Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
olafsand
HV Guru

|
16.03.2010 10:58:27
|
|
|
Kui mängida saateid ETV arhiivist, siis alati mingi 10 minutit mängib ja jääb seisma. Kas asi selles, et bufferdab telefonimällu ja see kuhjub servani täis? Kuigi vahetult peale seisma jäämist on telefoni mälu samapalju alles kui enne mängima panemist ja ram mälu ka 35 alles
Edit: nüüd mängis pikemalt, aga panin ise kinni kuna pilt ja heli olid ca 10 sekki nihkesse läinud. Pole see telefon vist ikkagi nii võimekas. Huvitav kas osadel uutel pillidel, millel on 1 GHz prosed, suudaksid selliseid asju vigadeta mängida?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
evald112
HV kasutaja

|
16.03.2010 13:20:46
|
|
|
Kaks head uudist täna:
1. Opera Mobile 10 alfa tuli välja peale kolme beta-t. Alfa versioon on kolmandast betast veelgi kiriem ja nägusam.
2. .NET Framework lasi välja MS Silverlight-i 60v5-le....seda küll alles beta versioonina. Vaatab mis edasi saab.
_________________ I asked an electrician to fix an electrical issue at my house.
He refused. |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
16.03.2010 17:09:57
|
|
|
evald112, tänud, et teavitasid
Asi on kõvasti kiirem ja sujuvam. Kui nüüd veel flash tugi ka oleks, siis oleks küll viimasepeal
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
HiTek
HV vaatleja

|
16.03.2010 19:08:19
|
|
|
Sain täna enda 5800NE kätte ja olen praegu rahul, aga tekkisid paar küsimust.
Kuidas ma pääsen ligi sim kaardi kontaktidele?
Kuidas see navigeerimine täpsemalt töötab? On selleks eraldi programmi vaja ja kuidas ma saan asukoha valida, kuhu ta mind juhendama hakkaks?
On olemas selline võimalus, et GPRS ja selliseid tasulisi värke ei kasutaks, et netis oleks aint wifi kaudu.
Kuidas A-GPS täielikult välja lülitada, et ei läheks kuidagi lampi tööle.
Ja soovitage programme, millega saab elu lihtsamaks teha. Siin oli juttu kunagi, et mitu % akut on ja taskulambi teema jne.
E:
Kuidas üldse see installimine käib, kas tõmban arvutisse ja siis USB kaudu moblasse ja install või kuidas?
viimati muutis HiTek 16.03.2010 19:49:39, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
16.03.2010 19:53:41
|
|
|
HiTek kirjutas: |
Sain täna enda 5800NE kätte ja olen praegu rahul, aga tekkisid paar küsimust.
Kuidas ma pääsen ligi sim kaardi kontaktidele?
Kuidas see navigeerimine täpsemalt töötab? On selleks eraldi programmi vaja ja kuidas ma saan asukoha valida, kuhu ta mind juhendama hakkaks?
On olemas selline võimalus, et GPRS ja selliseid tasulisi värke ei kasutaks, et netis oleks aint wifi kaudu.
Kuidas A-GPS täielikult välja lülitada, et ei läheks kuidagi lampi tööle.
Ja soovitage programme, millega saab elu lihtsamaks teha. Siin oli juttu kunagi, et mitu % akut on ja taskulambi teema jne. |
Navigeerimise kohapealt pead ise uurima asja. Interneti saad Ovi Maps seadete all ära keelata. Miks sa A-GPS-i tahad välja lülitada?
Lisa softi saad nt. http://www.mobile9.com/
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
HiTek
HV vaatleja

|
16.03.2010 20:07:36
|
|
|
AGPS raha tahavad ju , tavaline GPS ajab asja ära (välismaale minek).
Aga GPS kumba alt ma otsima peaks, niisama menüüs on "Kaardid" ja rakenduste all on "Asukoht". Just see häälega navigeerimise teema.
E: Kuidas üldse see installimine käib, kas tõmban arvutisse ja siis USB kaudu moblasse ja install või kuidas?
|
|
tagasi üles |
|
 |
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
16.03.2010 20:15:55
|
|
|
Minu teada peaks AGPS tasuta olema või olen millestki valesti aru saanud?
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
16.03.2010 20:19:25
|
|
|
-RaiTz- kirjutas: |
Minu teada peaks AGPS tasuta olema või olen millestki valesti aru saanud? |
Maksad kasutatud andmemahu eest oma operaatorile.
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
TALIBAN
HV kasutaja
|
16.03.2010 20:22:02
|
|
|
ma ka siin vahepeal kasutasin AGPS ja intereeritud gps korraga, tundus rohkem nagu tasuta olevat, ainult alguses algse asukoha määramine võttis mingi 15 kb andmemahtu, mis on rahalises mõttes väga tühine summa. Edasi minumeelest see AGPS andmemahtu ei nõua, igastahes nii tundus üks päev katsedades.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
16.03.2010 20:52:09
|
|
|
TALIBAN kirjutas: |
ma ka siin vahepeal kasutasin AGPS ja intereeritud gps korraga, tundus rohkem nagu tasuta olevat, ainult alguses algse asukoha määramine võttis mingi 15 kb andmemahtu, mis on rahalises mõttes väga tühine summa. Edasi minumeelest see AGPS andmemahtu ei nõua, igastahes nii tundus üks päev katsedades. |
Kui mul on Positsioneerimisviisid-e alt Võrgupõhine kinni keeratud kas siis AGPS ei toimi? igastahes logis andmemaht ei suurene.
edit: Tundub, et ei toimi jah ilma selleta. Esimese katsetusega tuli asukoht kohe 3 sek. kätte ja siis sai satellida ka kohe taha. Andmemaht tuli 0kb. Esimesel katsetamisel.
Homme proovin kuidas liikumisel on.
viimati muutis -RaiTz- 16.03.2010 21:05:04, muudetud 1 kord |
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
real1
HV vaatleja
|
16.03.2010 20:53:52
|
|
|
Olen vaadanud, tavaliselt läheb mingi 6 kB, see teeb vist 15 senti rahas. Pole ju palju, kui arvestada, et asukoht tuleb mõne sekundiga kätte. Ilma AGPS-ta tuleb teinekord oodata ikka minuteid. Oleneb, palju on möödunud viimasest GPS kasutamisest ja ka vahemaast, kus viimati GPS töötas.
Ma lugesin seda teemat kaks päeva jutti, kõik 140 lehekülge. Lugesin välja, et Mobile XT kasutamisel eesti keeles salvestatud punktid saavad vigased, ses mõttes, et kui tahad sinna punkti minna, siis sulgeb programmi. Noh, nii ka on. Proovisin, et kui valida inglise keel ning siis punkt salvestada, siis hiljem eesti keeles juba saab neid valida küll, ei viska välja enam. Mingi eesti keele kasutajaliidese jama.
AGPS toimib Garmin Mobile XT-ga ka.
Huvitav OVI-le ei saa telefoni kaudu ligi, vist kõik tirivad Operat?
|
|
tagasi üles |
|
 |
kuunar
Kreisi kasutaja
|
16.03.2010 21:13:20
|
|
|
TALIBAN kirjutas: |
ma ka siin vahepeal kasutasin AGPS ja intereeritud gps korraga, tundus rohkem nagu tasuta olevat, ainult alguses algse asukoha määramine võttis mingi 15 kb andmemahtu, mis on rahalises mõttes väga tühine summa. Edasi minumeelest see AGPS andmemahtu ei nõua, igastahes nii tundus üks päev katsedades. |
Jah, tühine võib see olla Eestis. Välismaalt tulles saad Arve. Üks ekstreemne näide ja ja natuke vähem ekstreemsem.
HiTek, võta see aeg ja loe 5800 tohutu teema läbi. Saad vastused oma praegustele ja võib-olla kohe järgmistele küsimustele. Mõnele kolm korda.
E: parandasin lingi
viimati muutis kuunar 16.03.2010 21:19:20, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
16.03.2010 21:14:28
|
|
|
ma nüüd teen see kuu katsetuse, võtsin tele2'e paketile internet 35 paketi... 5MB on 35 krooni sees ja iga järgnev megabait on tiba üle 7 krooni... vaatame kas saame kuuaega hakkama selle 35 krooniga
25.- megabaidi eest on ikka natuke röövimine
_________________ Müüa: Fibaro HomeCenter 3 |
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
real1
HV vaatleja
|
16.03.2010 21:19:58
|
|
|
kuunar kirjutas: |
Jah, tühine võib see olla Eestis. Välismaalt tulles saad Arve. Üks ekstreemne näide ja ja natuke vähem ekstreemsem.
HiTek, võta see aeg ja loe 5800 tohutu teema läbi. Saad vastused oma praegustele ja võib-olla kohe järgmistele küsimustele. Mõnele kolm korda. |
Selles telefonis on veel mitmeid asju, millega võid välismaalt Arve saada. Selle vältimiseks soovitaks telefoni korralikult läbi näppida ja kasutusjuhendi ka läbi lugeda. Ja ka see teema:)
|
|
tagasi üles |
|
 |
HiTek
HV vaatleja

|
16.03.2010 21:28:42
|
|
|
Shiit, lootsin kiirelt abi saada aga jah, nüüd natukene lugemist
E: GPS sain tööle, aga keegi viitsib äkki kribada, kuidas ma saan SIM kaardilt kontaktid telefoni ja kuidas parem neid programme installida. Kas arvutisse tõmmata ja sealt USBga edasi või kuidas?
|
|
tagasi üles |
|
 |
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
16.03.2010 21:36:44
|
|
|
E: GPS sain tööle, aga keegi viitsib äkki kribada, kuidas ma saan SIM kaardilt kontaktid telefoni ja kuidas parem neid programme installida. Kas arvutisse tõmmata ja sealt USBga edasi või kuidas?  |
1. Kontaktide menüüs. Valikud > Seaded >Kuvatakse kontaktid määra SIM-mälu.
2. Kontaktide menüüs. Valikud > Märgi > Märgi kõik.
3. Valikud > kopeeri > Telefoni mällu.
4. Kontaktide menüüs. Valikud > Seaded >Kuvatakse kontaktid määra Telefoni mälu.
Tõmba endale arvutisse Nokia Ovi Suite. paned selle käima ja siis saad netist tõmmatud softi topelt klõpsuga installida. Kusib sult lihtsalt üle nii Ovi-s kui telefonis.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
real1
HV vaatleja
|
16.03.2010 21:51:25
|
|
|
E: GPS sain tööle, aga keegi viitsib äkki kribada, kuidas ma saan SIM kaardilt kontaktid telefoni ja kuidas parem neid programme installida. Kas arvutisse tõmmata ja sealt USBga edasi või kuidas?  |
Võta kontaktid lahti, vali seadete alt sim kaardi mälu, märgista nimed ära ja saab kopida justnagu. Ma proovima ei hakka, kuna mul pole sim kaardil ühtegi kontakti... Aga paistab, et saab ikka. Default mälu saab ka valida jne.
Programme installida on kõige parem otse OVI-st. Kui mujalt, siis salvestad sis-faili(tavaliselt selline) arvutisse, kopid bluetoothi või usb-ga telefoni ja käivitad sealt.
OVI-st saab arvuti kaudu saata telefoni ka, kui oled registreerunud, aga see sms tuleb viimasel ajal maru kaua.
|
|
tagasi üles |
|
 |
HiTek
HV vaatleja

|
16.03.2010 21:52:02
|
|
|
-RaiTz- kirjutas: |
1. Kontaktide menüüs. Valikud > Seaded >Kuvatakse kontaktid määra SIM-mälu.
2. Kontaktide menüüs. Valikud > Märgi > Märgi kõik.
3. Valikud > kopeeri > Telefoni mällu.
4. Kontaktide menüüs. Valikud > Seaded >Kuvatakse kontaktid määra Telefoni mälu.
Tõmba endale arvutisse Nokia Ovi Suite. paned selle käima ja siis saad netist tõmmatud softi topelt klõpsuga installida. Kusib sult lihtsalt üle nii Ovi-s kui telefonis. |
Ok, kontaktid ok. Aga see ovi.. kas see on üle USB ühenduse siis?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stahl
HV vaatleja
|
16.03.2010 22:30:31
|
|
|
real1 kirjutas: |
Selles telefonis on veel mitmeid asju, millega võid välismaalt Arve saada. Selle vältimiseks soovitaks telefoni korralikult läbi näppida ja kasutusjuhendi ka läbi lugeda. Ja ka see teema:) |
Oskad sa muidu nimetada, mis need olla võiks? Mul homme ilmselt minek mõneks päevaks Eestist kaugemale ja oleks hea teada enne. Tervet teemat ma ilmselt ei jõua selleks ajaks läbi lugeda
Eks saab siis see ovi kaardirakendus kaugemal samuti ära testitud, kuigi Tallinnas on siiani korralikult töötanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Myoldryn
HV kasutaja

|
16.03.2010 22:40:18
|
|
|
Stahl kirjutas: |
Selles telefonis on veel mitmeid asju, millega võid välismaalt Arve saada. Selle vältimiseks soovitaks telefoni korralikult läbi näppida ja kasutusjuhendi ka läbi lugeda. Ja ka see teema:) |
Oskad sa muidu nimetada, mis need olla võiks? Mul homme ilmselt minek mõneks päevaks Eestist kaugemale ja oleks hea teada enne. Tervet teemat ma ilmselt ei jõua selleks ajaks läbi lugeda
Eks saab siis see ovi kaardirakendus kaugemal samuti ära testitud, kuigi Tallinnas on siiani korralikult töötanud. |
Kõige lihtsam mobiilse neti ära keelamise viis on kustutada kõik sellega seotud access point'id.
_________________ "Free Your Phone" -> OpenMoKo |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
16.03.2010 23:06:42
|
|
|
Myoldryn kirjutas: |
Stahl kirjutas: |
Eks saab siis see ovi kaardirakendus kaugemal samuti ära testitud, kuigi Tallinnas on siiani korralikult töötanud. |
Kõige lihtsam mobiilse neti ära keelamise viis on kustutada kõik sellega seotud access point'id. |
ei pea nüüd kõike ka keelama
Endal on pandud, et iga kord kui yhendada tahab, küsib ikka luba.
Telefon peab teadma kes on peremees
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ruudolf
Kreisi kasutaja

|
16.03.2010 23:15:58
|
|
|
Täna märkasin sellit asja, telefon läks soojaks ja aku sai suht ruttu otsa. On sellist kogemust veel kellelgi?
viimati muutis Ruudolf 16.03.2010 23:30:18, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
evald112
HV kasutaja

|
16.03.2010 23:29:23
|
|
|
Ruudolf kirjutas: |
Täna märkasin sellit asja, telefon läks soojaks ja aku sai suht ruttu otsa. On sellist asja veel kellelgi juhtunud? |
See on tüüpiline kui on sees näiteks gps, browser, torrent või näiteks taskulambi soft, mis röövib akut isegi kustutatud lambiga.
_________________ I asked an electrician to fix an electrical issue at my house.
He refused. |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ruudolf
Kreisi kasutaja

|
16.03.2010 23:32:24
|
|
|
See on tüüpiline kui on sees näiteks gps, browser, torrent või näiteks taskulambi soft, mis röövib akut isegi kustutatud lambiga.[/quote]
Kuidas seda vaadata saab, et mis töötab?
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
105 |
|
tagasi üles |
|