praegune kellaaeg 17.06.2025 23:42:38
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
timbou
HV vaatleja

|
26.03.2010 13:37:34
There has been a signature failure? |
|
|
Tere,
Üks arvuti jooksis hiljuti pange ja tegin täiesti identsest arvutist (nii tarkvara kui riistvara poolest) klooni. Kui panin pange jooksnud arvutile klooni peale oli kõik orras. Kui tegin arvutile kloonimisjärgse restardi siis hakkas sellist tektsi alguses kohe ette pilduma " There has been a signature failure". Leidsin ka teema, kus seda sama probleemi lahatud on: http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/378999.html , kuid ütlen ausalt, et see jääb natukene keeruliseks minu jaoks. Nii palju siis veel, et tegemist on Lenovo lauaarvutiga, millel pole floppit. Äkki oskate nõu anda?
Leidsin vist lenovo enda poolt pakutud lahenduse sellele, kuid ehk oskate mulle natuke lihtsamalt seda seletada?: http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-57590&velxr-layout=printLenovo
Kas ma pean midagi enne korrasoleva arvuti kloonimist?
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
26.03.2010 20:16:44
Re: There has been a signature failure? |
|
|
Peidetud partitsioon(id) BIOS-st ligipääsetavaks muuta (mõlemal arvutil) ja siis...
Pärast kloonimise lõppemist BIOS-is endine seis taastada.
Sina kopeerisid ilmselt ainult failid...
...nagu me kõik tavaliselt teeme.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
timbou
HV vaatleja

|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
29.03.2010 12:35:30
|
|
|
Ma eriti ei usu, et see õige koht on, pole küll ka päris kindel. Mis arvutiga täpsemalt tegemist on?
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
timbou
HV vaatleja

|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
29.03.2010 15:28:54
|
|
|
Mina sain nii aru, et räägiti Host Protected Area väljalülitamisest, küll teiste sõnadega.
See on selline kõvaketta partitsioon, kuhu opsüsteem ligi ei pääse, isegi ei näe seda. Uuematel arvutitel seda väidetavalt ei ole, olevat vaid tavaline peidetud partitsioon, seega pole sealt BIOS-st midagi torkida.
See on lihtsalt minu arvamus, mitte absoluutne tõde.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|