Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
puik17
HV veteran

|
24.03.2010 00:08:43
|
|
|
Haige mäng raisk.
Ära tuleks keelata selline klass, nagu seda on recon.
No võimatu mängida. Nii kui spawnin, kohe suren kah.
Või teine variant oma kuradi mortariga k****** taha.
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Waazes
HV vaatleja
|
24.03.2010 00:11:11
|
|
|
etc_Shelob kirjutas: |
Sarin, viska serveri hash ka, sest ingame ei lase favoriiti ikka veel lisada... |
1307846864,b3b1e413-3fa2-44a4-8d12-7491a41ada12,Estonian Community Server - #bfbc2.ee @ Qnet |
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
24.03.2010 00:12:32
|
|
|
xxlmaster kirjutas: |
Waazes kirjutas: |
Eesti BF:BC2 kommuuni poolt on nüüdsest üleval uus server eestlastele.
Serveri nimi: Estonian Community Server - #bfbc2.ee @ Qnet
IP: 188.72.250.253:19568
Hetkel asume IRC kanalis #bfbc2.ee mis asub Quakenet.org serveris. |
Kas teil ka seal mingeid x reegleid eksisteerib/ise loote? |
ei tohiks olla. aga kui gather hakkab ja ranked mäng ilma passita siis huvilised kes addinud pole kickitakse.
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
heinpold
HV vaatleja

|
24.03.2010 00:23:04
|
|
|
puik17 kirjutas: |
Kui arhitektuurist, siis ehitised võiksid luumupäraselt laguneda ja seinapealt värvi/krohvi/misiganes maha tulla. |
Tehti mäng kus saad pea kõik maatasa teha aga ei, ikka ei olda rahul. Krohvi võiks maha kukkuda no mida veel..... |
Aga võiks ju. |
no bc3'ele peab ka ju kasvuruumi jätma, üks ainuke soov oleksi, et oleks rohkem linnamäppe ning suuremad maailmad kus oleks ka lennukid nagu näiteks vietnam ja 1942...
_________________ This is a world getting progressively worse. |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
24.03.2010 00:26:06
|
|
|
heinpold kirjutas: |
Kui arhitektuurist, siis ehitised võiksid luumupäraselt laguneda ja seinapealt värvi/krohvi/misiganes maha tulla. |
Tehti mäng kus saad pea kõik maatasa teha aga ei, ikka ei olda rahul. Krohvi võiks maha kukkuda no mida veel..... |
Aga võiks ju. |
no bc3'ele peab ka ju kasvuruumi jätma, üks ainuke soov oleksi, et oleks rohkem linnamäppe ning suuremad maailmad kus oleks ka lennukid nagu näiteks vietnam ja 1942... |
Lennukid jne, need jäävad Battlefield 3-da jaoks.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
24.03.2010 01:30:28
|
|
|
njah, roundi lõpuks tüübil 95:10 ... yea right ta ausalt mängis... igakord kui surin tema kätte, oli headshot
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
24.03.2010 10:04:53
|
|
|
Hetkel siis seis selline, ei tea kas on hästi või sitasti....... nuuptuup nagu ma olen
Kuna oma mängija nime tõttu ei saa otselinki panna tegin pildi
Spoiler 
viimati muutis villu70 24.03.2010 10:13:16, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
3 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
24.03.2010 10:10:01
|
|
|
Haige mäng raisk.
Ära tuleks keelata selline klass, nagu seda on recon.
No võimatu mängida. Nii kui spawnin, kohe suren kah.
Või teine variant oma kuradi mortariga k****** taha. |
nnnnnnnoh... normal modes ju recon suht useless, healjuhul teeb mõned killid ja laseb mortarit või mõni pädevam laseb ka c4-ga tanki õhku.
ei kujuta ette kuidas recon saab nii OP sinu vastu olla.. võibolla oli neid 10 ja nad baserapesid sind?
võibolla peaks õppima mitte pihta saama? ega keset platsi keksida ja mortarit oodata pole päris kuld medalit väärt küll...
hit detectionist rääkides siis see on jah täiesti fail. Ma saan aru, et kuulid ei registreeri aga ka raketid mitte... eile õhtul sai wdc-s päris korralikut rpg ja cg-ga paugutatud ning mõned korrad lasin otse kanni selle raketi ning vastane jooksis rahus edasi - isegi ei saanud aru mis juhtus ja ei pannud mind tähele kah.
mul on selline tunne, et tõsine kala on nende laskmisega kellel on kõrgem ping kui mul... näiteks killzone-l oli eile pidevalt ping 200 kandis kui kõikidel teistel oli seal nii 130-150
no tra.. jooksed pool mappi tüübil järgi ja annad nuga ei saaa pihta noh.. teeb kõik selle über animatsiooni ja värgi ja kargab ligi aga miskipärast mees maha ei sure.
kuulidega samamoodi... lihtalt täristad ja täristad, lõpuks midagi ehk registreerib.
ja siis mingid sellised bugid, et kui surma saamise ajal reloadisin relva ning medic kohe otsa elustas - enam relva valida ei lasknud.
näiteks 40mm või rpg-d... lihtalt ei vali ja kõik, nagu oleks kadunud.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cracker
Kreisi kasutaja
|
24.03.2010 10:15:54
|
|
|
tsitaat: |
nnnnnnnoh... normal modes ju recon suht useless, healjuhul teeb mõned killid ja laseb mortarit või mõni pädevam laseb ka c4-ga tanki õhku.
ei kujuta ette kuidas recon saab nii OP sinu vastu olla.. võibolla oli neid 10 ja nad baserapesid sind?
|
Mul oli ükskord normalis snipriga 35 killi ja 9 surma ja tahad öelda, et see ei tüüta ära vastaseid ?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
laulasmaa
HV veteran
|
24.03.2010 10:18:03
|
|
|
recon väga hea asi,ma eile võtsin selle mingi 3 minutiks ,et natuke vastaseid närvi ajada ning lasin 5-6 venda maha.. c4 väga hea asi,mortal minuarust kõike mõttetum asi üldse...ma ainuke vist kes neid tanke oma c4 õhku laseb kogu aeg.
|
|
Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cracker
Kreisi kasutaja
|
24.03.2010 10:20:35
|
|
|
laulasmaa, mortar jumalast hea asi ju, kui oskad õigesti kasutada.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
laulasmaa
HV veteran
|
24.03.2010 10:24:06
|
|
|
Cracker kirjutas: |
laulasmaa, mortar jumalast hea asi ju, kui oskad õigesti kasutada. |
perse eile ei saanud mitte kedagi sellega maha,kui mängisime:D.. viimane kord kui HC tegime oli ka ühes majas 3 vastast ja maja ümber 2 enda oma,ainukesed kes maha sain,olid endaomad need 2 majaümber ....suht fail aim siis mortaliga
|
|
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
argottt
Kreisi kasutaja

|
24.03.2010 10:24:54
|
|
|
mcomide ylevõtmiselväga kasulik, kui tiimis näiteks 3 reconi ja need kordamööda laseks mortarit mcomi peale pärast ylevõtmist, ei jääkski vastasel võimalust see kahjutuks teha.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
laulasmaa
HV veteran
|
24.03.2010 10:27:29
|
|
|
argottt kirjutas: |
mcomide ylevõtmiselväga kasulik, kui tiimis näiteks 3 reconi ja need kordamööda laseks mortarit mcomi peale pärast ylevõtmist, ei jääkski vastasel võimalust see kahjutuks teha. |
see sama hea,et mcom kõrval 10 vastast aga ikkagi saadake plantitud pomm kuidas see võimalik ? ..ma koguaeg kisan TS ,et mida need meieomad teevad,kui pomm plantitud,siis jooksevad laiali.Eriti lahe on WDC see kui tank tuleb ,kõik jooksevad laiali nagu loodus õnnetus oleks kohe kohe tulemas,ning siis see tank rahulikult sipsib ringi ning killib..
|
|
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cracker
Kreisi kasutaja
|
24.03.2010 10:40:34
|
|
|
laulasmaa, nojah, aga kui tark recon on ja valvab mcome, siis ta suht kasulik ikkagi. Samas mcomidega mingi bug vahepeal, 1 sekiga plandib ära pommi. Mul suht tihti nii
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
24.03.2010 10:52:04
|
|
|
overall võrreldes siis recon on siiski suht fail mcomi kaitses... kui just pole HC mode.
time to kill boltaction sniperiga on 2.5 sekki... selle ajaga plantitakse 5 pommi näiteks.
vaevalt sa jõuad sniperiga kükitavat ning edasi-tagsi strafevat vastast kiiremini maha lasta kui ta defuseda jõuab - ainuke kasulik asi ongi mortar.
mõnda nuubi kes defuseb püsti seistes ning passib kohapeal ei ole tõesti proble 1 laksuga maha võtta.
Üldiselt hakkab mäng ära tüütama vaikselt... hit detectioni pärast.
näiteks normal modes mag ammoga peaks AN niitma maha 4 kuuliga - krt ma lasin pidevalt close combatis ca. 15 kuuli ühe tegelase pihta, et ta lõpuks maha sureks.
Lihtalt täristad rämedalt, verd lendab... hit marker koguaeg keset ekraani ja ei midagi, tõsiselt siiber.
mina ei tea minuarust ennem neid servu ja client patche sellist jama ei olnud.
viimati muutis ottf 24.03.2010 11:00:40, muudetud 2 korda |
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
24.03.2010 10:55:47
|
|
|
mortar on ikka väga kasulik asi. eks C4 ole oma eelised, just nt rohkete ehitiste vahel sõidukeid maha võtta jne, aga mortar on super nii ründes kui kaitses. Kui FF on peal,siis pead lihtsalt suutma ennetada oma tüüpide liikumist.
Põhikohad - eelmainitud mcomi kaitsmine/planditud mcomi kaitsmine, vastaste maja tühjakstegemine, katte tegemine (alati ei pea kille tegema sellega, võib ka kasutada vastaste varju surumiseks, soomusväe suunamiseks jnejne). Muidugi eriti magus on siis, kui paned kuhugi meedikukarja peale, või maja peale kus palju vastaseid. Ka võib pideva mortar spamiga edukalt maju maha saada, seeläbi hävitades vastase ründe/kaitsepunkti või mcomi maja.
Üritan igal "cooldownil" mortarit kasutada, eriti kui kuskil silman vastaste snaiprikarja ühes pundis. Siis saavad osad kuuli, osad mortarit, ja need kes ellu jäävad ei saa jälgida kus mina, või minu kamraadid jooksevad.
Use your imagination
E: ottf - küll võetud maja neid kükitavaid ja strafevaid vendi. siin mängib puhtalt juba rolli aim ja skill. küll aga, kui sul on neid seal juba ligia palju, siis poole kasulikum kamikazet mängida - granaat ette ja püstoliga peale.
Recon ei ole üheski mängustiilis ega olukorras kasutu, kui on sitt mängija, siis võib tõesti olla. Sest noh mingi mõistusetu meedik või engi kes spamming LMG või rakette suudab tõesti rohkem vendi/tanke tappa kui sama oskustasemega rekon.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
24.03.2010 11:04:21
|
|
|
painkillah kirjutas: |
E: ottf - küll võetud maja neid kükitavaid ja strafevaid vendi. siin mängib puhtalt juba rolli aim ja skill. küll aga, kui sul on neid seal juba ligia palju, siis poole kasulikum kamikazet mängida - granaat ette ja püstoliga peale.
Recon ei ole üheski mängustiilis ega olukorras kasutu, kui on sitt mängija, siis võib tõesti olla. Sest noh mingi mõistusetu meedik või engi kes spamming LMG või rakette suudab tõesti rohkem vendi/tanke tappa kui sama oskustasemega rekon. |
eks hea recon on kindlasti kasulik ning ei jookse mcomist kilomeetri kaugusele, et sealt siis üritada "kaitsta"
mis aga tavaliselt toimub näteks tolles "incanta coast?" vms iganes mapis siis näiteks defenderite poolel lähevad enamus reconiteks ja jooksevad mcomide ning vastaste baasi vahepealsele alale lolli mängima.
Istuvad seal squadide kaupa samal ajal kui mõlemad mcomid õhku lastakse.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
24.03.2010 11:50:31
|
|
|
njah... ma ootan seda aega, kui mõni rikkur tahab veel rikkamaks saada ja võtab korraliku hack vastase süsteemi ehitamisesse. Aastaid juba PB'd kirutud, midagi pole muutunud. Eile kadus igasugune mänguisu ära, kui pea igas serveris kus käisin oli miski 1-2 venda, kes ilmselgelt aimbottidega ringi jooksid.
|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
24.03.2010 12:03:26
|
|
|
tuleb eesti servudes mängida.. siin ehk saab kickida/bännida mingid kahtlased mikid.
aga jah mind pigem tüütab ära see hit detection ning tõsiasi, et isegi ühest squadist kes on organiseeritud ning teeb koosööd ei piisa, et üle kaaluda 11 ülejäänud idiooti kes mittte muhvigi aru ei saa mis toimub.
No kurat.. rank 30 peal võiks juba natukenegi mingit aimu olla ju mängust??????
noh jah mõni tulebki õhtul niisama chillima, istub reconiga põõsas ja teeb kille niisama ajaviiteks... teda ei huvitagi mis outcome on.
Muidugi samasuguseid on mujal klassides ja mitte vähe.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
24.03.2010 12:04:02
|
|
|
ottf kirjutas: |
tuleb eesti servudes mängida.. siin ehk saab kickida/bännida mingid kahtlased mikid.
aga jah mind pigem tüütab ära see hit detection ning tõsiasi, et isegi ühest squadist kes on organiseeritud ning teeb koosööd ei piisa, et üle kaaluda 11 ülejäänud idiooti kes mittte muhvigi aru ei saa mis toimub.
No kurat.. rank 30 peal võiks juba natukenegi mingit aimu olla ju mängust?????? |
kusjuures ma ei tea kas mu mängu skill läks üle öö paremaks, tegid nad midagi serveriga või vahetus HD5770 --> HD5850 vastu mõjus, aga mul ei olnud eile hit detectioniga probleeme. Sinna kuhu ma lasksin sinna ka kuulid läksid. Aga kui cheaterite vastu midagi kiiresti ette ei võeta, siis mina seda mängu enam ei mängi. Ma tunnistan, et ma pole just pro mängija aga surra pidevalt headshottide kätte täiesti ulme kohtadest lastult on ka nilbe.
|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
24.03.2010 12:15:13
|
|
|
Sa lihtsalt ei suuda leppida sellega ,et keegi sinust "parem" on.... MINA KA.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
24.03.2010 12:15:47
|
|
|
mängi... eesti... rahvaga.... servudes... senimaani olen ma kohanud ainult ühte aimbotterit ja see oli multiplay publicus kuskil.
seda hitdetecti peaks lausa katsetama mõnipäev tühjas servus ja salvestama... kuna noh ma ei tea minuarust on see täiesti kalane.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
jules
HV veteran

|
24.03.2010 12:20:09
|
|
|
usun, et peale mu järjekordset kauget shotgun headshoti vannuvad paljud, et mingi häkker. tegelikult ei ole, lihtsalt suudan paremini sihtida ja kasutan ära mängu võimalusi (slug ammo - väga väga vähelevinud asi).
nii et tõenäoliselt on pooled nendest "võimatutest" laskudest siiski parema skilli/õnnega tehtud.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
24.03.2010 12:22:14
|
|
|
helga kirjutas: |
usun, et peale mu järjekordset kauget shotgun headshoti vannuvad paljud, et mingi häkker. tegelikult ei ole, lihtsalt suudan paremini sihtida ja kasutan ära mängu võimalusi (slug ammo - väga väga vähelevinud asi).
nii et tõenäoliselt on pooled nendest "võimatutest" laskudest siiski parema skilli/õnnega tehtud. |
ma usuks seda siis, kui tüübi skoor poole mängu peal poleks 95vs10.
|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|