The problem is that the auto update will be larger than 5 GBs and we hope majority of users will be able to update manually using much smaller differential updater instead.
Sometimes in January I assume inevitable will happen and we will unleash full updated version 1.05 there but be aware that it will be very large file
see on normaalne, et campaingi viimases peatükis (dogs of war või mingi selline nimi oli vist...) kui soomukiga seal ringi sõidad siis vastane saab su täiesti vabalt tavalise automaaditulega hetkega maha tõmmata? samas ise üritad vastase soomukit kõmmutada sealt eest luukide vahelt sisse ja ei mingit efekti! väga pikalt proovida muidugi ei saa, kuna varsti tõmbab vastane sulle korra valangu ja tuleb load game tankiga seal ka ringi sõita vist ise ei saa, ainult support unitiks omale osta. natuke imelik nagu, et soomuk mitte mingisugust armorit ei paku kuulide eest.
kui see midagi loeb siis patch on 1.04, kuna peale 1.05 installimist ei olnud enam võimalik campaignis vastaseid maha lasta, hit rate oli lihtsalt nullilähedane, umbes nagu oleks mingi sabotöör kõigil relvadel sihikud viltu löönud _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
fade? hajumine? nojah, eks peab siis proovima veel selle 1.05'ga, aga nagu ma ennist mainisin siis 1.05'l on omad veidrused...see on ikka suht jura kui vastase sõdureid enam maha tõmmata ei saa, kuna ükski kuul pihta ei lähe
kahtlased filmitrikid seal mängus _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
eh, ma ei tea...pihta saan ma küll praegu, probleem on selles, et mulle saadakse liiga lihtsalt pihta 1.05'ga sai ka pihta vaenlasele, aga oluliselt rohkem moona läks. lisaks pidi campaignis missiooni otsast alustama, seega 1.05'ga otsustasin mitte mängida. performance nagunii halligi paremaks ei läinud.
ma saan nii aru, et see 1.05 patch kaotaski cd vajaduse ära, ja ega mul ei olnudki kräkitud exe ma ei tea siis, mis imet veel peab tegema, et seda nö. fade'mist vältida. aga siiski, mis puutub see fade siia, et vaenlane mind laksust läbi soomuki soomuse maha laseb? _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
eh, ma ei tea...pihta saan ma küll praegu, probleem on selles, et mulle saadakse liiga lihtsalt pihta 1.05'ga sai ka pihta vaenlasele, aga oluliselt rohkem moona läks. lisaks pidi campaignis missiooni otsast alustama, seega 1.05'ga otsustasin mitte mängida. performance nagunii halligi paremaks ei läinud.
ma saan nii aru, et see 1.05 patch kaotaski cd vajaduse ära, ja ega mul ei olnudki kräkitud exe ma ei tea siis, mis imet veel peab tegema, et seda nö. fade'mist vältida. aga siiski, mis puutub see fade siia, et vaenlane mind laksust läbi soomuki soomuse maha laseb?
Kui Fade tööle hakkab siis see põhustabki seda... Sinu kuulid hakkavad lendama suvalises suunas, vaenlane näeb ja tuleb läbi majade, vaenlane laseb sind kaardi teisest otsast maha jne
Aga sa peaks aru saama kui Fade tööle hakkab, siis ta viskab mingi kirja ala et "Original games do not fade" vms...
Edit: Nüüd vist enam ei vista seda fade kirja vaid nii:
nojah, aga mul ei esine selliseid efekte pole ka neid kirjasid ja senimaani pole mängus midagi muud selles mõttes ebatavalist ka olnud (kaardi teisest otsast maha laskmist, läbi majade tulemist vms), ainuke asi ongi see soomukist maha kõmmutamine, mis jääb arusaamatuks mulle. aga no kui fade siis fade, savi, väldin soomukeid või võtan launcheriga maha need _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
vaidleks natuke vastu selle koha pealt...nimelt hea arvuti ei loe selle mängu puhul suurt midagi kahjuks! okei, ma oskan küll kommenteerida ainult single playerit ja campaigni, aga niipalju võin öelda, et campaign jookseb ikka liiga s*tasti suuremalt jaolt, ja seda täiesti olenemata arvutist.
aga jah, väljaspool seda campaigni vist on hoopis teine lugu, mäng jookseb nagu oleks hoopis teine mäng
aa ja muidu on päris omapärane mäng, selliseid just palju ei ole. kahjuks ei ole vist palju ka neid mängu, kus niipalju igasugu bugisid ja probleeme oleks _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
nojah, võibolla mingi eriti raju raw poweriga venitab sealt midagi välja tõesti, aga üldiselt ma katsetasin ka päris paljude erinevate prosedega ja rahuldavat tulemust ei andnud tegelikult mitte ükski, ei dual, triple ega quadcore, ei defaultis ega jõhkra OC'ga. ütleme nii, et mäng on siiski kehvasti optimeeritud selle koha pealt, mitte ei ole asi selles, et prosed põhimõtteliselt hakkama ei saaks. aga jah, campaign on ainult üks osa sellest mängust, rohkem vast mängitakse nagunii MP'd...see ehk jookseb paremini
EDIT: et jutt ei oleks nii teoreetiline siis avaldaks ka umbkaudse numbri, mida võib peamistest campaingi missioonidest oodata, fps'i siis pean silmas see oleks 20-30fps, seda siis nii dual kui quadcore'ga ja 20st 30ni peamiselt olenevalt konkreetsest missioonist ning natuke ka prose mhz'st i7 kohta see jutt siis (vist) ei käi, kuna selle prosega ei ole proovinud...aga kahtlen, et erinevus väga suur on.
positiivne on see, et kuna fps anyway nii madal siis saab video settinguid ka suht nõrga kaardiga kenasti peale kruttida ning visuaalselt on mäng üsna detailne ja muidu fantastiline (kellele meeldib reaalne pilt, mitte plastic look vms) _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
- at some point youľl take a role of a tank crewman (Bradley)
- new UAV (static, helicopter based)
- some nice FLIR shots
- countermeasures for aircraft, smoke screens for armor (AI using it too)
- new radar system
- at some point youľl take a role of a tank crewman (Bradley)
- new UAV (static, helicopter based)
- some nice FLIR shots
- countermeasures for aircraft, smoke screens for armor (AI using it too)
- new radar system
Supper
Edit:
Deadfast tõlkis jälle kenasti asja ära ja topis ka youtubi Enjoy!
Project Reality ArmA2
On põhjust teemat tõsta jälle.. Yup Yup, Project Reality tuleb Arma2-le
tsitaat:
The award-winning Project Reality Studios team are proud to announce that the official first release of v0.1 of the Project Reality ArmA2 Mini-Mod will be coming very soon. Although we are now moving into the Beta Testing stage, we think the time is right to inform the community of what will be coming to you very shortly. Project Reality will enter the ArmA2 battlefield for the first time!
tsitaat:
-Official Project Reality ArmA2 Mini-Mod v0.1 Release Trailer
Project Reality Studios has created the following trailer to showcase many of the features you will find in the PR:ArmA2 v0.1 release. So, dim the lights, grab your popcorn, sit back and enjoy the show!
PR on kahtlemata väga tuntud mod ja kahtlemata on tegemist kvaliteetse asjaga. Ma usun, et siit tuleb midagi head
Lisaks veel on PR taga väga suur fan-base ja community, mis toob kindlasti Arma2-e mängijate hulka ka PR mängijaid. Huvipärast vaatasin sealset foorumi, seal on selline teema: "Do you buy Arma2 to play PR:Arma2" ja enamus siiski tahab seda proovida
Mine sa tea... võibolla 2010 Arma2 mod of the year-il läheb PR ja ACE2 vahel rebimiseks, elame näeme _________________ Bawse
Oot, mis patchiga see lisa minikampaania kaasa tuli?
Avastasin, et mäng veel installitud, aga versioon on 1.4 vist alles... _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Project Reality võib saada põhjuseks miks ka mina selle mängu ostan.
BF2'e peal sai seda taotud ikka väga palju, kahjuks viimane patch pole just teab mis suurepärane.
Hea uudis, eks proovin ära, eriti kuna Arma vist hetkel suht odav?
Väga hästi tehtud oli see. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
see gamepoe asi on täielikult vene keeles ja ingliskeelseks "lülitada" kuidagi ei saa? _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
sorry for the dumb question, aga mis see arrowhead on siis mingi tasuta mod või mingi official expansion arma2'le või misasi? _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
standalone siis standard mõttes, ehk et sisuliselt nagu eraldi pela, installid selle asja nagu omaette mängu? _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
kes arma 2 odavalt tahab siis karp ja key olemas, 100% korras, pole minu mäng. Pange hinnasoov PS-i
Kas too Arma II key olemas veel? ei saanud PS-i saata kuna selleks peab HV-d kauem kasutama. Kui alles siis võta ühendust erich-loob@hotmail.com (email/msn).
proovisin ka seda mängu.. ise suur snaipri fänn.. aga jahhh, ülivõimatu on millelegi esimese laksuga pihta saada :S:S:S M107'ga.. Kas kuidagi spotterit ei saa enda heaks tööle panna editoris ?
proovisin ka seda mängu.. ise suur snaipri fänn.. aga jahhh, ülivõimatu on millelegi esimese laksuga pihta saada :S:S:S M107'ga.. Kas kuidagi spotterit ei saa enda heaks tööle panna editoris ?
Minu arvates ei saa spotterit kasutada enda heaks. Aga snaiperiga laskmiseks pead ikka jagama ka asja. Ace kasutades pead tuule suuna ja kaugust kasutama. Kui ace-i ei ole, pead kasutama relva sihikul olevat kauguse skaalat. Väga edukalt saab lasta.
Indeed. Loodetavasti suudavad masinad sellistes linnarägastikes normaalselt liigelda (eelmistes osades pole need just sellega eriti hiilanud, küll jäid majade taha kinni ja tegid veidraid pöördeid).
2 NEW GAME ENVIRONMENTS Takistan: 160 square km of Central Asia modeled with extreme
precision using real world data
Zargabad: 70 square km of extremely realistic environment
including full areas of dense urban CQB confl icts.
DEEP STORYLINE
The chance to enlist in various roles within the US Army from
basic infantryman to pilot and tank crew.
NEW FACTIONS
Amazing variety of local army and guerrillas.
NEW WEAPONS AND VEHICLES
AH-64 Apache, MH-47 Chinook, AH/MH-6 Littlebird, Stryker
variants, M3 Bradley, T-55, BTR-60, M113, UH-1H, FN FAL, FN
SCAR variants and many more.
ARMA II WARFARE MODE
Improved large scale multiplayer experience with elements of
real time strategy gameplay.
STANDALONE RELEASE
Operation Arrowhead does not require the original ARMA II.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.