|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
villu70
HV Guru

|
21.03.2010 16:23:14
|
|
|
Tra no üldse ei saa mängida, pidevalt loob ekraani valgeks ja peale seda mingi PB möga või "you banned ... bla-bla".
Juba kartsin, et videokaart läheb keema.... kontrollisin tempe kõik tundub norm.
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 142 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
122 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
21.03.2010 16:24:54
|
|
|
| Marduuhin kirjutas: |
| Ma mõistan, miks häkkimine võib paha olla jms. Kuid mu küsimus on hetkel selles, et kui mina üritan lihtsalt mõnusat õhtupoolikut pub'is mängides veeta, siis mis mul sellest, kas vastane on lihtsalt väga hea või ta konkreetselt näeb mind tulemas üle künka? Eeldusel, et ta mängib piisavalt hästi, et tema häkid pole koheselt märgatavad. Minu jaoks ju mänguelamus ei muutu. |
Kuidas sinu jaoks mängutulemus ei muutu? Tänu sellele, et teine mängija kasutab häkke, laseb ta su maha. Kui ta häkke poleks kasutanud, siis oleks tõenäosus suurem, et sina oleks teda maha lasknud. Come on... common sense, man.
See on sama hea, et jooksed 100m võistlustel ja saad teise koha, kuna esikoha vend kasutas dopingut ja siis väidad, et selle kasutamine sinu tulemust ei mõjutanud.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
g3n1us
HV veteran

|
21.03.2010 16:37:43
|
|
|
Krt kas automaatne teamide võrdsustamine üldse ei tööta või milles asi on? WDC's viimased 2h olid tiimid koguaeg nii, et peale esimeste MCOMide õhku laskmist kadus 10 matsi ründajate poolele üle. Masendav.
Või noh, kas just masendav, aga väga pingeline oli küll suure ülekaalu vastu võidelda.
|
|
| Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
1 :: |
98 |
|
| tagasi üles |
|
 |
biomehanik
HV Guru

|
21.03.2010 16:44:28
|
|
|
Eile/täna mänginud ikka küllalt rõõmsalt. Hetkel on ikka asi karvane ja üritan selgust saada mis ja kus, aga vähemalt on lõbus ja mäng minu õnneks pole kordagi pange pannud.
|
|
| Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
227 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
21.03.2010 16:46:36
|
|
|
Mul on kah filtritest pandud punkbuster kuid kui mängu lähen hakkab jälle kisa pihta. Huvitav , kas kickimise vastu pole cheate? Americas Armys kunagi nägin kuidas tüübi nimi hakkas äkki vahetuma ja välja kickimisest ei saanudki asja , tüüp sitsis aga lennuki luugil ja kogu moos
viimati muutis Erik_Est 21.03.2010 16:48:09, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
21.03.2010 16:47:25
|
|
|
| g3n1us kirjutas: |
Krt kas automaatne teamide võrdsustamine üldse ei tööta või milles asi on? WDC's viimased 2h olid tiimid koguaeg nii, et peale esimeste MCOMide õhku laskmist kadus 10 matsi ründajate poolele üle. Masendav.
Või noh, kas just masendav, aga väga pingeline oli küll suure ülekaalu vastu võidelda. |
Ei tööta jah korralikult. Lisaks sellele ei ole admin tools'iga võimalik mängijaid ühest tiimist teise tõsta ka.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jules
HV veteran

|
21.03.2010 16:47:39
|
|
|
baasidel pole täpseid piire, adminn mõtleb endale mingi osa sinna? osadel map'idel on baasi minek niikuinii piiratud kaitsel rushis.
istud oma snipri või m60ga seal "näilises" baasis ja teised sind lasta ei tohi, sest baserape?
mis isla inocentas kolmandas baasis kaitse hind'i üldse siis kasutada ei tohi? võid ainult seal oma kastide koha paigal hõljuda ja ründe rpg'sid püüda?
vanad te olete seal, adminnid?
|
|
| Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
21.03.2010 16:57:43
|
|
|
| Erik_Est kirjutas: |
Mul on kah filtritest pandud punkbuster kuid kui mängu lähen hakkab jälle kisa pihta. Huvitav , kas kickimise vastu pole cheate? Americas Armys kunagi nägin kuidas tüübi nimi hakkas äkki vahetuma ja välja kickimisest ei saanudki asja , tüüp sitsis aga lennuki luugil ja kogu moos  |
minuarust Punkbusteriga serveri leiab just siis kui sa punkbusterit ei selecti filtritest... vähemalt WDC leidsin sedasi üles. ja igakord kui ma punkbusteri ette linnukese panen, siis serverisse logides näitab PB off
|
|
| Kommentaarid: 295 loe/lisa |
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
21.03.2010 17:05:10
|
|
|
LightsabeR, sa oled ju korduvalt väitnud, et kõvemad häkkerid mängivad niimoodi, et poleks arugi saada, et neil häkid peal. See tähendab ju seda, et nad peavad teistega üsna samal tasemel mängima. Minu jaoks on siis tema vastu mängimine sama hea kui lihtsalt oskaja inimesega lahingu pidamine.
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
| Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
2 :: |
108 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
21.03.2010 17:06:34
|
|
|
| Samas on ka häkkereid, kes hullu panevad.
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
21.03.2010 17:12:49
|
|
|
Marduuhin,
| tsitaat: |
Minu jaoks on siis tema vastu mängimine sama hea kui lihtsalt oskaja inimesega lahingu pidamine.
|
ega see et ta ennast nüüd "tagasi tõmbab vähe" ei tähenda et ta lolli nüüd mängima hakkab kui te vastamisi olete
|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
21.03.2010 17:16:15
|
|
|
xxlmaster, aga selleks et mitte silma paista peab ta ju piisavalt "lolli mängima", et tema mängustiil oleks eristamatu lihtsalt heast mängijast.
patrick615, nemad ei puutu hetkel üldse teemasse, sest nende käitumisele järgneb kiire ban.
|
   |
108 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
21.03.2010 17:17:59
|
|
|
Marduuhin,
wtf?
Sa nagu ei kujuta endale üldse pilti ette kuidas see asi võiks olla v?
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
21.03.2010 17:18:44
|
|
|
| Defineerige mulle vahe "hea mängija" ja "häkker" palun.
|
|
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
21.03.2010 17:27:26
|
|
|
| patrick615 kirjutas: |
| Defineerige mulle vahe "hea mängija" ja "häkker" palun. |
No hea mängija oskab kõiki olukordasid keerata enda kasuks, hindab kõiki olemasolevaid ohtusid jne
Xiiter- emmm küsi Timbergi käest
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
|
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
21.03.2010 17:30:43
|
|
|
No ega see asi päris "akuraat" ei tundund jah , eila õhtal jäi kotkas peale , mõtlesin ,et mida vi..u.....
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
21.03.2010 17:32:32
|
|
|
No ega see asi päris "akuraat" ei tundund jah , eila õhtal jäi kotkas peale , mõtlesin ,et mida vi..u.....  |
Mis teema siis oli? Aimbot?
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
21.03.2010 17:33:19
|
|
|
| xxlmaster, No vaata vennal on 32k killi ja 800+ midagi surma. Ega ta eriti puhas pole.
|
|
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
21.03.2010 17:37:07
|
|
|
| xxlmaster kirjutas: |
Marduuhin,
wtf? :roll:
Sa nagu ei kujuta endale üldse pilti ette kuidas see asi võiks olla v? |
Ma kujutan ette ilmselge häkkeri vastu mängimist. See ei ole eriti lõbus. Kuid mu arutelu käib häkkerite kohta, kes varjavad oma tegevust piisavalt nii hästi, et teised inmesed ei saa arugi, kas nad häkivad või mitte.
|
   |
108 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kaun
HV kasutaja

|
21.03.2010 17:41:14
|
|
|
heh.. kui ma selle bu.rogersi scoori nägin oli kohe esimene asi mis pähe hyppas... xiiter
ja ongi.. stat padding.
_________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius |
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
21.03.2010 17:48:19
|
|
|
Olen selle vanaga koos mänginud ja isegi maha saanud ta.
|
|
| Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
21.03.2010 17:58:09
|
|
|
No ega see asi päris "akuraat" ei tundund jah , eila õhtal jäi kotkas peale , mõtlesin ,et mida vi..u.....  |
Mis teema siis oli? Aimbot? |
Ei ole ise piisavalt pädev ,et määratleda kindlalt aimbote ja cheatimist , kuigi kisendada tahaks vahel valjul häälel Tuiasin niisama niisama neti lehtedel ja otsisin mõnd arvestatavat lehte kus oleks korralik ülevaade statsidest. Siis äkki OHHOO , selline "MEES" suure M-iga
Eks selliseid abordijäänuseid on ikka võimalik "mahavõtta", isegi Pihkva dessantväelast ei tee triibuline särk kuulikindlaks.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
21.03.2010 18:03:24
|
|
|
Marduuhin, ma ei saa aru, kui puust ja punaselt peab asja selgeks tegema sulle...
Häkker näeb kõiki sinu tiimi vendasid, seega teab kust te tulete ja oskab ju tänu sellele paremini spottida ja oma tiimi juhendada. Sul ei ole võimalik sellest aru saada, kas ta tõesti ka nägi sind sealt kivi tagant pead välja pistmas ja spottis su ära või tal on hackid peal.
Vastaste tapmisest ei hakka ma üldse rääkima. Hacker teab täpselt, kus vastased liiguvad ja saab ju alati oma sihiku valmis panna ja kui keegi nurga tagant välja tuleb, ta maha lasta. Keegi ei saa selle põhjal väita, et tegemist on häkkeriga, kuna sama hästi võib olla tegemist lihtsalt hea mängijaga, kes eeldas, et vastased sealt kaudu tulevad või kuulis samme, või hoopis võib arvata, et nägi teisi, kuna nad olid spotitud (vastas tiimis olles sa ju ei tea, millal sind on spotitud).
Kogu see jutt ja ma pole veel isegi aimbot'ist rääkima jõudnud hakata ja tegelikult pole natukenegi kompetentsele mängijale aimbotti vaja, vaid piisab juba nendest teistest hackidest, mida mu eelnevas postis olevast nimekirjast lugeda võid.
Ja ma tõesti ei saa aru, kuidas sa saad väita, et see sinu mängimist ei mõjuta. Täiesti mõistmatu suhtumine minu jaoks..
viimati muutis LightsabeR 21.03.2010 18:05:21, muudetud 1 kord |
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
simpanzzz
HV kasutaja
|
21.03.2010 18:05:15
|
|
|
Spoiler 
Legendaarsed kommentaarid
|
|
| Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
55 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
21.03.2010 18:08:25
|
|
|
Oeh.. korralikult siiber ees.. ei tea kas asi on R7 või milles.. uues patchis? Aga noh beta hit detection on tagasi... ruberbanding ja.
Lihtsalt epic kuidas ea/dice juba ei suuuuda seda asja korda saada.
Tra.. ns2000-ga lased teisest mapiotsast snipri maha ja ninaall 2m eemal sniprile kütad 4 laksu kerre... lõpuks pead ikka nuga andma sest midagi ei juhtunud lihtalt...
mw2 oma sita host süsteemi ja sita pingiga oli nagu ta oli aga krt kui ikka vastasele pirukasse ära panid siis oli pandud kah.
Mingit krdi lolli hit detection jama polnud vähemalt - ja koguaeg üksteise maha laskmine.
kuradi mismoodi saab 5m peal üksteist maha lasta kui ma näen konkreetselt, et too teine vend oli minule küljega või seljaga... no ei ole ju reaalne - saan aru nagu eile olime Scartiga vastamisi, panin talle peldikutorust tuutuga näkku, ta lasi vist miskit muust tukist mind samal ajal maha.. ok reaalne aga no.. tegelt.
selliseid olukordi on hullumoodi palju kus ma näen, et vastane kukub ja siis ma kukun 0.5 sec hiljem kohe otsa.. no tegelt nii kaua ka 5m peal kuulid ei lenda ju.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
21.03.2010 18:12:17
|
|
|
| Tõsi ta on ottf, selliseid probleeme kohtan ise ka pea igas roundis. Tuleb lihtsalt praegu leppida sellega ja lohutada ennast faktiga, et teistel on samad probleemid. :p
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
21.03.2010 18:22:35
|
|
|
LightsabeR, ma tean, mis on aimbot ja wallhack ning mis eeliseid nad annavad. Kuid sa rääkisid, et korralik häkker peab oskama bänni vältimiseks mängida piisavalt hästi, et teised seda ei märkaks. Ma loen sellest seda välja, et ta ei tohi liiga hästi lasta, vastast kindla nurga tagant oodata jms. Kuid kui see nii on, siis on sellest häkist temale nii palju kasu, et saab lihtsalt oskajama mängjana näida. Teiste jaoks tunduks ta lihtsalt hea mängijana, kuigi ta seda olla ei pruugi. Ehk siis minu poolt vaadates pole vahet, kas ma mängin hea mängija vastu või häkkeri vastu, kes üritab märkamatuks jääda.
Ma ei pea seda seljas, kui mingi vend ilmub järsku vastaste selja taha ja kütab neli venda nelja kuuliga maha peaaegu silmapilkselt. See mängija saaks tõenäoliselt bänni, isegi kui ta oleks lihtsalt väga luck või pro mängija, kes on pub'i ära eksinud.
ottf, sul vist neti või serveri valikuga mingid probleemid siis. Endal esineb seda väga harva. Ja need paar korda saan välja vabandada sellega, et ega kuuli saades pole esimene mõte päästikut lahti lasta.
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018
viimati muutis Marduuhin 21.03.2010 18:25:10, muudetud 1 kord |
|
   |
108 |
|
| tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
21.03.2010 18:29:39
|
|
|
| etc_Shelob kirjutas: |
| ma juba ootan, millal kellelgi TNT adminnidest siiber saab ja EAle ametlik report tehakse:P |
Et mis põhjusel? Serveris olevad reeglid on kooskõlas ROE-ga ju.
BS- BaseRape |
khm-khm ... ma usun, et R ja S on tähestikus kõrvuti, aga vahet võiks neil siiski teha.
| LightsabeR kirjutas: |
Osaliselt tänu HV inimestele hoidis TNT server rankingus päris pikka aega esikümne kohta (ja korraks ka esimest positsiooni). Ma ei taha öelda, et selle pärast peaks serveri adminnid nüüd läbi põlevate rõngaste hüppama ja meie soove täitma, kuid niipalju võiks ikka end kokku võtta, et viisakalt oma seisukohta põhjendada.  |
Sulle on seda ju põhjendatud, aga sa jätkad oma jama ajamist. Kui sulle põhjendus ei meeldi, siis on see juba sinu tragöödia, mitte kellegi teise tegematajätmine.
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Tule ja kiika minu fotomaailma. |
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
21.03.2010 18:31:53
|
|
|
| LightsabeR, ma tean, mis on aimbot ja wallhack ning mis eeliseid nad annavad. Kuid sa rääkisid, et korralik häkker peab oskama bänni vältimiseks mängida piisavalt hästi, et teised seda ei märkaks. Ma loen sellest seda välja, et ta ei tohi liiga hästi lasta, vastast kindla nurga tagant oodata jms. Kuid kui see nii on, siis on sellest häkist temale nii palju kasu, et saab lihtsalt oskajama mängjana näida. Teiste jaoks tunduks ta lihtsalt hea mängijana, kuigi ta seda olla ei pruugi. Ehk siis minu poolt vaadates pole vahet, kas ma mängin hea mängija vastu või häkkeri vastu, kes üritab märkamatuks jääda. |
Aga see ju mõjutab sinu mängu tulemust, kui keegi mängib paremini tänu häkkidele. Näiteks üritad sa vastaste tiimi flankida, et salaja MCOM plantida, kuid tänu sellele, et nende tiimis on üks häkker, spotib ta su ära ja ongi kõik.
Jälle, see on vaid üks näide ja soovi korral võin sulle veel 10 tükki tuua neid.
Mida sa üritad selgeks teha siis? Et häkkerid on toredad poisid, kui nad külma kõhuga üle mapi aimbot'idega headshotte ei lase?
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
21.03.2010 18:38:20
|
|
|
Hea mängija suudab jälgida oma seljatagust ning korralikul tiimil peaksid küljed kaitstud olema.
Ma üritan selgeks teha oma hüpoteesi, et heal mängijal ja heal häkkeril pole teiste mängijate jaoks suurt vahet, kuni nad ei tea, kas keegi häkib või mitte.
|
   |
108 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jules
HV veteran

|
21.03.2010 18:40:43
|
|
|
| no vahe on see, et kui häkker ei häkiks, siis ta poleks hea mängija tasemel ja jääks sinule alla. oletame et sa mängid ausalt ja vastas on sinust küll nõrgemad tüübid, aga kasutavad mingit häkki, võrdsetes oludes sa võidaks neid, aga nüüd jääd alla ja kaotad.
|
|
   |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
21.03.2010 18:43:21
|
|
|
helga, nõustun. Kuid niikaua kuni ma ei tea, kas ta on häkker, kes muidu oleks üsna nõrk, või lihtsalt hea mängija, ei muutu minu jaoks mänguelamus. Teoreetiliselt küll -- muidu oleksin samadest mängijatest üle sõitnud, kuid nüüd jäin alla. Samas kui ma ei tea, kas seda põhjustasid häkid või skill, siis pole mul ju millegi üle kurta. Jääb üle ainult eeldada, et alati on võitjad häkkerid või seda, et ise mängisin halvemini.
|
   |
108 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
21.03.2010 18:50:24
|
|
|
| monty11 kirjutas: |
| Sulle on seda ju põhjendatud, aga sa jätkad oma jama ajamist. Kui sulle põhjendus ei meeldi, siis on see juba sinu tragöödia, mitte kellegi teise tegematajätmine. |
Nagu ma seal bf2.pri.ee foorumis ütlesin:
"Arvuliselt võrdsete tiimide puhul pole ma baserape'i kohanud. Milleks siis neid lisa reegleid veel peale suruda, mis ei võitle probleemiga (ebavõrdsed tiimid) vaid hoopis tagajärgedega (baserape)."
Sellele väitele ma ühtegi vastuargumenti pole näinud.
Minu silmis on sõidukite varastamine taktika, TNT serveri adminnide arust ei ole. Seal pole midagi vaielda. Kuid baserape on otseselt seotud tiimide ebavõrdsusega.
Ja minu jaoks ei ole see tragöödia, ma võin vabalt teistes serverites mängida. Ma lihtsalt heast tahtest üritasin läbi loogilise arutelu TNT adminnidele selgeks teha, miks selliste reeglite peale surumine pole hea mõte. Kuid eks nad teavad kindlasti palju paremini, mis on hea. Mis see serveri rank nüüd oligi viimati? Midagi 300 kanti? Mis ta oli enne, kui neid reegleid hakati jõudsalt peale suruma?
Hea mängija suudab jälgida oma seljatagust ning korralikul tiimil peaksid küljed kaitstud olema.
Ma üritan selgeks teha oma hüpoteesi, et heal mängijal ja heal häkkeril pole teiste mängijate jaoks suurt vahet, kuni nad ei tea, kas keegi häkib või mitte. |
/facepalm
See on ju mingi haige filosoofiline lähenemine. Umbes sama hea, et kui metsas puu langeb ja keegi seda ei kuule, kas siis tegelikult ka puu langes? Jääme ikka konkreetselt mängu juurde, mitte ära hakka mingit imeliku häma ajama.
Point on selles, et kui mängija hackib, siis ta mängib paremini, kui tema loomulikud oskused lubavad. Kui sinu meelest on see piisav vabandus, et teised head mängijad on sama tugevad, kui see hacker, ja see õigustab teda hacke kasutama, siis edu sulle.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Val81
HV kasutaja
|
21.03.2010 18:50:38
SÕBRALIST kuidas toimima saada? |
|
|
Tere.. mix sõbralist ei toimi olen lisanud sõbra ja tema minu, kuid kummagile ei ilmu requesti....
Ja mängust nii palju et liikumine on KANGE oleks MF2 liikumine oleks game... õnneks gamepoest sai väga odavalt mängu, et väga kahju rahast pole
|
|
| Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laulasmaa
HV veteran
|
21.03.2010 18:53:34
|
|
|
Mis kuradi häkkimise teema käib..
Kedagi ei koti see ausalt öeldes.Kui just mingit invisible sheald peal pole,et kuulid läbi lähevad või jookseb noaga ning kütab HS-se kõigile.Siin hui teeb keegi vahet kas on häkker või mitte.
|
|
| Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
21.03.2010 18:56:03
|
|
|
| laulasmaa kirjutas: |
Mis kuradi häkkimise teema käib..
Kedagi ei koti see ausalt öeldes.Kui just mingit invisible sheald peal pole,et kuulid läbi lähevad või jookseb noaga ning kütab HS-se kõigile.Siin hui teeb keegi vahet kas on häkker või mitte.  |
Ja sinu meelest on siis asi ok, kui sa aru ei saa, et keegi hackib?
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
21.03.2010 18:58:59
|
|
|
LightsabeR, ma ei ürita väita, et see õige on. Ma väidan seda, et reaalselt pole mängija jaoks vahet, kas vastane kasutab häkki või mitte, kui ta kokkuvõttes mängib lihtsalt hea mängija tasemel.
Õige analoogia metsas puu kukkumisega. Puu kukkumine tekitab hääle (mängija häkib), kuid kui keegi seda ei kuule (ei märka), siis ei huvita kedagi, kas see puu teeb kukkudes hääle või mitte...
laulasmaa tabas mu jutu pointi.
Ma tõesti loodan, et keegi ei arva, et häkkimine õige on.
|
   |
108 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
21.03.2010 19:00:22
|
|
|
LightsabeR, ma ei ürita väita, et see õige on. Ma väidan seda, et reaalselt pole mängija jaoks vahet, kas vastane kasutab häkki või mitte, kui ta kokkuvõttes mängib lihtsalt hea mängija tasemel.
Õige analoogia metsas puu kukkumisega. Puu kukkumine tekitab hääle (mängija häkib), kuid kui keegi seda ei kuule (ei märka), siis ei huvita kedagi, kas see puu teeb kukkudes hääle või mitte...
laulasmaa tabas mu jutu pointi.
Ma tõesti loodan, et keegi ei arva, et häkkimine õige on. |
Spoiler 
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
21.03.2010 19:05:46
|
|
|
Ma Marduga täitsa nõus ...
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
21.03.2010 19:12:30
|
|
|
| Ehk lõpetaks selle häkkerite teema. Lahendate selle ehk PM-ide kaudu.
|
|
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
21.03.2010 19:15:49
|
|
|
A miks seda siin arutada ei võiks ... ma saan aru, et kui keegi teist süüdistaks häkkimises või kiidaks häkkimist heaks.
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
|
   |
108 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
21.03.2010 19:19:04
|
|
|
| monty11, viimased 5 lehekülge on juba vaidlust täis.
|
|
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
21.03.2010 19:30:36
|
|
|
Mitte eriti tihti ... mul vist oli viivitus vahepeal 2 päeva. A see oli suht alguses, pole sinna hiljem piilunud enam.
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
21.03.2010 19:36:03
|
|
|
| Minu poolt igatahes 180 kraadi kursimuutus. Normal all the way. HC on korralikult jooksva ja juhitava Normali kõrval lihtsalt igav.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jules
HV veteran

|
21.03.2010 19:41:22
|
|
|
| Scart kirjutas: |
| Minu poolt igatahes 180 kraadi kursimuutus. Normal all the way. HC on korralikult jooksva ja juhitava Normali kõrval lihtsalt igav. |
räägi siis lähemalt ka, millest selline suunavahetus.
|
|
   |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
21.03.2010 19:48:33
|
|
|
| helga kirjutas: |
räägi siis lähemalt ka, millest selline suunavahetus. |
Mouse smoothing. Enne selle maha võtmist ei olnud lihtsalt võimalik hoida tulistava relva sihikut vastasel, sest hiir "ujus". Sellest ka minu HC lembus, sest seal tõmbad oma esimese tabava kahe kuuliga venna siruli ja kõik. Nüüd aga nopin normalis skalpe nagu HCs, sest mul on olemas 100% kontroll relva ja sihiku üle. Eile võtsin WDCis neli venda ühe UMPi pidemega maha, milles teatavasti on 25 kuuli.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
21.03.2010 19:50:56
|
|
|
| Scart, aga sul siis ei ole probleeme Hit detectioniga nagu ottf, il?
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|