viimases osas paneb deejott ühele grammofonile 90`ste vahedega vastu mikrofoni tõksuma ja sildab teise krammofoni nõela massi, mis hakkab mootori pööretelt vahelduvvoolu indutseerima... _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat.
DMC Technics World DJ Championship 2003 - DJ MagiCut
Kuulasin natuke algust, vaatasin youtube hinnangu tähti ja lendas kinni.
Ilmselt eelarvamused said ka seekord võitu. Juhtub seda eelarvamuste asja tegelikult tiheminigi.
laurx kirjutas:
viimases osas paneb deejott ühele grammofonile 90`ste vahedega vastu mikrofoni tõksuma ja sildab teise krammofoni nõela massi, mis hakkab mootori pööretelt vahelduvvoolu indutseerima...
sellist müra kuulad ka? Kitarririffid korralik keevitamine.
Tolle puhul tegemist pooleldi matemaatilise lähenemisega. Täpselt samamoodi neli tähte youtube's nagu "vahelduvvoolu industeerijal" tekitab tõenäoliselt õigustatud eelarvamuse, et see pole kõigile mõeldud.
viimati muutis Elof 04.11.2010 19:32:29, muudetud 1 kord
Kuulasin natuke algust, vaatasin youtube hinnangu tähti ja lendas kinni.
ja sellise suhtumisega mees tuleb rääkima teistele meestele mürast.. ma tavaliselt vaatan lõpuni enne kui pirisema hakkan.
Saad aru, mis asi on müra. Kes tuli teistele rääkima mürast, vaatad natuke hoolikamalt ehk.
Kuulasin tracki lõppu hiljem huvi pärast küll. Tehniline lahendus.
viimati muutis Elof 24.03.2010 12:17:06, muudetud 4 korda
The Prodigy on hakanud nii jamat muusikat tegema, vanad lood ainult on head
Tihti kipuvad olema bändide 3-4 esimese albumi seas nende parimad.
Hollywood, hah.
eks ta kurb reaalsus kipub olema küll jah.
samas kui võtta nüüd CKY, siis nemad on teinud 10 aasta jooksul kokku 4 albumit ja üheski ei ole halbu lugusi. lihtsalt ajavad nii oma rida ja tunduvad olema südamega asja juures.
minu teada on ka Slayer bänd, kes sügavalt oma rida ajab ja nii palju, kui neid kuulnud olen (mõni aasta tagasi sai ikka ööd-päevad läbi kuulatud) siis nendelt ka pole lugusi, mis oleks täiesti aut või kehvad. viimast albumit vend mulle tutvustas ja ikka kuuled ära, et tegemist vana hea Slayeriga.
AC/DC. kas on üldse mõtet sõnu hakata raiskama? kas mingi 30-40 aastat teind sisuliselt sama asja. kuulad sa vanu või uusi albumeid, tegemist ikka sama vana hea AC/DC'ga. ja veel seda enam, et vokalist pole see, kes algusaegadel
R.I.P. Bon Scott
milline iganes. anna andeks, hetkel on igasugu pseudoprobleemide lahkamine selline, et kurat teab mis muljeid jääb..
Vahest ise üritan aru saada, milles või kas probleemi olla võiks enne kui seda tekitama või lahkama hakkan.
laurx võiks küll nüüd järgi vaadata ja välja öelda, et ei tulnud ma siia meestele mürast rääkima.
viimati muutis Elof 22.03.2010 18:37:28, muudetud 1 kord
Elof, kusjuures lõpetaks selle vaidluse sellega, et mind kohe kindlasti ei häiri muusika, mida keegi mulle sunniviisiliselt kõrva ei ürita toppida. Kõik helid on mingit sorti muusika. Mind häiris see:
Elof, päriselt, mis su viga on? kõigiga õiendad siin teemas pidevalt? võta 2 fatboyd ja paar peotäit validooli ja ürita rahuneda veidikese. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
olles juba pikalt seda teemat lugenud, jääb minulegi kõrvaltvaatajana arusaamatuks, mis asja Elof siin ajab. Kogu aeg on midagi halvasti (ise räägib veel positiivsest muusikast)! Peremehetseb ja surub enda arvamust teistele jõuliselt peale. Ise väidab muidugi, et ei tee seda... Paljud tema postid on küll huvitavad, aga enamus on puhas klähvimine. Vabanda, kui liiga teen, aga ma ei paista ainus olema, kes Sinuga (Elof) samal lainel ei ole ja aru ei saa, mida Sa seletad kogu aeg! Endal paistab muusikaline silmaring ja maitse väga lai olema, aga ikkagi tolerantsust nagu ei üldse ei oleks. Oleks ma moderaator, siis saaksid mõneks ajaks banni lakkamatute teemaväliste postituste eest! Palun jätka enda asjalike postitustega (mul on olnud vahest päris huvitav) ja kogu muu energia suuna näiteks elu24 kommentaaridesse, sinna paistavad need sobivat!
Minu soovitus on rohkem muusikat ja vähem vimma!
Tahtsin lihtsalt öelda, mida mina arvan ja rohkem selleteemalisse vestlusesse (nii madalale) ei lasku!
Aga teemasse siis selline lugu:
James Yuill - How Could I Lose
Sõnastan ümber. Arutame hulgakesi? Peremehetsemine ja lõrin korraga? Sotsiaaldünaamika jälgimine pigem.
yarmx sa leidsid paraja hetke siunamiseks küll, kustutasin ära pikema vastuse.
viimati muutis Elof 24.03.2010 12:13:17, muudetud 38 korda
Ja kaks aastat avastasin, et house järgi saab tantsida otsustasin jõusaali asemel oopis tantsima hakata irw , mingi klipp Solarises toimunud võistlusest, House music
[spoiler]
Link
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ja kaks aastat avastasin, et house järgi saab tantsida otsustasin jõusaali asemel oopis tantsima hakata irw , mingi klipp Solarises toimunud võistlusest, House music
Väga kuri ja mahlane electrolugu (andke andeks juust-'lectro sõbrad, aga keegi lihtsalt pidi teile pasunasse andma):
The Proxy - Who Are You (Polymorphic Remix)
Väga kuri ja mahlane electrolugu (andke andeks juust-'lectro sõbrad, aga keegi lihtsalt pidi teile pasunasse andma):
The Proxy - Who Are You (Polymorphic Remix)
Tegelikult ei hakka parem küsima selle kohta, jätan tsitaadi alles.
Võin selgitada oma lauset. Jäi üks lause pool tegelikult kirjutamata. Tegelikult tahtsin seda kõne all olevat posti tehes juba toona muuta, aga jäi siiski tegemata ja nii ta läks. Mõte oli selline:
tsitaat:
Väga kuri ja mahlane electrolugu (andke andeks juust-'lectro sõbrad, aga keegi lihtsalt pidi teile pasunasse andma ning Polymorphic teeb seda parimal moel.)
Mul jäi tegelikult arusaamatuks siis, mis pasunasse sõitmisest jutt oli või kellele. Aga las olla, hakkan muidu pikemalt seletama taas. Tundub üleolev? Nojah, teagi.
viimati muutis Elof 23.03.2010 22:12:25, muudetud 6 korda
Kuidas sa ise sellest aru ei saa, et hakkasid jälle pihta oma joruga...rahune maha...sa ei pea ennast siin kellelegi tõestama!
Igatahes, nagu ütlesin, mina nii madalale rohkem ei lange ja sellest teemast enam osa ei võta!
Olen mitmel päeval jutti kuulanud Tarvo Valmi projekti Human Ground (lisaks Valmile lõid kaasa ka kaks Metsatöllu meest). Imelik, et ma 2005 aastal, kui nende album välja tuli, aru ei saanud, et see nii kuradi hea on järeldus, igaks muusikaks on iga inimese jaoks oma aeg... Jube kahju, et neist rohkem midagi kuulda ei ole olnud.
Human Ground - Evening
yarmx, lepiks sellega, et arvamused võivad erineda. Kus üks võib näha peremehetsemist ja positiivset muusikat, võib teine näha sama asja puhul mittevajalikku toonijärgimist ja urisemist. Ei pruugi arvamused erineda. Keeruliselt asetatud sõnastus või toon muudab vahest aga jutu või ka muusikapala sisu paljudele arusaamatuks.
JMKE, Vennaskond, Singer Vinger.
Smilersi Hendrik Sal-Salleri
Generaator M - Penid
Miks koerad peavad haukuma ei vasta neile keegi
miks koerad peavad haukuma kui peremees ei meeldi
miks koerad peavad haukuma ei vasta neile keegi
no miks koerad peavad haukuma kui peremees ei meeldi
Timberg, oleneb kui rahulikku ja kui laia silmaringi sa tahad Mõned nimed, milledest midagi sa kindlasti ka kuulnud oled, mida võiks läbi sobrada: Sneaker Pimps, Cardigans, Peter, Björn and John, Ralf Myerz and Jack Herren Band, Dido, Dubstar, Saint Etienne, Air, Boards Of Canada, Mum, Worm Is Green, Plaid, Freescha, Bibio, Tycho, µ-Ziq, Röyksopp... _________________ OBSBOT veebipoe affiliate link / 5% sooduskood: TUIKOTREW
Müüa uus Agon by AOC 610Hz monitor AG246FK6
Elof, ma olen ammu selle vaidluse lõpetanud. Ma ei tea, millest sa siin veel räägid _________________ suck less | no slop grenade
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.