Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Operation Frozen märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Holaadian
HV vaatleja

sõnum 16.03.2010 23:30:41 Operation Frozen vasta tsitaadiga

http://www.frozen.planet.ee/Ogame/

Operation Frozen is a strategic space simulation game with thousands of players all over the world competing simultaneously to be the best. All you need to be able to play is a standard web browser (Mozilla FireFox / Google Chrome recommended).

Nii tegemist on siis Browseri p6hise strategia kosmose s6ja mänguga. M2ng on olnud yleval heal juhul ainult n2dal aega ning inimesi v2ga v2he. Hea alustada ja olla esimeste seas kes rajavad oma galaktilise impeeriumi.
Kõik algab ühest planeedist ning aegamisi arendades ja kaevandades resursse saad koloniseerida kuni 10 planeeti. Rajades oma laevastiku saab minna vallutama teisi planete, kaasa viies nii palju resurse kui sinu laevastik suudab kanda, kui ka aidata välja oma liitlasi. Arendades oma tehnoloogiat ja ehitades uusi ning paremaid rajatisi saab lahinguid võita kiiremalt ja kaotades vähem laevasid.

Arendus käib pidevalt ja uusi asju tuleb juurde. Isiklikult olen ma tavaline kasutaja nii ,et kui ma tead midagi rohkem siis ma postitaks siia.

*Mäng ei ole tasuline.
*Ei vaja installimist.
*Mängimiseks vaja ainult browserit.
*Ei nõua pidevat kohal olemist.

Esimesed 50 mängijat saavad ka Admini poolt resurse.
Ning olge head ja postitage see ka teistese foorumitesse ja saitidele kus te k2ite. Kindlasti saavad kasutajad kes toovad inimesi m2ngu juurde ka t2natud admini poolt ja tasutud millegi heaga.

Vabandad kirja vigade pärast ja vähese info eest kui saan lasen kindalasti Adminil ise tutvustuse kirjutada.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 27
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
FR3AK
HV kasutaja
FR3AK

sõnum 17.03.2010 00:23:13 vasta tsitaadiga

Palju neid mängijaid siis on, et esimesed 50 mängijat saavad resu ja reklaamlauses on " thousands of players"?
Regasin ära, vaatan hiljem üle kuidas mäng on.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
Holaadian
HV vaatleja

sõnum 17.03.2010 13:29:07 vasta tsitaadiga

FR3AK kirjutas:
Palju neid mängijaid siis on, et esimesed 50 mängijat saavad resu ja reklaamlauses on " thousands of players"?
Regasin ära, vaatan hiljem üle kuidas mäng on.

See on jah selline naljakas asi. Ise ma seda ei kirjutanud vaid lihtsalt copy. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 27
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Operation Frozen
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.