Deem, noh, ideeliselt ei ole ma ju piravend kui ma key ostsin....
Aga...Kas mul on lootust leida pärnu kaubamajakast antud mängu? Mängu algus tekitas sellise isu et ma tõmbaks homme poodi ja ostaks selle ära. Teist korda siis....
VÕi ükskõik kust pärnus ?
Miks sa ei tõmba torrentiga installikat? Mul tiris alla ööpäeva seda mängu, key ostsin zpsy käest, kõik toimib.
andyco kui kasutaja mihkel on nõus mängu eest rohkem maksma ning saab sellega kaasa karbi jms, siis mis selles halba on?
Ta ei osta odavamat versiooni, sest majanduslikult on võimalik kallim osta ja tahab karpi. Olen ise ka minevikus collectors editioneid mängudest ostnud juba selle pärast, et raha on ja mäng on hea
Miks ma karbiga tahtsin osta, on see, et mu netiühendusega ma tõmban seda mängu nädal aega alla, olete tõmmanud 6.5 gb 30-40 kb/s kiirusega(kui nii kiiresti tuleb siis ma olen õnnelik, tavaliselt on nii 10-20) ? Ei ole just meeldiv.... Esimese torrenti lasin sõbral alla tirida kes elab must kaugel, see versioon oli panges.
UPdate Pärnust:
Selver - Ei müü mänge
Maxima - Ei ole
Pro games - pandi kinni
Kaubamajaka toidupood - ei ole
ONOF - PS3 ja Xkuradi kasti mäng ainult
Euronics- Ps3 ja väidetavalt kunagi oli ka PC versioon, järgmistel nädalatel ei ole oodata.
Expert - Ei müü.
Klick - Ei ole
Ilgelt asjaette läinud hommik oli......
Vaatan mõne netipoe, äkki keegi saadab homseks mulle ära selle.
Edit:
Arvutikeskuses, OX-is Ja andricos ei ole mängu, viimases neist oli vähemalt müüa see aga toodet ei ole laos.
Mis mängude kohti veel on ?
Ostsin kah siis lõpuks ära mängu. Muidu tore, aga alguses on kohe väga harjumatu mängida, pole harjunud nende nuppudega. Ning kui tuleb näiteks see jala märk ette, siis võiks olla kõrval, mis täht vastab sellele, kuna olen praegu pidanud päris mitu korda optionsitest nuppe vaatama Aga muidu esmamulje väga hea.
kuna olen praegu pidanud päris mitu korda optionsitest nuppe vaatama
Alguse asi, ennast ka muidu häiris kõvasti see optionsi vahel ringikolamine ja vaatamine, et mis kus mingi klahv nüüd on. aga kuluvad nii pika gameplay puhul pähe.
ACII on kindlasti selline mäng, mida on gamepad'iga 10x parem mängida.
Nii esimese kui teise puhul on veel see lahe asi alati, et face-buttonitel on kõige ülemine pea (Eagle vision), keskmised nupu on parem ja vasak käesi (rünnak, push, grab jne) ja alumised on jalad (jooskmine ning hüppamine). Ning siis on see üks action button, mida saab alla hoida. _________________ TALUSILDID
selliste mängude jaoks on pult mõttekas osta
õnneks esimene osa toetas minu pulti ja loodan et teine seda jätkab
suht närvi ajab selline teema et on hea pult aga nii palju mänge mida tahaks mängida seda ei toeta ja peab kasutama mingeid ulme programme et asja tööle saaks
just cause 2 on ms puldi aint sisse pannud ja muid ei saa kasutada enamvähem ja tekib üks põhjus miks ei taha mängu toetada selle ostmisega inglise keelse versioonina
Kui mängul puudub sinu puldi tugi või üldse puldi tugi, siis tasuks kasutada programmi "xpadder".
Lisaks puldi ost võib tõesti teatud mänge palju ägedamaks teha. Kui pole pc'l enne puldiga mänginud, soos sovoitaks mõnda sellist pulti, mis istub ilusti kätte ja maksab vähe. Kunagi sai laenatud töökaaslase ps3 puldi ripoffi (pcle), tema ostis selle omal ajal miske 75 eeguga vms. Väga pull asi oli
lopes39, kas tõesti ei ole olemas prorammi, mis paneb arvuti arvama, et sinu pult = Xbox 360 pult? Ei saa küll triggerite tunnetust valida, aga nupu vajutamine = täielikult alla vajutamine ja enamusi asju peaks saama mängima. Ma arvan küll, et selline asi võiks olemas olla. _________________ TALUSILDID
eheheee, mäng käes ja sequence kahe juures, megakõva ! Kõik mida tahtsin, kõik oli seal ka olemas.
Au ja kiitus metallika, kes mulle selle mängu sebis läbi tallinna, ning kes sai kahjuks ka kurja bussijuhi poolt läbi sõimatud kuna mina tahtsin mängu saada
Minuga ta õnneks ei karjunud kui ma paki temalt vastu võtsin, ma naeratasin talle kenasti sinisilmselt vastu ja andsin 25.- ka.
Nimelt metallika ostis mängu, andis bussijuhile ja mina võtsin 120 km kaugemal bussijuhi käest selle ära ja sain juba seesama öö uurima hakata seda.
Kui ma juba esimest mängu kohutavalt fännasin, siis see on midagi üdini paremat ikka...
Dude ., on küll programme olemas mis muudavad... ma lihtsalt pole neist aru saanud
ja AC2-ga pole midagi pistmist sest see peaks kindlasti toetama mu logitech cordless rumblepad 2-e sest esimeses osas oli see pult toetatud ja mängus kirjalikult ette toodud
lihtsalt on liiga palju mänge mis ei toeta ... on mingi selline teema et kui lükkat vasakut joysticut ette siis tegelane jookseb tagasi mitte edasi jne
ja no suht haiglane on see et mängud tulevad arvutile ja siis ei toeta teisi pulte kui ainult eriti ebamugavat junni milleks on xbox 360 pult
xboxi pult lihtsalt on kohutavalt ebamugav käes hoida ja nuppe taga ajada kuna joysticud asuvad suht ebamugavates kohtades jne
first person shooter mänge ei saa puldiga mängida sest need on klaveri ja hiire mängud
aga selline nagu on assassins creed kus sul mehike on ekraanil ja siis sellega liigud ringi on jälle suht ebamugav klaveri ja hiirega mängida
puldiga on hea , viskad lebo ja annad minna ja ei pea lamama laua peal hiire ja klaveriga lolliks klõbistama end
minuarust on see lihtsalt haiglane et kui tuleb mäng arvutile ja see toetab mingit pulti siis on sellega tavaliselt nii et toetab ainult ühte pulti nagu xbox või siis logitech ... kas siis tõesti on jube raske teha rohkem valikut toetuseid juurde erinevatele pultidele
samas logitech poolt on ka suht haiglane see et need oma toodet ei uuenda driverite suhtes mis sobivad uutele mängudele ja samas pole uut pulti ka välja lasknud
Trailer ajas hullu mängutuhina peale. PC vast ei vea täisdetailidega välja, tuleb vaadata, kas saab kusagilt ps3 versiooni sebida.
Igatahes just see võitlus mm.... ja avatud maailm... mmmm... olen siin mõelnud ac2 (minu jaoks sürrile) stoorile, aga praegu küll, kui kusagilt saaks hea hinnaga ps3 versiooni kohe tahaks ära rabada irw.
Oskavad need kes on esimese osa ka läbi teinud,äkki öelda kas see on sama pikk umbes kui esimene osa ? Ise olen seda mingi 2 päeva saand mängida alles.. kusjuures kui mängima hakkasin siis jäin mingi ma ei tea peaaegu terve päev mängisin seda ise mängin seda selle xbox360 PC mõeldud puldiga nage ennist mainisin... natuke mõned probleemid olid aga toimisin ise valesti. .. puldiga on minumeelest hulka parem seda mängida kui klaviatuuriga ma klaviatuuriga vabsee üldse ei osanud ,puldiga on hulka lahedam...Kõik kes pole seda mängu ostnud ja vähegi meeldivad sellised mängud siis soovitan küll osta,ei leia küll mõtet seda piravärki oodata ja kräunuda Sellise hea mängu kohta pole see üldse kallis võrreldes sellega mis hinnaga meil teisi mänge müüakse
Ma olen mingi 6 päeva mänginud(mäng on kauem olnud peal) ja iga päev 3-4 tundi, ma arvan et ma olen lõpus juba peaaegu, aga täpselt ei tea. Nii, et jah suht normaalne, mullee meeldib .
Ma arvan, et 30h+ peaks ikka ära tulema. Ma korjasin kõik need 300 aardekirstu ka mängus ära, ainult need featherid jäid korjamatam sealt oleks veel pikema aja saanud.
Nii just tegin läbi ja ütleks, et lõpp oli väga huvitav ja hea.(Mitte väga hea, oleks võinud parem olla) Lõpu järgi ütleks ka, et III osa tuleb ka.
Aega läks mingi 30 tundi. Isegi rohkem oleks läinud kui oleks kõik kirstud, viewpointsid ja need teised nn sidequestid ära teinud.
Ma arvan, et 30h+ peaks ikka ära tulema. Ma korjasin kõik need 300 aardekirstu ka mängus ära, ainult need featherid jäid korjamatam sealt oleks veel pikema aja saanud.
Panin siis lambist, et 30h ja mängu hind 229. Seega tuleks tunni meelelahutuse hinnaks 7,633333333333333 eek irw.
Suht hea
See on tegelikult ääretult äge, et rohkem liikumisvabadusega mnge tehakse. Vanasti võisid küll mõned mängud "vingemad" olla, aga nüüd on olemas assassins creed seeria, gta, saboteur, red faction guerilla (oli ka üpris fun) jne. Mitte, et avatud maailm oleks nüüd miske moodne leiutis. Lihtsalt... jah, äge on, et open world mänge tehakse (farcry2 sux).
ma kardan et kolmas on tuleb jama
mis mind selles mängus tõmbas oli just see et võitlused olid nugade ja mõõkadega
ja kui kolmas osa tuleb siis pmst juba kaob see mõtte mängul ära ja on nagu iga teine shooter mäng
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.