Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
teretalv
HV veteran
|
23.03.2010 19:07:08
ide to usb üleminek ei tunne ketast ära |
|
|
sai ostetud selline asi http://www.osta.ee/11716550
osadel ketastel töötab osadel mitte, mittetöötav on suurim mida olen proovinud 120 gb ide ketas maxtor diamond max , ühendan külge ja windowsis heli kostb et device on ühendatud aga ketast ennast ei näita, ka sülearvutis ei hakanud tööle, mida teha? kas jumperid paigast või need ei mängi rolli?
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
virks
HV Guru
|
23.03.2010 19:13:44
|
|
|
Kettad ise ikka korras?
Partitsioonid peal?
|
|
Kommentaarid: 525 loe/lisa |
   |
0 :: |
419 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
23.03.2010 19:15:32
|
|
|
muidugi on väärt kraam peal, lauaarvutil pean sellepärast seda 24/7 töös hoidma et vahel kui viitsimine tuleb sisi sealt midagi vaatan kettalt, usb variant oleks ikka parem
_________________ Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte |
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
24.03.2010 01:35:23
|
|
|
Kettal peab adapteri kasutamisel jumper olema master asendis. Cable select ja Slave mode ei sobi.
Siiani kehtinud kõigi PATA to USB kontrollerite puhul.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
24.03.2010 01:36:04
|
|
|
mitte ükski ei sobinud, size limitiga leidis 31 gb ketta mis oli unknown state ja parte polnud, muidu arvuti enda ide kaabliga on kõik ok ja alles kettal, üleminekuga kasutatud ka suuremaid kettaid aga kläbi sata liidese, 120 gb ide ei tohiks küll sellise jubina jaoks eriline probleem olla
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
24.03.2010 01:39:38
|
|
|
Sa vist ei saanud aru. Mahuga pole sellel midagi tegemist ja SATA kettal master/slave/cable select režiime ei eksisteeri.
Adapter nõuab, et PATA kettal oleks master/slave/cable select jumper tõstetud master asendisse.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
24.03.2010 02:53:50
|
|
|
Muide - ei to"o"tagi k6ik kettad, hoolimata Master-asendist. Viimatine oli 80GB kas Toshiba v6i oli Fujitsu 2,5-ne ketas, see pole praegu meeles.
Ning kunagi oli endal Toshiba l2pparist 30GB Toshiba ketas, mis samuti USB-IDE yleminekut ei tunnistanud.
Ning viga on adresseerimises, kuna arvutiga yhendades teatab arvuti "valesti installitud seade". Ja nii suvalise arvutiga. Seda 80-st ketast sai proovitud 3-e arvutiga.
Postitatud mobile device
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
24.03.2010 13:19:12
|
|
|
lammas ära hakka haukuma kui sa ei loe minu juttu läbi, ma proovisin kõik juhendis näidatud ketta jumperi asendid läbi ükski ei sobinud
tsitaat: |
Sa vist ei saanud aru. Mahuga pole sellel midagi tegemist ja SATA kettal master/slave/cable select režiime ei eksisteeri.
Adapter nõuab, et PATA kettal oleks master/slave/cable select jumper tõstetud master asendisse.
|
mitte ükski ei sobinud, size limitiga leidis 31 gb ketta mis oli unknown state ja parte polnud,
|
_________________ Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte |
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
24.03.2010 13:29:04
|
|
|
ei ole ka mina nende hiinakatega kõiki kettaid käima saanud ja pole viitisnud ka põhjuste üle juurelda
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
24.03.2010 13:38:44
|
|
|
Niipalju eelnevale lisaks, et t2na n2gin korra seda - eelpoolnimetatud - 80GB ketast. Toshiba ketas oli.
Postitatud mobile device
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
24.03.2010 13:52:04
|
|
|
Olen ka tähele pannud, et näiteks see kiip ei soovi alati väikeste ja viletsate IDE ketastega suhelda. Tuleb lihtsalt olukorraga leppida või parema kiibiga asjandus muretseda.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
24.03.2010 16:21:42
|
|
|
teretalv kirjutas: |
lammas ära hakka haukuma kui sa ei loe minu juttu läbi, ma proovisin kõik juhendis näidatud ketta jumperi asendid läbi ükski ei sobinud
|
Kes siin haukus ja kelle peale? Kui ma pole kindel, et minust õigesti aru saadi, siis üritan uuesti selgitada. See on tihtipeale vältimatu. Et vastuses rääkisid asjasse mittepuutuvast mahupiirangu seadmisest, siis oli küllalt põhjust seda arvata.
Kas emme-issi õpetasid sind niimoodi tänama, kui keegi sind aidata üritab?
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
24.03.2010 16:45:53
|
|
|
sinu jutt on siin kasutu möla ma ei tuleks siia lolli mängima kui ma poleks eelnevalt juba kõiki mainitud variante läbi proovinud , seega pole mul sind millegi eest tänada
Kes siin haukus ja kelle peale? Kui ma pole kindel, et minust õigesti aru saadi, siis üritan uuesti selgitada. See on tihtipeale vältimatu. Et vastuses rääkisid asjasse mittepuutuvast mahupiirangu seadmisest, siis oli küllalt põhjust seda arvata.
Kas emme-issi õpetasid sind niimoodi tänama, kui keegi sind aidata üritab?
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
loox
HV kasutaja
|
24.03.2010 17:31:36
|
|
|
sinu jutt on siin kasutu möla ma ei tuleks siia lolli mängima kui ma poleks eelnevalt juba kõiki mainitud variante läbi proovinud , seega pole mul sind millegi eest tänada |
Mängi siis aga edasi, jõudu Sulle.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
25.03.2010 21:20:51
|
|
|
sinu jutt on siin kasutu möla ma ei tuleks siia lolli mängima kui ma poleks eelnevalt juba kõiki mainitud variante läbi proovinud , seega pole mul sind millegi eest tänada |
Sellise suhtumise peale ei oska öelda muud kui, et ... jõudu. Loodetavasti ei viitsi sind edaspidi keegi aidata.
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
25.03.2010 21:34:02
|
|
|
eks liigne aitamine muudab loiuks
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |