praegune kellaaeg 19.06.2025 21:05:21
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
TiQKapp
HV kasutaja

|
14.03.2010 22:54:37
Linux Mint Helena partitioonide muutmine |
|
|
NII ma lasin endale windows vista kõrvale linux mint i aga panin kogemata liiga suured paetitsoonid.Aga ma olen kuidaig kogemata ära kustutanud linux si kasuta niiet ma re installi kah ei saa teha tahaks neid partitsoonide suurust muuta.KAs on võimalik kuidaig .Live cd olemas.Kui ei ole siis sooviks teada kuidas ilma selle kaustata seda linux sit maha saaks lasta
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
wk
HV vaatleja
|
15.03.2010 01:24:47
|
|
|
Kui minti kettal on gparted, siis sellega saad graafilise kasutajaliidesega toimetada. Kui pole, siis käsurealt "sudo cfdisk" võiks ka piisav olla, et linuxi partitsioon eemaldada ja hiljem Wini all sinna uus luua...
_________________ Kõike hääd,
WK |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
15.03.2010 12:31:39
|
|
|
Kui live-cd on olemas, siis saad ju reinstalli teha. Seal saad ka partistsoonidega uuesti tegeleda. Windowsis saad Linuxi maha lasta kasutades Disk Managementi (Control Panel -> Administrative Tools -> Computer Management).
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|