|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
XATM092
HV veteran

|
23.03.2010 02:30:04
|
|
|
Patsifistid äkki? Või ära eksinud wookieed.
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
g3n1us
HV veteran

|
23.03.2010 02:34:28
|
|
|
| laulasmaa kirjutas: |
Sai täna siis jälle Korralikult Squadi tehtud mina,pealik,altpro,+keegi oli veel ... kõik pelad olime esi 4-5 hulgas ning mingi 6mängust 5 olime best squad.Kuradima hea ikka pelada nii .. |
Loll jutt suhu tagasi, te olite neljakesi igiliikurid oma vahvliraudadega.
Ei jõudnud kokku lugeda, mitu korda ma ühte meest pidin ära tapma.
Aga ei, vapustavalt tüütu squad, ärge enam kunagi nii tehke.
|
|
| Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 :: |
98 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XATM092
HV veteran

|
23.03.2010 02:37:23
|
|
|
Ega meedikuna on väga raske jah best squad või best player olla..
_
Kas see on normaalne?
_
| Sarin kirjutas: |
Kus confi failis bc2 nupud peidus on?
Ja kas on reaalne üldse bindida näiteks mouse wheel up oleks fov 90 ja mouse wheel down 50 fov. |
\Documents\BFBC2\input
Sealsetes failides. FOV bindimine tundub ebareaalne.
viimati muutis XATM092 23.03.2010 02:41:56, muudetud 3 korda |
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
23.03.2010 02:40:08
|
|
|
Ja kas on reaalne üldse bindida näiteks mouse wheel up oleks fov 90 ja mouse wheel down 50 fov.
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
23.03.2010 02:41:41
|
|
|
Ja kas on reaalne üldse bindida näiteks mouse wheel up oleks fov 90 ja mouse wheel down 50 fov. |
kahtlen selles siiralt, arvestades, et FOV on muudetav ainult ini failist. keybindid on kirjas input folderis nendes air, land, infantry, shared failides.
|
|
| Kommentaarid: 295 loe/lisa |
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
23.03.2010 02:45:39
|
|
|
| etc_Shelob kirjutas: |
kahtlen selles siiralt, arvestades, et FOV on muudetav ainult ini failist. keybindid on kirjas input folderis nendes air, land, infantry, shared failides. |
suht hulluks kisub jah see idee.
peab kuldse keskfovi siis leidma
ET ja Q3 aegadel oli mul niimodi confitud. Suh hea oli zoomida
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kethmar
Kreisi kasutaja

|
23.03.2010 03:56:49
|
|
|
laulasmaa, see-eest sain mina teil palju Toe-Tage .
Eks see jah...oli päris selline asi, et tapad ära, saad m60 ja siis äratavad oma surnud mehe üles, kuid ei whine, sest mäng oli hea. Esimene mäng(mille ma täna tegin) karjusin natukene, sest tõsiselt ei olnud näha, et engineerid on tööd teeksid, kuid edaspidi läks ikka päris lõbusalt .
_________________ Kodulehekülg: http://kethmar.ee/university
Vajad veebilahendust või graafilist abi? Küsi pakkumist. HV Rahvale alati odavamalt. |
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
23.03.2010 08:35:01
|
|
|
Kui kunagi vinguti, et ühes teises mängus on noobtubereid täis, siis siin..... on ju lausa nende paradiis. Võtan aga seljakotist uue kasti ja jälle on ~10 tuubgrana olemas.
TDM-is kasutatakse seda meeletult, seda ma ainult mängingi ka.
Samas loogiline ka ju kui hit detection jumala mööda on. millegagi pead ju vastase maha nottima, löö või panniga.
Ega ma ise ka puhas poiss ei ole, ikka grana kotike kukile ja lahingusse.
viimati muutis villu70 23.03.2010 08:35:39, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
122 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
23.03.2010 09:28:56
|
|
|
On noob-tube kõvasti ,paljud kisavad ja kasutavad ise kah seda. On sitasti ,et moona võimalus on samal vandil kes seda lärtsutab.Kah on naljakas kui ikka päris pika vahemaa pealt ei saa summutiga Uzile vastu kerge kuulipildujaga. Kütad,kütad aga vana paneb sirtsti ja sul sussid püsti. Aga eks neid valdkondi pole palju kus seda relva kasutada , pangaröövid ,mustade omavahelised arveteklaarimised kuskil getos ja... arvutimängud.
|
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
23.03.2010 09:44:46
|
|
|
| Erik_Est kirjutas: |
On noob-tube kõvasti ,paljud kisavad ja kasutavad ise kah seda. On sitasti ,et moona võimalus on samal vandil kes seda lärtsutab.Kah on naljakas kui ikka päris pika vahemaa pealt ei saa summutiga Uzile vastu kerge kuulipildujaga. Kütad,kütad aga vana paneb sirtsti ja sul sussid püsti. Aga eks neid valdkondi pole palju kus seda relva kasutada , pangaröövid ,mustade omavahelised arveteklaarimised kuskil getos ja... arvutimängud.  |
m60 laseb mäepealt snipereid maha ja sa ei saa uzi engile sellega vastu? siin on mingi muu probleem kui, et kerged kuulipildujad sitad on......
Endiselt.. mängige HC mode ja tunduvalt vähem nuubtuubereid.
aga nuh eks hit detection ole kah prajalt pekkis selles mängus. GOL-ga 20m eemal cämpivast sniprist 2 laksu läbi pea lasta on lihtsalt SUUUREPÄRANE.
Mind aga hakkab vaikselt ära tüütama juba... kuna jah bf seeriad on kõik tugevalt teamplays kinni siis kahjuks võimatu on publicutes üldse midagi aretada või üritada teha.
Kõige tüütum on aga see, et isegi m95 ei ole normal modes 1 shot sniper.... no kurat see võtab läbi helikopteri vastaseid maha 1 laksuga... MIKS see kuul siis niiisama kerre 1 laksuga maha ei võta kui helikopterit vahel pole? Mis krdi haige leiutis see on.....
m95+mag ammo teeb kerre kauglasu pealt 112 punkti damaget... playeril peaks olema defaultis 100 hp. MIS asi siin valesti on?
numbrite järgi peaks m95 kerre lastes 1 laksuga isegi siis targeti maha võtma kui tal on body armor.
normal modes sniperil mõte täiesti puudub va. mortar mida mcomidele lasta, et TIIMIKAASLANE saaks armima minna ja vastased ei saaks defuseda... täis bullshit
ja ikkagi on 60% tiimist sniperid oma 2/20 kd ratioga ning raiskavad niisama ticketeid..........
viimati muutis ottf 23.03.2010 10:05:09, muudetud 2 korda |
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeanman
Kreisi kasutaja

|
23.03.2010 09:47:00
|
|
|
*Sain ka eile 4x best squad pinni.Mäletan et mul olid seal pealik, kotipõrsas.luik.mingi osa vahetus neid aegajalt.
serveri balans paigast ära,peale roundi 25% meestest vahetab tiimi.
|
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
23.03.2010 09:47:29
|
|
|
aga ott, hcs on vähem nuubtuubereid, aga rohkem lihtsalt rändom spray campereid?
|
|
| Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
23.03.2010 09:52:24
|
|
|
| XATM092 kirjutas: |
Kas see on normaalne?
 |
Tegelikult kui vaadata, et punatäpil kinnitus relva külge puudub, siis on täiesti mõistetav, et granaadiheitja sihikut ette võttes punatäpp maha kukub. Kui väidad, et täpp peale tagasi ilmub pärast, siis tekib küll kahtlane situatsioon.
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
| Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
2 :: |
108 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
23.03.2010 10:12:06
|
|
|
| Timberg kirjutas: |
aga ott, hcs on vähem nuubtuubereid, aga rohkem lihtsalt rändom spray campereid?  |
Ei... random spray camperid on suva. Nad ei saa nagunii mitte kellelegi pihta.
Head mängijad lihtalt ei saa randomilt pihta...
| Marduuhin kirjutas: |
| XATM092 kirjutas: |
Kas see on normaalne?
 |
Tegelikult kui vaadata, et punatäpil kinnitus relva külge puudub, siis on täiesti mõistetav, et granaadiheitja sihikut ette võttes punatäpp maha kukub. Kui väidad, et täpp peale tagasi ilmub pärast, siis tekib küll kahtlane situatsioon. |
millest sa nüüd aru ei saa?
BTW ea/dice on sellest probleemist teadlik aga kuna "model remaking/editing is hard in this phase" siis oli sellel bugil taga kirjas - "problably wont be fixed"
nii, et elage sellega mis on
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laulasmaa
HV veteran
|
23.03.2010 10:16:11
|
|
|
| g3n1us kirjutas: |
Sai täna siis jälle Korralikult Squadi tehtud mina,pealik,altpro,+keegi oli veel ... kõik pelad olime esi 4-5 hulgas ning mingi 6mängust 5 olime best squad.Kuradima hea ikka pelada nii .. |
Aga ei, vapustavalt tüütu squad, ärge enam kunagi nii tehke.  |
Ega selles suhtes,me naersime ise ka,et mõned veits närvis juba,nii mõnigi sõimu sõna tuli teiselt poolt ..Aga mulle meeldis eks ma siis säästan jägrmine kord teisi ja olen assault.
|
|
| Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
23.03.2010 10:22:34
|
|
|
to Ottf: usun ,et saab mäe pealt snaipereid maha ja olen kah kaugelt maha saanud tegelasi, kuid naljakas on see et UZI suudab võistelda , sama lugu on ülejäänud "hernepüssidega" mis summutite siristades laibaread maha jätavad Seda kah veel ,et olen baretiga mehele pritsist pähe tulistanud kui ta kükitas palgivirna taga ca 2-3 meetri kaugusel ja näinud kuidas "sädemeid" tabamusest tema peast lendab ,kuid vana suudab veel isegi reageerida. Samas piisab täpsusvindi ühest laksust pähe suurelt vahemaalt ja jorss ON sirakil.
viimati muutis Erik_Est 23.03.2010 10:30:27, muudetud 3 korda |
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
23.03.2010 10:22:40
|
|
|
| ottf kirjutas: |
| normal modes sniperil mõte täiesti puudub va. mortar mida mcomidele lasta, et TIIMIKAASLANE saaks armima minna ja vastased ei saaks defuseda... täis bullshit |
Minu meelest puudub just HC's snaiperi mõte, sest iga noob saab seal snaipimisega hakkama. Normalis on vaja ikka headshot saada, et või siis haavatud vastast tulistada, et 1-shot-kill tuleks, HC's piisab ühest kuulist ükskõik mis kehaosa pihta. Täielik easy mode.
Ja mortarit ei saa spämmida Normal serverites, kus FF peal on. Lisaks sellele unustad sa täielikult motion sensorid, mis on suur osa snaiperiga mängimisest.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
23.03.2010 10:34:23
|
|
|
| :roll: millest sa nüüd aru ei saa? :D |
Pilte vaadates mõistab igaüks, et 40mm granaadiheitjat kasutades kaob punatäpp ära. Ma tõin selle välja, et punatäpil puudub üldse kinnitus relva külge.
|
   |
108 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
23.03.2010 10:38:39
|
|
|
WDC-s näiteks pole ff peal...
Kõigepealt normal modes headshot teha pädevamale mängijale on suht võimatu. Jah mingeid kohapeal kükitavaid nuube on tõesõna väga EPIC SKILL headshotiga maha lasta aga see on ka kõik.
ma ei saa sellest sinu "pro aim normal mode loogikast" mitte mingi nurga alt aru lihtalt... kui need normali playerid kõik nii kõvad aimerid on siis mis kurat on probleem HC-s? Miks need nö. kõik pro aimerid kohe HC-s kisama pistavad?
Seleta mulle ära mis "OSA" on sellest vähekenegi skilli kui sa istud keset lagedat platsi, saad sniperilt liti kerre ning jooksed peitu? MIS ASI SIIN SKILL on?
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
23.03.2010 10:39:19
|
|
|
Inimestele, kelle eesmärk ei ole foorumites oma aega raisata, soovitan HC ja Normal teemalisest vaidlusest eemale hoida, sest statistika näitab, et 0% inimestest, kes seda loevad, vahetavad mängustiili.
|
   |
108 |
|
| tagasi üles |
|
 |
caarel123
HV veteran

|
23.03.2010 10:40:57
|
|
|
| ot: |
Spoiler 
| caarel123 kirjutas: |
netiühendus on väga hea mis peaks tagama läägivaba mängu
aga no MW2 ei sõltu ju eriti netist. |
Mis p............ sa mees nüüd genereerisid?  |
Misasja sa ajad.Lugeda ei oska??
Mulle tehti vägagi selgeks et pm sõltub ju ainult arvutist, kes on hostiks.
Või ma ei tea, aetakse siin HV-s kärpseid pähe? |
|
|
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
23.03.2010 10:45:12
|
|
|
Spoiler 
|
1. Hostiks ei sobi FPS mängude puhul mängija enda arvuti.
2. FPS mängude hostimiseks ei kõlba need netiühendused mis on inimestel kodudes.
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
23.03.2010 10:50:35
|
|
|
Spoiler 
|
1. Hostiks ei sobi FPS mängude puhul mängija enda arvuti.
2. FPS mängude hostimiseks ei kõlba need netiühendused mis on inimestel kodudes. |
Punkt 2. on tänapäevaste ühenduste kiiruste puhul , ära langenud
Samas arvutis hostida, aga pole väga hea mõte, kui siis mingi 1vs1 niisama "sipsimiseks" sobiks ehk...kui masin piisavalt võimekas...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
| Kommentaarid: 236 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
23.03.2010 10:57:13
|
|
|
Etz, inimeste netiühendused ei asu masiivsete neti backbonede otsas kuhu lambimiki saab mõsitliku pingiga ühenduda.
Nii on lihtalt.
Olgu su up/down kasvõi terabiljongigalitt sekundis.
Seda saaks võibolla kasutada olukorras kus eesti sisesed inimesed ainult koos mängivad kuid sellest hoolimata on hostil alati eelis.
Kui paljud saavad/oskavad oma ruutereid modida?
Kui paljudel on tänapäeval vähemalt 1mbps up ühendus?
Siis tuleb kellegi tuttav koju, kukub teise masinaga sama netti kasutama ja kogu mäng on panges... "looking for new host"
"could not migrate host" gg game over, bb.
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
23.03.2010 10:58:53
|
|
|
| WDC-s näiteks pole ff peal... |
See on serveri, mitte mängu, probleem.
Kõigepealt normal modes headshot teha pädevamale mängijale on suht võimatu. Jah mingeid kohapeal kükitavaid nuube on tõesõna väga EPIC SKILL headshotiga maha lasta aga see on ka kõik. |
Ja mis selles halba on? Siis teed headshoti asemel kaks lasku kehasse, kui headshotiga hakkama ei saa. Point on selles, et HC's saab iga amatöör snaiperi kasutamisega hakkama.
ma ei saa sellest sinu "pro aim normal mode loogikast" mitte mingi nurga alt aru lihtalt... kui need normali playerid kõik nii kõvad aimerid on siis mis kurat on probleem HC-s? Miks need nö. kõik pro aimerid kohe HC-s kisama pistavad? |
Ma ei tea, kes sul seal kisavad. Ise pole küll kordagi HC's kisanud, et ei saa hakkama. Vastupidi, liiga lihtne on.
Seleta mulle ära mis "OSA" on sellest vähekenegi skilli kui sa istud keset lagedat platsi, saad sniperilt liti kerre ning jooksed peitu? MIS ASI SIIN SKILL on? |
Ma olen seda siin 10x seletanud.
Snaiper peab olema hea ja laskma pähe, või siis olema võimeline tabama vastast 2x kehasse, enne kui ta jõuab varjuda. See vajab mängija poolset oskust. HC's põrutad ühe laksu ükskõik kuhu ja vastane on maas, või siis 2 laksu mõne semi-auto snaiperiga.
Kuulide eest varjumine või vastutule avamine on ka oskus. Mõni vend saab laksu pihta ja satub paanikasse, oskuslikum mängija on võimeline kiirelt varjuma, kuulide eest kõrvale põikama ja/või vastutuld avama.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
23.03.2010 10:58:53
|
|
|
Etz, inimeste netiühendused ei asu masiivsete neti backbonede otsas kuhu lambimiki saab mõsitliku pingiga ühenduda.
Nii on lihtalt.
Olgu su up/down kasvõi terabiljongigalitt sekundis.
Seda saaks võibolla kasutada olukorras kus eesti sisesed inimesed ainult koos mängivad kuid sellest hoolimata on hostil alati eelis. |
ära trolli. MW2'te saab väga eduliselt mängida ilma dedicated serveriteta. Mina isiklikult ei tunne puudust neist ja oleks BC2 sama teed läinud, oleks mul sellest täiesti ükskõik. Sellel süsteemil on omad plussid ja omad miinused. Hetkel toimib MW2's olev hosting süsteem paremini kui BC2's olevad dedicated serverid.
Ehk siis, kumbki punktidest ei pea paika.
1. Hangi endale korralik arvuti ja hosti palju jaksad.
2. Osta endale normaalne internet:P
|
|
| Kommentaarid: 295 loe/lisa |
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
23.03.2010 10:59:28
|
|
|
Ise olen kõigega rahul välja arvatud häkkerid, kuradi haige ikka et keegi ei saa midagi teha.
_________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks." |
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
23.03.2010 11:02:31
|
|
|
| etc_Shelob kirjutas: |
ära trolli. MW2'te saab väga eduliselt mängida ilma dedicated serveriteta. Mina isiklikult ei tunne puudust neist ja oleks BC2 sama teed läinud, oleks mul sellest täiesti ükskõik. Sellel süsteemil on omad plussid ja omad miinused. Hetkel toimib MW2's olev hosting süsteem paremini kui BC2's olevad dedicated serverid.
Ehk siis, kumbki punktidest ei pea paika.
1. Hangi endale korralik arvuti ja hosti palju jaksad.
2. Osta endale normaalne internet:P |
Ma tõesti ei tea, kuidas on võimalik väita, et MW2'te on normaalne mängida. Täiesti idiootne ju, et host on 0 pingiga ning tänu sellele on tal teiste ees kõva eelis. Kui ma veel seda mängu mängisin, siis tuli mitu korda ette olukordi, kus olin mingi rahvaga serveris, host lahkus ja mind pandi hostiks. Enne hostiks saamist olid mõned vastased enam-vähem minu tasemel mängijad, kuid pärast hostiks saamist sõitsin neist lõdva randmega üle.
See ei ole normaalne nähtus FPS mängu puhul.
viimati muutis LightsabeR 23.03.2010 11:03:18, muudetud 1 kord |
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
23.03.2010 11:02:45
|
|
|
No EA/Dice teades ei ole nad terve oma ajaloo jooksul korraliku netcodega mängu teinud... kuid imo on kindlasti bc2 dedi servud tunduvalt mõnusamad kui mw2 p2p hosting.
Lightsaber, ma saan su poindist aru aga see medicute ja spray spamm mis toimub normalis ei ole mingi skill ju või mis sina arvad?
Kas sa tõepoolest loed seda skilliks, et pmst. igale mängijale on antud second chance vastast märgata ning m60 või saw-ga vasu täristada ning kobadega veel maha kah lasta?
mina leian et see spämm ja läbu mis normal modedes toimub takes a lot less skill kui see mis on HC-des.
aim aimiks... ja ütlen samuti endiselt 10-ndat korda, et hea aimiga mängija laseb olenemata HC või Norm modest ikkagi väga edukalt.
viimati muutis ottf 23.03.2010 11:12:59, muudetud 2 korda |
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
g3n1us
HV veteran

|
23.03.2010 11:03:21
|
|
|
| g3n1us kirjutas: |
Aga ei, vapustavalt tüütu squad, ärge enam kunagi nii tehke.  |
Ega selles suhtes,me naersime ise ka,et mõned veits närvis juba,nii mõnigi sõimu sõna tuli teiselt poolt ..Aga mulle meeldis eks ma siis säästan jägrmine kord teisi ja olen assault.  |
Ainukesed sõimusõnad olid, et "surge ära oma pedemeedikute pedesquadiga", mäletan täpselt.
|
|
| Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
98 |
|
| tagasi üles |
|
 |
caarel123
HV veteran

|
23.03.2010 11:15:07
|
|
|
tekkis muide selline küsimus, kas servudes noobtuberid ka leidub?
või on laia maastiku tõttu GL-iga raske hakkama saada?
_________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole! |
|
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
23.03.2010 11:15:37
|
|
|
Seda nimetataks juba hackiks
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Tule ja kiika minu fotomaailma. |
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xenover
HV kasutaja

|
23.03.2010 11:16:30
|
|
|
Paar kogemust:
1) Häkkeritega olen kokku puutunud ainult ühe korra, need on küll mu viimane probleem.
2) Normal modes saab vägagi hästi HS-e. Kui vaja, demostreerin
Seda bugi märkasin isegi et punatäpp ja scope( ka ?) kaovad 2ra kui nuubtube peale panna. Ei tee sellest probleemi, visual bugid mind ei sega.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
23.03.2010 11:25:19
|
|
|
Spoiler 
Väike weapons dam chart teile.
Vaadake m60... magnum ammoga 4 shot relv kehasse, close range 3 shot.
Time to kill on üks parimate seast
Antud chartist võib veel seda järeldada, et non bolt actioniga sniperid peaks normal modes tunduvalt tõhusamad olema! Kuid normal modes näeb neid väga harva.
HC modes ongi sniperitel just see point, et bolt actionid mille time to kill on 2x suurem on seevastu oneshot relvad... automaat sniperid aga endiselt 2 lasu.
Ja sniperitel imo puudub igasugune mõte kasutada magnum ammot... mitte mingit vahet pole.. kui siis aint body armorit kandva tegelase vastu ehk.
viimati muutis ottf 23.03.2010 13:07:02, muudetud 2 korda |
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
äss
Kreisi kasutaja

|
23.03.2010 11:26:31
|
|
|
| tsitaat: |
|
Mis proge sa kasutad mis kuvab süsteemi oleku mängus? Piltide peal üleval vasakus nurgas.
viimati muutis äss 23.03.2010 11:28:40, muudetud 3 korda |
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
23.03.2010 11:27:43
|
|
|
Head mängijad lihtalt ei saa randomilt pihta...  |
Järelikult saavad head mängijad ettekavatsetult pihta ja surevad planeeritult?
|
|
| Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
23.03.2010 11:30:02
|
|
|
| Mis te mölisete, tulge mängima! :]
|
|
| Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
23.03.2010 11:34:48
|
|
|
Seda saaks võibolla kasutada olukorras kus eesti sisesed inimesed ainult koos mängivad kuid sellest hoolimata on hostil alati eelis.
|
Selle koha pealt on sul õigus, asi töötaks kõige paremini Eesti siseselt, ning kodune võrk peaks samuti olema "kontrolli all" , aga sa ei saa väita, et see pole võimalik...
Muidugi on hostil eelis, kuna tema ping oleks serveri suhtes <1ms
| äss kirjutas: |
|
Mis proge sa kasutad mis kuvab süsteemi oleku mängus? Piltide peal üleval vasakus nurgas. |
See on Rivatuner/MSI Afterburner/EVGA Precision vms...
Tegelt kõik nad põhinevad RivaTuneril
Endal tiksub samasugune info nurgas
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
viimati muutis Etz 23.03.2010 11:46:48, muudetud 2 korda |
|
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
23.03.2010 11:35:54
|
|
|
| Timberg kirjutas: |
Head mängijad lihtalt ei saa randomilt pihta...  |
Järelikult saavad head mängijad ettekavatsetult pihta ja surevad planeeritult?  |
täpselt nii
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
23.03.2010 12:01:31
|
|
|
| Täna üldse mäng ei lähe..
|
|
| Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
K3rT6699
HV kasutaja

|
23.03.2010 12:09:00
|
|
|
| Selle viimase uuendusega tekkis eile selline probleem, et kui seista UAV puldi taha siis mäng jooksis kokku ja viskas desktopile. Mitu korda juhtus seda, varem pole kunagi olnud. Olen selle probleemiga üksi?
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sven
Kreisi kasutaja

|
23.03.2010 12:11:23
|
|
|
| K3rT6699 kirjutas: |
Selle viimase uuendusega tekkis eile selline probleem, et kui seista UAV puldi taha siis mäng jooksis kokku ja viskas desktopile. Mitu korda juhtus seda, varem pole kunagi olnud. Olen selle probleemiga üksi?
|
Ei tea midagi, seda probleemi oli ennem kõvasti.
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
23.03.2010 12:12:54
|
|
|
| Svenx kirjutas: |
Selle viimase uuendusega tekkis eile selline probleem, et kui seista UAV puldi taha siis mäng jooksis kokku ja viskas desktopile. Mitu korda juhtus seda, varem pole kunagi olnud. Olen selle probleemiga üksi?
|
Ei tea midagi, seda probleemi oli ennem kõvasti. |
Pole kordagi esinenud endal...
|
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Helbeke
HV kasutaja

|
23.03.2010 12:19:59
|
|
|
| Selle viimase uuendusega tekkis eile selline probleem, et kui seista UAV puldi taha siis mäng jooksis kokku ja viskas desktopile. Mitu korda juhtus seda, varem pole kunagi olnud. Olen selle probleemiga üksi? |
Mul vist aitas, kui maha v6tta temporal anti-aliasing vms ATI kaardil
_________________ i like my sugar with coffe and cream |
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
äss
Kreisi kasutaja

|
23.03.2010 13:04:26
|
|
|
Etz, Rivas midagi seadistama ka peab selleks, et mängus kuvaks?
viimati muutis äss 23.03.2010 14:39:58, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killzone88
Kreisi kasutaja

|
23.03.2010 14:06:05
|
|
|
| Etz kirjutas: |
|
Selle koha pealt on sul õigus, asi töötaks kõige paremini Eesti siseselt, ning kodune võrk peaks samuti olema "kontrolli all" , aga sa ei saa väita, et see pole võimalik...
|
Mis proge sa kasutad mis kuvab süsteemi oleku mängus? Piltide peal üleval vasakus nurgas. |
Endal tiksub samasugune info nurgas  |
Spoiler 
Oleks seda faili vaja
"RivaTuner221Drv.rtu" ei leia raisk.
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
23.03.2010 14:09:57
|
|
|
| Killzone88 kirjutas: |
|
Spoiler 
|
Spoiler 
Oleks seda faili vaja
"RivaTuner221Drv.rtu" ei leia raisk. |
Tiri Guru3D.com`ist installer...
Seal pakis on see fail ka sees
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163
Möödaminnes update oma versioon ära kah
|
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killzone88
Kreisi kasutaja

|
23.03.2010 14:18:06
|
|
|
| Killzone88 kirjutas: |
|
Spoiler 
|
Spoiler 
Oleks seda faili vaja
"RivaTuner221Drv.rtu" ei leia raisk. |
Tiri Guru3D.com`ist installer...
Seal pakis on see fail ka sees
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163
Möödaminnes update oma versioon ära kah  |
Thx, working.
EDIT: Etz mis versiooni peal teil server jookseb R6,R7? Ja kas server jookseb tihti kokku/offline?
Ja kuidas sa PB-i streamima said ,seal mingi pede ajab möla ,et ei saa streamida ,sest bla bla bla.
Non clan/group orientated:
If you are applying to stream on behalf of a community/group that is not clan orientated, we require a news item or pinned forum topic stating server details and your intention to stream to PBBans, a tag that relates to your community/group in some way will also be required (tags are mainly used on the PBBans administration side of things so authenticity is not too important)
An admin/contacts list on the website/forum with the name of the applicant on it, is a mandatory requirement.
Please place a direct link to your news item or pinned topic, in the comments box of the team account application form.
|
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
23.03.2010 14:27:25
|
|
|
Need on ju tingimused, mida sa pead täitma ...
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Tule ja kiika minu fotomaailma. |
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|