Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Demo tuli välja siis.
Ma nagu suurt vahet ei näinudki Skate 2 (vist jälle see EA trikk igal aastal sama mängu väljal asta)
Lisatud olid darkslided ja need flipid millel poole peal rule uuesti tagasi keerab. Kui kukkusid siis näitas millesed kondid murdusid(?).
Üldpilt oli ilusam kui skate 2'l, värve oli rohkem ning lõpuks on see fakin' käimine normaalseks muudetud
Demo aega on 20 minutit, kui sa teed skatekooli kaasa siis läeb enamus aega selle peale
Demo tuli välja siis.
Ma nagu suurt vahet ei näinudki Skate 2 (vist jälle see EA trikk igal aastal sama mängu väljal asta)
Lisatud olid darkslided ja need flipid millel poole peal rule uuesti tagasi keerab. Kui kukkusid siis näitas millesed kondid murdusid(?).
Üldpilt oli ilusam kui skate 2'l, värve oli rohkem ning lõpuks on see piix' käimine normaalseks muudetud
Demo aega on 20 minutit, kui sa teed skatekooli kaasa siis läeb enamus aega selle peale
Kas seda hardvore modi saab ka proovida demos? Kuda see on _________________
Saab hardkoori ka proovida. Eile 2x20min proovisin. Eks see on täpselt sama skate, mis kaks korda juba olnud ainult natuke teine värvipalett seekord. Tundus, et üritatakse 60fps teha aga haledalt tuleb välja - kui pöörad kaamerat, spawnid, kukud või kui see staatiline müra on ekraanil, siis kohe kukub fps alla 30ne. Gameplay otseselt ei ole halvatud, aga konstantselt häirib ja ei lase unustada et fail engine on.
Hardcore tundus suht mõttetu - kõik trikid, flipid, grabid tulid täpselt samamoodi ilma vigadeta välja ainult rail'idele on suht raske pihta saada. Kui pihta saad tulevad grindid ikk alati välja.
asdasd, Flippide ikka failib rohkem kui mediumi peal, kickflipi ja shuvitiga ei faili aga 360 flip ja hardflippiga ikka failib mõnikord. Railidele on suht raske saada, aga kui saad siis oled õnnelik (vähemalt mina olen ).
Aga räägi kus kohas sa grabe tegid, ma nagu ei leidnud kll sellist kohta
Üks kellatorn vms on enne seda photo challenge'i tegemist seal alas on nagu kumerad servad kus saab natuke proovida. Seda küll et kohapealt mingeid underflippe ta ära ei tee, vaja ikka natuke air'i ja mingit serva või droppi. 360 flip, laserflip, inward flipid mul vähemalt töötasid sama kindlalt kui eelmistes versioonides.
Oskab keegi öelda mulle, kas kuskil eesti netipoes peale andrico müüakse seda mängu? Seal on laos see mäng otsas ja mujalt ei oska hetkel otsida, välismaalt pole ka varem tellinud, kuid kui vaja siis tellin, oskate head kohta soovitada?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.