Ootan huviga, aga mulle ei ole meeltmööda, et mingi suvalise inimesena mängid keda polnud filmiski.
See on sama hea kui teha mäng Dr.House-st kus sa ei mängi teda.(Ma tean, pole kõige parem näide) _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
See on selle mõttega tehtud, et tuleks teine story. Oleks ju igav kui Scofieldiga täpselt sama asja nagu seriaalis oli uuesti läbi teed. Loe lähemalt googlest ja saad ehk aru miks selline valik tehti.
Muidugi tahaks ise ka peategelasena mängida mitte mingi lambika Company agent-ina.
Ma kardan kõige rohkem, et see fiiling ja vangla atmosfäär ei ole see mis seriaalis.
Seda lihtsalt ei ole kerge järele teha ja on suur võimalus sellega ebaõnnestuda. Tavaliselt need filmide või seriaalide järgi tehtud mängud just sinna auku kukuvadki..
Võiks saada valida kellena sa mängida tahad, kas Scofieldina või selle Company agendina, või siis kui agendina mängu läbi teed, saaksid mängida Scofieldina.
Mina isiklikult ei leia mõtet teha mängu filmist kui mängu sisu ei lähe filmiga kokku, ma saaks aru kui oleks mäng tehtud mõne teise tegelase vaatepunktist. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Jah, peab nõustuma. Sarja tegi huvitavaks kõik see story reaalsus, kavalus ja ettearvatamatus + sinna juurde veel väga hästi läbi mõeldud karakterid. Kui mäng neid samu asju ei rakenda, siis see ongi juba sarja fännide arust läbi kukkumine. Oleks siis veel, et mängu stsenarist suudaks teistsuguse, aga sama paeluva ja huvitava story välja mõelda nagu filmi stsenarist. Seda kahjuks mina uskuda ja loota ei julge.
vot see saab olema üks ultimate kräpppppp!!! kõik, mis prison breakis EVER head oli, esimene hooaeg...teine oli lutsimine, kolmas viimase tilga imemine ja neljas (mille juures mina ütlesin nägemist!) eepiline fail. sellest seeriast on kõige ilmselgemalt näha kuidas korra oma superior sisu poolest populaarseks saanud asjast üritatakse imeda välja iga viimast kui sendiraasukest, nüüd siis tehti nö. die hard fännide rahakottide vaakumisse tõmbamiseks ka mingi halenaljakas mängukäkk valmis
vaatasin seda gameplay footage't kah, no wtf suure tähega??? kohmakas rusikavõitlus teekotiga, mööda mingit effin toru turnimine kuskil random ruumikeses...helping micheal, jesus, can it be more lame? _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Endal mäng peaaegu läbi, üsna lühike mäng peaks mainima, kuigi ega ei viitsiks seda rohkem mängida küll.
Asi mis mulle mängus kohe üldse ei meeldi on see, et liiga palju hiilimist on, ära tüütab, aga meeldib hiilimises see, et nt kappidesse peita, elektri väja lülitada, raadio kinni panna, kaameraid eemale suunata .
Üks asi mis mängus kõige rohkem meeldib on see, et vangla õue peal saab üks kõik millisele vangile kallale minna ja kaklema hakata.
Mängus saab ka raha teenida "Underground Fight"-idega, ja raha eest saab tatoveeringuid teha.
Kõige meeldivam missioon oli vist see kus pidi bellickuga kaklema
Kõige põnevam hetk mängus siiamaani vast ongi olnud, see :
Spoiler
Pidin hiilima vanglaülema kabineti hiilima, siis sekretär tuli, tuli peita ennast kappi, ja siis hakkas sekretär midagi kappi panema, ma täitsa arvasin, et peitsin ennast valesse kohta ja järsku tuli vanglaülem ja kutsus sekretäri endaga kaasa.
Õige tutvus ja väline dvd mängija on juba end ära tasunud
Graafika kohta pean seda ütlema, et mingeid seadeid eriti ei ole ja minu profiili kastiga saab kenasti mängu mängida vahepeal õue peal võtab fps-i alla kuna seal palju inimesi, aga selles juba mu vana protsessor süüdi
Story kohta seda, et see on põnevam kui ma arvasin, mängus toimusid sellised sündmused mis olid filmis, nt. see kui Abruzzil kõri läbi lõigati, see mäss jms.
Veel veits spoilerisse:
Spoiler
Sinu tegelane oli nii kaua missioonil Burrows tappa kuni Scofieldi ja Burrowsi isa tuli ja ütles, et see kas ta saatis tahab teda ka tappa kui ta välja saab ja, et ta parem aitaks vendadel põgeneda ja ilma veenmiseta kohe hakkaski vendi aitama
Vahepeal mõtlen mängides, et võiks rohkem kaklust olla, aga mingis chapteris tuli üle kümne kakluse järjest.
Üks soovitus kõigile kes seda mängima hakkavad, kui te tahate, et kaklused kiiresti läbi saaks siis treenige poksikotiga nii palju kui saab.
Muideks, mäng Amazonist saadav juba _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Nõustun täielikult eelkõneleja jutuga. Ise olen ka juba üpris lõpus omadega. Story iseenesest on üpris kena, kuid ära tüütas see üksluine hiilimine. Actionit ja põnevust oleks võinud rohkem olla ning ehk ka vanglaelu ennast? Hoovis teiste vangidega tegemist oli üpris vähe.
Mäng läbi, ja mis ma öelda oskan lõpuks?
Lõpp oli minu jaoks ikka väga igav....
Aga hästi oli story kirjutatud, see agent võis vabalt olla sarjas, aga ta ei pidand lihtslt esiplaanile jääma, nagu mängus. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
* Horribly inconsistent AI
* Camera is zoomed in so far it's difficult to get a good view of the action
* Controls are sluggish and unresponsive
* Fist fights are incredibly dull
* All sorts of problems with logic.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.