ma ka uus selles mängus, lvl3, olen siin lugenud seda foorumit ja aru saanud, et vahepeal hit detection ei tööta vms. või äkki peabki nii olema, et lased terve pideme vaenlasele lähedalt kõhtu ja ta ei tee teist nägugi? äkki relv mul kehv või teistel mingid armorid ja vrgid?
Kui juba läks uhkustamiseks, siis lisasin minagi ühe pildi. Olgu öeldud, et Killzone88 kuulid ei võta.
kohe näha kes Campab :d kui peale tullakse saab nuga hoopis ..
monton kirjutas:
Tere kõigile
ma ka uus selles mängus, lvl3, olen siin lugenud seda foorumit ja aru saanud, et vahepeal hit detection ei tööta vms. või äkki peabki nii olema, et lased terve pideme vaenlasele lähedalt kõhtu ja ta ei tee teist nägugi? äkki relv mul kehv või teistel mingid armorid ja vrgid?
Kui sa Rank 3 oled siis relvad suht saastad jah.. .. aga soovitan ka jälle selle smooth asja ära teha,asi paraneb märgatavalt.. Proovi ikka pea peale rohkem sihtida :DKui ma level 3 olin vingusin ma täpselt sama asja peale ning ragesin suht tihti
Jah, eks meil suht head mängjad siin foorumis, aga kuradi palju kasutate medicut...
Ise lasen peaaegu et alati assualtiga ringi, recon ja engineer vastavalt vajadusele ning medicuga väga harva.
Ja muidugi lasen oma toe-tag top'i ka üles :
Spoiler
_________________ Kodulehekülg:http://kethmar.ee/university Vajad veebilahendust või graafilist abi? Küsi pakkumist. HV Rahvale alati odavamalt.
Jah, eks meil suht head mängjad siin foorumis, aga kuradi palju kasutate medicut...
Ise lasen peaaegu et alati assualtiga ringi, recon ja engineer vastavalt vajadusele ning medicuga väga harva.
Spoiler
Kurat ma kõigil top kolmes... kuulus mees.
Aga camper ma küll ei ole rohkem rushin peale.
Spoiler
Kurat ma kõigil top kolmes... kuulus mees.
Aga camper ma küll ei ole rohkem rushin peale.
nagu sa täna nägid siis ma ka suht ikka rush rush... ma mingi kisasin päris mitu korda,et mida te seal põõsas passite oinad ..
Kle kustuta mind sealt ära listist ma pole kedagi näinud kellel ma oleks listis..
Naljakas et tage on rohkem kui noal kille näitab. Noa kille on 187 ning tage 199
üks asi on tavaline tag ja teine unique tag ma usun et neid kullavärvi asjandusi on sul vähem.. ma ise ka ei tea miks osad hõbedad on ja teised kulla värvi.
tagi värv oleneb ranki vahemikust. 1-20 oli vist pronks, 20-40 hõbe ja 40-50 kuld kui ma ei eksi.
võibolla see nugade erinevus (kille 187 ja tage 199) tuleb sellest, et oled mänginud non-ranked serveris. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Naljakas et tage on rohkem kui noal kille näitab. Noa kille on 187 ning tage 199
üks asi on tavaline tag ja teine unique tag ma usun et neid kullavärvi asjandusi on sul vähem.. ma ise ka ei tea miks osad hõbedad on ja teised kulla värvi.
killzone ikka pro nugade selgasaaja
Ei mäleta ise ,et nii palju oleks nuga saanud aga asi on ka selles ma olen mingi 188 tundi juba pelanud ja tulebki rohkem neid noa kille.
Mõni siin photoshopi pede ka.
Eks alguses ole ikka raskem, kehv relv, mäng tahab harjumist, mõnel jah armor parem, mõnel laseb relv täpsemalt jne.
See hit detection on suht mängitav, kuigi osades serverites mul üldse ei taba. Näiteks minul WDC-s on suht võimatu mängida aga kui kuhugi gotlandi vms minna siis tabab normalis samahästi kui seal HC, müstika.
Eks alguses ole ikka raskem, kehv relv, mäng tahab harjumist, mõnel jah armor parem, mõnel laseb relv täpsemalt jne.
See hit detection on suht mängitav, kuigi osades serverites mul üldse ei taba. Näiteks minul WDC-s on suht võimatu mängida aga kui kuhugi gotlandi vms minna siis tabab normalis samahästi kui seal HC, müstika.
Pakun, et riistvaraliselt on serverid lihtalt üle koormatud enamus hosteritel.
Näiteks TNT on nüüd 2 päeva vist olnud suht FULL mingi ime läbi ning kohati on seal täiesti võimatu mängida... kuna sama kala on ka kõikidel keda tean läbi teamspeaki siis asi ei ole kindlasti minus.
Suht korralik warpimine toimub selliste minutiste vahedega.
loodan, et nad selle ikkagi lõpuks korda saavad... ainuke norm server vähemalt eestlastel kus on ka mõned ajudega mängijad.
WDC pole siiani autobalancet peale suut panna.. suht jah... fail. 8 vs 20... WOoooofcknhooo
WDC on täis selliseid leopoldi sarnaseid tegelasi, kes istuvad attackerina oma baasis ja lihtalt surevad, surevad ja veelkord surevad... siis natukese ajapärast kõik kellel nendest kopp ees switchivad teami - nii järgmiseks pistavad need leopoldid kisama "teams.. tehke tiimid korda waaa waaa" keegi ofc isegi mitte ei huvitu sellest ning nad omatakse lihtalt pilbasteks mis enamus ajast põhjustab mõneks tunniks tühja või pooltühja serveri.
Aga ei need leopoldid on veel nii spetsialistid, et nad kukuvad sõimama ründajaid oma tiimis.. kes muudkui rushivad ja surevad - üritades plantida või mcomi defusemist kaitsta.
"kuradi lollakad kuhu te jooksete, raiskate kõik ticketid ära"
lambad saage juba aru, et nende rusherite seas on tavaliselt ka hunnik medicuid kes need ticketid tagasi teevad aga teie raisk istute aint oma baasis mune laiaks.. pihta te kellelegi enivei ei saa ning keegi teid spetsiaalselt elustama ei tule, et ticketit tagasi teha.
nii ja siin tulete vinguma, et "igaüks mängib nii kuidas tahab" VOT ära enam vingu.. igaüks mängibki nii nagu ta ise tahab - vahetab teami ja omab sind pooleks.
On hea tunne? Usun, et kindlasti unustamatult fun mängukogemus kogu õhtuks!
unique tags loeb aint inimesi.(mitu korda sa oled kedagi maha nüsinud ei loe)
all tags loeb ka kokku palju sa yldse oled noaga andnud neile.
näiteks: kui oled mõnda noaga maha saanud 20 korda... siis unique tags loeb seda 1 korrana aga all tags 20.
ottf, nõustun sajaga sinuga... mega närvidele käib kui need recon trossid kellest mingit kasu pole hakkavad veel mölisema ka. vahest harva leidub mõni kes oskab mängida... ja snipab vastase defuuusreid maha.
enamus aga lihtsalt istub künka otsas ja saab surma kogu aeg _________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius
Unique ei tähenda unikaalset e. haruldast vaid kui palju sul erinevaid tag'e on. _________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Ei mäleta ise ,et nii palju oleks nuga saanud aga asi on ka selles ma olen mingi 188 tundi juba pelanud ja tulebki rohkem neid noa kille.
Mõni siin photoshopi pede ka.
Kusjuures tõesti pole sul midagi häbeneda, arvestades kui palju sa mänginud oled. Mul on ka mingi 5 toetagi sinu pealt kogutud, kuid samas on sinu vastu ka päris palju mängitud, arvestades, et ma kokku olen vaid 40 tundi mänignud.
Ja keegi küsis, et mis vahe on sellel pronksi karva toetagil ja hõbedasel. Minu teada saab hõbedase toetag'i siis, kui tapad kellegi noaga ära, pärast seda, kui tema just eelnevalt sind oli ära tapnud (ükskõik kuidas).
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.