Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Etz
HV Guru

|
19.03.2010 10:39:40
|
|
|
uxu kirjutas: |
Kas on tulevikus ka selliseid servereid loota kus puuduvad kõik masinad, statsionaarsed tulirelvad, lendav tehnika. Jääks ainult jalavägi koos red-dotiga, noh ja veel paar vidinat võibolla.
On üldse selliseid võimalusi-õigusi serveri omanikel? |
Hetkel infanatry only võimalus puudub, samas ei maksa unustada et ka BF2`el seda alguses polnud ja see lisati hiljem patchiga...
Nii et "ära iial ütle iial"
ottf kirjutas: |
Aga mul on endiselt soovitus eesti servu adminnidele.. ärge krt vahetage gamemode koguaeg ning ärge vahetage neid mappe pidevalt mis servu pange ajavad.
Pidevalt mingi jama, tulen õhtul mängima ja mingi hetk keegi tahab teist mappi.. ok.
10 minutiks servu panges ning rahvas sinna enam tagasi ei tule.
on hc mode.. server rahvast täis, eestlased said lutti päris korralikult mingi [LN] clani käest... vähemalt LÕPUKS OMETI PÕNEV oli, pingeline oli.
ei mingi nub pistab kisama, et "waawaaawaa oleks pidand normaliks ikka jätma" , seki pärast lükati servu restarti ja normal mode... jälle servu tühi, keegi enam tagasi minna ei viitsinud.
eks ise teate mis teete tbh. |
Need mapid vahetuvad automaatselt, maplisti alusel...
Meil TNT serveris on maplistis kõik selle Gamemode map`id...
BTW, serveri pangestumine ei sõltu map`ist ega selle vahetusest...
Samuti on ajaline intervall väga kaootiline...
Ja keegi ei muutnud modet normaliks...
Serveri restartimisel läheb "normal" mode automaatselt peale... (ilmselt saab serveri confifaile veidi muditud, et default mode oleks HC)
(ja mis siis oleks pidanud sinu arust tegema? Serveri pange jätma? Nagunii poleks sel juhul keegi enam serverisse joinida saanud)
Muidu mode vahetuseks pole serverile restarti vaja teha, see rakendub automaatselt uue mapi loadimisel.
Ole nii kena ja palun ära lahmi niisama, kui sa serveri poole hingeelust midagi ei tea...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
viimati muutis Etz 19.03.2010 12:05:13, muudetud 7 korda |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kecco-
HV kasutaja

|
19.03.2010 10:46:52
|
|
|
Aga mul on endiselt soovitus eesti servu adminnidele.. ärge krt vahetage gamemode koguaeg ning ärge vahetage neid mappe pidevalt mis servu pange ajavad.
Pidevalt mingi jama, tulen õhtul mängima ja mingi hetk keegi tahab teist mappi.. ok.
on hc mode.. server rahvast täis, eestlased said lutti päris korralikult mingi [LN] clani käest... vähemalt LÕPUKS OMETI PÕNEV oli, pingeline oli.
ei mingi nub pistab kisama, et "waawaaawaa oleks pidand normaliks ikka jätma" , seki pärast lükati servu restarti ja normal mode... jälle servu tühi, keegi enam tagasi minna ei viitsinud.
|
Ega jah, suht närvidele käib see tõesti ning kahju on sellest, kuidas adminnid lasevad ennast mingitel noobidel dikteerida. Mida rohkem vahetatakse, seda rohkem karjutakse. Peamised karjujad ongi alati igasugused noobid, kes ei oska lasta ja karjuvad oma HC-d. Normaalsed mängijad ei hakka ennast selle karjumisega enamasti vaevama ja lähevad lihtsalt minema, mujale serverisse. Hetkel ei hoia ju "eesti serverites" kinni ka "kohalik" ping, mis mujal normaalsetes serverites on parem.
Samuti võiks üks server jääda nüüd ka normali peale. Kuigi olen ise COD seeriates enamasti HC pelanud siis siin märgus on ikka normal igati etem.
Serveri crashid ei ole hetkel päris muidugi sellega seotud ning need on puuduliku mängu viga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
19.03.2010 10:49:36
|
|
|
Etz ma saan aru kõigest väga kenasti ja sa räägid seda mulle juba teist korda aga... ma tean konkreetselt olukordi kus nii HinnaVaatlus n friends kui ka TNT on mapi vahetusega kooma aetud.
Võibolla sa pole olnud teiste adminnide tegevusest siis teadlik või mina ei tea...
HC vs Normal vaielda kas ja mis või kumb on noobidele on jah... mõttetu. Pigem eelistus küsimus.
Mina eelistan HC kuna ma ei viitsi mängida mingit quake3-e kus tuleb 9999 kuuli kellelegi kerre lasta ning siis saab miki veel nukataha peitu kosuma minna ja ongi jälle elud täis.
Hea mängija on hea igalpool, halb on halb igalpool... aga see selleks.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
19.03.2010 10:54:51
|
|
|
Mitte keegi meist ei restardi seda serverit lihtsalt niisama "oma lõbuks" ... on sellest siis nii keeruline aru saada...
Etz ma saan aru kõigest väga kenasti ja sa räägid seda mulle juba teist korda aga... ma tean konkreetselt olukordi kus nii HinnaVaatlus n friends kui ka TNT on mapi vahetusega kooma aetud.
Võibolla sa pole olnud teiste adminnide tegevusest siis teadlik või mina ei tea... |
Map vahetub automaatselt "Map listi" alusel...
Ja siiani pole mapi vahetuse hetkel küll server kordagi "pange" läinud...ikka mapi jooksmise ajal.
Ning see pangestumine toimub suva mapiga ning suva aja tagant, seega serveri kood on tiba bugine peaks mainima. (endale tundub, et midagi memory leaki taolist)
Adminnide tegevus mängib siin vaid niipalju rolli, et server peale "ämbrit" restartida, et asi taas funktsioneerima hakkaks.
Ning muuseas me jälgime oma serveri käitumist ka pidevalt, et vajadusel reageerida koheselt... isegi kui meid ennast seal mängimas pole...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
viimati muutis Etz 19.03.2010 10:57:05, muudetud 2 korda |
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
19.03.2010 10:54:58
|
|
|
Hea mängija on hea igalpool, halb on halb igalpool... aga see selleks. |
Halb mängija on HC's parem, kui ta on Normalis, eeldades, et tal on mapid selged ja/või ta oskab in-game map'i kasutada.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
white
HV kasutaja
|
19.03.2010 11:02:23
|
|
|
igastahes eile oli TS3 lahe
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maxxxim
HV kasutaja
|
19.03.2010 11:07:03
|
|
|
eks ise teate mis teete tbh. |
Ise mängisin seal tol hetkel. Server jooksis lihtsalt kokku ja tuli restart teha. Serveri konfis on default HC, peale restarti oleks pidanud see automaatselt peale minema aga ei läinud, alles kaardi vahetuse korral aktiveerus. Kellegi pinina peale et tahab Normalit me küll vahetama ei hakka, ole mureta.
|
|
Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
äss
Kreisi kasutaja

|
19.03.2010 11:08:27
|
|
|
Kui ei meeldi, mängige teistes serverites. Olen näinud küll veel normaalsete pingidega servereid. Kas tõesti on sellest väga raske ise aru saada?
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
g3n1us
HV veteran

|
19.03.2010 11:09:59
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
Hea mängija on hea igalpool, halb on halb igalpool... aga see selleks. |
Halb mängija on HC's parem, kui ta on Normalis, eeldades, et tal on mapid selged ja/või ta oskab in-game map'i kasutada.  |
See selleks, HC mängude tempo on hoopis rahulikum ja saab isegi mingisugust taktikat välja töötada. Normal meenutab rohkem kommipidu, TBH.
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
3 :: |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
19.03.2010 11:20:59
|
|
|
Johan11 kirjutas: |
BF2-s oli küll infantry lõpupoole populaarsem kui tavaline, aga BC2-s on tehtud nii värjad mapid, et ilma masinateta ei ole suhtkoht võimalik seda mängida.
Enamus mapid on küll vist tehtud snaiperite jaoks. Iga punkti vahel on kilomeeter tühja maad. Sellest saarega rush mapist üldse rääkima ei hakka:D |
"Kilomeeter" tühja maad oli lippude vahel BF2-s, siin on heal juhul sada-kakssada mängumeetrit. Minule vähemalt tundub, et BF2-s oli snaiprinuubidel elu lihtsam, kuna mängijad paistsid ümbruskonnast paremini silma kui BC2-s, kus on võimalik ennast ikka päris hästi ära peita.
Maisaa aru, mis serverite üle vingumine see käib pidevalt ... nagu see oleks põhiseaduslik õigus teil või nagu te oleks nende eest ise maksnud. Toetage serverit rahaliselt ja alles siis kobisege. See, kellele meeldib ema ja kellele tütar, jääb siin igaveseks vaidluseks ja kuna puub ühene tõde siis pole erilist mõtet nagu vaielda, et kumb mängurežiim ikka parem on ja kumb nuubidele mõeldud on.
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Tule ja kiika minu fotomaailma. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Puma
Kreisi kasutaja
|
19.03.2010 12:04:40
|
|
|
monty11, oma arvamuse avaldamine on täiesti teretulnud nähus, ei tohiks just vinguda nende kallal kes pakuvad erinevaid ideid välja
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
19.03.2010 12:06:36
|
|
|
Puma kirjutas: |
monty11, oma arvamuse avaldamine on täiesti teretulnud nähus, ei tohiks just vinguda nende kallal kes pakuvad erinevaid ideid välja |
Minu jaoks ei kvalifitseeru Serveri Adminnide materdamine, nagu küll uute ideedena...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Puma
Kreisi kasutaja
|
19.03.2010 12:12:05
|
|
|
Etz kirjutas: |
Puma kirjutas: |
monty11, oma arvamuse avaldamine on täiesti teretulnud nähus, ei tohiks just vinguda nende kallal kes pakuvad erinevaid ideid välja |
Minu jaoks ei kvalifitseeru Serveri Adminnide materdamine, nagu küll uute ideedena...  |
ma ei mõelnud mitte kedagi spetsiifiliselt aga üldiselt kui keegi pakub erinevaid ideid serveri paremaks muutmise(ala üks päev HC server ja teine päev tavaline), et mõne jaoks tundub see väga riivav ja vinguv, siis tegelikult võivad need head ideed olla
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
19.03.2010 12:31:09
|
|
|
No selles point ongi, et iga ühe jaoks on tema idee see õige ja teiste vastupidised ideed jamad. Serveri reeglid ja seadistused panevad paika serveri rentijad. Pidage meeles, et ei ole olemas asja, mis sobib kõigile ja kui keegi millegi sellisega isegi hakkama saab, siis on see enamasti nii kräpp, et keegi ei taha asjaga tegemist teha. Kui ei meeldi, siis on olemas teised serverid.
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Tule ja kiika minu fotomaailma. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
invension
Kreisi kasutaja

|
19.03.2010 12:59:52
|
|
|
Oma serveri paremaks muutmis ideed võik panna kirja serveri kodulehel/foorumis mitte siin 2 lehekülge jama jälle tekitada.
_________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
laulasmaa
HV veteran
|
19.03.2010 13:40:04
|
|
|
white kirjutas: |
igastahes eile oli TS3 lahe |
Kle jah sul õigus.. Täna peaks kordama.Mäng ikka palju huvitavam kui rahvaga rääkida saab korralikult.
Muidugi peavad ka Normaalsed inimesed olema speakis..
|
|
Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
19.03.2010 13:46:41
|
|
|
laulasmaa kirjutas: |
Muidugi peavad ka Normaalsed inimesed olema speakis..  |
On teil ebanormaalseid inimesi ka voicechatis olnud?
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3rT6699
HV kasutaja

|
19.03.2010 13:46:56
|
|
|
white kirjutas: |
igastahes eile oli TS3 lahe |
Kle jah sul õigus.. Täna peaks kordama.Mäng ikka palju huvitavam kui rahvaga rääkida saab korralikult.
Kuidas defineerid normaalset inimest?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
sansepp
HV vaatleja

|
19.03.2010 13:47:46
|
|
|
Selline imelik küsimus et kas multiplayer jookseb paremini kui singleplayer, ma mäletan vanast ajast vana masina peal BF:Vietnam singleplayer hakkis ikka jubedalt, aga multiplayeris oli täiesti sujuv. Mul arvuti oma 3 aastat vana juba ja noh singleplayer jookseb mul kõige madalamate setingute peal suht ok'eilt, et jubedalt tahaks ikka mängu osta nüüd, aga kas oskate öelda kas mul on lootust, et multiplayer ka hästi jookseb?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
laulasmaa
HV veteran
|
19.03.2010 13:49:11
|
|
|
Timberg kirjutas: |
On teil ebanormaalseid inimesi ka voicechatis olnud?  |
Kle ma 1 korra olnud Aga noh leidub inimesi ,kes kisab karjub.Ajab mingit mäda,ropendab,mõliseb iga asjaga jne...Kui Voice chat kasutanud olete siis saate ise aru.
http://www.youtube.com/watch?v=j43DiXdTODk
|
|
Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
19.03.2010 13:50:32
|
|
|
sansepp kirjutas: |
Selline imelik küsimus et kas multiplayer jookseb paremini kui singleplayer, ma mäletan vanast ajast vana masina peal BF:Vietnam singleplayer hakkis ikka jubedalt, aga multiplayeris oli täiesti sujuv. Mul arvuti oma 3 aastat vana juba ja noh singleplayer jookseb mul kõige madalamate setingute peal suht ok'eilt, et jubedalt tahaks ikka mängu osta nüüd, aga kas oskate öelda kas mul on lootust, et multiplayer ka hästi jookseb? |
Pole mingi selgeltnägija ni,i et mis arvuti on?(Cpu, Gpu, ram)
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
19.03.2010 13:52:37
|
|
|
sansepp kirjutas: |
Selline imelik küsimus et kas multiplayer jookseb paremini kui singleplayer, ma mäletan vanast ajast vana masina peal BF:Vietnam singleplayer hakkis ikka jubedalt, aga multiplayeris oli täiesti sujuv. Mul arvuti oma 3 aastat vana juba ja noh singleplayer jookseb mul kõige madalamate setingute peal suht ok'eilt, et jubedalt tahaks ikka mängu osta nüüd, aga kas oskate öelda kas mul on lootust, et multiplayer ka hästi jookseb? |
On küll lootust. Samas siin garantiid pole. Soovitan videokaardi settingutest (nvidia sätete alt kui sul nvidia kaart ja ati puhul sama laks) seadistada konkreetne mäng "performancile". Tee masina register puhtaks, vaata, et kõvaketas oleks defragitud, sulge mõttetud programmid taustalt, vaata, et ketast oleks piisavalt ja kasuta mängus DX9 (mitte 10).
Endal 2 aastat vana masin ja osad asjad olid high, osad med ja reso 1280 x blablabla ja kasutasin dx9. Fps oli kusagil 40-60 vahel.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
sansepp
HV vaatleja

|
19.03.2010 13:59:32
|
|
|
Selge, sellist vastust tahtsingi enamvähem. Tänud.
Ma siin oma kogemustest järeldan et väga paljudel mängudel jookseb multiplayer paremini kui singelplayer, mai tea küll miks täpselt, võib olla ei pea siis arvuti nii palju AI'd käsitlema ja mulle mingit mängu mustrit ette mõtlema, kõik info teiste liikumiste kohta tuleb ikkagi netist teistelt mängijatelt. Mõtlesin et küsin igaksjuhuks, et äkki bc2 mingi erinev teistest .
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
19.03.2010 14:13:13
|
|
|
Aiai, praegust oli epic win round. 6v6 džunglikaardil WDC serveris. Alustuseks tiirutasn kopteriga, millel keegi kihta ei saanud ja sain seal üle 10 assisti. Edasi läks rünnak üsna sujuvalt kuni viimase punktini, mille rünnak kujunes lõpuks 4v7 ründajate spawnrape'ks. 2 ticket'it oli järel, võtsin Tommygun'i ja C4'd. Jooksin kuidagi enda baasist välja, vastu oli ainult üks VSS'iga snaiper mäe otsas. Poole tee peal sündis ka üks squadmate mu juurde, kes aitas snaipri tuld enda peale võtta/ta maha lasta. Sain siis enamvähem märkamatult Alpha juurde, hüppasin auku peitu, kust keegi mind maha ei saanud lasta, ladusid 4 C4 mcom peale ja BOOM. Epic win fail, sest 4st ei piisanud. Oskab keegi öelda, mitu vaja, et ma järgmine kord sama viga ei teeks?
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
2 :: |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
19.03.2010 14:17:46
|
|
|
Marduuhin kirjutas: |
Aiai, praegust oli epic win round. 6v6 džunglikaardil WDC serveris. Alustuseks tiirutasn kopteriga, millel keegi kihta ei saanud ja sain seal üle 10 assisti. Edasi läks rünnak üsna sujuvalt kuni viimase punktini, mille rünnak kujunes lõpuks 4v7 ründajate spawnrape'ks. 2 ticket'it oli järel, võtsin Tommygun'i ja C4'd. Jooksin kuidagi enda baasist välja, vastu oli ainult üks VSS'iga snaiper mäe otsas. Poole tee peal sündis ka üks squadmate mu juurde, kes aitas snaipri tuld enda peale võtta/ta maha lasta. Sain siis enamvähem märkamatult Alpha juurde, hüppasin auku peitu, kust keegi mind maha ei saanud lasta, ladusid 4 C4 mcom peale ja BOOM. Epic win fail, sest 4st ei piisanud. Oskab keegi öelda, mitu vaja, et ma järgmine kord sama viga ei teeks? |
6 on tarvis, kui mCom on eelnevalt kahjustamata...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|