õhku, mängin edasi. Muidugi oleks hea, kui kõik oleks korras jne. |
Vahel leiab foorumitest ikka puhast kulda
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hessu
Kreisi kasutaja
|
26.03.2010 20:52:55
|
|
|
Probleeb tundub olema ikka mängupoolne, lihtsalt sitasti PC jaoks ümber tehtud icon_exclaim.gif
Äkki tõesti ajajooksul suudavad nad oma probleemid lahendada, samas hetkel kaotavad nad iga päevaga mängijaid icon_rolleyes.gif
|
Mul pohh*i, lennaku kas või kast õhku, mängin edasi. Muidugi oleks hea, kui kõik oleks korras jne. |
Ega ta nüüd õhku ei lenda aga lihtsalt mäng ei saa osade raudadega hakkama.
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sven
Kreisi kasutaja

|
26.03.2010 20:57:29
|
|
|
Hessu kirjutas: |
|
Ega ta nüüd õhku ei lenda aga lihtsalt mäng ei saa osade raudadega hakkama. |
Nalja ikka mõistad? Pakun, et BC2 pole ainuke, mis seda teha ei oska. Kas keegi Oska mingi Dual/Quad Core võrdluse tuua?
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hessu
Kreisi kasutaja
|
26.03.2010 20:57:36
|
|
|
Ikka mõistan
lihtsalt mainisin, et mõni teine ei saaks lolle ideid
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Waazes
HV vaatleja
|
26.03.2010 21:03:39
|
|
|
laulasmaa kirjutas: |
Waazes kirjutas: |
Kas keegi siin oleks practice clanwaridest huvitatud? Meid on hetkel mingi 5-6 koos, kuid me ei ole alati kõik korraga online, seega oleks vaja inimesi juurde. IRC's otsitakse 4v4 squad rushe ja 8v8 conqueste päris palju, wari leidmisega probleeme ei tohiks tulla. Server on meil ka olemas, iga kell on võimalik game mode'i muuta. Need public mängud tüütavad vaikselt juba ära. Et õhtuti võiks koos mängida ja proovida kuidas välja tuleb. Kellel huvi on siis andke endast märku või tulge IRC kanalisse #bfbc2.ee  |
MA OLEKS väga huvitatud !! |
Kas sa ircu ei saaks tulla? Kui mingi pande koos juba on, siis seal hea kõigiga korraga suhelda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
laulasmaa
HV veteran
|
26.03.2010 21:11:21
|
|
|
kakoi adres ircus ?..
|
|
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Waazes
HV vaatleja
|
26.03.2010 21:16:50
|
|
|
laulasmaa kirjutas: |
kakoi adres ircus ?.. |
IRC server on quakenet.org ja kanal on #bfbc2.ee
|
|
tagasi üles |
|
 |
laulasmaa
HV veteran
|
26.03.2010 23:23:56
|
|
|
Kui soovi kellelgil pelada siis #bfbc2.ee mirc ... !
|
|
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Waazes
HV vaatleja
|
26.03.2010 23:29:03
|
|
|
Esimene war juba mängitud kah
|
|
tagasi üles |
|
 |
laulasmaa
HV veteran
|
26.03.2010 23:31:19
|
|
|
päris tore oli,aga rsk no ei tapnud ära mitte ükski relv seal servus 
|
|
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
27.03.2010 09:24:26
|
|
|
Ja mina mõtlesin ,et asi on mängus. Mul teeb sama jama aeg-ajalt.
ATI TRAY TOOLSiga keerasin mälu kloki 900 pealt 850 peale ja siis saab nagu päris pikat mängida.
Tähendab, et lihtasalt EA-DICE poistel on papp käes ja ülejäänud on pohhui, sina võid ennast idioodiks vihastada...... keda kotib.
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
27.03.2010 09:49:09
|
|
|
Klanni kaaslane sai ctd-st lahti nii, et keeras mälu takti maha. BC2-le millegi pärast ei istu eriti üle 800mhz mälud.
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
27.03.2010 11:56:35
|
|
|
Kindel viis kuidas mina CTD saan on nii:
server browser -> squad dm
tickin kõik filtrid (kaasa arvatud pb)
vajutan refresh nuppu ja 0.1 seki pärast on desktop ees
kui pb filtrit ei vali siis ctd ei tule.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
invension
Kreisi kasutaja

|
27.03.2010 11:58:33
|
|
|
Tähendab, et lihtasalt EA-DICE poistel on papp käes ja ülejäänud on pohhui, sina võid ennast idioodiks vihastada...... keda kotib. |
käi perse oma lolli jutuga...sellist aktiivset tagasisidet arendajate poolt ma näen esimest korda.
_________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
27.03.2010 12:06:06
|
|
|
ottf kirjutas: |
Kindel viis kuidas mina CTD saan on nii:
server browser -> squad dm
tickin kõik filtrid (kaasa arvatud pb)
vajutan refresh nuppu ja 0.1 seki pärast on desktop ees
kui pb filtrit ei vali siis ctd ei tule. |
Minu kindel viis:
Mäng käima > tiitellehe serverite leht ette > lasen ära refreshida need paar tükki > üritan liituda 3x serverisse, mis on täis > neljandal korral CTD.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|