Kahjuks on nii, et võimatu on kõikidele meelepärane olla.
BF admin konsoolis on selline kick käsklus "make room for admin" ning sellega sai ka ruumi tehtud. Meie BF server oli pidevalt 300 parima hulgas ning hetkel oleme BC serveriga kenasti TOP10 hulgasa (tänu teile HV-lased).
Kui ma serverisse ruumi teen, siis olen üritanud mitte eestlasi välja kickida, kuid tihti ei saa ka nime järgi seda teada, sest need on seinast seina. Seega sorry for that.
Me oleme saanud kahtlemata hullu reklaami tänu sellele arutelule ning ka see on tore. Loomulikult külastage ka kõiki teisi eestlate servereid ning olen ka ise seda teinud, sest 32 serverisse tundub, et eestlased ära ei mahu ning 64 võimalust veel ei ole.
Seega ärge pidage pikka viha, külastage meie lehte http://bc.bf2.pri.ee andke soovitusi ning me võimaluse korral arvestame sellega. (Nädalavahetustel hakkab server olema HC peal) _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Paljas mõte sellest tegi juba õnnetuks, rääkimata tegevusest endast, kui see juhtuma peaks. _________________ Iga võimsa mehe taga on veelgi võimsam naine.
Väga tore oleks wedontcare.org servus hetkel HCd pelada kui see lihtsalt koguaeg täis ei oleks. Tore muidugi, et server populaarne on, aga tahaks ise ka pelada seal.
wedontcare serveris oli just selline "tore" olukord, kus oma tiimi mängija võttis c4'dega maju maha kus mcomid sees olid ... ja selliste vastu ei saa midagi ka teha.
Ei ole ju HV, vastased ei sure üldse, snaipriga lähedalt 2 pauku kõhtu ja ikka tantsis edasi.. Aga muidu suht halb, et wdc servusse kunagi sisse ei saa..
wedontcare serveris oli just selline "tore" olukord, kus oma tiimi mängija võttis c4'dega maju maha kus mcomid sees olid ... ja selliste vastu ei saa midagi ka teha.
Ma võtsin terve oma squadi maha, kui tahtsin elustada ühte matsi, kes C4 peal vedeles. Pisut kurb miinusskoor tuli.
Hehe ega hiire vahetamisega 4/19 score'ist 19/4 peale ei lähe. Kuid ehk natuke aitab ikka. Mis hiir sul on praegu?
eile ostsin logitech RX1000 laseriga ja juhtmega. oli juba parem aga ikka oli midagi puudu nagu.
täna võtsin kasutusse ammustest aegadest vedelema jäänud tavalise optilise ja sellega üllatus üllatus peaaegu ideaalne sihtimine.
Spoiler
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Selle snaiprite kohta, ise olen ka tihti snaiper ja arvan küll, et minust on palju kasu, sest esiteks olen enamus mapid mänginud skooriga kuskil 20/1-5 mitmeid korda isegi ~20/0 snaiprina ja ei raiska ma mingeid ticketeid (pigem raiskan aussaultina või kellegi teisena rohkem neid.. kuna snaiper ma ei ole 24/7). Lisaks olen päris mitu korda päästnud tiimikaaslasi bäkfuk surmast ja palju muud, lisaks olen hävitanud lugematu arv tanke tänu mortarile ja c4-jale, tapan teisi snaipreid, et nad ei tapaks mu tiimikaaslasi, suudan võtta ka kopteripiloote taevast alla jne. Niiet ei ole need snaiprid midagi nii kasutud kui arvate _________________ (:
Selle snaiprite kohta, ise olen ka tihti snaiper ja arvan küll, et minust on palju kasu, sest esiteks olen enamus mapid mänginud skooriga kuskil 20/1-5 mitmeid korda isegi ~20/0 snaiprina ja ei raiska ma mingeid ticketeid (pigem raiskan aussaultina või kellegi teisena rohkem neid.. kuna snaiper ma ei ole 24/7). Lisaks olen päris mitu korda päästnud tiimikaaslasi bäkfuk surmast ja palju muud, lisaks olen hävitanud lugematu arv tanke tänu mortarile ja c4-jale, tapan teisi snaipreid, et nad ei tapaks mu tiimikaaslasi, suudan võtta ka kopteripiloote taevast alla jne. Niiet ei ole need snaiprid midagi nii kasutud.
ma täitsa usun sind. aga kui sa näed, et kogu sinu tiim istub mäe otsas, nagu üks suur snaiper.
mis sa siis teed? kui keegi teine rünnakusse ei lähe, siis peaksid ise minema
see ongi minuarust hea ja halva snaipri vahe. _________________
Kiirelt järjestikuse skoori rekord: 550. 6 tankitõrjemiini vs 3 vastast soomukis, 1-2 revive ja võib-olla ka üks lähivõitlus relvadega.
Pin vs meediku skoor. Maast võetud kit'idega tehtud skoor läheb siis selle alla, kellena alustasid.
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018
Selle snaiprite kohta, ise olen ka tihti snaiper ja arvan küll, et minust on palju kasu, sest esiteks olen enamus mapid mänginud skooriga kuskil 20/1-5 mitmeid korda isegi ~20/0 snaiprina ja ei raiska ma mingeid ticketeid (pigem raiskan aussaultina või kellegi teisena rohkem neid.. kuna snaiper ma ei ole 24/7). Lisaks olen päris mitu korda päästnud tiimikaaslasi bäkfuk surmast ja palju muud, lisaks olen hävitanud lugematu arv tanke tänu mortarile ja c4-jale, tapan teisi snaipreid, et nad ei tapaks mu tiimikaaslasi, suudan võtta ka kopteripiloote taevast alla jne. Niiet ei ole need snaiprid midagi nii kasutud.
ma täitsa usun sind. aga kui sa näed, et kogu sinu tiim istub mäe otsas, nagu üks suur snaiper.
mis sa siis teed? kui keegi teine rünnakusse ei lähe, siis peaksid ise minema
see ongi minuarust hea ja halva snaipri vahe.
Nojah, siis on teine lugu tõesti, üle 5 snaipri on juba overkill, tavaliselt siis ma liitungi ründajatega. Kui mingi 1-2 snaiprit ja korralik map, siis snaibin ja vahest jooksen keset lahinguvälja ka snaipriga ja saab päris hästi kille nii
Aaja, kas see on normaalne, et profiilis oleva komplektiga on keskmine fps mediumil ~35 ? arvasin, et on ikka rohkemaks võimeline ........... kui panen high, siis on fps umbes sama, aga hiir nagu sült.. või on see normaalne ? Siin aimimine võrreldes call of dutyga kuidagi hoopis teine.. _________________ (:
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.