Kõigest ei peagi aru saama. See sama haige, nagu Võsaretporter ise kogu oma asjaga. Tõsiselt seda ei saagi võtta. See midagi analoogset, nagu vahekorrad oblikate vahel. Muusikana seda võtta ei saa, kuid seal sisalduv väga kõva satiir on omal kohal.
Paras lollus sellist jama enda arusaamade kaitsmiseks nimetada.
Probleem polnud selles, et kõigest vaja aru saada, et batman hakkaks kaitsma vaeseid lolle. Vähem satiiri oleks nagu rusikas silmaauku.
viimati muutis Elof 20.03.2010 03:09:36, muudetud 2 korda
No vot selle poolest satiir natuke nõrk ongi, et see tegelikult retooriline võte mingi nägemuse edastamiseks kriitikas, mitte just kõige parem enda "arusaamade kaitseks".
See nagu sõrgade vastuajamine kui piltlik näide tuua.
viimati muutis Elof 20.03.2010 05:17:58, muudetud 5 korda
Ise ei kannata sellist eriti, natuke liiga masendav. Pigem Triarii või The Doors või Iggy & Stooges vms.
Kuigi õigem vast küll kuulata muusikalt vastavalt meeleolule, mitte vastupidiselt. Ehk madalseisus pole reeglina mõtet suurt müdinat kuulata, ent see vaid arvamus ja erand kinnitab reeglit.
-
Kui vaadata eelmise aasta keskpaigast kaugemale tagasi siis leiab teemast igasugust huvitavat kraami. xtriz teemas eespool isegi The Berzerkerit maininud, poleks arvanud et siin väga palju sellise muusika kuulajaid.
Väike ülevaade minu lemmikutest.
Leidub minu muusikakogus ka tõsiselt masendavaid klassikalisi lugusid, aga neid ma ei hakka teie meelehärmiks siia laduma.
Väike ülevaade minu lemmikutest.
Leidub minu muusikakogus ka tõsiselt masendavaid klassikalisi lugusid, aga neid ma ei hakka teie meelehärmiks siia laduma.
Vahelduseks minu kõrvadele täitsa kuulatavad, eriti esimesed kolm.
peaks vist supaka minema viskama ja selle asemel täiendama praegust süsteemi. hakkas meeldima kinniste riiulikõlarite konkreetsem bass. olgugi, et päris madal ots on neilt ära lõigatud, aga väikse boostiga ressiiverist annavad päris korralikult madalamat otsa edasi. oleks pidand ikka eesmistesse kõllidesse rohkem investeerima ja 5" keskbassile 8" või 10" bassi elemendi lisama
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
krt metallica oleks pidand hakkama peale ride the lightning albumit hoopis punki tegema. mõni üksik lugu hilisemate albumite pealt ka kuulatavad, aga tervet albumit neist kokku ei saaks. ainult kill em all, ride the lightning ja st. anger. ülejäänd piix oleks võind olemata olla.
geisha kirjutas:
The Prodigy on hakanud nii jamat muusikat tegema, vanad lood ainult on head
Tihti kipuvad olema bändide 3-4 esimese albumi seas nende parimad.
Hollywood, hah.
leidsin ca 10 aastat vana dj steppa ja mc ricardo eestis käigust jäänud raadio 2 he live üles. "stay tuned". ilmselt panen kuskile arhiivi üles. vaja 100mb sisse suruda.
Vali ja kiire muusika tihti pigem ebameeldiva väljaelamiseks kui muusika kuulamiseks.
17 aastat elad ebameeldivat välja. Nojah, lihtne tõenäoliselt pole.
ma ei ütleks. esimene " selle teemaline asi" mis kõrva hakkas oli l.a. style i " james brown is dead". ma olin siis vist 12 või midagi.. siis hakkas sellist asja kuulda olema raadio kahes " rütmireedes" kui "maalastele toodud erineva muusika näited".. ja nii ta läks vaikselt. kellegi autost sai 1994 leitud miskine poolas tehtud thunderdome i kassett ja see ribadeks kuulatud venna ja mõnede sõpradega.. tallinnas ja teistes suuremates kohtades piraplaate sopramas käidud jms..
e-de cologne " they will never get me "
muide, dnb kui selline tollel ajal veel ei eksisteerinud. techno oli tagasihoidlik, rave kui selline liiga "lahja.." ja nii sai siis seda kuulatud.
tegemist on päris rariteetse materjaliga. aasta siis oli 2000 kui dj steppa ja mc ricardo käisid streetrave i raames eestis ning päev enne seda tegid koit FM is laivi. jupid selle pärast, et lubatud tunni asemel läks asi pooleteise tunni peale ning mu 74minutine kassett ei mahutanud seda ära. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
viimati muutis laurx 22.03.2010 11:52:06, muudetud 1 kord
Vaata mõned inimesed on sellised(kaasarvatud mina), kes suudavad hardcore'i kuulata pikemaajaliselt, kui Rammstein'i, Metallica't ja muud sellist mürast koosnevat muusikat. _________________ suck less | no slop grenade
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
Nightclubbing ei ole kõige parem lugu plaadil, mu meelest.
Võibolla tõesti. Ma ei ole seda plaati kuulanud. Seda lugu tean Trainspotting filmist _________________ Loopige mind vobladega, kroonide ja rubladega!
It acquires because of the cotton 100% and true goodness is understood.
viimati muutis Risku 22.03.2010 13:54:00, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.