Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
react
Kreisi kasutaja

|
23.03.2010 10:27:57
|
|
|
PitBull kirjutas: |
Nini, 12.12.2009 postitatud pakk jõudis täna (18.03.2010) minu postkasti.
react, Amdfan, mina täidan ise. See väga triviaalne tegevus kahjuks ei ole.
Ma soovitan teile lasta esimene pakk ikkagi Eesti Postil deklareerida. See tähendab seda, et Eesti Post deklareerib selle kauba tegelikult enda nimel ja tagab tolliametile ka maksud Sinu eest. Kui postkontroisse järgi lähed, siis nad otisvad selle deklari andmebaasist ülesse(kauba saajaks on Eesti Post) ja parandavad saaja andmed ära st panevad saajaks Sinu nime, isikukoodi jm. Peale seda näed sa seda deklarit e-Tollis (Complex).
Järgmine pakk deklareeri siis juba ise nii, et esitatud deklaratsioonide alt vali see EP esitatud deklar ning vajuta "kopeeri". Sellist nn eeltäidetud deklaratsiooni on palju lihtsam parandada uue kauba andmetega.
Neid deklareid saab ka eksportida ja importida XML formaadis. |
Mis hetkel see deklaratsioon siis täita tuleb? Siis kui mulle kiri saadetakse et pakk tollis? Kas ma siis saadan neile arve ära ja täidan e maksuametis ise ära v tuleb juba ennem ise ära täita.
|
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
ASpit
HV vaatleja
|
23.03.2010 19:03:26
|
|
|
Kellelgi on PayPalis dollareid üle, olen nõus soodsa kursiga ostma, raha kohe Swedbank-i.
viimati muutis ASpit 23.03.2010 19:14:28, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
mar6
HV veteran
|
23.03.2010 19:09:52
|
|
|
Kuskohas seal paypali kontol neid raha saatmise/vastuvõtmise limiite nägi? Tegin selle "neljakohalise numbri protseduuri" ära ja lisasin ka krediitkaardi.
Kas seetõttu polegi enam limiite või on need kusagil raskesti leitava koha peal?
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
23.03.2010 23:14:00
|
|
|
Voucher´i süsteem ainult eBay.co.uk-s? Sai just 10% alla ostult tänu sellele ja tuli kohe uus voucher, seekord juba 20% alla. Aga tundub, et see soodussüsteem ainult UK-s...
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Trwind55
Kreisi kasutaja

|
23.03.2010 23:35:07
|
|
|
Ostsin mängu võtme, vähem kui 2 nädalat tagasi. Mul veel kommentaar andmata.
Tuli ebay-lt kiri, et antud oksjon eemaldatud - kui ma pole veel maksnud, siis soovitame ost pooleli jätta. Juhul kui olen juba maksnud, aga pole toodet kätte saanud, siis võin 45 vms päeva jooksul kaebuse sisse anda.
Ühtegi negatiivset müüjal ei ole tekkinud. Oksjoni eemaldamisega kadus ka antud toode minu võidetud asjade loetelust - kommentaari enam anda ei saa. Mis ma nüüd teen siis?
_________________ möhhh.. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
1 :: |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
nisu_unn
Bännitud

|
24.03.2010 12:25:43
|
|
|
Ebayst kuskil saab vaadata või otsida vaid Eestis oksjonil olevaid asju?
_________________ iPawnzor |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
24.03.2010 14:23:47
|
|
|
ASpit kirjutas: |
Kellelgi on PayPalis dollareid üle, olen nõus soodsa kursiga ostma, raha kohe Swedbank-i. |
Palju vaja on?
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tipp
HV kasutaja

|
24.03.2010 18:06:25
|
|
|
Müüsin ühe asja praegu £0.50 eest eBays ja fee oli £0.22. Natukene palju pole? Ise loen välja, et 10% lõpphinnast. Jäi mul midagi kahe silma vahele?
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
24.03.2010 18:43:36
|
|
|
lugesin eBay tarbijaõiguseid ning tekkis kerge küsimus: kas need kehtivad kõigile või ainult UK'lastele?
eelkõige huvitab kauba tagastamise osa. s.t. kui pole müüja poolt teisiti kehtestatud, siis tagasi saatmise eest peab müüja maksma (ja muidugi tagastama ka eseme enda pluss P&P kulu). tundub kuidagi liiga hea, et tõsi olla
_________________ nooope! |
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaanus
HV Guru

|
24.03.2010 21:26:36
|
|
|
kellelgi EUR-sid pole vaja Paypali? Müüks kursiga 15,4
|
|
Kommentaarid: 707 loe/lisa |
   |
4 :: |
563 |
|
tagasi üles |
|
 |
ceemic
24/7@kalal

|
25.03.2010 02:02:12
|
|
|
See on levinud pettus?
Saatjaks service@paypal.com, sulgudes järel reaalne adre mtcndetailsneed_verify@consultant.com
Spoiler 
tsitaat: |
Dear alarichallika @gmail.com,
This email confirms that Paul Smith has sent you €2,800.00 EUR
View the details of this transaction here:
Payment Details
--------------------------------------------------------------------------------
Transaction ID:0TR19308DU070732T
Item # Item Title Quantity Price Subtotal
OPEL ASTRA GSI 2.0 16V 110 kW -92 1 € 2,200.00
EUR
€ 2,200.00
EUR
Pick Up Fee
(includes any seller handling fees) €500.00 EUR
Shipping Insurance (optional): --
Total: €2,800.00
EUR
--------------------------------------------------------------------------------
This is to inform you that you are required to send a sum of €500.00 EUR to the address below via western union money transfer and get back to us with the relevant information which you will be provided with after the money has been sent, you are requested to email us the MTCN(Money Transfer Control Number) , sender's name and address used to make the transfer and the secret question and answer.As soon as we have received these information from you, we will credit a sum of €24,100.00 EUR to your PayPal account.Below is the address where the money is to be sent to using western union money transfer.
Agent's Info: Anthony Magnoli
36 clendon way,
London,
Se18 7ds.
United Kingdom.
Address Status: Confirmed
Please note:
We wish to inform you that Paul Smith has made his intentions known to PayPal that he will like €500.00 EUR to be sent to the recipient's address above via Western Union Money Transfer.
This payment has been deducted from the buyer's account and has been " APPROVED" but will not be credited into your account until the MTCN # is sent to us for verification at our customer care mtcndetailsneed_verify@consultant.com, so as to secure both the buyer and the seller. Below are the relevant information required before your account will be credited:
All you have to do is to reply directly to this mail with the MTCN #,Secret questions and answers used when sending the money. Once it has been verified and the details above sent to us, you will receive a "CONFIRMATION E-mail" from Pay Pal® Service informing you that your account has been credited with €2,800.00 EUR.
Please, understand that this is a security measure intended to help protect both the Buyer and the Seller.We apologize for the inconvenience that has caused you.
Because of the inconvenience this causes we are giving you the next two incoming transfers for free! You will pay no fees for your next two incoming transfers*.
PayPal would be responsible for any loss incurred during the course of this transaction.
We are very sorry for any inconvenience this may cause.
Thank you for understanding.
PayPal Team.
|
Be informed that the payment received from Paul Smith will only be credited into your account as soon as you email us the receipt issued to you after the money has been sent.
Be informed that this transaction is only available and can only be tracked and traced via email, If you have any question about the transaction you can email us back.
We are assuring you a 100% safety as we are doing this to secure both the buyer and the seller. The transaction has been verified and your money is safe with paypal.
Thank You
|
Sõbral on auto müügis ja välismaalt tekkis mingi huviline. Kuna müüjal paypali kontot pole, siis lubasin aidata.
Kiirelt juba "saadetigi" raha
Paypalis sisselogides loomulikult midagi ei näita.
|
|
Kommentaarid: 421 loe/lisa |
   |
322 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
25.03.2010 02:24:29
|
|
|
Gmail Labs'is on selline asi nagu "Autentimisikoon kontrollitud saatjatele", see sisse lülitada ja ei teki isegi mõtet kas meil ikka tuli eBay'lt/PayPal'ilt meilil kohe pisike võtmeikoonike ees, kui õigest kohast ikka tuli. IMO väga asjalik vidin
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
25.03.2010 12:26:00
|
|
|
ceemic kirjutas: |
See on levinud pettus?
Saatjaks service@paypal.com, sulgudes järel reaalne adre mtcndetailsneed_verify@consultant.com
Spoiler 
This email confirms that Paul Smith has sent you €2,800.00 EUR
View the details of this transaction here:
Payment Details
Transaction ID:0TR19308DU070732T
Item # Item Title Quantity Price Subtotal
OPEL ASTRA GSI 2.0 16V 110 kW -92 1 € 2,200.00
EUR
€ 2,200.00
EUR
Pick Up Fee
(includes any seller handling fees) €500.00 EUR
Shipping Insurance (optional): --
Total: €2,800.00
EUR
This is to inform you that you are required to send a sum of €500.00 EUR to the address below via western union money transfer and get back to us with the relevant information which you will be provided with after the money has been sent, you are requested to email us the MTCN(Money Transfer Control Number) , sender's name and address used to make the transfer and the secret question and answer.As soon as we have received these information from you, we will credit a sum of €24,100.00 EUR to your PayPal account.Below is the address where the money is to be sent to using western union money transfer.
Agent's Info: Anthony Magnoli
36 clendon way,
London,
Se18 7ds.
United Kingdom.
Address Status: Confirmed
Please note:
We wish to inform you that Paul Smith has made his intentions known to PayPal that he will like €500.00 EUR to be sent to the recipient's address above via Western Union Money Transfer.
This payment has been deducted from the buyer's account and has been " APPROVED" but will not be credited into your account until the MTCN # is sent to us for verification at our customer care mtcndetailsneed_verify@consultant.com, so as to secure both the buyer and the seller. Below are the relevant information required before your account will be credited:
All you have to do is to reply directly to this mail with the MTCN #,Secret questions and answers used when sending the money. Once it has been verified and the details above sent to us, you will receive a "CONFIRMATION E-mail" from Pay Pal® Service informing you that your account has been credited with €2,800.00 EUR.
Please, understand that this is a security measure intended to help protect both the Buyer and the Seller.We apologize for the inconvenience that has caused you.
Because of the inconvenience this causes we are giving you the next two incoming transfers for free! You will pay no fees for your next two incoming transfers*.
PayPal would be responsible for any loss incurred during the course of this transaction.
We are very sorry for any inconvenience this may cause.
Thank you for understanding.
PayPal Team.
|
Be informed that the payment received from Paul Smith will only be credited into your account as soon as you email us the receipt issued to you after the money has been sent.
Be informed that this transaction is only available and can only be tracked and traced via email, If you have any question about the transaction you can email us back.
We are assuring you a 100% safety as we are doing this to secure both the buyer and the seller. The transaction has been verified and your money is safe with paypal.
Thank You
|
Sõbral on auto müügis ja välismaalt tekkis mingi huviline. Kuna müüjal paypali kontot pole, siis lubasin aidata.
Kiirelt juba "saadetigi" raha
Paypalis sisselogides loomulikult midagi ei näita. |
See on ikka väga laialt levinud pettus jah
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
25.03.2010 12:56:28
|
|
|
ceemic, sõber müüb ka oma autot praegu (küll ainult auto24jas) . Ja juba oligi mingi tsuksi kinni võtnud ja ajas samat teksti eile talle, jumal tänatud et minu kohale kutsus ja kuradile saatsime.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
ceemic
24/7@kalal

|
25.03.2010 13:07:08
|
|
|
Kujutan ette, et selliste pettuste ohvriks võib päris kergelt langeda. 500€ ühe lollikese pealt on päris kena "sissetulek".
|
|
Kommentaarid: 421 loe/lisa |
   |
322 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaanus
HV Guru

|
25.03.2010 13:56:48
|
|
|
300EUR veel üle soodsalt müüa, ilma vahendustasuta
Jaanus kirjutas: |
kellelgi EUR-sid pole vaja Paypali? Müüks kursiga 15,4  |
|
|
Kommentaarid: 707 loe/lisa |
   |
4 :: |
563 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
25.03.2010 14:10:21
|
|
|
300EUR veel üle soodsalt müüa, ilma vahendustasuta
kellelgi EUR-sid pole vaja Paypali? Müüks kursiga 15,4  |
|
15,4 nüüd küll teab mis soodne pole. Pakun 4500.- eek.
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
l2bukast
HV veteran

|
25.03.2010 15:16:04
|
|
|
Selline probleem siis, et ostsin ühe toote Ebay-st, maksin paypaliga ära ja päeva pärast saan ebay-lt teate, et see toode on identifitseeritud kui fake ja see pakkumine on maha võetud. Kust ma saaksin ebay-le kirja saata, et keegi mu probleemiga tegeleks, sest antud kasutaja mu sõnumile ei vasta?
_________________ 58017968 |
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
VR53
HV Guru

|
25.03.2010 15:16:51
|
|
|
arm2004 kirjutas: |
Gmail Labs'is on selline asi nagu "Autentimisikoon kontrollitud saatjatele", see sisse lülitada ja ei teki isegi mõtet kas meil ikka tuli eBay'lt/PayPal'ilt meilil kohe pisike võtmeikoonike ees, kui õigest kohast ikka tuli. IMO väga asjalik vidin  |
See ei toimi, kui keegi reaalselt maksab sulle Paypalis, seega erilist abi pole. Võti tuleb küll eBay ja Paypali ametlike kirjade ette, kuid ostjad saadavad raha enda emailiga ja nende ette võtit ei tule. Seega ei tule võti ka siis, kui keegi sulle tegelikult 500 EUR saadab Paypali kontole.
_________________ Uued Lenovo sülearvutid: www.lenovoarvutid.ee
Sülearvuti ekraan katki? www.displayseek.com |
|
Kommentaarid: 842 loe/lisa |
   |
636 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
25.03.2010 15:51:04
|
|
|
mulle pole küll ükski eraisik PP raha kandnud, aga kui mõni müüja on refund'i teinud, siis on küll võtmega meil tulnud
kui sul on PP'st liikumiste notification'id kinni keeratud, siis see ikka sinu isiklik tragöödia (või siis ma ei saa aru mida tähendab "ostjad saadavad raha enda emailiga").
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
VR53
HV Guru

|
25.03.2010 18:12:27
|
|
|
Tähendab seda, kui oled eBay müüa ja sulle ostjad makavad Paypali kaudu, siis iga makse kohta tuleb emailile teade, et john@blabla.com saatis sulle Paypaliga $50. Aga see kiri tuleb aadressilt john@blabla.com, mitte Paypalist, seega võtit ei tule. Probleem seisneb selles, et kui keegi pahatahtlik saadab sarnase võltsitud Paypali logoga kirja steve@blabla.com saatis sulle $50 Paypali ja pane aga kaup teele, kuid tegelikkuses seda ei teinud, siis heausklik müüja paneb kauba teele ilma selle reaalset laekumist kontrollimata.
Täpselt sama petuskeem ceemicu postituses sõnum 2010-03-25 01:02
|
   |
636 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
25.03.2010 18:20:34
|
|
|
ootoot mismoodi see nüüd võimalik on, et kui PP'st kannan raha sulle, ning siis PP saadab minu meilikontolt sulle kinnitusmeili?
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
25.03.2010 19:09:49
|
|
|
VR53, paypal saadab alati arve koopia, mis tuleb otse paypali serverist.
Ülejäänud muu pask mis tuleb on võlts.
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
VR53
HV Guru

|
25.03.2010 19:23:22
|
|
|
arm2004 kirjutas: |
ootoot mismoodi see nüüd võimalik on, et kui PP'st kannan raha sulle, ning siis PP saadab minu meilikontolt sulle kinnitusmeili?  |
Jah, minu emailile tuleb teade nagu see oleks sinu emaililt saadetud. Kirja pealkiri on "Item #12345678900000 Instant payment received arm2004 (arm2004@gmail.com)"
krusu70, Paypal ei saada müüjale mingit arve koopiat. Arve koopia (receipt) saadetakse hoopis ostjale. Ma olen eBays tuhatkond müügitehingut teinud, seega sellega üsna kursis. Hetkel on jutt ju müüjate petmisest.
|
   |
636 |
|
tagasi üles |