ma ei tea kas see nüüd päris õige teema on selleks, a need kes kasutavad windows 7'ga objectdocki, kas kellelgi on veel probleeme, et asi lihtsalt hangub mõne hetke pärast, kui on mindud "dock entry propertiesi". praegu on nii, et ei õnnestugi asjade nimesid vahetada, kuna lihtsalt paneb pange arvuti. _________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86
viimati muutis Renq 18.03.2010 17:07:13, muudetud 2 korda
Teemasse:
Dokk tuleb välja vaid siis, kui mingi sekund kursorit üleval ääres hoida.. _________________ suck less | no slop grenade
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
gan3b, proged, mida iga päev ei kasuta. sealt neid lihtsam launchida kui start menüüst. ja taskbari ka nendega risustada ei tahaks
11,5MB mälukasutus ei häiri
Palju sul neid programme siis on, et risustama hakkab? Endal 14 programmi taskbaril ning midagi ei sega. Mitu akent koondatakse ju ühe ikooni alla ning preview windows on igati abiks.
A noh eks see maitse asi ole
e: woozy, sa mõtled, et üls paremal all taskbaril ja teine desktopil? Selleks ,et ühte saab neti lehitsemise ajal vaadata ilma aknaid alla laskmata ja teist näiteks siis kui arvutis midagi ei tee aga deskilt hea natuke kaugemalt vaadata mis kell on vms.
CorsairX, päris paljude arust on need koondatud aknad ebamugavad. ise arvan kah sama. oldskuul noh ^^
woozy, küsis hea küsimuse, keegi võiks nüüd vastata miks inimesed kasutavad kahte kella, ennast huvitab kah
Timo1337, mismõttes oldskuul? viid kursori korra sinna programmi peale millel mitu akent lahti ja viskab koheselt kõikide akende previewid ette, klikk soovitud aknal ja olemas.
See ON palju kiirem ja mõistlikum lahendus, imho.
See koondatud akende mittesallimine mingi XP-st külge jäänud vana tülgastus vist inimestel. Teile siis meeldib rohkem kui 5+ akent taskbaril jutti ning peab igaüht klikkama/previewima, et leida soovitud aken (ei, akna tekst tihti ei aita midagi)
Ja sellele kella küsimusele ma juba vastasin. Inimesed kes skriinseiverit ei kasuta ja arvuti läheduses toimetavad, nendel on hea deskilt gadget kella vaadata mitte seda pisikest kella sealt alt nurgast kissitama hakata. Ja see viimane on hea kui mitmed fullscreen aknad lahti ning saad töö/lõbu kõrvalt kiiresti kella jälgida.
mulle ei meeldi üldse kui palju aknaid lahti on ja ma alguses kui ei teadnud et saab neid aknaid erladi taskbarile win7'ga siis kasutasin seda def süsteemi kuuaega ja ei suutnud ära harjuda ja ei ütleks kah et kiirem, 5akent minu reso juures on pool taskbari niiet ei häiri, vb mingi 17" moluga tunduks tõesti asi mugavam. nojah kui sittem silmanägemini siis vb jah see suurem kell kasulik, ise näen 3m kauguselt ilma kissitamata ilusti . mul toas 4 kella ( seinakell, dbox, kodukino, arvuti) ja desktopile veel 1 panna siis hakkaks häirima see ruumi puudus ( desktopil ruumipuudus ), isegi see ilma gadget segab )
Timo1337, näed 3m kauguselt seda all paremas nurgas asuvat kella? Nalja teed või
Ja see, et sa ei suuda millegi mugavama ja mõistlikumaga ära harjuda on imho puhtalt sinu enda probleem.
Timo1337, näed 3m kauguselt seda all paremas nurgas asuvat kella? Nalja teed või
Ja see, et sa ei suuda millegi mugavama ja mõistlikumaga ära harjuda on imho puhtalt sinu enda probleem.
kui ei usu, siis pole midagi teha. silmanägmine on mul väga hea, emalt pärinud
e: okei mõõtsin ja 2m ja 40cm. aga ikkagi suht hea
lisan veel seda, et pole väga viitsimist seda deski eriti tuunida, see kell seal dokil on vist algusest peale vms ja pole leidnud põhjust see sealt ära võtta.
seda naguinii ei näe, kui desktop idle on. Dokk istub üleval peidus by def. _________________ suck less | no slop grenade
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
ma ei tea kas see nüüd päris õige teema on selleks, a need kes kasutavad windows 7'ga objectdocki, kas kellelgi on veel probleeme, et asi lihtsalt hangub mõne hetke pärast, kui on mindud "dock entry propertiesi". praegu on nii, et ei õnnestugi asjade nimesid vahetada, kuna lihtsalt paneb pange arvuti.
mul on tunne, et see mis mul neid probleeme tekitas, oli see samunegi halb nvidia driver. nüüd on uusimad betad peal ja rohkem pole pangestunud. _________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.