|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
JediMihkel
HV veteran

|
12.03.2010 00:05:03
|
|
|
| angel kirjutas: |
Ise juba põhimõtte pärast sellist paska ei osta. Ei meeldi eriti ubisofti dumbfuck mängud ja koopia kaitse mis keerab igas mõttes sulle käkki kokku. Ubisoft oli kaval ja lasi Prince of Persia aretuse ilma koopia kaitseta välja ja siis kiunus et ei müü ja piratakse. Aga selle asjaolu et mäng oli puhas piix (pop triloogiaga kõrvuti isegi ei tasu panna kuna siis on ta veel sitem) jätsid nad muidugist mainimata. Sama hea kui ma müün poolpidust arvuti riistvara ja siis kiunun "keegi ei osta". |
Sekundeerin, Firma ubisoft mida mina kunagi kiitsin on järjest alla käimas, Pop triloogia kõik osad mängisin 2-4 korda läbi, uusim pop, vajus poole peal soigu....kõik tundus nii mõttetu lihtsalt....mida see ütleb mängu kohta, ennem mängu muretsemist juba teadsin et see on feil....oleks see ACII mul praegu normaalsena poest ostetav, ostaks raisa ära küll, ei ole paljusid mänge ostnud, aga selle ostaks.....
Ise siiani ubi mängudest ostnud: Pop 2 ja Dark messiah.
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
12.03.2010 14:05:43
|
|
|
| Selle asjaolu eirame 100% ikka et kui väärt mäng, kaitse <b>piix</b> ei keera siis ikka ostetakse. |
No see on jälle nagu olen varem mainind selline robinhuudlik värk, et kui ostetakse ka siis lisaks kõvasti pirada on igati OK. Et 100 000 müüdud mängu kohta miljon torrentist tõmmatut on okei?
| Ise juba põhimõtte pärast sellist paska ei osta. Ei meeldi eriti ubisofti dumbfuck mängud ja koopia kaitse mis keerab igas mõttes sulle käkki kokku. |
Kui hetkeks jätme selle kõrvale, et sulle 99% mängudest ja üldse millestki kunagi ei meeldi siis fakt on see, et kui mõned mängud on ikkagi müügitabelite tipus ja kõrgete hinnetega ning ilma mingi nõmeda DRM'ta - näiteks assassins creed, cod 4, crysis, fallout 3 jne. siis ei ole pädev öelda, et tegu kehva mänguga, tegu nõmeda DRM'ga vms. ehk siis pole mingit põhjust miks seda mängu ei peaks ostma - välja arvatud juhul kui pole lihtsalt enda maitse aga sellisel juhul ei pea ju ka pirama või mis?
| Ubisoft oli kaval ja lasi Prince of Persia aretuse ilma koopia kaitseta välja ja siis kiunus et ei müü ja piratakse. Aga selle asjaolu et mäng oli puhas piix (pop triloogiaga kõrvuti isegi ei tasu panna kuna siis on ta veel sitem) jätsid nad muidugist mainimata. |
See on vastuoluline jutt, sest sit*a ei söö keegi ka tasuta.
|
|
| Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
132 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
12.03.2010 17:03:45
|
|
|
"sitta ei söö tasuta" -> aga kus tead kui paljud selle "saasta" tirijad üldse selle läbi tegid... vat see on juba omaette küsimus. Uus DRM näitab aga kenasti ubisofti'le ehk ära mis mänguga tehakse, kui palju keegi midagi tegi etc. Ehk siis täitsa asjaliku statistika saab mängijate kohta korjata ilma nende nõusolekuta või siis pannes selle kusagile "eula?" kirja mida enamus ei loe. Eks suured rahad selle DRM'i alla pandud seega sellest nad enam loobuda ei saa isegi kui selle vastu ollakse. Eks vaikselt pigistatakse asi peale või siis söödetakse tükk haaval sisse Kurb et selle raha eest mis sinna läks oleks vast loomingulised inimesed midagi tõsiselt originaalset ja "ajaloolist?" valmis teinud. ja ehk ka väiksed trikid, mis sunnivad viisakalt sul originaali ostu mõtte peale (odavam hind aitab kah teatud riikides).
ps: Mulle meeldivad väga paljud mängud, lausa masendav aga see juba teine teema (kuigi tõsi enamus firmad tõmbavad mainstream pasa peale seega see ring kahaneb ning läheb sageli mingi hetk mööda enne kui midagi asjaliku tuleb).
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
13.03.2010 20:33:49
|
|
|
angel, mis tähtsust sellel on kuipaljud läbi tegid- restor prae alla kugistad siis pole vahet kas maitses väga või käis kah- maksma pead ikkagi. Seda kui eepilise stoori oleks selle DRM rahaeest saand ei tea keegi- oled sa mängu mängind, et tead kuihalb või hea see on?
Rääkides suurtest pahadest korporatsioonidest ja lollidest mainstriim mängudest siis võtame sellised asja nagu world of goo mis pole kurja EA või muu taolise poolt toodetud, mis ei maksa 49,99 vms. ja mis on ju suurepärane mäng- üle 90% on pira. Milles siis siin asi?
|
|
   |
132 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
13.03.2010 21:15:57
|
|
|
ei ole tutvunud world of goo müügi numbritega... ei saada neid mulle keegi. Aga vaatan teisi müügi nr'eid mis kah pirana ajuvabalt hästi levivad ja kuidagi kõrged tunduvad. Neid ka siin teemasse toodud. Samuti oskad sa öelda, et kõik nüüd world of goo piravad? Samas on World of Goo'ga vist Steam küljes... ja steam'i nagu teisi drm'e ei salli paljud. Ei ole tegemist ka just mainstream mänguga ning reklaam on kah nõrk, ise kuulsin asjast alles siis kui steam mulle demo pakkus.
Aga heip... lihtsam on corp'idega kaasa laulda ja oma õigustest loobuda. Mis õigustest WTF ? DRM mis jälgib iga su liigutust mida sa mängus teed on haige. Kes ütles et jälgib? Aga miks mitte... mõte sinna raha matta siis on kui palju odavam on ehk teha igasugu "vigureid" mängu mis raskendab asja crackimise kenasti. Kui juba teha süsteem siis kasutatakse enamasti seda ka kenasti ära. Sellise süsteemi aretus ja haldamine ei ole odav lõbu. Või väidad vastupidist? Usun kui ma peaks 24/7 serverit kodus püsti hoidma koos hea ühendusega etc siis mingi aeg tõmbaks ma juhtme seinast juba voolu tarbe pärast. Endale igatahes ei meeldi rahalised rootkit'id jms pask arvutis. Mina ei või teiste arvuteid pealt kuulata ja nemad võivad... + kui nemad oma endi seadustega peaks eksima siis on nad alati puhtad poisid kuna $$$$ nagu muda ning seadusi annab alati ümber kirjutada.
Aga mis ma ikka vaidlen... sa ajad ainult üht joru. Toon palju näiteid tahan aga ikka on nad mõttetud (imo hea näide oli mass 1 @ drm vs mass 2 @ no drm). Kõik on pahad, kõik varastavad suurfirmadelt, nemad on pühad ja õnnetud inglikesed siin ilmas. Las nad siis olla Ja see, et kui pira ei ole = müstilised müügi numbrid on suht koht vale... vaadake ühte purki kus pira ei ole ja ikka müüvad teatud mängud ja sitt jääb lettidele seisma. Asi ei ole lihtsalt nii naiivselt must ja valge.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
13.03.2010 22:13:07
|
|
|
| angel, viimati oli Steam "distribution platform" mitte DRM.
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
13.03.2010 22:29:49
|
|
|
nu osati on ta ka "kaitse" mis käseb, poob ja laseb ja hoiab silma peal mida sa seal teed. Ise olen taga suht leppinud kuna vähemalt on offline mode olemas, update'id tulevad automaatselt, tirida võib lõpmatuseni ostetud mängu, asi enamasti töötab, save'id on sul ikka omas arvutis ja tee nendega mis heaks arvad. Ainult VAC ja nende poliitika on karvane aga see juba teine muinasjutt...
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
13.03.2010 22:45:33
|
|
|
World of Goo'd saab tõmmata otse tootja kodukalt minu mäletamistmööda. Oma statistikat tegid nad selle järg, kuidas programm saatis infot nende serveritesse. Ühtki spetsiaalset liigutust nad ei teinud pirajate takistamiseks ning lasevad pirajail nautida kõiki samu featureid, mida originaali omadelgi.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
13.03.2010 22:51:31
|
|
|
| Kui piramise protsent umbkaudu sama siis where's the point?
|
|
| Kommentaarid: 416 loe/lisa |
   |
366 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
14.03.2010 00:54:06
|
|
|
| mikk36 kirjutas: |
| angel, viimati oli Steam "distribution platform" mitte DRM. |
Humorist. Steam on senimaani kõige parem DRM üldse.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
14.03.2010 08:27:47
|
|
|
Steam võib olla mõlemat vastavalt vajadusele
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
14.03.2010 16:06:04
|
|
|
| Aga mis ma ikka vaidlen... sa ajad ainult üht joru. Toon palju näiteid tahan aga ikka on nad mõttetud... |
Mina olen lihtsalt toonud näiteid sellest kuidas kõik need milletaha pirajad vabandustega poevad on BS. Teisisõnu pirajad piravad, sest:
mäng on kuulus - paha suurfirma teind, piran põhimõtteliselt.
mäng ei ole kuulus - mingid suvalised vennad teind, piran igaks juhuks.
mängule on tehtud kõvasti reklaami - suur rikas firma haibib aga tegelt on kindlasti sit*, seetõttu piran.
mängule on tehtud vähe reklaami - ei tea asjast suurt midagi, sellepärast parem panen pira.
mängul on DRM - rämedalt nuhitakse ja jälgitakse mis ma mängu teen, piran seetõttu kindlasti kuna varjata on palju.
on hea mäng - höhöö saan foorumis ennem kekata, et mul juba oelmas ja/või läbi ja olen kõige kõvem mees kui torrentist esimesena saan.
ei ole hea mäng - raha maksma ei hakka aga tasuta mängin küll mõnuga.
jne.
Teisisõnu nagu lõpuks ei jäägi varianti mispuhul ostaks - vast aint siis kui osturaha antaks tagasi ja veel makstaks peale, antaks väljamaa tuusik ja hästiimev emane kaasa.
|
|
   |
132 |
|
| tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
14.03.2010 17:28:32
|
|
|
DRM-i teemal
DRM Damages a Game's Value, Says Valve Boss
http://www.tomshardware.co.uk/valve-software-steam-drm-piracy,news-32971.html
Spoiler 
| tsitaat: |
Gabe Newell agrees with most PC gamers that nasty DRM makes it a less worthwhile experience.
Those who have been keeping abreast on the events surrounding newly released Ubisoft games, such as Assassin's Creed II, know that the games are protected by a very controversial DRM that requires a constant connection to the internet.
While there's little argument that developers and publishers have a right to protect their investments, gamers aren't appreciative of DRM schemes that make playing a rightfully owned game difficult.
Valve Software co-founder Gabe Newell has a good reason to protect his company's work from being stolen, but he's also got the gamer in mind. Speaking at Game Developers Choice awards, where he picked up the Pioneer Award, Newell shared what he felt was a problem with PC game DRM.
"One thing that you hear us talk a lot about is entertainment as a service," he said. "It’s an attitude that says ‘what have I done for my customers today?'"
"It informs all the decisions we make, and once you get into that mindset it helps you avoid things like some of the Digital Rights Management problems that actually make your entertainment products worth less by wrapping those negatives around them," Newell added.
According to Develop, Newell's comments were greeted by cheers in a room filled with other developers and industry workers. Of course, Valve has its own DRM system that ties games right into its Steam service, but it's one that so far appears to balance protection of the artists as well as the consumer. |
_________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame. |
|
| Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
14.03.2010 20:17:48
|
|
|
| Auron kirjutas: |
mäng on kuulus - paha suurfirma teind, piran põhimõtteliselt.
mäng ei ole kuulus - mingid suvalised vennad teind, piran igaks juhuks.
mängule on tehtud kõvasti reklaami - suur rikas firma haibib aga tegelt on kindlasti sit*, seetõttu piran.
mängule on tehtud vähe reklaami - ei tea asjast suurt midagi, sellepärast parem panen pira.
mängul on DRM - rämedalt nuhitakse ja jälgitakse mis ma mängu teen, piran seetõttu kindlasti kuna varjata on palju.
on hea mäng - höhöö saan foorumis ennem kekata, et mul juba oelmas ja/või läbi ja olen kõige kõvem mees kui torrentist esimesena saan.
ei ole hea mäng - raha maksma ei hakka aga tasuta mängin küll mõnuga.
jne.
|
"Laseme mängu müüki normaalse hinnaga igale regioonile ja vaatame, kuidas koopiad lendavad letilt."
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
14.03.2010 20:39:16
|
|
|
alati leitakse uusi põhjusi nende poolt, kes neid otsivad
Auron tõi hästi "valusa tõe" välja
_________________ MÜÜA: Xbox 360 E 250GB (UUS) |
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
14.03.2010 21:06:04
|
|
|
| Scart kirjutas: |
"Laseme mängu müüki normaalse hinnaga igale regioonile ja vaatame, kuidas koopiad lendavad letilt." |
BC 2 läheb siia nagu rusikas silma auku
|
|
| Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
14.03.2010 21:25:25
|
|
|
| SKG kirjutas: |
alati leitakse uusi põhjusi nende poolt, kes neid otsivad
Auron tõi hästi "valusa tõe" välja  |
jah aga selle asemel et kvaliteetset toodangut toota ning asja mugavaks teha kasutajatele, hind normide piires hoida (tundub et saad oma pappi eest midagi, kõik ei ole rikurid seega kui toode ei "meeldi", "ei vastanud su ootustele" võiks olla kas või mingi tagatis et osa summast tagasi vms @ mingi kindel aeg kaua sa võid muneda ja mõelda), tekitada originaali ostimisel mingi "eelise" ... seda on muidugi palju küsitud? Selle asemel panevad su masinasse rootkitt'i mis teeb "kurat teab mida" ning keeravad igatpidi kliendile paska kokku tõestamaks et piraat koopia on mugavam ja omab eeliseid. Enamus asju sellepärast piixu lähebki.
Tootjad minuteada köhisid kah mitu korda, et kahjum on originaalide edasi müügis suuresti seega... eks nad aretavad ehk ka välja sellise "kaitse" mis seob ära mängu plaadi PC/konsooli vms purgiga. Ehk oleks aeg hakata siduma mänge inimese ID'ga. Nagu labori rottid igal ühel oma number piixu küljes. Kui ID ja mäng kokku ei lähe siis.... aeg peksta kumminuiaga
but why not -> osad firmad hoiavad kliente ja nutsu tuleb... jääb vaid lootust, et jätkavad samas vaimus ning need sitapead neid ära ei osta oma suurte raha hunnikutega mis tekkivad ulgumise saatel "piraadid ahistavad meid" @ EA ?
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
devilman
HV kasutaja
|
14.03.2010 23:53:57
|
|
|
mäng ei ole kuulus - ma ei saa seda kohalikust a la säästumarketist osta
imo parem variant:>
Nagu eelnevalt öeldud on, siis paraku tõesti piratakse mängust olenemata. Ka väikeste indie firmade või tõepoolest viimistletud head mängud lähevad täpselt samamoodi konveier meetodil leechima, keegi isegi ei mõtle ostmisele.
Nagu ma kuskil teemas ka juba mainisin, siis hoolimata drm-i olemasolust myyb näiteks AC2 hetkel yllatavalt hästi just tänu sellele et igale Matile pole antud võimalust hiireklõpsuga seda netist tirida. Olgem ausad, mäng ju tegelt üpris hea.
|
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
18.03.2010 12:49:14
|
|
|
| tsitaat: |
EA PC title requires constant internet connection
EA's new PC title Command & Conquer 4 will require a constant internet connection to play, the company has confirmed, mirroring similar demands in recent Ubisoft titles.
A post on the official Command & Conquer forum, from community manager EA_Apoc, states that the game has "NO DRM" and that players do not need to have the DVD in the drive to play the game. The game can also be installed from the disc an infinite number of times on any machine.
However, to play the game the PC must be connected to the internet at all times. As the review of the game on our sister site Eurogamer makes clear "Just like Ubisoft's contempt-to-the-max DRM system, this will kick you out if your net connection drops for any reason - even in single-player."
Part of EA's justification for the system is that the game constantly updates user statistics, using an experience system similar to first person shooters such as Modern Warfare 2.
However the Eurogamer review suggests that: "There's no reason it can't wait to do that until you're next back online, just like consoles do with their unlocks."
Ubisoft's similar demands for a constant internet connection have come in for severe criticism from PC users, especially after the company's own severs proved highly unreliable - apparently as a result of attacks from hackers. |
http://www.gamesindustry.biz/articles/ea-pc-title-requires-constant-internet-connection
_________________ MÜÜA: Xbox 360 E 250GB (UUS) |
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
18.03.2010 13:39:53
|
|
|
OMG
Who is next?
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
19.03.2010 09:44:17
|
|
|
| Tundub, et tegu on efektiivse asjaga kuna kiunumine läheb kõvemaks. Varsti peavad paadund pirajad vesise suuga pealt vaatama kuidas teemades ausad omanikud mängust arutavad ja ei saagi kaasa kilgata kuidas 5 minutit peale launchi juba läbi tehtud on.
|
|
   |
132 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
19.03.2010 11:37:59
|
|
|
| Auron kirjutas: |
| Tundub, et tegu on efektiivse asjaga kuna kiunumine läheb kõvemaks. Varsti peavad paadund pirajad vesise suuga pealt vaatama kuidas teemades ausad omanikud mängust arutavad ja ei saagi kaasa kilgata kuidas 5 minutit peale launchi juba läbi tehtud on. |
Las ma arvan: sa oled meil sedasorti mees, kelle arvates peaks kõigil olema kodudes valitsuse videokaamerad. Sest "mul pole varjata ju midagi". Right?
---
Here's exactly what happens if you're disconnected while playing C&C4
As it says, you can continue to play, but your progress won't be saved.
I tried reconnecting, then continuing with the mission and eventually completing it. But at the end, I was booted back to the main menu, all progress lost. My internet connection had been working fine, but the game never bothered to reconnect me to EA's servers.
Once it's been disconnected, it doesn't seem to make any attempt to reconnect. That means even a momentary interruption to your connection kills your session completely: everything you do from then on is pointless.
The only way to avoid losing progress is to save your game the moment you get that message, quit out, then start it again. Otherwise, you won't be connected to EA's servers even if you're connected to the internet, and finishing any mission will erase all your progress.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
19.03.2010 12:23:21
|
|
|
Paistab, et neid mänge, mida minul on mõtet osta jääb järjest vähemaks. Mul kodus, sellised hetkelised neti katkestused päris tavalised.
_________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame. |
|
| Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|