Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kala1
Kreisi kasutaja

|
15.03.2010 08:10:53
|
|
|
Timber ega m2ngu menu's pole midagi n2iteks ' stats' seal arvan, et on.
_________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier. |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
sav1saar
HV kasutaja

|
15.03.2010 08:33:47
|
|
|
Mõnikord, kui mäng läbi saab, näitab ka, palju aega võttis. PS3e menüüs küll sellist asja pole...
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivo80
HV veteran

|
15.03.2010 09:35:06
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Kas ma saan oma edevast ps3 konsoolist kuidagi vaadata ka, kui kaua ma x mängu olen mänginud? Olen üpris lähedal oma esimese ps3 mängu singleplayer (bc2) läbimisele ja kangesti tahaks teada, kui kaua see umbes aega võttis  |
Vaata save game datast konkreetse save faili infot või siis kui natuke peal oled, tekib info ka ekraanile ise. Kõikidel mängudel see vist küll ei tööta.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
15.03.2010 09:49:47
|
|
|
beast eks teen sinna teema. kui kellelgi mdiagi lisada, saatke ps. mõtlesin, et ehk on keegi, kes konkreetselt PS3 jaoks ka tv ostnud. |
Mina plaanisin oma TV ostu ka PS3 järgi. Lõpuks võtsin Sony KDL-46W4500. Soe soovitus, osta nii suur tv kui tuppa mahub.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
15.03.2010 10:29:17
|
|
|
Tänud soovituste eest. Nagu arvata oli, siis enamus ahvid ei vaata ostuabisse ja sealt ka ühtegi vastust pole tulnud. Küll aga on siin seda postitust või ostuabi teemat näinud mõned abivalmis ahvid, kes psides päris jõudsalt nõustanud on
sukelduja sul see masin paistab päris jõhker olevat,a samas ise ca. 30k telku alla ei raatsi panna. Pigem 9-12k ca +/- mõni tonn siia-sinna.
Ps. täna on vist see suur päev, kuis oma esimese ps3 mängu läbi teen
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shade
Kreisi kasutaja
|
15.03.2010 10:34:51
|
|
|
[quote="sukelduja"]
Soe soovitus, osta nii suur tv kui tuppa mahub. |
Päris nii pole mõtet ka lähtuda, mudiu valid sellise lahmaadi, et kui telekataga istud siis pöörad pead nagu istuksid kinos esimeses reas.
Suurust tuleks just toajärgi vaadata ja kaugelt sa telekat vaatad. 40'' sobib tuppa kus telekat vaatad 3-4 meetri kauguselt, kui üle selle juba vaatad, siis suurem, kui alla 3 meetri siis 40'' liiga suur
_________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
15.03.2010 10:50:07
|
|
|
Tänud soovituste eest. Nagu arvata oli, siis enamus ahvid ei vaata ostuabisse ja sealt ka ühtegi vastust pole tulnud. Küll aga on siin seda postitust või ostuabi teemat näinud mõned abivalmis ahvid, kes psides päris jõudsalt nõustanud on
sukelduja sul see masin paistab päris jõhker olevat,a samas ise ca. 30k telku alla ei raatsi panna. Pigem 9-12k ca +/- mõni tonn siia-sinna.
|
See on vana mudel juba ja praegu on hind vähemalt poole odavam. Aga praegu seda mõtet osta enam ei oleks, praegu on juba uued mudelid vähema voolutarbe ja palju soodsama hinnaga.
[quote="Shade"]
sukelduja kirjutas: |
Soe soovitus, osta nii suur tv kui tuppa mahub. |
Päris nii pole mõtet ka lähtuda, mudiu valid sellise lahmaadi, et kui telekataga istud siis pöörad pead nagu istuksid kinos esimeses reas.
Suurust tuleks just toajärgi vaadata ja kaugelt sa telekat vaatad. 40'' sobib tuppa kus telekat vaatad 3-4 meetri kauguselt, kui üle selle juba vaatad, siis suurem, kui alla 3 meetri siis 40'' liiga suur |
46 on 3 meetri pealt paras vaadata. Kui PS3 silmas pidada, siis on 2m-2.5m on HD mängu jaoks parim.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shade
Kreisi kasutaja
|
15.03.2010 13:00:11
|
|
|
46 on 3 meetri pealt paras vaadata. Kui PS3 silmas pidada, siis on 2m-2.5m on HD mängu jaoks parim. |
Enamjaolt telekas siiiski ei osteta ainult PS3 või mõne muu konsooli jaoks. Vaadatakse sealt ka miskit muud
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Labukana
HV veteran

|
15.03.2010 14:01:15
|
|
|
Shade kirjutas: |
46 on 3 meetri pealt paras vaadata. Kui PS3 silmas pidada, siis on 2m-2.5m on HD mängu jaoks parim. |
Enamjaolt telekas siiiski ei osteta ainult PS3 või mõne muu konsooli jaoks. Vaadatakse sealt ka miskit muud |
ma vaatan 2-2,5m pealt oma 40" ja väiksemat küll ei tahaks. kuidas ma muidu mw2'es teiseltpoolt mapi headshotte laseks :(
ma muidugi telekanaleid eriti ei jälgi ja valdavalt kasutan seda telekat ps3'e/blu-rayde tarbeks ja umbestäpselt õige suurusega tundub, mängudes võiks suuremgi olla :)
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
15.03.2010 14:04:05
|
|
|
Mul on 2.5-3 meetri pealt 32''. Jääb ikka väikeseks küll. Nagu läbi lukuaugu vahiks
_________________ PSN: weaselEST |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
jules
HV veteran

|
15.03.2010 14:06:29
|
|
|
weasel kirjutas: |
Mul on 2.5-3 meetri pealt 32''. Jääb ikka väikeseks küll. Nagu läbi lukuaugu vahiks  |
teleka vaatamiseks (tv/dvd/bluray) jaoks täiesti piisav. mängimiseks aga tiba kauge ja jääb väikseks. ise ka kuskile 1-2 meetri peale ennast viinud kui vaja kiirelt mängida (MP), niisama SP's saab ka 2-3 pealt ilusti tehtud.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
15.03.2010 14:11:45
|
|
|
helga, just jah. Teleka vaatamiseks on täiesti sobilik, aga need PS3 kirjad/tekstid on ikka tõsiselt väikesed...
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
15.03.2010 15:14:52
|
|
|
Endalgi meetrise diagonaaliga pildimasin ja umbes 3-e meetri kauguselt vaatan telekat. Tundub hea olevat.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko27
HV veteran

|
15.03.2010 15:53:13
|
|
|
Ise olne väga tundlik ekraani suuruse suhtes. Kui minu vaatevälja enam ära ei mahu, siis ma ei suuda jälgida.
Kuid huvitav efekt on see, et ma vaatan 3,5m pealt projektorit 96" ja see tundub täiesti loomulikuna.
Ise soovitasin teleka suuruseks (kui HD ka vaatad ning mängid) 42"+. Pigem 46 või 47 ja kui raha on siis ka 52". Suuri ekraane mõistliku kvaliteediga pakub näiteks Samsungi 6 ja 7 seeria.
LG on ka paljudele meelepärane, kuid isiklikult tundub liikumine kohati ebanaturaalne.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
15.03.2010 18:41:38
|
|
|
PlayStation Move requires 1-2 MB of system memory
Joystiq
tsitaat: |
Coombes explained that all the calculations necessary to handle image processing are done by the Cell CPU, which apparently excels at the doing floating point calculations. The raw data can be processed incredibly quickly by the PS3, taking "under a frame" to translate to a game experience. And while Mikhailov didn't reveal how much of the CPU's overall power the Move controller requires, he did reveal that the memory demands are truly "insignificant" - 1-2 MB of system memory. |
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
15.03.2010 19:32:14
|
|
|
Täna on see päev, mil tegin läbi oma esimese ps3 mängu (bad company 2) ja see tuli mulle täieliku üllatusena, et peale seda ka suurem isu mängu vastu kadus. Alguses oli selline plaan. Teen sp läbi, õpin tulistama, õppisin tunduvalt paremini tulistama ja väga lahe sp kogemus oli (funnim kui arvutil sama mängu sp läbitegemine), AGA... aga aga... no fuck ma ei saa aru, mis värk on.
Soul Calibur 4 on nii palju lõbusam
Hmm... idee.. lähen vaatan, kas soul calibur 5 tuleb millalgi välja
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
euforia
Kreisi kasutaja

|
16.03.2010 13:11:43
|
|
|
Ma tean omast käest, et peale main questi tegemist kaob rollikates huvi side queste teha ja mäng jääb soiku, aga et peale SP tegemist MP isu kaoks seda pole ise kogenud ega oskaks kartagi...
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shade
Kreisi kasutaja
|
16.03.2010 22:40:12
|
|
|
Kas PSN accounti on võimalik transferida ühest PS3-st teise. Saved väga ei koti, ainult trophyd ja kasutaja on oluline
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
malukas
Piiratud kasutaja

|
16.03.2010 22:42:54
|
|
|
Ikka, Ps3 menüüst võta trophyd lahti ja vaata, et ta Trophy Sync ära teeks ning kui uues PS3-s kasutajaga sisse logid siis ta võrgust laeb need alla ja on olemas
_________________ Müün konsoole, tarvikuid, mänge! Küsi hinda!
M: Playstation 3 Slim 160GB (UUS) + GT5 P - 275€ |
|
Kommentaarid: 124 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
gruuv
HV vaatleja

|
17.03.2010 00:42:38
|
|
|
Mu PS3-40G hakkas täna ennast välja lülitama. Minut või kaks on sees saab isegi mängida hetkeks. Siis teeb kolm piiksu ja punane tuli hakkab vilkuma. Lasin pool tundi seista ikka sama jama. Oskab keegi targem nõu anda?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
17.03.2010 00:46:15
|
|
|
Tolmu täis maybe? Kollast tuld ei vilguta? Teeb iga mänguga nii? Kui PS3 lihtsalt sisse lülitad siis ka streigib?
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
MummikAl
Kreisi kasutaja

|
17.03.2010 02:00:36
|
|
|
gruuv kirjutas: |
Mu PS3-40G hakkas täna ennast välja lülitama. Minut või kaks on sees saab isegi mängida hetkeks. Siis teeb kolm piiksu ja punane tuli hakkab vilkuma. Lasin pool tundi seista ikka sama jama. Oskab keegi targem nõu anda? |
suure tõenäosusega on asi jah tolmus. lase ära puhastada või puhasta ise ja proovi siis.
lisaks soovitan teha asjadest back up kui viga peaks osutuma tõsisemaks.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
gruuv
HV vaatleja

|
17.03.2010 09:34:46
|
|
|
Puhastasin suruõhuga, lasin igast avast sisse mille leidsin. Lammutasin PS3 lahti, võtsin toiteploki ja blue-ray lugeja maha aga rohkem küll midagi ei julgend puutuda. Kas oleks emaplaadi ka maha vötma pidanud? Ah jaa masin on jaapani versioon äkki see mängib mingit rolli.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
MummikAl
Kreisi kasutaja

|
17.03.2010 09:59:57
|
|
|
gruuv kirjutas: |
Puhastasin suruõhuga, lasin igast avast sisse mille leidsin. Lammutasin PS3 lahti, võtsin toiteploki ja blue-ray lugeja maha aga rohkem küll midagi ei julgend puutuda. Kas oleks emaplaadi ka maha vötma pidanud? Ah jaa masin on jaapani versioon äkki see mängib mingit rolli. |
ja ikka lülitab välja?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
17.03.2010 13:16:18
|
|
|
PS3-le uus racer tulemas. Rohkem infot järgmisel kuul. Arendajaks Euthenyx (Ferrari Challenge, Supercar Challenge).
tsitaat: |
We’re also about half way through the development of the most immersive, complete driving experience ever offered in a game environment. While not officially announced (and it won’t be for a little while) the game represents a major leap forward in what you can do with cars in a virtual world.
There’s a good representation of almost all the world’s automobile manufacturers, from the compact you drove to work this morning to the supercar that would make your neighbors weep. There are concept cars – lots of them – and you can drive them now. The people who design these things want to know what the players think. You might feel the hit model from the Paris Auto Show would be perfect if only it had more back seat legroom. Here’s your chance to tell them. Maybe you’ve played with the model in the customization client and found the perfect shade of candy-apple red to compliment the car’s lines. The company is all ears.
The game will also feature the most user-friendly, intuitive User Interface ever found in a driving game. Whether you want to race, upgrade your existing car, look at other players’ garages, show off your best races or just tour what’s out there, this game will give everyone, from novice to hard-core racer, a reason to play every day.
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |