Speaking about Codemasters’ studio culture and its position as the last of the big British publishers, he said: “Really, it’s all about letting the teams just innovate. There’s some great stuff coming from Birmingham that’s going into Dirt 3, and obviously you’ve seen Bodycount.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Väga vinge, jään kindlasti ootama
Kuigi veel teise osa pool mängu tegemata, MP's rohkem sõitmist olnud. _________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta
Sai siis täna ära tellitud shopto.net kaudu. Loodan,et saan g27 taga hea kogemuse kätte _________________ PSN: Happy-Gamings
Youtube: Happy Gamings
FB: Happy Gamings
Rohkem rallit ongi lõpuks.Pettumus,et pikes peak rada pole mängus,aga lugedes foorumeid codemasteril on näha et see vast tuleb esimese dlcina välja.
PS tahaks ära mainida pealkirja kohta,selle mängu nimi ei ole enam COLIN vaid Lihtsalt DIRT 3 _________________ PSN: Happy-Gamings
ise loodan ka elamust saada, kuid kindlasti võiks olla Dirt 3 midagi muud kui oli Dirt 2 ehk siis rohkem tavalist rallit ja vähem pagisid
DIRT 3 käes. Ja vastupidi vähem tavalist rallit ja rohkem nikerdamisi. mingid tobedad driftimised ja muu jura on sisse toodud (mõnda neist puldiga ikka suht keeruline teha, rooliga lihtsam). Samas multiplayeri osa on nüüd huvitavamaks tehtud uute mängustiilidega. _________________ PELA.EE - Foorum tõelistele mänguritele!
XLGT: Xbot
ise loodan ka elamust saada, kuid kindlasti võiks olla Dirt 3 midagi muud kui oli Dirt 2 ehk siis rohkem tavalist rallit ja vähem pagisid
DIRT 3 käes. Ja vastupidi vähem tavalist rallit ja rohkem nikerdamisi. mingid tobedad driftimised ja muu jura on sisse toodud (mõnda neist puldiga ikka suht keeruline teha, rooliga lihtsam). Samas multiplayeri osa on nüüd huvitavamaks tehtud uute mängustiilidega.
Kaua kohale tuli ja kustkohast tellisid selle ? mul eelmine neljap pandi teele shopto.net kaudu ja siiamaani ple midagi kahjuks _________________ PSN: Happy-Gamings
Mul ka täna oli postkastis, ei ole jõudnud veel kilest välja võtta, 11 päeva tuli kokku shoptost. _________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta
kui ikka traditsioonilist rallit vähe, siis natuke jama küll.
selline extreem sõitmine ümber postide ja muu driftimine eriti huvi ei paku.
Kas see vähene ralliosa on normaalne?
Ralliosa on normaalne küll. Radu ka rohkem, kui võrrelda Dirt 2-ga. Mõned rajad on ikka päris ägedad nii Soomes, Norras kui ka Keenias.
Rallikrossi rajad ka enam-vähem, aga mitte midagi erilist. Trailblazeritega on huvitav, aga landrush on ikka palju mõttetum kui Dirt 2-s oli.
Ise tegin "Dirt Tour"-i läbi ehk siis viimase sõidu võiduni. Õnneks kõike sõite ei pea seal Touris tegema, et lõpuni jõuda - mina jätsin näiteks peaaegu kõik need trikitamise võistlused vahele. No ei paku pinget see hüppamine ja tiirutamine ümber donut'ite ja driftimine treilerite alt...
Alguses oli ikka väga suur hämming, et kui vähe radu, aga tegelikult kui ikka sõita vihmaga või pimedas, siis saab asja teha vaheldusrikkamaks ja erinevaid radu ka tegelikult 4x8.
Juhitavus on samasugune kerge nagu Dirt 2-s. Damage osa on paremaks tehtud - ikka on võimalik saada terminal damage, aga ka mootor ja päris tihti saavad ka rehvid kannatada.
Ma arvan, et minu puhul on pettumus võrreldes Dirt 2-ga selles, et nende mängude vahepeal jõudis välja tulla ka WRC mäng (millest ma alguses midagi ei oodanud, aga välja tuli väga hea ja sõidan veel praegugi vahepeal seda).
Kluiverson, hehe sama siin.tegin mängu eile läbi rooliga seestvaates,kõik hud off ja kõik muud vidinad off.Isiklikult endale meeldib väga kõik peale veokite ja bagide.Trailblaizer on väga viis
Tegin ühe video
Link _________________ PSN: Happy-Gamings
dreadlock, Kaardilugejat polegi? Mängus üldse pole või sel hetkel polnud? _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.