Google on vallutanud nii pihuseadmed kui arvutid, järgmiseks on ette võetud telerid. Koostöös Inteli ja Sonyga on alustatud Google TV arendamist, mis peaks jõudma järgmise generatsiooni teleritesse ja digiboksidesse. Appi on kutsutud ka Logitech, kelle poolt tulevad uut tüüpi puldid. Operatsioonisüsteemiks Google Android, andmeid jooksutab Inteli Atomi protsessor. Eeldatavasti peaks jõudma peatselt arendajate ette ka tarkvara koodi genereerimiseks ning esimesed eksemplarid GTV-st tarbijate kätte juba sellel suvel.
Et siis brauseriga telekad? Muud sealt ju vaevalt leiab. Iseenesest ju täitsa tore, niikaua kui silm seletab mis seal ekraanil täpsemalt on. Hinda ei tohiks see ju ka eriti tõsta. _________________ KASS
MarioA., päris hea
Huvitav kas ainult läheb nii hästi ja nende unistused täituvad. Kuidas nad mu dna infot kasutades mulle reklaami saadaks? Loevad välja vähi eelsoodumuse ja hakkavad spämmima? _________________ KASS
Mõõdukas koguses aitab paranoia mõistlikkust säilitada.
Ega nende tegevus polegi (vist) sihilikult nüüd juurutada ennast igale poole, küll aga nähakse selles võimalust teenimaks pakkudes just seda, mida inimesed "arvavad", et nad vajavad.
Inca, kasvõi..
Reklaamimiseks on uusi meetmeid alati vaja ja arendusjärgus ideid on paljudel ettevõtetel. Üldiselt on see üsna kõhe Mina ausalt tunnistan hirmu.
Tjah, kes ütles, et suur vend peab vastu tahtmist ja jõuga tulema.
Google hirmutab mind juba täna. Kogu see gmaili sisu, otsingute logimise ja muu peale kokku on raip nii nutikas, et
kui tegin orkutis mingi väljamõeldud nimega konto, suutis see mulle tuttavateks pakkuda kunagisi klassikaaslasi, kellega ma pole 15 aastat kindlasti suhelnud, pärisnimega seal kontot samuti ei oma. _________________ The truth is out there
No hirm tekkis minul juba siis, kui gmail loodi. Ja näe kus me sellise lühikese ajaga juba oleme.
Samas VEEL otseset põhjust nagu hirmu tunda ju pole. Kui ma lämbuma hakkan, siis on hirmus. Kui kõike karta tekib lõpuks südamepuudulikkus. Noh ja siis pole hullu, guugel loeb mu med recordit ja targetib mulle mingi toote/teenus et ma end jälle hästi tunneks.
Kui nüüd aus olla, siis ainus häiriv google reklaam on siiani olnud sinutorus seal videote all need ribad mida kinni klõpsata. Needki on suht tagasihoidlikud.
Edit: heh, foorumi autokorrektor on ikka imeasju siin ette näinud ma vaatan:) Kirjutasin "guugli" _________________ KASS
viimati muutis inca 20.03.2010 17:51:55, muudetud 1 kord
Kuidas on teie arvates parem?
Riskida heatahtliku nn "Suure Vennaga" või parem leppida täiesti erinevate teenusepakkujatega (tähendab, et puudub ühtlus, nagu Google`l - ala eraldi populaarseim blogiteenus, mailiteenus, otsingumootor ja youtube`i alternatiiv) eeldusel, et neid ei omanda kunagi suurkompanii, vaid jäävad täiesti iseseisvateks? Vähendab see ju riski, kui nüüd neid andmebaase ei ühendada, et sina oled täielikult kellelegi teada, mis omakorda suurendab privaatsust ja pakub ükskõik mis pidi personaalset turvatunnet vm.
Ei omanda suurkompanii? Mis see guugel siis on?
Konkurents on alati parem. Turvatunne on mõttetu illusioon. Mina oma peakest selliste asjadega ei vaevaks.
E:Sorry lugesin mööda natuke. _________________ KASS
Turvatunne on mõttetu illusioon, kui see on omandatud läbi mõtlematuse ja ignorantsuse. Kui turvatunde aluseks on ikkagi võimalikult hästi kaalutletud põhjused, on see igati õige.
Ühtmoodi on Google lai valdkond üsnagi kasutajasõbralik ja ta haldab nii palju erinevaid alasid, et kui need oleksidki Tema võimu alt väljas - ei saaks nende vahel konkurentsi tekkida. Küsimus, mis mind vaevab, on see, et kas eraldatud ettevõtted suudaksid ja tahaksid pakkuda sama sõbralikku ning kvaliteetset teenust, kui seda teeb hetkel Google? Jah, Google on omamoodi oma suurusega välistanud konkurentsi, ning see ei ole objektiivsele/ratsionaalsele arenemise viis. Kuid kas ilma Google`ta (reklaam ja promo, mis on suutnud tõsta ühe teenuse kasutatavust) ei risustaks veebi/turgu räsu erinevatest teenusepakkujatest ühel kindlal alal (nt. e-mail, youtube`i alternatiiv) ilma, et üks kaaluks tõsiselt üle teise kvaliteedi? Küll jah arendab konkurents innovaatilisust.
Sel sügisel USA turul lansseeritav Google TV on sõlminud lepingud mitmete nimekate produktsioonifirmadega, kelle toodangut hakatakse oma klientidele edastama.
Praeguseks on Google TV käed löönud selliste kompaniidega nagu Turner Broadcasting, NBC, HBO, NBA, Netflix ning Pandora, vahendab Google’i blogi.
Samuti on koostööd alustatud Amazoniga, kes pakub Gooogle TV klientidele võimalust endale rentida või osta enam kui 75 000 videot.
Hiljuti avas Google ka uue veebikülje, kus Google TV pakutavaid võimalusi tutvustatakse.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.