a kust seda betat saab? Sellega pmt pragu rahulikult mängida saab va mõned extra fearturid, mis veel ei tööta...? _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Ma ei tea kas enam saab, aga seda sai küll vahepeal. 60 playerit oli max online kui ma ükspäev tegin ammu. Õiges clientis on 40k Ja Matchmaking töötas küll. Pidi ainult suht kaua ootama kui 10 playerit täis sai ja loadima hakkas. Seda beta-beta clienti sai Hon irc jutukast. Ja sealt sai ka beta-beta foorumisse.
Keegi ei kasuta irci, keegi võiks mingi lingi visata...
To participate in the pre-beta test client games, you'll need to join our IRC channel. This is open to anyone who wants to join. Our IRC information is:
server: irc.s2games.com
ports: 6667
channel: #hon _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
hon on mäng mille ostan kindlasti kui beta läbi saab. Eriti muhedaks teeb see, et jookseb maci peal _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
(O_o) Vahepeal oli ju mingid pildid uuest herost aga too oli ju kilpkonna moodi ? Siis on lootust, et tuleb rohkem kui üks uus hero.
Kusagilt käis läbi (vist selle tulevase patchi tekstist), et phade'il on mingid wardi moodi asjad ka. Oli vist mingi selline lause, et kui mängija tuleb lähemale kui 300 siis muutub "phade ward/eye" vms nähtavaks.
Ja see uus kilpkonna moodi välja nägev hero on selline
Spoiler
Ja siin on veel mõned pildid uutest herodest kes veel tulla võivad (hon on need facebooki üles pannud)
Spoiler
võimalik magmuse remodel / võimalik, et uus hero
Spoiler
võimalik pyro remodel / võimalik, et uus hero
Spoiler
Eksisin nende eye'de suhtes mitte phade'il ei ole neid vaid hero'l kelle nimi on Treant
- Eyes are now stealthed and become revealed when a hero comes into the 300 reveal range
(selle võis nendest patch note'dest välja lugeda)
Nah see kilpkonn on ikka Polly ma pakun, nad võivad sul artworki mingi Michael Jacksoni ka teha ja siis öelda, et see on polly. See Ophelia on ka ikoonil valge aga mängus sees on/oli paras neeger kurat.
Nah see kilpkonn on ikka Polly ma pakun, nad võivad sul artworki mingi Michael Jacksoni ka teha ja siis öelda, et see on polly. See Ophelia on ka ikoonil valge aga mängus sees on/oli paras neeger kurat.
Hmm, honi site ja kogu süsteem on pragu maas. Imelik. Bad data ütleb sisse logides ja ei logigi.. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
ise mängin maci peal ja eile õhtul peale viimast update ei saa enam korralikult mängudesse sisse. ütleb et kas server full või mingi blablabla...
ja kui oled mängu sisse saanud ja paar mobi killind siis tuleb client freeze :S ehk siis peab uuesti honi käivitama, selle võlu see et mina lvl 1 ja teised juba 3-5.
nu**isin siis nii mõne tunni ja järsku tuli veel üks update, mis sutsu parandas serveritesse saamist, kui dc probleem jäi ikka alles. loodan et parandavad selle kiiresti, muidu loobun ja lähen tagasi dota peale. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Uus interface on päris jube. Väga väga eba praktiline. Mind härib just lobby kujundus, mingeid võikesi nuppe ja jaburst on 3/4 ekraani täis ja vajalikke asju on raske üles leida ja siis see suur game info tab keset ekraani WTF? Vaja on mängijaid ning nende infi ja kogu lugu, mitte suurt HON silti keset ekraani ja mingit mängu tabelit millega pole mitte midagi peale hakata.... stabiilsus on ka "hea" , vahetasin huvi pärast keelt, jooksis kokku ja hääled kadusid ära. Nice. Väga väga poolik update on ikka... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Sellepärast raudselt ongi HoN niikaua betas, et kui vingutakse siis saavad naeratades öelda vastuseks "It's still beta you know.". See ei reliisi kunagi, heh.
Unustasin veel selle ka lisada, et uue "väljalaskega" pidin osx alla expose (aktiivsed ekraani nurgad) välja lülitama, sest et nüüd peale uuendust, kui hiirega nurka scrollida siis viskas kohe desktopile. Et siis uus versioon ei jookse "full screenis" maci all õigesti.
Marx112, üritan mitte vinguda vaid ilmnenud vigasi mainida ja teistega võrrelda.
Hmm.. praegu viskab bad login ja sisse ei saa, kas viga on minus või kõikidel selline probleem, kodulehelt nagu otsest announcmenti ei leidnud, et server maas oleks
Peale uut patchi on vanu vigu esinema hakanud jälle. mäng lobby's chat jamab ja loading screeni numbrid on valed jne.
Aga seda bad datat saan ka mina. Neil ka koduleht suht koomas. Ju serveritele ei meeldi uus patch
Ülejäänu ok, kuid vana lobby kujundus oli ikka kordades parem! Mulle endale istub ka asi rohkem, kui see on minimalistlik ning informatiivne, mis mul selle artworkiga peale on hakata seal? _________________
Aitäh,sain accoundi tehtud ja mängitud ka mõnda aega juba,naudin mängu tõsiselt ^^,witch slayer lemmik hetkel aga põhimõtteliselt kui Open beta alustab siis ei ole võimalik enam ilma ostmata mängida ?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.